Selskov Elektric Aps Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har benyttet os af Selskov til udskiftning af alt EL i vores nykøbte 50'er villa + Ny belysning indendørs samt udendørs. Der har været god kommunikation fra start til slut, hvor Selskov hele vejen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Solceller/Batteri/Inverter/ladestander/ Istallation. Alt leveret/istalleret til tiden. Samme 2 personer som laver alt fra A-Z, hvilket giver trykhed og gensidig tillid, når nøgler til privat bolig bl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt el arbejde kan varmt anbefales Selskov Electric har udført el arbejde for os i salonen og vi har været yderst tilfredse med hele forløbet. De arbejder professionelt er punktlige og me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis en med arbejder skal have ros ...så er Jimmi bestemt berettiget til det. Kæmpe ros og tak til Jimmi 🔌 Altid behjælpelig , følger op på tingene, overholder aftaler.

1. Elektriker

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos os er kvalitet, godt håndværk og personlig service med kunden i centrum grundlaget for vor virksomhed. Vi går ikke på kompromis - det handler om tillid og sikkerhed!

Hervorragend

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste anbefalinger fra privat kunde

Super service og god dialog lige fra byggemøder over detailplanlægning og ved den faglige udførelse gennem en total ombygning af vores rækkehus. Fagligt dygtige, fleksible og kundeorienterede medarbejdere, hvilket er vigtigt hos private kunder. Projektet forløb over et kvartal, og niveauet faldt ikke undervejs. De bedste anbefalinger herfra.

19. Dezember 2024

Antwort von Selskov Elektric Aps

Mange tak for de fine ord, og tak for den gode dialog.

Professionelt og grundigt arbejde

Montør Peter Bolmgreen og to lærlinge fra Selskov Elektric har udført elarbejde i mit hus, blandt andet udluftning med fugtsensor i badeværelset, renovering af udendørs stik, opdatering af lampested og øvrige ændringer i ældre elinstallationer.

Alt arbejde blev udført til punkt og prikke, professionelt og med god løbende information og forslag til forbedringer baseret på de eksisterende installationer.

21. Oktober 2024

Super prof.

Super prof. folk! Hjælp og installation til et SILHORKO-anlæg. Og, det er ikke bare lige!

29. Oktober 2024

Antwort von Selskov Elektric Aps

Vi takker for den fine anmeldelse

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling af Selskov!

Selskov Elektric har fra dag ét været et sublimt bekendtskab!
Alle aftaler er blevet overholdt og dialogen har hele vejen igennem været yderst professionel.
Gud ved hvor mange gange jeg har kimet Theis ned med spørgsmål om det ene og det andet og hver gang er han vendt tilbage med det samme.
De har ydet en super service igennem hele vores istandsættelse hvilket har været en kæmpe lettelse.
Kan kun give dem er kæmpe anbefaling til andre!

25. August 2024

Selskov opsætning af ladestander

Peter B. har sat ladestander op i sommerhuset, nydeligt arbejde med fuld fornemmelse for at det skal se godt ud, profesionel installation det skal jo være i orden, og grundig gennemgang af brug inden opgaven blev afsluttet. De bedste anbefalinger.

13. September 2024

Vores varmeste anbefalinger

Vi har gennem flere år benyttet os af Selskov Elektrik, super flinke og kompetente elektrikere som har hjulpet os med alt fra fejl søgning, installation af lamper og stikkontakter.
Vi er super tilfredse og sender vores varmeste anbefalinger.

28. Juni 2024

Hurtig og professionel service

Jeg ringede med en sprunget sikring og ingen strøm (ikke noget jeg havde prøvet før, så gik lidt i panik), og de var super hurtige til at rykke ud og hjælpe mig videre. Meget tryghedsskabende og professionel service - det er ikke sidste gang, jeg ringer!

4. Juli 2024

Pålidelige og dygtige

Jeg har brugt Selskov Elektric flere gange, både til store og små opgaver. Alle gangene har de været pålidelige og dygtige i deres arbejde. De har ordnet al el i køkken, lampeudtag og spots i de fleste rum samt stikkontakter i både kælder og alle rum i resten af huset. Jeg vil også bruge Selskov Elektric næste gang jeg skal have lavet el. De kan varmt anbefales.

10. Januar 2024

Tak for de fine ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elektrikere som elektrikere skal være

Elektrikere som elektrikere skal være. Endnu en gang havde jeg brug for Selskov Elektric, og endnu en gang blev resultatet som ønsket. Møder altid op til tiden, og med et smittende godt humør. En stor anbefaling herfra

12. April 2024

Antwort von Selskov Elektric Aps

Tusinde tak, I er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Ringede til Selskov Elektric kl. 12:52 om montering af en el-radiator, og ca. 13:45 samme dag, havde Kristian allerede monteret og tilsluttet radiatoren.
Fantastisk service. Kan desværre kun give fem stjerner.
Det bliver helt klart Selskov Elektric, næste gang vi skal bruge en elektriker.

9. Januar 2024

Hej Frank
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Vi bestræber os altid på at have tilfredse kunder, og det er jo rigtig dejligt når det lykkedes.
Vh Piet Hemmingsen
Indehaver

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Torsdag kl. 15.00 gik vores strøm. Jeg ringede til Selskov Elektric og fik Theis i telefonen, der fortalte at alle deres folk nu var på vej hjem, men hvis han ikke kunde få fat i nogen, ville han selv komme og klare problemet. Han fik imidlertid mobiliseret Finn - en af deres folk, der kort tid efter troppede op og begyndte en fejlfinding. Det viste sig at være et genvækst anlæg på loftet, der skabte problemet. Der kom atter strøm i huset, og vi fik reddet et middagsselskab. Tusind tak for fremragende service og Finn var et meget behageligt og kompetent selskab. Alle 5 stjerne til Selskov Elektric
Ib Nilsson

16. November 2023

Antwort von Selskov Elektric Aps

Tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os at vores kunder er glade og tilfredse.
mvh Selskov Elektric

Fik opsat en PH koglen 48Ø

Fik opsat en PH koglen 48Ø, som den lokale elektriker ikke magtede. Professionelt udført arbejde og af en yderst behagelig svend.
Kan kun anbefale på det kraftigste.

8. August 2023

Hej Jean Ax
Tak for din anmeldelse, det er rigtig dejligt med tilfredse kunder
Selskov Elektric

Hiper Fibernet + Router til TV

God første kontakt pr. telefon. Her blev udvalgt den person, der passede til mit forbrug med Hiper Fibernet+Router. Jeg faldt hele tiden ud på mine tv, men min router blev sat op på min respos, og har ikke haft nogle udfald siden - så TAK for prof. ydelse fra Selskab Elektric til mig i Hornbæk

1. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og flot arbejde!

Super service og flot arbejde!!

Fik lynhurtigt tilsendt et tilbud på det ønskede arbejde, lige så hurtigt havde de udført opgaven og det hele er lavet rigtig pænt!

17. Mai 2023

Kan varmt anbefales.

En rigtig god oplevelse at have dem på besøg. Tog kontakt til dem da jeg kunne se de også støttet op om sporten i byen. De kan varmt anbefales.

15. Juni 2023

Antwort von Selskov Elektric Aps

Tak for den fine anmeldelse.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr