Lang leveringstid på madkasse. Har købt en madkasse den 27/2-2024 og har stadig ikke modtaget den ( den 21/3-2024) har kontaktet firmaet af flere omgange også på telefon( men nummeret virker ikke)…Har... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hold jer fra dette firma! Det er et bunduærligt firma, som har leveret en fejlagtig vare til mig og derefter reagerer de ikke på hverken mails eller telefon. Jeg har ringet flere gange og lagt beske... Mehr ansehen
Bestilte en Taske med Navn - Modtog en forkert - både navn og farve - har skrevet 2 gange til firmaet og får ingen svar retur? Tænker der måske sidder en derude der har modtaget en lilla taske der stå... Mehr ansehen
Har bestilt farveblyanter med navn, modtog varen med forkert navn på den ene pakke så Augusta pludselig var August. De er med efternavn også så komplet ubrugelig som gave. Forsøgte at kontakte dem p... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Sjovbog.dk kan du få lavet gaven alle holder af at få, voksne som børn. Sjovbog.dk er specialister i at lave fantastiske personlige gaver. Få bl.a. lavet din helt egen personlige bog, hvor modtageren, uanset alder er hovedpersonen. Få også nævnt venner, alder, bopæl og givers navn i eventyret. Vi har mange andre gaveidéer til barsel, barnedåb, fødselsdag, bryllup osv. Altid til fornuftige priser!! Personlige gaver bruges og elskes, for så at blive gemt, som skønne minder.
Kontaktinformationen
Præstevej 80, 9530, Støvring, Dänemark
- info@sjovbog.dk
- www.sjovbog.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Køb IKKE fra denne svindler butik.
Køb IKKE fra denne svindler butik.
Synd at man ikke kan give mindre end en stjerne. Jeg har bestilt 3 tasker d 3/2 2023, hvor de lover levering indenfor max 5 dage.
Men hører intet, modtager intet og deres tlf nr findes ikke mere og det nr der står i cvr går direkte på tlf svarer.
Har sent mails, har indtalt på tlf svarer - rigtig gættet INGEN reaktion.
Har handler mange gange på siden inden den blev overtaget af nuværende ejer og der var der kundeservice, alt blev leveret hurtigt og man fik venlige svar, hvis man var i kontakt med dem.
Med de nye ejere fik da hurtigt ødelagt denne ellers gode butik.
Så mit råd er: Handel IKKE her.
Dårlig service
Dårlig service - jeg har før bestilt på sjovbog og været rigtig glad for det, men nu 10 dage efter bestilling har jeg stadig ikke modtaget mon personlige bog til barnedåb på lørdag.
Havde jeg bare tjekket herinde først, så havde jeg aldrig bestilt her igen.
Jeg handler her ikke mere.
De svarer heller ikke på mails, som andre også skriver.
Dårlig stil.
Jeg forstår det ikke
Jeg forstår det ikke. Har igennem mange år benyttet mig af sjovbog.dk. og været meget tilfreds. Bestilte to personlige bøger d. 11. januar som skulle bruges til barnedåb. Bestilte med ekspres tillæg for at være sikker på at de nåede frem. Jeg har endnu ikke modtaget noget og de har ikke svaret på mine tre mails.
Og kan nu se at flere har haft samme oplevelse.
Varen fejler ikke noget,,
Varen fejler ikke noget,,, når den endelig kommer. Bestilte 2 jan og fik mail med besked om at den ville blive sendt d 9 jan. Kontaktet firmaet 2 gange på mail, og fik ikke svar. Modtog endelig varen igår.
Sikke noget fusk og svindel
Sikke noget fusk og svindel. Bestilte to tasker med navn d. 31/12-22 og har stadig ikke modtaget dem, der stod de ville blive afsendt senest 6/01-22
Har skrevet til kundeservice 2 gange nu, men har stadig ikke fået svar
Bestil ikke her fra
Det er fusk de sender slet den varer…
Det er fusk de sender slet den varer man har bestilt vil aldrig råde folk at bestille. Noget fra det lor.. firma
Manglende levering
Den 4. December bestilte jeg to toilettasker, der stod i ordrebekræftelsen, at de ville blive leveret den 9. December, jeg har stadig ikke modtaget pakken. Jeg har ringet til dem, uden held. Jeg har skrevet til dem, men intet svar. Er noget skuffet over den manglende tilbagemelding. Har ellers købet ved dem før, uden problemer.
Under al kritik!
Har bestilt 2 varer d. 11/11 , som skulle være til 4.søndag i advent gave.. jeg har stadig ikke fået mine varer..Man hører ingenting fra firmaet og det er umuligt at komme i kontakt med dem. De skriver på deres hjemmeside at de svarer på mails indenfor 5 dage. Dette lever de heller ikke op til. Jeg har skrevet 2 gange.
ELENDIG service. Vil ikke anbefale denne hjemmeside til nogen. !
Ærgerligt
Ærgerligt, jeg ikke kontrollerede firmaet på Trustpilot i juletravlheden.
Bekræftet ordre fra 5/12 er ikke leveret, ingen kontakt mulig med firmaet. Æv æv
Manglende levering - feed back
Har ikke fået leveret den vare jeg bestilte 5.12, hvor der var forventet afsendelse 12.12. GLS har stadig ikke modtaget pakken. Har skrevet til firmaet, men intet hørt. Tror ikke på den julegave mere......
Har lige annulleret min ordre… Jeg…
Har lige annulleret min ordre… Jeg bestilte ting den 5. November 2022 som jeg ikke har set skyggen af.
Man kan ikke komme i kontakt med noget som helst i kundeservice.Anbefaler alle til at finde et andet firma.
Køb ikke hos dette firma
Køb ikke hos dette firma!
Min kone bestilte og betalte taske og håndklæde med navn. Vi modtog aldrig varerne. Der er ikke kommet svar på rykkermail. Telefonnummeret, vi fandt et sted på hjemmesiden melder: 'eksisterer ikke'.
Vi har anmeldt Sjovbog/Jubii til politiet.
tjaae..
fik svar fra kundeservice knap 4 uger efter bestilling. Varen var stadig ikke sendt og på min opfordring annulleret. Bemærker den lange svartid; dog et høfligt svar da det kom.
Dårlig kommunikation fra hjemmesiden
Hjemmesiden oplyser intet telefon nummer så måtte igennem en masse for at finde et nummer til ejeren.Kom i gennem til en dame der sagde de havde travlt. Bestilte min taske 15. November og har ikke set skyggen af den :( Ingen info eller svar på mails. De ender i kontant!!
Ikke køb ved dem!!!!
Ikke eksisterende kundeservice
Forsøgte at kontakte dem på telefon adskillige gange, da de skulle bruges som gave, helt umuligt at få andet end en mobilsvarer og mails svarer de ikke på overhovedet. Super dårlig kundeservice!
Har bestilt ved firmaet flere gange og…
Har bestilt ved firmaet flere gange og altid modtaget mine bestillinger.
De sidste par gange er der dog gået meget lang tid, derfor har jeg også bestilt i ekstra god tid denne her gang.
Det hjælper dog ingenting, da jeg nu efter en mdr stadig intet har modtaget, firmaet er ikke til at komme i kontakt med. Nummeret på deres handelsbetingelser eksisterer ikke og nummeret på hjemmesiden fører blot til en mail adresse hvor der heller ikke svares på.
Det er sidste gang jeg vælger at bruge dette firma, uanset om mine varer dukker op alligevel.
Jeg bestilte en taske og nullerdyr med…
Jeg bestilte en taske og nullerdyr med navn 13/6. Har endnu ikke modtaget det, og de svarede kun på første mail den 22/6. Nu er der helt tavst 😢😢 endelig kom varerne men kvalitet af den økologiske nullerdyr var lidt skuffende. Den er stadig lidt hård og stiv trods flere vask og syningen med navn er så gennemgribende i stoffet at den ikke er behagelig for barnet. Og den var dog temmelig dyr da jeg valgte økologisk.
Efter 1 mdr har jeg endnu ikke modtaget…
Efter 1 mdr har jeg endnu ikke modtaget min bestilling. De svarer ikke på hverken telefon eller mail, mega dårlig service.
2,5 månede senere...
Bestilte i februar en sportstaske, en taske og to madkasser med navn på det hele.
Jeg har fået varerne nu, i april ...
Og jeg måtte ringe og rykke for det over telefon, sød dame i telefonen men de havde lige glemt at informere om at den taske jeg ville have, var udsolgt, derfor havde jeg ikke fået mine varer endnu... hvad hvis jeg ikke selv havde ringet?
Bestilte den 20/1-22 en bamse og fik…
Bestilte den 20/1-22 en bamse og fik stavet navnet forkert. Prøve desperat at ringe og skrive til firmaet men ingen respons.
Har netop idag modtaget bamsen med det rigtige navn , meget overraskende da der overhovedet ingen kommunikation har været tilbage på mine mails og opkald
Mærkelig måde at behandle kunder på men dejligt bamsen fik det rigtige navn, den har dog været længe undervejs 14 dage
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.