Woodland Wonders Organic Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min søn kastede voldsomt op et par timer efter 3-4 skefulde grød - som jeg kan se, at andre også har oplevet. Måtte have fat i lægen, fordi han blev så rød i hovedet. Er virkelig ked af, at jeg blev... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Synes nu egentlig grøden virker okay.. men min piges mave kan simpelthen ikke klare det. Synes konsistensen bliver ret lækker - kan ikke genkende “tapetklister” herhjemme, dog ender det i mega forsto... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her skal jeg ikke gå på kompromis. Jeg kan få økologi, simple produkter der stadig er lynhurtige at tilberede og det er en gave i overgangen fra mælk til fast føde. Med barn nr. 1 var det meget dyrt,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun oplevet fantastisk og hurtig service ved Woodland Wonders. Jeg købte en babynest og babysengetøj og der fulgte flere pakker figenstænger med i pakken, som mine store børn har nydt godt a... Mehr ansehen

1. Online-Bestellservice
  2. Babyausstattungsgeschäft
  3. Fachgeschäft für Bettwaren
  4. Kinderspielzeuggeschäft
  5. Lebensmittelproduzent
  6. Pastaladen

Vom Unternehmen geschrieben

Woodland Wonders Organic er dedikeret til at tilbyde økologiske convenience-kvalitetsprodukter til både babyer og småbørn. Det perfekte valg til forældre, der værdsætter rene, økologiske og nærende fødevarer. Vores produkter er fyldt med smag og struktur, hvilket gør dem til et fremragende valg for at støtte børns udvikling. Samtidig er de designet til at være enkle og tidsbesparende at anvende, så travle forældre kan tilberede sunde måltider på nemmeste vis. Vores sortiment inkluderer en bred vifte af fødevarer, der er nøje udvalgt for deres naturlige ingredienser og ernæringsmæssige værdi. Vi tror på at tilbyde det bedste fra naturen til din lille, så hvert måltid er en oplevelse fyldt med farve, smag og næring. Udover vores fødevareprodukter tilbyder Woodland Wonders også et udvalg af tilbehør til babyer, som legetøj, sengetøj og plejeprodukter. Vores legetøj er designet til at stimulere dit barns sanser og fremme læring gennem leg, mens vores sengetøj sikrer en tryg og komfortabel søvn. Vores plejeprodukter er skabt med omtanke for dit barns sarte hud, ved hjælp af blide og naturlige ingredienser. Hos Woodland Wonders Organic stræber vi efter at gøre forældreskabet lidt lettere ved at tilbyde kvalitetsprodukter, der understøtter sundhed og trivsel for de mindste medlemmer af familien. 👶🏼🥄🌿

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

412 Bewertungen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, vores dreng elsker det! Ærgerligt at jeres frugt mos ikke kan holde mere end 24 timer efter åbning. Vi har desværre et stykke ud til vores fryser og derfor ikke en løsning for os at ligge det derud.

Antwort von Woodland Wonders Organic

Hej Line, mange tak for din anmeldelse.
Vi ønsker kun naturlige produkter til vores kunder og da vi ikke tilsætter konserveringsmiddel eller andre e-numre i vores produkter, må vi desværre gå på kompromis med en kort holdbarhed efter åbning af mosene.
Jeg håber at I alligevel kan finde en måde at bruge mosene på, uden at skulle smide resterne ud. Det kan fx bruges som topping, sauce eller dip i andre sammenhænge - og smager også godt for voksne :-)

Ønsker jer en god dag.

/Emilie

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God opstarts grød til baby :)

Nem og lækker begynder grød til baby :)

Hej Emilie, 🙂
Dejligt at høre at du er glad for vores produkter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min søn er vild med jeres produkter og…

Min søn er vild med jeres produkter og har gjordt opstarten på grød nemt og overskueligt!
Hurtig levering og god kunde service

Antwort von Woodland Wonders Organic

Hej Sandie, tusind tak for den fine anmeldelse! :-)
Er glad for at høre, at din søn er vild med vores produkter.

Rigtig god dag til jer!

/Emilie

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

30. Januar 2024

Hej Layla 🙂
Dejligt at høre at du har været glad for vores produkter og vores service.

God oplevelse

Gode produkter og god service

29. Januar 2024

Hej Mette. 🙂
Dejligt at høre at du har været glad for vores produkter og vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig til at svare på…

God service og hurtig til at svare på mail! Fik refunderet penge for et ødelagt glas som var sket under levering.

29. Januar 2024

Hej Semra 🙂
Dejligt at høre at du har været tilfredse med vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, gode produkter.

Hej Anne 🙂
Dejligt at høre at du har været tilfreds med både produkter og leveringstid.

God kundeservice

Min ordre blev fejl pakket, men kundeservice var enormt søde og sendte mig de korrekte produkter uden ekstra omkostninger for mig og uden jeg skulle bøvle med at sende de 'forkerte' varer retur. Alt i alt en rigtig fin oplevelse :)

Hej Sheila 🙂
Dejligt at høre at vi har kunnet give dig en god oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kundeservice og lækre produkter

Super kundeservice, de havde sendt en forkert pakke, jeg kontaktede dem og dagen efter havde jeg den rigtige. Min søn på 5mdr er vild med alle produkterne, hvis man blot kommer lidt ekstra vand i grøden end der står på pakkerne, får det en rigtig fin konsistens. Frugtmos er sødt og lækkert.

Hej Simone. 🙂
Dejligt at høre at jeres familie er glade for vores produkter og vores service.

God og hurtig service

God og hurtig service

24. Januar 2024

Hej Kæte. 🙂
Dejligt at høre at du er glad for vores service.

Skuffende

Ville ønske jeg havde kigget anmeldelser her, inden jeg købte en stor pakke med mange poser grød, og glas med diverse mos. Ville prøve noget andet end det sædvanlig fra Arla og Semper, men det skulle ikke have været det her. Som andre skriver, det er lidt ligesom tapetklister, og det smager heller ikke særlig godt. Glas med frugtmos var fine, men kan kun holde sig åbent et døgn 😶 Glas med Grøntsagsmos var ikke noget at råbe hurra for. Jeg holder mig til det sædvanlige fra nu af.

6. Februar 2024

Hej Pernille.🌷

Øv, vi er virkelig kede af at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkter. 🙁
Kan jeg få dig til at sende en mail til os på woodland@goodfoodgroup.com?

I mellemtiden kan du evt. prøve et nyt forsøg med vores babygrød, ved at følge den nye grødguide: https://www.shop.woodlandwonders.dk/pages/grod-guide

Så vil vi se på at rette op på denne dårlige oplevelse.🌷

Ha' en dejlig dag.☀️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grøden er som tapetklister!

Grøden er som tapetklister ligemeget hvor meget du blandet i så kan babyen ikke få det ned pga. konsistensen.. jeg har smidt alle pakkerne ud

Hej Natasja,

Vi er kede af at høre, I havde en dårlig oplevelse med konsistensen af vores grød. Jeg ville anbefale I prøver at følge vores nye grødguide: https://www.shop.woodlandwonders.dk/pages/grod-guide

Da I har smidt produkterne ud, må du kerne skrive til os på woodland@goodfoodgroup.com, så vi kan give dig en bedre oplevelse med vores produkter. 🌷

Ha' en dejlig dag☀️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grøden er meget klistret…

Grøden er meget klistret ligemeget hvilke blandingsforhold du bruger. Jeg måtte smide 2 poser ud.

5. Februar 2024

Hej Julie.

Ha' en dejlig dag☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg af økologiske produkter

Stort udvalg af økologiske produkter. Hurtig levering.

27. Januar 2024

Hej Cindie. 😊

Tusinde tak for din fine anmeldelse. ❤️

Ha' en dejlig dag! ☀️

Alt er godt

Alt er godt, men det er for dyrt

20. Januar 2024

Hej Peter. 😊
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for alt er godt. ☀️
Vi er kede af, du synes vores produkter er for dyre. Alle produkterne er 100% økologiske, og 100% fri for nogen som helst tilsætningsstoffer. Det giver os desværre en højere kostpris end hvad du ellers finder derude.
God dag. ☀️

Bestilte en startpakke 4+ måneder

Bestilte en startpakke 4+ måneder, modtog en pakke hvor nogle af tingene var 6+ måneder. Skrev til dem, og fik lynhurtigt et svar om pakkefejl, og en ny pakke der allerede var på vej, samt vi gerne måtte beholde pakken vi allerede havde modtaget. Mega god service. Tak

Hej Simone. 😊
Tusinde tak for den fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, du er tilfreds med vores kundeservice på trods af pakkefejlen.
Rigtig god dag. ☀️

Lækkert som altid

Valder har spist jeres grød siden han var 4 måneder og er nu 10 måneder idag

Han elsker elsker det og passer perfekt til ham da han ikke tåber mælkeprotein

16. Januar 2024

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr