De klantenservice was vriendelijk, luisterde eerst goed naar mijn vraag, ook al was die in het begin wellicht een beetje warrig (meerdere vragen in 1). Ik kreeg ruimte om uit te spreken en daarna werd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Net overgestapt naar deze maatschappij. Vlotte overgang. Per 1-12-2026 over. Alles netjes geregeld. En de klantenservice was bereikbaar en goed. Dus los van de praktijkervaring die nog komt al een pos... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice. Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnum... Mehr ansehen
Buurserstraat 244a, 7544 RG, Enschede, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Netjes te woord gestaan, goed geholpen.

Antwort von Sepa Green Energy
Ondanks een valse start rond mijn contract heb ik een zeer prettig telefoon gesprek gehad. Vriendelijke dame aan de lijn en de toegezegde informatie daarna netjes in mijn mailbox

Antwort von Sepa Green Energy
The customer service representatives are very helpful.

Antwort von Sepa Green Energy
De mevrouw v d helpdesk was heel vriendelijk, duidelijk en rustig en ik werd daardoor heel prettig geholpen door haar

prima service

Antwort von Sepa Green Energy
Heel klantvriendelijk en zeer duidelijke uitleg gehad tijdens een telefonisch gesprek.

Antwort von Sepa Green Energy
Snel, vriendelijk en oplossingsgericht geholpen

Antwort von Sepa Green Energy
Vraag aan klanten service: snel, vriendelijk en duidelijk antwoord op mijn vragen.

Antwort von Sepa Green Energy
Ik werd door de dame van Sepa Green goed te woord gestaan. Mijn vraag is goed beantwoord.

Aardige en behulpzame klantenservice

Antwort von Sepa Green Energy
Na weken heen en weer gemail, uiteindelijk gebeld en goed te woord gestaan. Mw. Heeft mij goed geholpen, bij het veranderen van mijn gegevens. Heel fijn!

Antwort von Sepa Green Energy
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.