Super service. Havde akut behov for at leje en dykpumpe. Det kunne sagtens lade sig gøre, og til en meget rimelig pris. Endda tre forskellige længder lejeperiode at vælge imellem. Dykpumpen fungered... Mehr ansehen
Østre Landevej 47, 4930 Maribo, DK
Unternehmen hat geantwortet
En virkelig god service, hvor en medarbejder kørte en palle kantsten ud til vores bil på parkeringspladsen, så vi kunne læsse det antal, som vi skulle bruge, uden at vi skulle have fat i stenene to ga... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde bestilt 176 stk 40x40 på Click & Collect. Ville afhente af 2 gange pga vægt Palle måtte ikke læsses på trailer - blev begge gange sat på jorden og skulle håndlæsse Det giver simpelthen ingen... Mehr ansehen
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Vom Unternehmen geschrieben

Østre Landevej 47, 4930, Maribo, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Du bestiller, og efter en halv time henter du dine varer, uden at skulle 'pløje' gennem butikken, Nemt og bekvemt

Antwort von SILVAN - Maribo
Kundeservice! Vi havde en splinterny maskine og troede, at den ikke fungerede på trods af vi fulgte quick-guiden. Da vi ringede, var dr Mega venlig og gjorde sig umage med at teste et maskine magen til vores. Dr prøvede hård men kunne til sidst give os instrukser til at bruge “ rigtigt mange kræfter” da koblingen var helt nyt. Og så fik vi det til at due…
Og ved returneringen var de mest interesseret i at høre om vi blev færdige. Og ja, vi var færdige på mange forskellige måder 🥱

Antwort von SILVAN - Maribo
Altid venlig og god betjening, hjælpsomhed og i det hele taget en fremragende oplevelse

Antwort von SILVAN - Maribo
Det giver simpelthen ingen mening - der må kunne laves et dokument hvor Silvan fratages ansvaret for beskadeligelse af trailer mv og hvis fører af køretøjet kan fremvise gyldigt trailerkørekort, kan jeg ikke se hvordan Silvan på nogen måde kan gøres ansvarlig for læsningen mv. - virkelig dårlig oplevelse -

Antwort von SILVAN - Maribo
Jeg skulle købe en plade og lavet to snit. Kommer ind finder pladen og går til kassen for at bede om en til at lave snit. Får at vide jeg skal gå ned og vente til der kom en. 30min efter går jeg til kassen igen og får svaret:”ja hvis ikke der er kommet nogen endnu så ved jeg ikke hvad jeg skal gøre” så jeg kørte min vej - magen til dårlig kundeservice! Fair nok der er travlt, men det kan siges på mange måder og den her er ikke en der får kunderne til at ville vente længere

Antwort von SILVAN - Maribo
God betjening, og gode varer. Et sted man vender tilbage til

Antwort von SILVAN - Maribo
Super god service både på gulvet og ved kassen. Blev mødt med et smil, og fik alletiders hjælp. Kan varmt anbefale at handle i denne butik. Altid en god oplevelse.

Antwort von SILVAN - Maribo
Jeg bestiller en vare som ClickCollect, og får en mail om at jeg skal henvende mig ved kassen, der er kun én person til at ekspedere både kunder og pakkeafhentning på trods af at der er 7 mennesker i kø, så jeg venter på min tur, da jeg kommer frem, får jeg den besked at jeg skal gå over til et display og indtaste mit nummer, det gør jeg så, og efter en yderligere ventetid får jeg min pakke. Varen er forudbetalt og jeg spørger efter en faktura, den har du fået på mail, ellers får du den er svaret, da jeg kommer hjem er der stadig ingen faktura, så jeg ringer til Silvan og får at vide at der går nogle dage før fakturaen kommer på mail.
Så fik jeg fakturaen, men men der står ikke om den er betalt eller ej, endnu mere skuffet over Silvan.
Det er sidste gang jeg handler der.

Antwort von SILVAN - Maribo
Jeg ved ikke helt hvad der sker for Silvan, eller Trustpilot!!!!
Man anmoder om mit telefonnummer??? Jeg tænker lidt "har i alle tabt småkagerne??"
At der render folk rundt i Silvan, og "fjoller" med nogle stålreoler, og laver det som på en byggeplads kalder "d.. I arbejde" det er ikke mit problem.

Antwort von SILVAN - Maribo
Altid hjælpsomt og kompetent personale.
Men vi må "slås" med andre kunder om de par indkøbsvogne der er. Dem med plads til træplader, lægter m.m.

Antwort von SILVAN - Maribo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.