Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min mail er brugt , om noget rep af en opvaskemaskine? Noget jeg intet kender til ? Kopi sig det tilsendte , og jeg hedder ikke Åse Hej Åse Ipsen Dette er en ordrebekræftelse o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har to gange prøvet at installere et TV på min adresse - begge gange forlod de matriklen med beskeden om, at alt virkede. Begge gange efterlod de et TV, hvor hverken farver eller lys er ok - en... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har et ASKO komfur, som er i stykker igen efter 2,5 år. Første fejl blev lavet på garantien, nu igen i stykker et halvt år efter garantien er udløbet. Skal betale 1800 + moms, hvis jeg vil have kigget... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har haft sendt mine Wf1000 xm4 earbuds sendt in for at få en ny kasse. De vælger så at foretage en fejlundersøgelse på dem, selvom det på ingen måder er det jeg har bedt om (da det eneste der var galt... Mehr ansehen

1.8

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har hentet et tv fra elgiganten der er…

de har hentet et tv fra elgiganten der er 7 mdr gammelt de fik at vide det fejlede mange forskellige ting , og at jeg mente det fejlede en hel del. de henter det får mail om det er rep. den 11 dagefter på 14 dagen ringer jeg og får at vide de ikke kan få det til at du trods flere dele er skiftet. og ingen svar på levering kontakter samsung som siger de først har bestilt dele den 11 og venter på support. det er jo utroligt hvor krudt man kan bruge på et tv til 3333 kr 58 tommer samsung. det virkede kun 7 mdr og det er åbenbart et problem at få det rep. så man skal bare acceptere man intet reelt kan få at vide. jeg vil absolut ikke anbefale dette firma. fordi de fortæller åbenbart ikke sandheden ihverftfald ikke det samme til importør som til mig. og man gider så åbenbart ikke lige henvende sig.
godt nok ringe. må håbe de kan finde nogen der vil have det. enten ved de ikke hvad det fejler og det tyder det på efter at have skiftet flere dele eller også må de arbejde meget billigt for det må da være begrænset hvad man kan bruge af tid på et 58 tommer tv til 3333 kr på tilbud som koster her 9 mdr efter 3450 kr hvis man tænker på både elgiganten og importør skal tjene penge. de kan smide det ud
for jeg køber et nyt tv. spild af tid
Opdateret 25-10-2021 stadig intet nyt service center ændre i tidligere udsendte noter . Så har man jo ikke lovet formeget når man sidder og retter idet.
Det ser fint ud

14. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe service hele vejen igennem!

Ringe service hele vejen igennem!

Du betaler mega meget i overpris for noget de slet ikke får lavet .
Deres kundeservice er overhovedet ikke hjælpsomme . Fortryder så meget jeg har sendt mit produkt ind til dem . !!!!

29. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sendte en subwoofer til reparation

Sendte en subwoofer til reparation. De skiftede forstærkeren, og testede bagefter….var beskeden.
Da subwooferen modtages retur, kan den ikke spille. Membranen sidder løs 2/3 rundt. Testet !? Har kontaktet dem på mail om den mangelfuld, dyre og utilfredsstillende reparation. Ingen svar….

8. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik ombyttet et Sony fjernsyn gennem…

Fik ombyttet et Sony fjernsyn gennem service broker. Købt i Bilka for 7 mdr siden. Nu var der fejl på.
Hurtig respons og levering af nyt tv gennem service broker. Det kunne ikke være nemmere. Fik det endda hængt op. Skulle ikke gøre noget. Så rigtig god service.

13. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den dårligste service jeg til dags dato…

Den dårligste service jeg til dags dato har oplevet! De er hverken høflige eller forstående overfor mig som kunde, derudover modtager jeg et tilbud fra dem jeg acceptere, hvor jeg så overfører over 4200kr, efter en uge skriver de at tilbuddet desværre ikke er gyldigt alligevel, da de har fundet endnu en fejl på mit Samsung TV, som i øvrigt kun er 2 år og 1 mdr. - jeg siger jeg vil have mine penge tilbage, hvorefter de kun overfører 3300kr tilbage, de stjæler over 900kr fra mig, selvom jeg selv skal hente mit TV hos dem. Derudover ignorerer de mig nu på beskeder!!!!

20. Februar 2020

Totalt ringe service

Totalt ringe service, når man ringer og spørger hvad der forgå med ens tv. Påstår de at det er min skyld de ikke har modtaget fjernbetjeningen fra tvet og kan derfor ikke komme vidre. Med reparation.

4. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg indleverede min computerskærm til…

Jeg indleverede min computerskærm til reparation, og da jeg modtog den var den ikke repareret ordentligt. Jeg kørte der ind igen og den blev indleveret endnu en gang, og jeg fik den endnu en gang tilbage i dårlig stand. Ridser samt sjusket arbejde. Hele processen tog 1 1/2 månede for at få den tilbage.

31. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skal aldrig gøre brug af det skod firma igen

Skal aldrig gøre brug af det skod firma igen.
Skulle have repareret et tv, fik at vide at fragten ville være ca. 160 kroner og diagnosticeringen max et par hundrede.
Efter et stykke tid fik jeg så 3 muligheder... eller tilbud, som de kaldte det.
Jeg kunne få repareret mit tv for 3500! Det kostede 4000 fra nyt og er 4 år gammelt.
Jeg kunne få det tilbage, uden de gjorde noget for 1200!!!
eller de kunne beholde det og skrotte det for 900!!!! til information koster det sidste "tilbud" 500 kroner i EL Giganten ex.
en del produkter, bruger det her firma, som en del af service center gruppen, så ved køb af Sony, Samsung og LG (Sikkert andre), så er det altså den vej, hvis man går via mærke på produkt.
Skal man have repareret noget, så bør man gå et andet sted, hvis man ikke er ligeglad med sin økonomi.

3. Januar 2020

Talentløst

Har haft et apparat til reparation hos dem...til trods for at det er en dokumenteret fejl over flere omgange så nægtede de at udskifte den defekte del

4. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Unødvendig og dyr reparation af SONY…

Unødvendig og dyr reparation af SONY RX100 MIV kamera
For anden gang på mindre end fire år var LCD-skærmen på mit lille SONY RX100 MIV kamera defekt. Skærmen blev første gang udskiftet inden for garanti-/reklamationsperioden, og derfor uden udgift for mig.
Godt to år efter måtte kameraet atter indleveres med samme fejl.
Jeg modtog et tilbud på fornyet udskiftning af skærmen på 1799,-kr.
Til denne pris (svarende til godt 20% af købsprisen af kameraet) ønskede jeg ikke den tilbudte reparation.
Da jeg afhentede kameraet hos forhandleren, opdagede jeg, at det yderste lag på skærmen er en relativ tyk plastfilm, som med forsigtighed kunne trækkes af. Selve skærmen (af glas) fejlede intet. Til erstatning for den defekte plastfilm er nu påsat en SONY protection screen til 159,- kr. - mindre end 10% af ServiceBrokers/Service Center Gruppens pris på en aldeles unødvendig udskiftning af LCD-skærmen.
Jeg vil hermed advare andre mod at blive påduttet unødvendige og bekostelige reparationer hos ServiceBrokers/Service Center Gruppen.

24. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået repareret et 4 år gammelt Sony…

Har fået repareret et 4 år gammelt Sony TV, via forsikringssag. TVet blev afhentet, repareret, og bragt tilbage igen. Alt sammen på en uge. Fik updates undervejs på deres hjemmeside angående reservedele og forventet slut tid. Super service. Tak.

15. Oktober 2019

Dårlig service.

Jeg gav mit hjemmebiografsystem til reparation to gange, og begge gange blev det returneret uden problemet blev repareret. Jeg havde flere chats med team, hvor de bekræftede, at det fungerer, og når jeg får det tilbage, fungerer det ikke. Jeg har betalt to gange for din service og fik intet andet end skuffelse.
Management hjælpe mig ikke

9. September 2019

HOLD JER LANGT VÆK.

HOLD JER LANGT VÆK.

Blev af LG bedt om at henvende mig til dette foretagende, da vores tv havde fået pixelfejl.

Efter afhentning af TV meddelte de at apparatet var i stykker, hvorfor de ikke kunne dække det indenfor garantien.

De har nu bedt om kr. 1.050 for forgæves kørsel, alternativt 1.650,00 for at returnere det slutteligt ca kr. 8.000,00 for at reparere det (TV'ET KOSTEDE KR. 4.800,00)

Kan på ingen måder anbefales at benytte dette selskab.

5. Juni 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ALDRIG GØR BRUG AF VIRKSOMHEDEN HER!

ALDRIG GØR BRUG AF VIRKSOMHEDEN HER!

Vi har benyttet virksomheden i forbindelse med en tørretumbler, som meldte servicefejl, og var herfor nødsaget til besøg af tekniker. Vi kontaktede virksomheden, der sendte en mand ud for et par uger siden. Allerede efter første benyttelse af maskinen efterfølgende, dukkede der fejl op på ny. Vi ved ikke, hvad deres tekniker har foretaget sig, men han har ikke lavet vores tørretumbler, som han skulle.
Efter igen at have kontaktet virksomheden, skal vi nu give yderligere et beløb, for de igen skal køre forbi; men for hvad? At stå og kigge på maskinen.
Vi vil på det kraftigste fraråde alle at kontakte virksomheden, da dette kun blive dyrt!

11. Februar 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr