Vi har benyttet os af Selskov til udskiftning af alt EL i vores nykøbte 50'er villa + Ny belysning indendørs samt udendørs. Der har været god kommunikation fra start til slut, hvor Selskov hele vejen... Mehr ansehen
Solceller/Batteri/Inverter/ladestander/ Istallation. Alt leveret/istalleret til tiden. Samme 2 personer som laver alt fra A-Z, hvilket giver trykhed og gensidig tillid, når nøgler til privat bolig bl... Mehr ansehen
Professionelt el arbejde kan varmt anbefales Selskov Electric har udført el arbejde for os i salonen og vi har været yderst tilfredse med hele forløbet. De arbejder professionelt er punktlige og me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hvis en med arbejder skal have ros ...så er Jimmi bestemt berettiget til det. Kæmpe ros og tak til Jimmi 🔌 Altid behjælpelig , følger op på tingene, overholder aftaler.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos os er kvalitet, godt håndværk og personlig service med kunden i centrum grundlaget for vor virksomhed. Vi går ikke på kompromis - det handler om tillid og sikkerhed!
Høgevej 1, 3400, Hillerød, Dänemark
- 48207300
- Phe@selskov-elektric.dk
- www.selskov-elektric.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Tilslutning af markise
Elektrikeren tilsluttede en motordrevet markise med en strømledning og en trykknap til udrulning/indrulning af markisen og efterfølgende ryddede elektrikeren op og støvsugede for nedfaldet snavs. Det var perfekt og professionelt udført.

Hurtig professional betjening
Stod lige pludselig uden strøm da vores HFI relæ blev ved med at slå fra. Ringede til Selskov Elektric, og inden for en time var de ude hos mig og hjælpe med at fejlfinde. Utrolig professional service, som jeg helt sikker vil bruge igen.
MEGA hurtig og god professionel hjælp…
MEGA hurtig og god professionel hjælp fra Piet, som meldte tilbage med det samme på en hasteopgave og Jimmy, som kom ud og leverede et perfekt stykke arbejde! Vi er mere end tilfredse!
Nina og Jakob
Væglader til el bil…
Opgaven var etablering af væglader til el-bil i vores sommerhus hvor adgangsforholdene er vanskelige.
I planlægnings processen fik vi super råd og vejledning.
Arbejdet blev udført til tiden af en effektiv og dygtig elektriker.
Arbejdet blev udført d.11 oktober 2021

Fantastisk service
Fantastisk service. Super dygtig elektriker (Peter) og meget imødekommende. Kom den da vi bestilte. Kan varmt anbefales.
Super service og super-trikker'
Super service ved kontakt til firmaet - det på trods af, at byggebranchen boomer og alle håndværkere derfor har mega travlt. Elektrikeren der kom ud, var utroligt venlig og kompetent. Kan kun anbefale Selskov Elektric! :)
Rigtig god service
Vi er ved at sælge vores andelslejlighed (bygget omkring 1915) og har derfor behov for en el-rapport. Dem fik vi initialt lavet af en el virksomhed med rigtig mange anmærkninger. De gik så i gang med at rette op på alle de fejl, de havde fundet. Men det skete meget langsomt, det var dyrt og de ville ikke komme med et bud, hvor lang tid det ville tage at rette op på alle fejl.
Derfor skiftede vi til Selskov efter de havde kigget på opgaven. Philip fra Selskov klarede så det hele lige som aftalt i begyndelsen. Han var rigtig god til at kommunikere med os og vi vidste hele tiden, hvad der forgik og om der var flere overraskelser, som man bare ser, når man prøver at fixe en rigtig gammel elinstallation. Han ryddede op efter sig hver dag han var her. Og så var Philip og Selskov også meget hjælpsomme med at sørge for, at det hele blev færdig lavet hurtigst muligt. Nu har vi fået den fuldstændige el-rapport og kan komme i gang med at sælge vores andelslejlighed. Mange tak til Philip og Selskov. Rigtig god service.
Super hurtig og effektiv service
Super hurtig og effektiv service! kontaktede dem en søndag og de kom allerede dagen efter og udførte arbejdet til UG! Helt sikkert dem jeg vil bruge i fremtiden :)
Altid arbejde og service i top
Altid arbejde og service i top. Kan klart anbefales 👍
Gode råd kan være gratis
Ringede for at få råd om en 14 år gammel brandalarm. Besøg først muligt dagen efter, men fik super rådgivning af vagthavende elektriker! Lykkedes med selv at skifte batteriet. Og: Uden beregning. Tak.

Fuldt tilfreds
God service, gode priser og flot arbejde.

Fin og personlig service
Fin og personlig service. Hurtigt og godt arbejde
Jeg er lige blevet hjulpet telefonisk…
Jeg er lige blevet hjulpet telefonisk med et problem.
Sendte billeder og fik nogle brugbare svar
Flot service

Fantastisk service
Fantastisk service, priser der holder, og arbejde der er udført til punkt og prikke! Det er sgu i orden! Jeg vil til enhver tid anbefale Selskov Elektric!
👍👍👍👍👍
Fremragende service
Fremragende service
Jeg står midt i hussalg, og skal derfor bla. have udført el-eftersyn.
Min datter havde knækket en "opus" tangent, som ikke var til at opstøve i Hillerød.
Ringede til Selskov, og en sød receptionist fik derefter mit nummer, så en af deres montører kunne kontakte mig.
30 min efter ringede Peter og forklarede hvad der var specielt ved netop denne tangent. Han kørte i AO købte tangenten, og så jeg havde den klar dagen efter.
Såfremt man kunne rate 10 ville jeg gøre dette.
Fantastisk service
Fantastisk service. Vi var meget glade. Selskov elektrik kom ud inden for en time. Udførte arbejdet samme dag. Super godt arbejde. Vi vil fremover bruge dem.
Tilgængelig
Tilgængelig, og får det til at lykkedes selv i et tæt presset program.
Mange gode råd med på vejen.
Rigtig god oplevelse.

En trist oplevelse
Har fået installeret spots på badeværelset - spots som jeg ikke selv kan skifte pærer i. Efter flere års korrespondance har Selskov Elektric skiftet pærerne. De var så svære at skifte, at spots måtte tages ned. I den forbindelse er loftet beskadiget. Selskov Elekric nægter nu at sætte spots op, som jeg selv kan skifte pærer i og de nægter at reparere loftet. Altså nægter - som i at jeg har henvendt mig så mange gange uden respons. Og som forbruger er man bare ringet stillet, når man havner hos den forkerte håndværker.
Yderst proffesionel fra start til slut...
Kompetent rådgivning og godt udført arbejde inden for den givne tidsramme. Bestemt et firma jeg vil anbefale til andre, om det så er alm. el arbejde eller tyverisikring af boligen...... Stort ja tak herfra...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.