Super service. Havde akut behov for at leje en dykpumpe. Det kunne sagtens lade sig gøre, og til en meget rimelig pris. Endda tre forskellige længder lejeperiode at vælge imellem. Dykpumpen fungered... Mehr ansehen
Østre Landevej 47, 4930 Maribo, DK
En virkelig god service, hvor en medarbejder kørte en palle kantsten ud til vores bil på parkeringspladsen, så vi kunne læsse det antal, som vi skulle bruge, uden at vi skulle have fat i stenene to ga... Mehr ansehen
Havde bestilt 176 stk 40x40 på Click & Collect. Ville afhente af 2 gange pga vægt Palle måtte ikke læsses på trailer - blev begge gange sat på jorden og skulle håndlæsse Det giver simpelthen ingen... Mehr ansehen
Kundeservice! Vi havde en splinterny maskine og troede, at den ikke fungerede på trods af vi fulgte quick-guiden. Da vi ringede, var dr Mega venlig og gjorde sig umage med at teste et maskine magen t... Mehr ansehen
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Østre Landevej 47, 4930, Maribo, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Super fint.
De ringede fordi de havde spottet en mistænkelighed i min clock and collect ordre.
Som bundede i At hjemmesiden drilledez
Super service

Antwort von SILVAN - Maribo
Jeg havde bestilt en solseng med clik/collect. Men da jeg ser den på udstilling, er det ikke lige mig alligevel. I stedet for vil jeg købe en der er 400 kr. dyrere.
Det skaber jo en del tekniske udfordringer, i systemet.
Men som altid er personalet bare søde og hjælpsomme.
Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Maribo!

Antwort von SILVAN - Maribo
Flot hurtig klargøring af vores click and collect varer. Meget hjælpsom medarbejder kom ud med varerne til vores bil. Super service

Antwort von SILVAN - Maribo
Rigtig god vejledning og service både i butikken og pr. telefon.

Antwort von SILVAN - Maribo
Fint værktøj , flinke medarbejdere.
Måtte dog godt have foreslået at købe ekstra sandpapir 😊

Antwort von SILVAN - Maribo
Virkelig dårligt træ,trods det der var bedt om at de sørgede for lige stolper og hegn svaren til plus hegn, det blev vi lovet. Alt var piv skævt da det kom hjem.

Antwort von SILVAN - Maribo
Pakkerne med varerne var klargjort inden for en time og Pick up gik som smurt 😊

Antwort von SILVAN - Maribo
Hurtig ekspedition - nemt at bestille online og så hente ved kassen 👌🏻👍😇

Antwort von SILVAN - Maribo
Vare klar ved Click & collect, personale hjalp med at læsse bilen med træpiller, tænker ikke det kan gøres meget bedre end det

Antwort von SILVAN - Maribo
Det var ikke nogen svær opgave, men den var bare løst fint

Antwort von SILVAN - Maribo
Bestilte nogle vare til click and collect, nåede dårligt at betale før så stod vare klar i butikken 🧡

Antwort von SILVAN - Maribo
Det var let at bestille click og collect, men systemet i forretningen er ikke ok.

Antwort von SILVAN - Maribo
Happy and satisfied for the item that i purchase