Delokalevinduespudsere Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtig vinpudser, chefen blev så glad da hun kom hjem. Mathias kom til aftalte tid, udførte et flot stykke arbejde indv. og udv. Høflig og behagelig, så lige præcis det man ønsker fra en service le... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mathias var forbi i sidste uge og kigge på "opgaven". Jeg skulle bruge vinduespudsning inden på 6/6 og det fik Mathias til at passe ind i sin kalender. Jeg er meget tilfreds med udførelsen af arbejdet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med Mathias både i forhold til hans faglighed men også i forhold til han venlige og imødekommende væsen. Han overholder aftaler til punkt og prikke og mine vinduer er altid flot... Mehr ansehen

1. Fensterreinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Jeg hedder Mathias Hald, jeg er 20 år og driver mit eget vinduespudserfirma. Vejen hertil har ikke været den nemmeste, men jeg har altid haft viljen til at arbejde mig frem – og i dag står jeg her med et fag, jeg er oprigtigt stolt af. Jeg er uddannet via Vinduespudserskolen og går til hver eneste opgave med grundighed, ansvar og respekt for dit hjem eller din virksomhed. For mig handler vinduespudsning ikke bare om rene ruder, men om at levere et ordentligt stykke arbejde – hver gang. Når du vælger mig, får du en ung, engageret vinduespudser med masser af gåpåmod og glæde for faget. Som vinduespudsere har vi hos Delokalevinduespudsere en passion for at få dine vinduer til at skinne og dit hjem til at stråle. Vi er specialiserede i vinduespudsning, og vores mål er at give dig en oplevelse af renlighed og tilfredshed. Hvorfor skal du vælge os som din vinduespudser? Det skal du, fordi, som en lokal vinduespudservirksomhed, har vi en unik tilgang til vores arbejde. Vi er ikke bare en virksomhed, der udøver vores håndværk, men vi er en del af samfundet og fællesskabet i de byer, vi betjener.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super effektiv

Super effektiv, god service og hurtig reaktion på henvendelse omkring tilbud på vinduespolering.
Har fået den 1 pudsning ,og det er bare super flotte vinduer jeg har fået👍👍👏👏kan varmt anbefales

10. Juli 2026

Fantastisk service

Fantastisk service! Vinduerne blev skinnende rene, og arbejdet blev udført meget grundigt - selvom vejret var meget varmt. Servicen var både professionel, venlig og pålidelig. Jeg er super tilfreds og kan varmt anbefale ✨

27. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En klar anbefaling herfra!

Har lige fået pudset mine vinduer igen af Mathias fra DeLokaleVinduespudsere.
Har abonnement, så det kører super organiseret. Holder altid aftaler, leverer flot arbejde og altid med et frisk smil.
En klar anbefaling herfra

3. Juli 2026

God vinduespudser

Han gør et godt stykke arbejde. Serviceminded, punktlig og overholder aftalerne. God pris og nem betaling. Kan anbefales.

18. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Mathias som…

Jeg kan varmt anbefale Mathias som vinduespudser. Han arbejder professionelt, er punktlig og går op i at levere et flot resultat. Mine vinduer blev skinnende rene, og han var både høflig, venlig og nem at kommunikere med.

Det er tydeligt, at Mathias tager sit arbejde seriøst og sætter en ære i at gøre kunderne tilfredse. Hvis du leder efter en dygtig og pålidelig vinduespudser, kan jeg klart anbefale ham.

12. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Han Gav et fint tilbud på 8 store vinduer og begyndte med det samme , virkelig god service og hurtig til sit arbejde

13. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr