SILVAN - Næstved Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Østre Ringvej 65, 4700 Næstved, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte nogle varer via Klik og Hent i min lokale Silvan på nettet. Jeg betalte og så gik der vel under en halv time, så fik jeg en sms, hvor der stod at jeg kunne hente mine varer i butikken. Je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle finde forskellige småting. Spurgte en af de ansatte som straks viste mig disse. Samtidigt skulle jeg have skåret nogle melaminplade på mål og spurgte om det var hende jeg skulle henvende mi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Generelt skide søde medarbejdere, der altid er glade og hjælpsomme. Dog skiller denne oplevelse sig særligt ud - Helt usædvanlig god service og virkelig søde medarbejdere, der trods Black friday og... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fortsat den dårligste butik.... Jeg kan aldrig gå ind i denne butik og bruge mindre end 30 minutter pga. dårlig service. Jeg kommer her kun, hvis jeg ikke kan få en ting andetsteds. Jeg unde... Mehr ansehen

1. Baustoffhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Vom Unternehmen geschrieben

• Østre Ringvej 65, 4700, Næstved, Dänemark

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

213 Bewertungen

Nem og hurtig ekspedition

Nem og hurtig ekspedition

5. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Næstved

Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige ekspedition! Tak for din positive tilbagemelding😀

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt på click og Connect…

Jeg havde bestilt på click og Connect men fik en forkert varer - så det skulle rettes først ( så det var ikke en hurtig afhentning som jeg havde håbet

3. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Næstved

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en dejlig oplevelse med køb af…

Jeg fik en dejlig oplevelse med køb af en altanafskærmning hos jeres afdeling i Næstved forrige weekend. Men jeg måtte annullere købet, da min svigersøn havde købt en til mig, uden at jeg vidste det.

31. Mai 2025

Antwort von SILVAN - Næstved

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i vores Næstved afdeling. Tak for din feedback, selvom du måtte annullere købet.

Kæmpe rodebutik

Måtte bruge click and collect da man ikke kan finde noget i den rodebutik der er i næstved... og medarbejderne er sku ikke til meget hjælp.. der må sidde en butik chef der er ligeglad med sin butik der ude...

24. Mai 2025

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg bestilte glaslister 15x21mm på…

Jeg bestilte glaslister 15x21mm på 360cm til afhentning med Click'n'Collect. Tog dem med hjem, malede dem og opdagede først da de skulle monteres, at de kun var 300 cm (hvilket var ret kritisk!). Grundet transport (ca. 100 km) mellem butik og projekt, ville jeg ikke transportere glaslisterne med retur til forretningen.
Forretningen vil ikke refundere varerne medmindre jeg har varerne med retur (hvilket jo som udgangspunkt er et rimeligt princip, men måske ikke altid holder helt?!).
Jeg står altså nu med nymalede glaslister, som er for korte. Silvan har end ikke beklaget, at de har solgt en vare med falsk varebetegnelse!

20. Mai 2025

Antwort von SILVAN - Næstved

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Medarbejdere, der går den ekstra mil!

Vi skulle have skåret fire store MDF-plader, som alt sammen skulle bruges til at bygge en indbygget reol. Medarbejderen var meget rar og flink i processen - og tålmodig! Det hele blev gjort professionelt og med overskud. Ret fantastisk oplevelse, som gør, at vi gerne kører lidt længere for en god service af medarbejdere, som man kan være tryg ved at sparre med.

22. Mai 2025

Antwort von SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med tilskæringen af dine MDF-plader. Vi sætter stor pris på din ros af vores medarbejder. Det er dejligt at vide, at du føler dig tryg ved at handle hos os, og vi takker for din positive feedback.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Butikken havde glemt at fylde papir i…

Butikken havde glemt at fylde papir i printeren, så min Click & Collect-bestilling var ikke kommet frem til dem i butikken der skulle sørge for at varen var klar.

16. Mai 2025

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fik udleveret defekt flise

Bestilte 5 stk. special fliser i Silvan Næstved, hvor beholdning viste 11 stk. Fik i vareudlevering udleveret 4 stk fliser som var ok og 1 fliser med en stor afskalning. Det gjorde ekspedienten ikke opmærksom på. Måtte derfor retur i butikken for at reklamere. Blev bedt om selv at finde en ny flise i butikken via drive in. Søgte hele området igennem og måtte så henvende mig for 3 gang til personalet. Som beklagede, at de desværre ikke havde den sidste flise. jeg måtte acceptere en defekt flise. Eneste lyspunkt var en dekort på 50% på den defekte flise. Var kørt 72 km fra Greve efter en click og collect vare som viste sig at være defekt.

12. Mai 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Service? Ikke hos Silvan!

Silvan markedsfører sig ikke som en lavprisbutik, så jeg havde en klar forventning om at få ordentlig service. Det ord eksisterer dog tilsyneladende ikke i deres ordbog – og det er i hvert fald ikke noget, de praktiserer.

Jeg kom for at se på tagplader til en 50 m² terrasse. En helt almindelig forespørgsel, tænker man. Jeg ville gerne se og mærke produktet, før jeg bestiller så meget – men det var åbenbart helt uhørt. De havde ingen prøver på lager og kunne heller ikke svare på, hvor mange centimeter der skal være mellem de understøttende lægter. Svaret lød: “Det er jo ikke til at sige, når vi ikke har nogen her på lager! Du må søge på nettet.”

Undskyld mig? Hvis jeg i en dansk butik med danske produkter skal undersøge alt selv på nettet og købe i blinde – så kan jeg lige så godt købe direkte fra Kina og spare penge.

Til alle danske butikker og producenter, der klager over at forbrugerne handler internationalt på nettet: Hvis I vil have kunder, så giv service. Hav veluddannet personale og få servicen tilbage – ellers er der jo ingen grund til at handle hos jer.

14. Mai 2025

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilte vare til afhentning

Bestilte vare til afhentning, men på dagen for afhentning modtog jeg ingen oplysninger omkring afhentning og om det var klar til det.
Det viste sig Silvan havde valgt at sætte 3 unge mennesker på den dag, som ikke var skolet til at være i Silvan. De gjorde deres bedste med løb Hoved løst rundt. Ikke fair for deres måske første oplevelse med arbejdsmarkedet.
Så jeg måtte selv hente mine vare som de ikke havde tid til selv, det bruget jeg 10 min på, så hvis Silvan havde valgt at sætte en leder/formand så selvfølgelig koster lidt mere på pinden inden weekenden, så havde vi alle kunder og personale nok haft en bedre oplevelse i Silvan Næstved .

5. Mai 2025

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ødelag bestilt click and collect ordre…

Havde bestilt click and collect ordre og fik besked om, at den var klar til afhentning og betaling var trukket. Blev efterfølgende ringet op, at ordren var ødelagt i butikken og de ville bestille ny vare - hørte intet fra Silvan og måtte selv kontakte flere gange for besked om at orden var klar, der efterfølgende måtte hentes 65 km med ekstra kørsel. Ordren burde være blevet sendt gratis som kompensation og bedre info

1. Mai 2025

En sjælden god service.

Jeg har til dags dato oplevet den mest fantastiske service, hos Silvan i Næstved. Af hjertet tak ❤️ i reddede min dag 🙏❤️

6. Mai 2025

Antwort von SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du havde sådan en god oplevelse i vores butik. Tak for din søde anmeldelse.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr