haar købt alt fra HDMI kabler til semiprofessionale digitalkameraer der og det virker bare hver gang. lave priser, der kan ofte spares op til 60-70 % i forhold til fona, expert osv. (specielt på t... Mehr ansehen
Proshopdk
Købte et Tower for over en måned siden, det er stadig ikke ombyttet, repareret, sendt retur ? sidder nu med en masse pc dele købt samme sted og er åbenbart taget som gidsel i forholdet mellem leveran... Mehr ansehen
Jeg har handlet flere gange ved shg, igennem mange år. Erfaringerne har været blandet, men primært meget gode. Det sidste køb var 2 samsung 23'' skærme, der blev leveret som lovet. Dog mene... Mehr ansehen
Jeg har købt rigtig mange forskellige IT-produkter og software gennem syv otte år. Giver gerne lidt ekstra for at have den sikkerhed / tryghed som dette firma giver. Onlinehandelen er upåklagelig.... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kæmpe udvalg af computere, hardware og software. Mulighed for online betaling samt forsendelse eller afhentning på adressen i 8270 Højbjerg ved 8000 Århus.
Michael Drewsens Vej 22, 8270, Højbjerg, Dänemark
- www.shg.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Overraskende hurtig levering
Nu er det så lidt tid siden jeg købte min mobil, dog var leveringen yderst tilfredsstillende selvom det pågældende produkt var på restordre, modtog varen 2 dage tidligere end de skrev, så her er det top-notch.
Under hele forløbet fik jeg løbende opdateringer om hvor langt de var med behandlingen af min ordrer.
Kan kun klart anbefales.
Overholdt ikke leveringstiden
Det er surt når de skriver at en varer er på lager og den så ikke sendes samme dag, selv om den endda er bestilt over middag, skulle det jo sendes samme dag.
Suveræn leveringstid
Jeg har såmend ikke haft nogen kommunikation med supporten, men jeg bestilte min trust g14s Gamer mus i søndags og fik den idag her i mandags :)
Alt fungerer fint :)
Langsom Service
Jeg bestilte nogle vare ved shg.dk, men modtog noget andet udstyr end det jeg havde bestilt. Da jeg sender pakken retur til shg.dk tager det dem over en mdr inden de returnere penge, på trods af at de flere gange bekræfter at de har modtaget pakken, men ikke lige kan finde den og deres lager folk kigger efter den.
Super god betjening
Jeg bestilte et kabinet, og afhentede den i butikken.
Betalte kontant og fik hurtig mit kabinet.
Forkerte informationer hele vejen...
Det var lidt dyrere, men jeg valgte at samle mit indkøb til en ny PC hos SHG. Desværre var mine valgte ramklodser (4x2gb Corsair XMS3) åbenbart i restordre, men hurra - kun 2-3 dages leveringstid. Da de 2-3 dage var gået, ringede jeg og spurgte, hvordan det gik? "De er på lager hos vores tyske leverandør, og vil blive sendt til os snarest" lød svaret. Alligevel skete intet. Efter nogle dage ringede jeg igen og fik nu at vide, at "det er sendt fra vores tyske leverandør". Men ak, der skete STADIG intet! Jeg ringede igen efter nogle dage, og nu kunne de ikke forstå, at de skulle være sendt fra leverandøren, men at de ikke umiddelbart kunne sige, hvornår de kom på lager. Dette forløb strækker sig over 14 dage. Jeg endte med at køb ram andetsteds, således at ordren endelig kunne blive shippet fra SHG - troede jeg, ihvertfald. For oveni alt det andet, så var de ikke istand til at afsende pakken før næste dag. Jeg er skuffet - VIRKELIG skuffet!!!
Alt forløb perfekt
Gode priser, god kommunikation og varene var som forventet.
Foretrukne sted
SHG.dk er mit foretrukne sted, når det kommer til indkøb af computerdele og -tilbehør. Jeg har næsten alle dele til de sidste to computere, jeg har bygget, samt min nuværende fladskærm.
Jeg har altid fået leveret hverdagen efter (eller samme dag/lørdag, de gange jeg har bestilt det). Varerne har altid været korrekte, godt pakkede og til fornuftige/bedste priser.
Altid til at regne med
De er ikke de billigste, men som regel tæt på - man kan regne med deres lagerstatus og deres service har været upåklagelig de gange jeg har måttet returnere varer. Uden tvivl den online virksomhed jeg har brugt flest penge hos. Deres nyeste layout efterlader meget at ønske, men produkter og service er stadig fine :-)
Fine priser, rimeligt nemt at handle med
Handler næsten alt mit pcudstyr og eller gadgets hos SHG, det kan sjældent betale sig at betale for fragt for at få det sendt andre steder fra. Når det er sagt, så henter jeg mine varer i butikken fordi det ligger rimeligt tæt på. Fin butik, kan godt anbefales.
OK betjeningstid, men betaling hæves for tidligt.
Jeg bestilte et fjernsyn en mandag, og det blev leveret torsdag aften - meget fint.
Eneste minus er dog, at virksomheden hævede pengene for betaling allerede samme dag som bestillingen og ikke først 2 dage senere hvor den blev afsendt. Dette er faktisk ikke lovligt. Alt i alt dog en god betjening og jeg fik også hurtigt svar ved henvendelse til firmaet.
Nem og billig..
Fandt et par hørebøffer i fona på strøget og ville bare for sjov se hvad andre tager for sådan et par. SHG var ca. 1/3 billigere end fona, hurtig bestilling, kort ekspeditionstid..
Alt i alt nemt og ubesværet..
Sjældent tilfredsstillende oplevelse
Jeg har handlet +10 gange hos SHG.dk (jeg bor i nærheden, og kan hente på lageret selv)
Udvalget er i top, og jeg er (næsten) holdt op med at bruge edbpriser.dk, for jeg kan altid regne med en ordentlig pris. Jeg har 1 gang haft brug for ombytning, og det gik smertefrit.
Udlevering på lageret er en oplevelse i sig selv. Fra du ankommer og taster dit ordrenummer, er du hele tiden 100% opdateret på, hvor i køen du er, og hvor lang tid ventetiden er nu. Super service.
Venligt og imødekommene personale.
Annulerede min ordre
Jeg bestilte en vare og betalte med dankort, samme dag fik jeg en mail fra virksomheden hvor de skrev at varen var udgået, selvom den stadig kunne bestilles på deres hjemmeside. Totalt uacceptable service. PAS PÅ. Bestiller du en vare hos dem er det ikke ensbetydende med at du får varen. Man burde går til forbrugerklage nævnet og se om den måde de behandler mig som kunde er i orden.
Update: 04.03.11 Nu har jeg prøvet 4 gange at bestille en varer som de efterfølgende ikke kan levere pga. prisfejl. DYBT DYBT useriøst.
Lige efter bogen
Købte 2 SDHC kort, som dog ikke var på lager, men modtog dem alligevel efter et par dage... er super glad for handlen hos SHG og har handlet der flere gange :)
Kan varmt anbefales - og så er de i øvrigt billige ;)
Stort udvalg til lave priser
Altid et stort udvalg hos SHG og til den helt rigtige pris.
Også rigtige hurtige til at svare på Emails.
Køber altid mit hardware hos dem.
Godt vareudvalg, gode priser og top-service.
Jeg har handlet inde hos SHG.dk ca. 10 gange i min tid, og har altid været tilfreds med deres priser, vareudvalg og service.
Varer er (med 2 undtagelser) kommet frem uden problemer, og har virket upåklageligt siden.
Angående de 2 undtagelser som nævt foroven:
nr. 1: Jeg købte et Logitech Z-5500 sorround anlæg hos dem, efter et par uger begyndte displayet i control.enheden at blinke, og til sidst gik det ud og anlægget kunne ikke længere tændes.
Jeg kørte op til SHG med anlægget og forklarede dem problemet.
Jeg kørte derfra 5 min. senere med et splinternyt anlæg, som har virket fint siden.
Nr. 2: Jeg havde bestilt et par varer (keyboard, psu, et par drev osv.), og varen nåede hurtigt frem til posthuset (betalte denne levering pr. efterkrav).
Men da jeg gik ned på poshuset for at afhente min vare, viste det sig at de havde sendt mig 2 pakker og krævede fuld pris for dem begge.
Jeg gik hjem og skrev til SHG online support, og de fortalte at det var en beklagelig fejl under pakning af min forsendelse, og de sendte hurtigt en fax til posthuset med besked om at mine 2 varer hørte sammen, så jeg fik mine varer til aftalt pris.
Dette er selvfølgeligt 2 beklagelige problemer, MEN; begge gange blev problemet hurtigt løst og sådan en service er sgu ok for et så stort firma som SHG.
5 stjerner fra mig, da service ved eventuelle fejl, betyder meget for min forsatte handel hos et firma som har lavet ged i tingene.
Jeg bryder mig dog ikke om deres nye hjemmeside, men dette vil jeg ikke lade påvirke min karakter.
RMA på sender til Sennheizer RS 110 høretelefon 9-11-2010
Jeg afleverede min defekte trådløse enhed (gik til tider ud - nok pga. løs forbindelse = SKRAT i høretelefonerne) om aftenen og fik dagen efter at vide pr. mail og sms, at SHG.dk havde modtaget min RMA, den var behandlet og jeg var berettiget til en ombytning. Senere på dagen kom der en mail, at den var på vej med posten (fragten var gratis), når de fik den hjem (var pt. i restordre).
Jeg valgte så at chatte online med en medarbejder, som var meget imødekommende, så jeg fik lov til at få pengene retur for enheden og opgradere til en dyrere enhed ved at bestille den via min konto. Fragten ville også blive betalt...! Men da min bror skulle hente noget samme dag hos SHG fik jeg ham til at tage den med. Som tak for god service sparede jeg dem for 49 kr! I løbet af ét døgn havde jeg fået nye høretelefoner - det kalder jeg god service
Hurtig levering og god kundeservice
Har efterhånden brugt rigtig mange penge ved SHG. De har super gode priser, hurtig levering og så kan man altid få sig en snak med dem nede i butikken, hvis man har et problem med noget.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.