Proshopdk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

haar købt alt fra HDMI kabler til semiprofessionale digitalkameraer der og det virker bare hver gang. lave priser, der kan ofte spares op til 60-70 % i forhold til fona, expert osv. (specielt på t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et Tower for over en måned siden, det er stadig ikke ombyttet, repareret, sendt retur ? sidder nu med en masse pc dele købt samme sted og er åbenbart taget som gidsel i forholdet mellem leveran... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har handlet flere gange ved shg, igennem mange år. Erfaringerne har været blandet, men primært meget gode. Det sidste køb var 2 samsung 23'' skærme, der blev leveret som lovet. Dog mene... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har købt rigtig mange forskellige IT-produkter og software gennem syv otte år. Giver gerne lidt ekstra for at have den sikkerhed / tryghed som dette firma giver. Onlinehandelen er upåklagelig.... Mehr ansehen

1. Computergeschäft
  2. Geschäft für Computerzubehör
  3. Computer- und Zubehörgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kæmpe udvalg af computere, hardware og software. Mulighed for online betaling samt forsendelse eller afhentning på adressen i 8270 Højbjerg ved 8000 Århus.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

amatøre

Jeg har nu to gange købt computere hos shg hvor der har været fejl fra starten. Nyeste tilfælde sendte jeg computeren til reparation men de kunne ikke finde nogen fejl det kostede 500 kr da jeg kom hjem var computeren tændt 20 min før den gik ned igen ringede derfor til shg for at få penge retur , der fik de mig til at downloade et testprogram som de selv brugte selv ikke det kunne computeren klare så hvorfor de ikke kunne finde fejlen undre jeg mig over snakkede tilmed med en kvindelig medarbejder i telefonen som blev så fornærmet over telefonere at hun smed på har nu droppet mine 500 kr da jeg spiller min tid . Det var forresten bundkortet som var stykker en ven brugte en time på at finde fejle. Meget dårlig oplevelse og handler bestemt ikke der igen

19. Januar 2011

Fik brugt HDD optager.

Jeg købte fornylig en HDD optager, men da fik den kunne jeg at den havde været pakket op og poserne med kabler var åbnet. Da jeg prøvede at tilslutte den, viste det sig at kalberne ikke passede til HDD optageren. Jeg heldigvis selv nogle kabler og fik den tilsluttet mit TV, hvor jeg kunne se at der allerede var optaget flere timers TV på HDD optageren.

16. Januar 2011

Defekt computer

Købte computer online, havde den dagen efter, utroligt, men men men, den var allerede pakket ud og åbenlys brugt, tuchpad fryser, tastatur lukker ned, fik den besked at jeg skulle opdate den, he he hvor dumme tror shg folk er, måske derfor jeg fik den så hurtigt, hvem ved

14. Januar 2011

Kanont firma

Har aldrig haft problem med at handle computer samt dele og lignende hos shg, super service, vejledning ect.

Måske lidt dyre end andre typisk 10 til 30 kr pr vare men det er pengene værd.

90% af mine computer indkøb ligger hos shg

12. Januar 2011

Super service og levering

hey.
Om shg.dk kan jeg kun sige at jeg er fuldt ud tilfreds, de har altid givet go vedledning ved tvivls spm. varen kommer præcis, og det er ment at følge med i deres leverings status på hjemme siden

12. Januar 2011

Hurtig service ved handel - men elendig RMA service

Nu har jeg efterhånden handlet hos SHG.dk igennem en lang årrække - og der har aldrig været problemer. Jeg købte så nyt bundkort, cpu, gfx mv. og genbrugte strømforsyningen for mit gamle setup. Da jeg starter systemet første gang, dør strømforsyningen fuldstændig (den starter slet ikke). Jeg sender den til SHG.dk som sender lortet retur med en besked om at jeg skal betale 470kr for at hente den. Jeg har imellemtiden købt en ny strømforsyning (til 1100kr) hos SHG.dk som starter systemet problemfrit (den nye strømforsyning var på samme watt som den defekte). Jeg har prøvet at sætte strømforsyningen til mit setup igen, og det starter sjovt nok stadig ikke - blæseren starter slet ikke i strømforsyningen. Jeg klager selvfølgelig min nød, og får et flabet svar tilbage "Vi foretager os ikke yderligere i sagen, grundet principielle årsager". Så nu står jeg med en defekt PSU og en regning på 470kr.

Konklusion: Absolut elendig kundeservice, de vil gerne handle - men når det kommer til RMA har jeg sgu aldrig oplevet noget lignende. Jeg køber aldrig - ALDRIG - nogle ting fra SHG.dk igen, råd til alle andre herinde køb ved Komplett.dk istedet - langt bedre service.

11. Januar 2011

Service tiptop

Har nu handlet en del ved SHG og er til dato ikke blevet skuffet, god service, god hjemmeside(heldigvis med lagerstatus) og sidst men ikke mindst har jeg altid fået varen hurtigt.

10. Januar 2011

Ingen problemer

Bestilte vare til afhentning kl 12.30. Varen var desværre kun på lager i Århus og jeg ville gerne afhente i Viborg. Jeg får at vide, at jeg nok først skal regne med at se varen dagen efter. Men kl 15 modtager jeg en sms om, at varen er klar til afhentning. Ingen problemer her.

Har ikke haft kontakt med kundeservice ud over live chat på siden. Har heller ingen erfaring med RMA via SHG.

9. Januar 2011

Lige efter bogen...

Jeg havde brug for nogle nye RAM og havde lidt problemer med at finde hvad jeg skulle bruge. Så jeg tog fat i deres livechat, som virker fantastisk. Efter lidt chatten frem og tilbage med en medarbejder, fandt jeg hvad jeg skulle bruge. Jeg bestilte og fik varen som lovet.
Kan kun anbefales.

9. Januar 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Service er i orden, og prisen er rimelig.

Det sidste køb var 2 samsung 23'' skærme, der blev leveret som lovet. Dog mener jeg at deres emballage burde kunne have været pakket bedre.

Her ud over accepterer shg bankoverførsel, hvilket ikke ses så tit mere.

Restordre ses engang i mellem, men heldigvis får de hurtigt tingene hjem igen.

Derfor får de 4 ud af 5, da deres information er godkendt. Her ud over er det bedømt på tidligere ordre ved dem.

4. Januar 2011

Anmeldelse af SHG Århus

Har købt 42" LED skærm hos SHG Århus. Perfekt handel! bestilte vare hjemmefra og varen var klar til afhentning straks efter. På trods af at der var forrygende travlt var skærmen udleveret på ca. 5min.

Perfekt oplevelse

Allan Laursen

27. Dezember 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet med SHG i flere år. Har aldrig haft noget at klage over. Kan se anmeldelserne er lidt svingende. Det matcher bestemt ikke mine egne positiver erfaringer. Ang. leveringstiden: Jeg har nogle gange en lidt svingende leveringstid men jeg bor på Grønland sååee... Har haft en enkelt RMA sag der medførte ombytning uden problemer.
Kan varmt anbefale biksen. De er et af de steder hvor det er lettest at handle for os der bor i det nordlige.

26. Dezember 2010
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mit IT-hjemsted hvor min tillid ligger, når jeg skal købe.

Onlinehandelen er upåklagelig. Jeg har aldrig haft behov for deres reklamationsafdeling, så derfor kan jeg ikke sige noget om denne.
Deres ekspeditionstid i forretningen i Århus er eneste hæmsko. Den er langsomelig, men proffesionel. Man kan med fordel handle over nettet og få varen leveret. Men kanon sted.

24. Dezember 2010

Lagerstatus skifter som vinden blæser - hos SHG

Jeg bestilte et stykke elektronik den 14.12 - det var ment som en julegave.
Varen var ikke på lager, men der var en forventet leveringstid på 4-5 dage.

Få dage senere blev lagerstatus ændret til "restordre - forventet levering 22.12". Jeg bor i Århus lige som SHG - jeg ville derfor kunne hente varen inden jul. Jeg havde stadig tillid til SHG på det tidspunkt.

I dag - den 23.12. - er varen ikke leveret og lagerstatus er ændret til "ukendt".

Der røg den julegave.

Når et firma som SHG lægger så enormt meget vægt på lagerstyring og på, at folk kan stole på deres lageroplysninger på hjemmesiden - så er dette forløb bare IKKE ACCEPTABELT.

SHGs supportside er eksempelvis een lang forklaring om, at man bestemt ikke behøver at ringe for at høre om leveringstid osv - man kan altid stole på, hvad man læser på deres hjemmeside.

Nå, men SHG klarer sig jo nok uden mine penge - jeg vil aldrig råde nogen til at handle der i fremtiden: Jeg har oplevet SHGs lagerstyring som komplet amatøragtig og min tillid er væk.

23. Dezember 2010

Deres RMA

Jeg fik testet et defekt headset hos dem, men de testede det fint i deres teknisk afdelingen, problemet jeg stadig har et headset der ikke virker, når jeg bruger på teamspeak3 eller ventrilo brummer og knaser min mikrofon og de folk jeg snakker med kan kan kun høre at de brummer og knaser fra min mircofon, og den er sat rigtigt op i settings, det er noget der er kommet pludseligt. jeg kan da få den til at stoppe med at brumme og knase lyd. ved at sluk for min mikrofon 10-20 sec, så virker det nogle gange, men så når folk snakker til mig, forsvinder lyden i venstre ørekop på mit SteelSeries Siberia Full-size Headphone, flot shg

23. Dezember 2010

Holder ikke leveringstiden

Jeg har igennem tiden købt rigtigt meget hos shg, men har over det sidste stykke tid været ude for at leveringstiden ikke holder. Tidligere kunne man være ret sikker på at de sendte lagervarer samme dag, men i dag kan man være ret sikker på de ikke gør det. De seneste 2 ordrer i træk er kommet senere end lovet.

22. Dezember 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr