Heel positief over het advies en het meedenken van de verkoper tijdens de aanschaf en erg verrast door de service die daarop volgde! Enorme aanrader!!!
Werd er zeer vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg over diverse modellen en mogelijkheden. Na verschillende proefritjes een weloverwogen keuze gemaakt. Twee weken later werd mijn Quingo geleverd en... Mehr ansehen
Eerder al bij het filiaal in Nijmegen een demontabele scootmobiel gekocht. Toen werden we super fijn geholpen door Debby. Nu werd het toch tijd voor een vaste scootmobiel. We werden weer heel fijn geh... Mehr ansehen
Mijn vader is heel goed geholpen in de winkel voor een scootmobiel die aan al zijn wensen voldoet. We hebben veel zorgvuldigheid ervaren van afspraak maken (we werden de dag vooraf nog even bevestig... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Wilt u een nieuwe of tweedehandse scootmobiel kopen? De Scootmobielspecialist heeft een gevarieerd aanbod A-merk scootmobielen in elke prijsklasse! ✅ Betrouwbaar ✅ A-merken ✅ Gratis brochure aanvragen ☎ Bel gratis 0800-1918.
Niederlande
- www.scootmobielspecialist.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
De jongeman die bij ons kwam heeft…
De jongeman die bij ons kwam heeft alles rustig en netjes uit gelegt
Fijne onvangst een goede uitleg.
Fijne onvangst een goede uitleg.
Zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.
Dit bedrijf plaatst misleidende…
Dit bedrijf plaatst misleidende advertenties op Marktplaats waar ze scootmobiels aanbieden voor 50% van de prijs. Als je echter belt is de actie helaas verlopen en moet je 100% betalen. Maar verassing ..... de advertentie met 50% blijft staan.
Het gaat om de Pride Smart, die normaal 595 euro kost en wordt aangeboden voor 298 euro.
De advertentie staat al op Marktplaats sinds 15 maart (en het is nu 31 juli). Deze advertentie wordt dus alleen gebruikt om contact te krijgen en je iets anders aan te bieden (een mooie tweedehands?).
Het trieste van dit verhaal is is niet zozeer de misleiding, maar het in de grond boren van hoop bij kwetsbare mensen (je hebt niet voor niets een scootmobiel nodig) en vaak ook nog mensen die weinig te besteden hebben en dit als een buitenkansje zien .
Jullie moeten je diep schamen.
p.s. net nog even gekeken op Marktplaats, er staan zo'n 14 soortgelijke advertenties op Marktplaats met een z.g. "actieprijs". Allemaal maanden oud en ongetwijfeld "net verlopen"......

Antwort von Scootmobielspecialist
Vriendelijk ontvangen goede uitleg…
Vriendelijk ontvangen goede uitleg direct behulpzaam en direct geslaagd dankzij de goede ervaring van de mensen die je te hulp staan toppie
Ruime keuze in nieuw en 2e hands
Ruime keuze in nieuw en 2e hands, goed geïnformeerd en alle tijd voor de klant
Goede service en klant vriendelijk
Goede service, veel tijd en geduld. Goede uitleg
Wij zijn er goed geholpen
Wij zijn er goed geholpen , er werd goed uitgelegd !
Er werd ruim tijd voor ons genomen , allervriendelijkst !
We voelde ons welkom , bedankt !
Professioneel
Heel netjes geholpen, professioneel, vriendelijk, en verstand van zaken.
Top ervaring. Mvg
Zeer goed geholpen.
Zeer goed geholpen.
Vriendelijk, goede informatie en klantvriendelijk
Had moeite met aanschaf scootmobiel wegens reuma
Nu ben ik blij dat ik er een krijg. Ken nu de mogelijkheden. Een verademing!
Fijne eerlijke advisering
Fijne eerlijke advisering. Prettige verkoper.
We werden netjes ontvangen met een…
We werden netjes ontvangen met een bakje koffie. De adviseur legde alles duidelijk uit. Na een testritje met de uitgekozen scootmobiel hebben we een contract getekend.Alles zonder druk en in een prettige sfeer.
Zeer goede service en top adies
Zoals altijd een goede service en advisering. Heel erg tevreden.
Scootmobiel kopen
Wij hadden een afspraak gemaakt en werden keurig geholpen, alle tijd en goede uitleg. Kortom scootmobiel gekocht dus erg tevreden
Hallo het is een hele goede service…
Hallo het is een hele goede service sommige adviseurs heel kundig niet allemaal maar vooral menselijk en vriendelijk en nogmaals goede service
Scoot goed op 3, 4 of 5 wielen
Voor 100 procent voorgelicht over het rijden met
een scootmobiel.
Hulp bij het aanvragen van de WMO of PGB.
Ik ben helemaal tevreden.
vriendelijke ontvangst met koffie of…
vriendelijke ontvangst met koffie of thee. deskundig en niet meteen met de duurste nieuwste modellen komen, maar rustig laten bekijken en de gebruikte modellen ook laten bekijken. kortom niet opdringerig maar meelevend en meevoelend met de klant. chapeau!
Goede informatie
Goede informatie, ervaren verkoper, proefrit gemaakt op 2 scootmobielen. Goede afspraken gemaakt en voor snelle aflevering gezorgd. Zaak is aanbeveling voor iedereen.
wij zijn na de levering niet meer in de…
wij zijn na de levering niet meer in de winkel of werkplaats geweest heb ondertussen behoorlijk wat kilometers gereden alleen het stuur trildt op een zeker moment en mijn kilmeter teller werkt nit zoals het moet als ik dadelijk beter ben kom ik een keer langswil wel eens een praatje met U te maken.groetjes aan het personeel ,Henk Schijvens
Super professionele zaak
Met plezier ontvingen ze mij en boden mij en mijn vriend warme dranken aan, daarna heeft een expert ons de scootmobielen in de showroom (veel) laten zien hij legde uit wat het beste voor mij is qua mijn gezondheid en budget, hij gaf me een ritje op 2 van de beste opties daar, het was daar heel professioneel en vriendelijk, niet alleen dat, toen ze wisten dat de gemeente mij geen stalling (parkeerbox) zal aanbieden noch dat ik er een kan kopen, ze me gratis juridische bijstand hebben aangeboden om voor mijn recht te vechten en pak die stalling, de mantelzorgmakelaarster heeft me geholpen met elk papier dat ik heb ontvangen of moet opsturen, ze heeft een ander advocatenkantoor ingediend om mijn zaak sterker verder te adopteren, toch zijn we ermee bezig.
Ik zou moeten zeggen dat ik het beste scootmobielzaak van Nederland heb ontmoet, ik weet wat ik zeg omdat ik veel contact ervoor heb gemaakt met anderen en de hoop heb verloren, nog steeds loopt het vechten, we hebben de hoop niet verloren en hebben ons best gedaan ooit......ik ben met hun heel tevreden moet ik zeggen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.