Heel positief over het advies en het meedenken van de verkoper tijdens de aanschaf en erg verrast door de service die daarop volgde! Enorme aanrader!!!
Werd er zeer vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg over diverse modellen en mogelijkheden. Na verschillende proefritjes een weloverwogen keuze gemaakt. Twee weken later werd mijn Quingo geleverd en... Mehr ansehen
Eerder al bij het filiaal in Nijmegen een demontabele scootmobiel gekocht. Toen werden we super fijn geholpen door Debby. Nu werd het toch tijd voor een vaste scootmobiel. We werden weer heel fijn geh... Mehr ansehen
Mijn vader is heel goed geholpen in de winkel voor een scootmobiel die aan al zijn wensen voldoet. We hebben veel zorgvuldigheid ervaren van afspraak maken (we werden de dag vooraf nog even bevestig... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Wilt u een nieuwe of tweedehandse scootmobiel kopen? De Scootmobielspecialist heeft een gevarieerd aanbod A-merk scootmobielen in elke prijsklasse! ✅ Betrouwbaar ✅ A-merken ✅ Gratis brochure aanvragen ☎ Bel gratis 0800-1918.
Niederlande
- www.scootmobielspecialist.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Heldere en duidelijke uitleg waarbij…
Heldere en duidelijke uitleg waarbij goed de verschillen werden aangegeven tussen de diverse modellen.
Waardoor n.m.m. de juiste keuze gemaakt kon worden voor Jolanda.
Ook de aflevering is naar volle tevredenheid verlopen, met ook weer duidelijke uitleg.
Van begin tot einde goede begeleiding.
Van begin tot einde goede begeleiding en ondersteuning dus kan alleen maar adviseren wie overweegt aanschaf van een scootmobiel kontakt de scootmobielspecialist deze krijgt van mij een 9+ voor service en begeleiding .
Fijne ontvangst
Vanaf het eerste moment een fijne ontvangst, goede uitleg en voorichting ontvangen. Ruime tijd voor ons vrijgemaakt. de levvering was naderhand volges afspraak correct en op tijd zoals overeengekomen.
Een ongelofelijke service
Een ongelofelijke service, ook als je géén klant bent!
Wat een topservice! Een dag voor mijn vakantie brak de sleutel van mijn scootmobiel af en alsof dat nog niet erg genoeg was, kon ik de reservesleutel nergens vinden. Paniek dus.
Hoewel ik mijn scootmobiel niet eens bij dit bedrijf heb gekocht, werd ik binnen 10 minuten volledig geholpen. Pure klantvriendelijkheid. We konden een reservesleutel ophalen, op basis van vertrouwen dat ik deze de volgende week weer kom inleveren.
Zowel de klantenservice als het filiaal in Zwolle verdienen een dikke pluim. Vriendelijk, snel, behulpzaam en meedenkend! Bedankt!
Een perfecte scootmobiel
Een perfecte scootmobiel ontvangen, precies op mijn wensen.
Geen gezeur, maar serieus genomen worden
Tot in de details geholpen.
Tot in de details geholpen.
Andere scootmobiel nodig door verhuizing naar appartement.
Eigenlijk van een ‘jaguar’ naar een mini Morris passend in de berging.
De grote is een kleinere geworden met dezelfde mogelijkheden.
Kleinere draaicirkel
Bedrijf heeft een topprodukt geleverd
Bedrijf heeft een topprodukt geleverd , en voldoen aan ale wensen , goed demontabel , krachtig genoeg ,voor hellingen
Bediening goed overzichtelijk , en op de juiste plaats
Heeft ook nog een luxe uitstraling
In 1 woord een Topprodukt
deskundig en behulpxzaam
We zijn aangenaam verrast door de vriendelijkheid en deskundige hulp bij de aanschaf van een nieuwe scootmobiel. Hoewel we zelf een bepaald type op het oog hadden, viel de uiteindelijke keus anders uit als gevolg van de uitgebreide demonstratie van verschillende modellen.
Fijne ervaring aankoop Quingo Toura II
Fijne ontvangst, goede informatie van Willem, keuze gevallen op de Toura II. Stipte levering met goede uitleg en afstelling van arm en voetsteunen. Een plezier om mee te rijden. Beste keuze die we met jullie advies konden maken. Voor ons een aanrader.
Prettig contact
Prettig contact. Vriendelijke medewerkers. Goede uitleg. Geduldig.
Wij zijn super goed geholpen
Wij zijn super goed geholpen, vriendelijke mensen met verstand van zaken.
Dit bedrijf is zeker een aanrader.
Alles was prima gegaan
Alles was prima gegaan. Complimenten voor het team
Goede zorgvuldige aandacht bij een goed product
We hebben veel zorgvuldigheid ervaren van afspraak maken (we werden de dag vooraf nog even bevestigd dat de tijd gereserveerd stond) tot en met nazorg (vraag hoe alles nu gaat met betrekking tot de aanschaf/gebruik scootmobiel) een maand na aanschaf.
De scootmobiel zelf deugt aan alle kanten. Wat ons betreft is er niets dat beter zou kunnen.
Zeer klantvriendelijk
Als je de mensen eenmaal te pakken hebt gekregen, fantastische service en luisteren goed naar de wensen.
Top bedrijf
Top bedrijf. Vorig jaar een scootmobiel gekocht en zelf in de winter vergeten de accu’s op te laden. Helemaal vergeten kan gebeuren natuurlijk en dacht potverdikke dit kost mij geld nu. Niets is waar. Dankzij het onderhoudscontract kregen we kosteloos en snel geleverd nieuwe accu’s. Vriendelijke bekwame service. Zo moesten alle bedrijven zijn dan hadden we nooit boze klanten. 👊💪
Dagelijks geniet ik van mijn Quingo…
Dagelijks geniet ik van mijn Quingo flight waarmee ik door heel Europa reis en mijn Quingo toura 2 waarmee ik in mijn woonomgeving overal heen kan. Deze fantastische scootmobielen geven me een veilig gevoel waarbij het prettig is dat ik altijd perfect bijgestaan word door de leverancier.
Hier luisteren ze tenminste echt naar mij
Ik belde naar scootmobielspecialist omdat ik opzoek was naar een beter geveerde scootmobiel. Doordat ik heel vriendelijk te woord ben gestaan en er echt naar mij werd geluisterd wat ik graag wilde ben ik blij verrast.Nadat ik eerder bij andere scootmobiel leveranciers in mijn regio had geïnformeerd leek het wel alsof het ze niet interesseerden wat mijn wens was. Maar bij scootmobielspecialist gaven ze me wel een warm gevoel en werd er wel tijd voor mij genomen.De aflevering werd netjes door hunzelf gedaan. En ook weer moet gezegd worden, de bezorgmedewerker van scootmobielspecialist nam de tijd en legde alles heel netjes uit. Omdat ook het onderhoud en reparaties bij mij thuis worden uitgevoerd ben ik echt gerust dat ik bij scootmobielspecialist heb gekocht. Dus ook voor andere mensen binnen mijn regio (Zeeland) kan ik zeggen bel naar scootmobielspecialist en ervaar het zelf !
Geduldig en niet opdringerig en…
Geduldig en niet opdringerig en uiteindelijk een goed advies waarbij rekening gehouden wordt met wensen en beperkingen van de klant. daarna pas een deskundig advies. Proces heeft enkele maanden geduurd en ik kreeg geen moment het idee dat ik op moest schieten. Zowel aan de service telefoon als in de winkel zitten mensen die weten waarover ze het hebben.
Willem deed alle moeite om het ons duidelijk uit te leggen
Persoonlijk contact was uitstekend. De levering snel. Voldoende uitleg.
ik ben zeer tevreden
ik ben zeer tevreden , alles is netjes geregeld
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.