Skandiaweb

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det har været et fint forløb og en fornøjelse at rådføre mig med både sælger (Lucian) og designer (Alexander). Inden man går i gang er det nok vigtigt at man selv har en klar ide om "look", outl... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Scandiaweb henvendte sig selv og tilbød gratis opsætning af hjemmeside. Helt gratis var det dog ikke, da vi skulle betale hosting i 2 år. Vi tog alligevel chancen og er blevet meget tilfredse med hjem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en rigtig dårlig start første gang, vi fik lavet hjemmeside,besøget vores konsulent Pia Bach Thomsen os, og vi forklarede hende vores oplevelse med Scandiaweb, hvorefter der blevet taget hå... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft et super godt samarbejde med webdesigner [navn] og account manager [navn] om vores kampagnesite. Forløbet har været lidt tidspresset, men vi har fået hjemmesiden som lovet og [navn] har v... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

God til hjemmesider - svære at handle med

Jeg har brugt Skandia web til opdatere min hjemmeside - siden er fin, men selskabet er meget svært at handle med - forudbetaling med dette - stramme rykker procedurer. Ved første besøg af sælgeren, fortæller de ellers at deres styrke er at man ikke er bundet til dem....., det jo let nok alt er forudbetalt og rykket for inden det er leveret

10. September 2014

Flot hjemmeside

I begyndelsen var forløbet med Skandiaweb nu noget trægt. Men da Christopher Parsow så kom på sagen blev der taget fat om det, nu følte vi os hørt og fik en rigtig god, hurtig og professionel sparing i det resterende forløb.
Sammen fik vi produceret en super flot og professionel hjemmeside, som nu er i luften. Men uden Christopher er vi ikke sikre på det var lykkedes. Han fulgte sagen helt til dørs.

8. September 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De tager røven på dig - sælgerne lyver så vandet driver, hvorefter de gør livet surt for dig.

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så grov en behandling som vi har fået af SKANDIAWEB, aldrig troet at der seriøst var firmaer der kunne finde på at tage røven på folk for at tjene penge. Have sælgere der lyver dig direkte op i ansigtet, laver afledningsmanøvre, lover guld og grønne skove og service bedre end noget andet sted, Men jeg skal love for at jeg blev snydt og bedraget BIG TIME. Super sød, frisk kvindelig sælger kommer til møde, hun fortæller ganske kort om produktet, som vi tydeligvis ikke kan leve uden hvis vi ønsker at tjene seriøse penge. Jeg er meget skeptisk og svær at overtale til noget som helst, da vi er et meget lille firma der ikke har den store indtjening. Hun oplyser at de er et firma der lever og ånder for kunderne og de er så store så der er ikke nogen grund til at holde på utilfredse kunder, så hun svor at vi ikke vil opleve nogen form for problemer med dem. hun vil blive vores personlige kontakt, som vi til enhver tid kan få fat i, uanset hvad...vi får et tilbud med nogle betalingsløsninger fordelt over 3 år. vi skal tage tilbudet nu og skrive under hvis vi vil ha det. Der bliver lavet en Masse afledningsmanøvre, da sælgeren også er clavoriant og går ind for nummerologi skal vi lige have at vide hvilke numre vi hver i sær er og hvad det betyder, plus en masse andet. Hun har pludselig travlt og skal videre. Vi ønsker ikke at starte med løsningen og kontakter hende kort tid efter, for at meddele dette, men hun er ikke til at få fat i, så vi lægger beskeder, ingen ringer tilbage, vi får pludselig et udkast til hjemmeside, som vi bestemt ikke har bedt om. vi ringer igen og igen, intet svar. Da vi efter lang tid får fat i hende får vi en besked om at hun nok skal sørge for at stoppe det men hun er på vej til møde så hun vil ringe igen dagen efter, intet høre vi. Så kom der en regning på over 21.000,- med omgående betaling, vi bliver totalt paf, det har ALDRIG været på tale med så højt et beløb, vi har ikke en chance for at betale og forsøger igen at kontakte hende, intet svar, de første 50 opkald, telefonsvare beskeder og intet svar. Vi kontakter firmaets "kundeservice" service er langt fra ordet jeg vil bruge i denne sammenhæng. Ubehøvlet, vi forsøger at få fat i en fra ledelsen, men nej alle er gået.. Vi forsøger igen at kontakte og får fat i er rart menneske som fortæller vores kontakt er på ferie.. At vi skal skrive en indsigelse og at vi ikke får lovtil at kontakte vores kontaktperson/Sælger. Vi får mail tilbage efter 14 dage med at firmaet ikke er enige i vores indsigelse efter samtale med deres sælger, (som heller ikke længere er at finde på deres hjemmeside) men at vi kan nøjes med at betale 6000,- + moms for at komme ud af kontrakten og gør vi ikke det vil de opretholde deres krav på de over 21.000 kr. Vi ringer igen til dem for at høre hvad det er de vil ha betaling for, og der bliver sagt direkte til os i telefonen SIG MIG ENGANG, ER I SNOT DUMME BLONDINER? Vi har hele vejen igennem holdt en sober tone, og forklaret at de ender med at lukke vores firma på baggrund af en løgnagtige sælger. De vil ha betaling for at lave en test side som vi aldrig selv har bedt om, benyttet, eller ønsket. Vi forsøger at komme i kontakt med ledelse, men er udelukket for samtale, de ringer ikke tilbage. Jeg håber ikke andre ender i samme situation som os, da de ender med at lukke dit firma hvis du er ny og skrøbelig.

5. September 2014

GOD SERVICE + LET AT FORSTÅ :-D

Jeg er meget imponeret over hvor god service jeg har fået, og hvor flot min hjemmeside er blevet = 1000 tak :-D
Jeg blev hørt & forstået, og fik hjælp da jeg havde brug for det - DEJLIGT !
Og så kunne jeg forstå den vejledning der blev sendt til mig, og jeg er ellers computer-analfabet, men det lykkes første gang jeg prøvede uden problemer = SKØNT = GODT PRODUKT :-D

21. August 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PAS PÅ. Sælgerene er meget motiverede (provisions lønnede), og lyver gerne for at få aftalen i hus.

For et års siden var jeg i gang med at genstarte mit firma, og var ved at lave en hjemmeside, da jeg bliver kontaktet af en sælger fra Scandiaweb.
Jeg fortæller sælgeren at jeg har en hjemmeside under opbygning, der mangler tekst men ellers fungerer. Sælgeren fortæller at det kan de da lave og det koster 300 kr pr md. i 3 år.
Da jeg er lidt presset tidsmæssigt, vælger jeg at tage imod tilbuddet og
aftaler et møde.
På mødet gennemgår jeg sammen med sælgeren hvad der skal stå
på hjemmesiden og hvordan den skal se ud. Jeg får af vide at jeg
blot skal levere firmalogoet og et billede af mig selv til forsiden.
Da vi skal gennemgå kontrakten skynder sælgeren sig at strege i en linje et stykke nede i kontrakten, der starter med et oprettelsesgebyr,
og siger at det skal jeg da ikke betale, han "glemmer" bare at gennemgå resten af dette afsnit, hvor der står at fakturering finder
sted senest 40 dage efter kontraktens underskrift, uanset om hjemmesiden fungerer eller ej.
Vi gennemgår kontrakten fra toppen og springer selvfølgelig afsnittet
med betaling over, da sælgeren jo har streget oprettelses gebyret over,
og går direkte til prisen på hosting, der så ikke var på 300 kr pr. md.
men 550 kr pr. md. Jeg spørger ind til den højere pris og får at vide
at den aftale vi er ved at indgå er dyrere, da jeg ikke selv skriver indlæggene til hjemmeside.
Et punkt længere nede står der at kunden selv skal indsende materiale
og jeg får endnu en gang fortalt, at jeg skal kun levere logoet og
et billede til hjemmesiden, så klarer Scandiaweb resten.
Jeg skriver under og tænker at nu er der et problem mindre og glæder
mig til at se resultatet.
MEN SÅDAN SKULLE DET IKKE GÅ, for en uges tid efter ringer der en
designer og under samtalen fremgår det at jeg skal lave ALT indhold selv og Scandiaweb kun putter mit indhold ind i en skabelon. Jeg tænker BEDRAGERI og bliver rigtig sur, sælgeren har selvfølgelig
aldrig sagt at Scandiaweb laver teksten for det koster EKSTRA?

Nu er der snart gået et år og jeg har stadig ingen hjemmeside :-(
men jeg har fået en regning på det første år og en slutopgørelse på
de resterende 2 år i alt 25000 kr. DET ER IKKE I ORDEN.

Jeg har heldigvis en god advokat, og er ikke bange for deres trusler,
sjovt nok er Scandiaweb det eneste firma jeg har ringet til, der har et
menupunkt som fortæller en at man skal "trykke 3" hvis du har fået et
inkassovarsel ???? Det fortæller meget om hvor mange utilfredse kunder de har.

SNYD OG BEDRAG

9. August 2014

Hjælpsomme og effektive

Vi har lige fået lavet vores hjemmeside hos Skandiaweb og alt har kørt som smurt - selv med vores manglende input i ny og næ - så var de meget fleksible og hjælpsomme!
Kan anbefale!

8. August 2014

Hej Maria.

Jeg er glad for at høre, at forløbet med din nye hjemmeside har været godt!

Tag endelig fat i os, hvis du har rettelser eller opdateringer til hjemmesiden. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe på telefon 4452 1900.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De holder hvad de lover og mere til. Flot arbejde og godt samarbejde.

Skandiaweb vil jeg absolut anbefale til andre, de lever op til det de siger.
Jeg har haft et godt samarbejde med Christopher Parsow som der deres Senior Design Korredinator. Fik præsenteret et godt layout og mine muligheder på siden.

6. August 2014

Hej Dina.

Jeg er glad for at høre du vil anbefale os til andre. Det er via anbefalinger at Skandiaweb får mange af vores nye kunder.

Dine rosende ord om Christopher er givet videre til ham.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

helt igennem en dårlig oplevelse - opfordre til ikke at benytte denne udbyder

VI KAN IKKE ANBEFALE BRUG AF DENNE UDBYDER :( :(
Intet har fungeret, vi blev lovet en webside efter eget ønske, men da kontrakten var skrevet, var der meget lidt der kunne lade sig gøre.
Designet tog over 3 måneder, og de var svære at få fat på.
opsætning af mail, volde endnu mere besvær og tog endnu et par måneder.
opdateringer var længe under vejs, så hvis man vil have sin aktuelle annonce på siden, er den ikke længere aktuel.
nu da vi ønskede at komme ud af aftale efter de 3 år, med vores 3 måneder opsigelse siger de vi har skrevet under på at vi har bundet os for 12 måneder mere, selv om det umiddelbart fremgår af kontrakten, de henviser til diverse se iøvrigt om.. og deres hjemmeside ( som jo kan ændre 100X på 3 år)
Kan bare sige gør det ikke...
Centerforeningen Vallensbæk Stationstorv

5. August 2014

Hej Pia,

Vi forsøger altid at levere en løsning, som kunden er tilfreds med. Det er ikke lykkedes i dit tilfælde, og det er jeg meget ærgerlig over at høre.

Vores designere kan kontaktes hver dag, både pr. telefon og email. Det gælder også kundeservice, hvor over 90% af opkaldende bliver besvaret indenfor 1 minut. Jeg vil derfor undersøge din sag nærmere og se på hvorfor du mener vi er svære at få fat i.

Det undrer mig, at du er overrasket over vilkårene for opsigelse. De er beskrevet tydeligt i selve kontrakten. Vi har udformet kontrakten, så den kun indeholder de vigtige oplysninger om aftalen, og har gjort den så overskuelig, at den kun fylder én side.

Det har vi gjort for at sikre, at der ikke er tvivl om hvad der er aftalt mellem os og vores kunder. På den måde undgår vi ærgerlige misforståelser og vi er sikre på at levere som aftalt.

Brian Nielson
Chief Operating Officer
Skandiaweb A/S

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En fin hjemmeside der matcher min vision

Inden man går i gang er det nok vigtigt at man selv har en klar ide om "look", outline tekster og hvordan man vil strukturere siden. Jeg oplevede et gnidningsfrit forløb, muligvis også fordi jeg selv tog noget ansvar for strukturen i vores arbejdsgang.

3. Juli 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig imødekommende og professionel service

Jeg har oplevet Skandiaweb som værende lyttende og imødekommende på vores behov. Opstart var hutigt i gang med god opfølgning fra Skandiaweb. "Vores" webdesigner Kathrine var meget hurtig til at implementere ændringer og viste fin tålmodighed under tilblivelsesfasen. Så 5 stjerner til hende. Vi har nu flere gange entreret med Skandiaweb og jeg synes jeg med god samvittighed kan anbefale dem til andre.

6. Juni 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition - rigtig god service

Har altid fået svar samme dag. Især vores kontaktperson Thomas har været super-professionel og meget behagelig at arbejde sammen med. Kan varmt anbefales!

9. Mai 2014

Hej Michelle.

Godt du er tilfreds med vores service og hurtige svartider.

Jeg er meget glad for at høre du vil anbefale os til andre!

Dine rosende ord om Thomas er givet videre til ham.

Har fået god service

Skandiaweb har lavet en hjemmeside præcis som vi havde snakket
selv om jeg havde ændringer blev de lavet samme dag så nem og hurtig service.

Hej Dan.

Mange tak for din anmeldelse.

Godt du er tilfreds med hjemmesiden og vores hurtige svartider.

Du kan altid kontakte vores kundeservice på 4452 1900, hvis du har spørgsmål eller ting der skal rettes - vi sidder klar til at hjælpe.

Kan varmt anbefales

Super firma. Især stor ros til Lars Madsen, som altid forstår hvad en ikke fagperson mener og som får lavet det, man beder om. Større tålmodighed skal man lede længe efter.

Hej Birgitte.

Tusind tak for din anmeldelse.

Godt du er tilfreds med Skandiaweb og din designer.

Dine rosende ord om Lars er givet videre til ham!

Very good service

Many thanks to Christopher Parsow!
He has assisted very well in setting up our homepage. Fast response and a very good problem solver!
Please continue!
Best regards
Lars

Absolut perfekt!!!!

Jeg har intet andet end ros til Skandiaweb. Især til Alexander Aagaard, Webdesigner.
Vores hjemmesiden er nem og overskuelig at have med at gøre.

5. Mai 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet 3 hjemmesider ved Skandiaweb. Jeg har oplevet processen som yderst god, hvor servicen har været i top.

5. Mai 2014

Flot og enkel

Vi har fået redesignet vores hjemmeside. Det gik nemt og smertefrit og der var ingen misforståelser og designeren forstod med det samme hvor vi gerne ville hen.

Super service og god behandling.

Galleri Hesselholt

2. Mai 2014

Proff oplæg fra Skandiaweb Lars Madsen

Tak til Lars Madsen fra Skandiaweb.
En god start på et forhåbentligt godt og langt samarbejde med Skandiaweb.
Lars var hurtig til at fange vores ønsker, og har lavet et rigtig godt oplæg til vores nye hjemmeside.
Hilsen
Pro Line a/s
Per

23. April 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sælgerne lyver så vandet driver - hold jer væk!

Den sælger vi mødte fra Skandiaweb løj os lige op i ansigtet mindst 10 gange. Stol ikke på noget af det, som de siger. Alt skal stå klokkeklart i den skriftlige kontrakt. Bemærk i øvrigt, at siden tages helt ned hvis I opsiger aftalen, hvilket vores sælger højt og helligt lovede ikke var tilfældet. Vi spurgte indgående til det og sagde, at det ikke gav mening økonomisk for Skandiaweb, men vi fik bare at vide, at det var en kampagne for at prøve et nyt system. Derfor skulle de ikke lave profit på aftalen. Det eneste vi ikke ville få efter opsigelse af aftalen var support, hvilket jo var fair nok. Det eneste problem er, at det var løgn! Vi har nu spildt måneder på at få en simpel hjemmeside op at køre til ingen verdens nytte, når aftalen løber ud. Hold jer væk fra Skandiaweb er mit bedste råd. Hvis I vælger at bruge dem alligevel, så få ALT på skrift og stol ikke et sekund på dem. Føj!

15. April 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr