Lang leveringstid på madkasse. Har købt en madkasse den 27/2-2024 og har stadig ikke modtaget den ( den 21/3-2024) har kontaktet firmaet af flere omgange også på telefon( men nummeret virker ikke)…Har... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hold jer fra dette firma! Det er et bunduærligt firma, som har leveret en fejlagtig vare til mig og derefter reagerer de ikke på hverken mails eller telefon. Jeg har ringet flere gange og lagt beske... Mehr ansehen
Bestilte en Taske med Navn - Modtog en forkert - både navn og farve - har skrevet 2 gange til firmaet og får ingen svar retur? Tænker der måske sidder en derude der har modtaget en lilla taske der stå... Mehr ansehen
Har bestilt farveblyanter med navn, modtog varen med forkert navn på den ene pakke så Augusta pludselig var August. De er med efternavn også så komplet ubrugelig som gave. Forsøgte at kontakte dem p... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Sjovbog.dk kan du få lavet gaven alle holder af at få, voksne som børn. Sjovbog.dk er specialister i at lave fantastiske personlige gaver. Få bl.a. lavet din helt egen personlige bog, hvor modtageren, uanset alder er hovedpersonen. Få også nævnt venner, alder, bopæl og givers navn i eventyret. Vi har mange andre gaveidéer til barsel, barnedåb, fødselsdag, bryllup osv. Altid til fornuftige priser!! Personlige gaver bruges og elskes, for så at blive gemt, som skønne minder.
Kontaktinformationen
Præstevej 80, 9530, Støvring, Dänemark
- info@sjovbog.dk
- www.sjovbog.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Varerne kommer ikke, og kundeservice svarer ikke.
Jeg bestilte 4.januar en vare hos sjovbog.dk og fik at vide, at varen ville blive sendt d.11.januar.
Varen er endnu ikke afsendt, firmaet svarer ikke på telefon, mail eller Facebook.
Selvom sjovbog.dk har en flot hjemmeside og Facebook, skal man passe på, at man ikke bliver lokket af dem. Det er snyd og humbug.
Jeg bestilte før jul en sportstaske med…
Jeg bestilte før jul en sportstaske med personlig navn, har aldrig hørt noget herfra. Har efterfølgende sendt en mail og ej heller hørt yderligere! Meget skuffende når det var en julegave der var bestilt.!
Udmærket tilfreds med leveringstiden og…
Udmærket tilfreds med leveringstiden og jeg fik de vare jeg havde bestilt .
Dog er broderingsarbejdet ikke specielt kønt.
Advarsel - gå udenom.
Advarsel - bestil ikke noget der.
Ingen kontakt - uanset hvor man forsøger at kontakte dem - ingen vare. Fup og fiduser - der alene får forbrugeren til at spilde tiden.
Undskyld!
Undskyld!! Min anmeldelse, skrevet for ganske få timer siden, hvor jeg gav 1 stjerne, er gjort til skamme! Varen er netop ankommet. Der er dog stadig ikke styr på dialogen, så derfor kan 3 stjerner!
Har bestilt en bog
Har bestilt en bog, men modtager intet, tlf er lukket og de svarer ikke på mine gentagende mail.
Der stod at jeg ville ha varer d 4/8/21.
Bestilt og betalt 28/7/21.
Anmelder til bank - så jeg kan få penge retur.
Jeg bestilte en bamse med navn i d
Jeg bestilte en bamse med navn i d. 2 august hvor der står den senest bliver sendt d. 9/8. Pengene er trukket, har ikke modtaget varen endnu. Den skulle bruges som en gave. Kan ikke få fat på dem via mail eller telefon. Jeg vil ikke anbefale den side.
Kan ikke anbefales
Sjovbog.dk Bestiller aldrig der fra igen, bestilte den 20/7-21 en taske. Jeg modtog en mail med at hvis den var på lager ville den blive afsendt senest den 27/8-21. I uge 31 har jeg stadig ikke modtaget tasken, og hos fragt, stod der at den var oprettet i deres system, men ikke sendt til deres lager. Jeg skriver i løbet af ugen 2 mails til Sjovbog.dk, får svar på den ene at den bliver besvaret inden for 24 timer, hvilket jeg ikke har fået svar på efterfølgende. Jeg ringer til dem, men får svareren hver gang. Skriver til dem på Facebook, men høre stadig intet. Den 5/8-21 får jeg en mail fra GLS om at varen er på vej til dem.
Det burde ikke være rigtigt at der skal gå 14 fra man har bestilt, til man får sine varer, når firmaer skriver 7 dage. Ej heller ikke at man ikke får svar på spørgsmål eller at firmaet ikke retter henvendelse til køber, hvis der er yderligere ventetid
TO GANGE HAR JEG måtte skrive og hører om pakken er sendt, da jeg skal bruge den en bestemt dag, og ikke fået svar. LAD VÆR MED AT SKRIVE SENST AFSENDT D.D. HVIS I IKKE KAN OVERHOLDE DETTE. Ingen af mine to pakker er blevet sendt den dag, jeg har fået fortalt i mail.
Hilsen Charlotte Biolzi
Under al kritik!!
Ikke eksisterende kundeservice!! Under al kritik. Jeg har smidt 120 kr ud af vinduet for en ekspres ordre som alligevel ikke kommer ekspres åbenbart. Et barn bliver meget skuffet over ikke at få sin afskedsgave! Bare lad være med at handle hos sjovbog. Længere er den ikke!
Fremragende opfølgende service efter…
Fremragende opfølgende service efter lidt starbesvær.
MEGET dårlig kundeservice!!
MEGET dårlig kundeservice!!! Venter stadig på en ordre, der skulle være afsendt d.28/7, som jeg kan se via tracking, ikke er afsendt endnu. Der bliver ikke svaret på mails eller opkald, samt besked via messenger. Det var en gave jeg skulle bruge til barnedåb, så måtte desværre komme tomhændet. Under al kritik sjovbog.dk. Sådan kan man da ikke drive en virksomhed. Køber aldrig derfra igen.
Mega dårlig kundeservice!!
Mega dårlig kundeservice!!! 🤬🤬 har prøvet utallige gange at kontakte dem men INTET høre man.
Virkelig useriøst!
Yderst tilfreds
Jeg bestilte 2 tasker med navn. Da den ene farve var undgået blev jeg kontaktet og vi skiftede farve. Dagen efter modtog jeg de to flotte tasker til mine drenge med broderede navne. Flot produkt, god service og prisen er i top
Hej jeg har gentagne gange ringet til…
Hej jeg har gentagne gange ringet til sjovbog dk, for at få en e-mail bekræftelse på køb af en rygsæk med navn på, men uden held.. Har endda skrevet en email uden svar.. Så det er skuffende..så kun 1 stjerne fra mig, og en rigtig dårlig service.den er på telefonsvarer hele tiden, uden mulighed for at indtale en besked. Føler mig snydt. Mvh Brian i Aabenraa..
Fremragende kvalitet og service!
Fantastisk service og kvalitet
Fantastisk service og kvalitet. Det var så nemt og det levede helt op til forventning. Jeg kommer klart til at handle der igen.
Virkelig Utrolig dårlig kunde service.
Virkelig Utrolig dårlig kunde service.
Vi har bestilt nogle toilet tasker med broderet navn som vi endnu ikke har modtaget.
Både min kæreste og jeg har forsøgt at kontakte dem, både via telefon og mail helt uden held.
Virkelig useriøst.
Inden svar. Dårlige produkter
Jeg har modtaget nogle drikkedunke som mistede farven flere steder efter kun 2 vask!
Jeg skrev til dem, men har ikke en gang fået noget svar. Der er kun være problemer med de produkter jeg har modtaget.
Dårlig service
Dårlig service. Manglende levering.
Pakken skulle være sendt senest 2/7. I dag d.8/7 er den stadig ikke blevet sendt. Jeg har skrevet til dem 2 gange, men de svare ikke. Virkelig dårlig service!!!
Fremragende kvalitet og service
Fremragende kvalitet og service. Bestilte gaver til baby shower med broderet navn og det er så smukt lavet.
Lige fra man køber, er det gjort klart, hvor længe det tager at lave samt hvornår ordren bliver afsendt og leveret.
Kan kun anbefales!
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.