helaas is 1 ster teveel, Slecht bedrijf. afspraak gemaakt, dag vrij gehouden van werk. berichten ze halverwege de middag dat ze door omstandigheden niet komen. gebeld, niet opgenomen, voicemail ingesp... Mehr ansehen
Pas op met dit bedrijf. Mijn ervaring is dat ze je met een aantrekkelijke lokprijs binnenhalen, maar zodra ze voor de deur staan blijkt die prijs ineens per meter te gelden. Daardoor loopt een simpe... Mehr ansehen
Er werd snel contact opgenomen nadat ik het online formulier had ingevuld. Na telefonisch contact was de afspraak snel gemaakt (wel lichtelijk dwingende toon) . Schoorsteenveger zou tussen 9:00-12:00... Mehr ansehen
Ook hier, bij een schoorsteen en kachel van net een jaar oud: 'uw kap is niet goed, en de pijp werkt. Dat gaat niet goed komen.' Omdat ik veel vertrouwen heb in de leverancier (Otto Vuur) even gebeld... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vreselijk hoe ze mensen misleiden!!
Vreselijk hoe ze mensen misleiden!!! Bijna 600 euro om een schoorsteen te vegen. Echt nooit!!!!!!! Met hun in zee gaan.
Harry schoorsteenveger zeer twijfelachtig
Ene Harry liet bericht achter via mn kantooradres dat hij de dag erop zou verschijnen en alle buren prive ook veegde. Hij stuurde vooraf tikkie die ik maar moest betalen om ook mee te kunnen doen. Bleek helemaal niet te kloppen na navraag bij buren bleek dat ze niet geveegd werden. factuur kon niet omdat ze zogenaamd op kantoor al weg waren. zeer vaag verhaal en na deze reviews tikkie niet betaald en hem gezegd dat hij niet welkom was. Vervolgens ging hij met bedreigende taal en GV.D berichten appen. geen zaken mee doen!
Keurig netjes geveegd met veegbewijs
Vorig jaar ook al bij ons geweest en wij zijn zeer tevreden! Alles keurig netjes geveegd en achtergelaten. Veegbewijs via de mail ontvangen.
Dit is een malafide bedrijf
Dit is een malafide bedrijf, je krijgt nooit telefonisch contact met hoofdkantoor, wat een ander bedrijf is. Geen antwoord op mails. Via whatsapp met een zogeheten ingehuurd bedrijf kom je na een maand heen en weer appen tot een afspraak die dan niet nagekomen wordt. Trouwens verandert het bedrijf van naam en zijn ze steeds een onderaanneming van steeds een ander bedrijf.
Dreigende taal
Wat een stumpers zeg!
Werd gebeld door een nummer, dus even door Google. Kwam ik hierbij uit.
Dacht ga ze eens uit de tent lokken.
Dus app gestuurd dat ik zag dat ze hadden gebeld.
Gaven aan dat ze morgen in de buurt waren, en dat ze tijd hadden voor onze schoorsteen.
Gevraagd waar ze mijn nr vandaan hadden en dat ik hun nummer had gegoogled.
Nou nou, ik was een kk hond die mijn tel moest opnemen, een stuk ongedierte en ze wisten wel waar ik woonde want het adres was bekend en dat ik straks nog maar zo’n grote jongen moest zijn.
Aangegeven dat ze welkom waren en de camera’s ze wel zouden opnemen.
Daarna geblokkeerd.
Zo ver als mogelijk weg blijven van dit soort ‘bedrijven’!!
Oplichter! Gelijk de deur uit zetten.
Oplichter. Alle verhalen hieronder zijn waar. We zijn er bijna zelf ook in getrapt. Meneer heet geen Rienaldo of Harry zoals hij zich bij ons voorstelde. Op zijn ABN AMRO bankpas staat A. Blankert. Wij moesten ook zogenaamd een groot bedrag 2000+ overmaken vanwegen zogenaamde verkeerde kap en inregenen. Kregen zijn bankpas onder ogen om het over te maken. Niet gedaan want we kregen gelukkig op tijd argwaan. Website is nep. Alles aanvragen komen bij deze oplichter uit. Bankrekening nummer van deze zwendelaar uit Waalwijk: NL83 ABNA 0111 8528 70. Wees gewaarschuwd. Schoorsteenvegerdirect.nl is een oplichter. O en meneer doet zich voor als CB Daktechniek uit Waalwijk. Ten minste, dat is wat op zijn nepfactuur staat. Zonder kvk of bankrekeningnummer. Adres en telefoonnummer op de nepfactuur: Hofstad 98, Waalwijk, 5142 NM, Nederland
Telefoonnummer: 0618026736. Hij mailt vanaf een Gmail adres: cbdakonderhoud. Nogmaals, niet intrappen!
Liegen aan de telefoon.
Zij komen afspraken niet na. Er is geen mogelijkheid om zelf contact op te nemen met dit bedrijf. En de email komt nog steeds onbestelbaar terug. Gelukkig las ik deze reviews. En ik kon ik onze niet bevestigde afspraak annuleren. Maar tijdens dit contact zaten ze keihard te liegen.
Oproep: doe net als ik aangifte. Samen staan we sterker!
Er zijn meerdere schoorsteenvegers actief die particulieren oplichten!
Oproep: doe net als ik aangifte. Met voldoende aangiftes kan de politie een strafrechtelijk vervolg in gang zetten! En kunnen we er samen voor zorgen dat deze praktijken stop gezet kunnen worden.
opgelicht
opgelicht! Er zou alleen een schoorsteen worden geveegd later bleek nodig kap verwijderen,aspirator plaatsen 1750,- euro. Bij het plaatsen nog een schadepost van 2500 euro en binnen 3 maanden schoorsteenbrand. Niemand te bereiken dus zitten we zelf met alle schade!
Blijf weg van deze oplichters
Blijf weg van deze oplichters. Er kwam -zo bleek- een ingeschakeld bedrijf (Dakcontrol). Na komst kletsverhalen over inregenen en teer en geen goede kap (er was twee jaar geleden door een specialist een nieuwe afvoer aangelegd). Gedoe over de opgegeven prijs. Probeerden voor 225 euro nog eens een camerascan aan te smeren. Wilden geen veeg verklaring geven als toegezegd. Schoorsteenvegerdirect heeft geen telefoonnummer op haar site en de e-mails komen retour. Er is dus geen contact mogelijk.
Blijf van dit bedrijf uit de buurt
Blijf van dit bedrijf uit de buurt.
Alles wordt gedaan om meer dan nodig aan te rekenen.
Ze moesten gewoon vegen, niets aan de hand. Na 1 minuut vegen werd mij aangekondigd dat de schouw ernstig beschadigd was door een schoorsteenbrand. Gevolg: verdubbeling van de prijs, geen attest en een offerte om de schouw te laten tuberen.
Zes weken later heb ik de lokale schoorsteenveger terug laten komen (hun agenda was bomvol - vandaar mijn fout op internet een alternatief te gaan zoeken). Bleek dan dat er niets aan de hand was: schouw veilig, geen brand, attest ontvangen en sindsdien geen enkel probleem gehad terwijl er dagelijks werd gestookt.
Ik heb er spijt van dat ik deze firma niet onmiddellijk aan de deur heb gezet, toen ze met onverwacht hogere prijzen afkwamen.
Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat mijn ervaring met deze firma ca. 3 jaar oud is. Gisteren kreeg ik een reminder via mail om mijn schouw door hen te laten vegen.
Ik had deze review al moeten schrijven.
Opgelicht door schoorsteenveger van Daktechniek Waalwijk
We zijn op een schandalige manier opgelicht door "Daktechniek Brabant" en "Dakbeheer Kwaliteit". ( werken samen )
Rienaldo Henskens ( noemt zich ook Rienaldo Blankert ) belde ons op 17-10 -2024 op met de mededeling dat ze de volgende dag de schoorsteen kwamen vegen . Ik had geen argwaan omdat we altijd rond die tijd worden gebeld door een schoorsteenveeg bedrijf uit s'Hertogenbosch dat al 40 jaar naar volle tevredenheid bij ons de schoorsteen veegt . Rienaldo kwam binnen en liet ons een wazige foto van onze schoorsteen zien die hij vanaf de straat had genomen en vertelde dat de dakdoorvoer en een stuk pijp dringend vervangen moesten worden anders kon hij geen veegbewijs voor de verzekering afgeven . We mochten ook niet meer stoken dat zou levensgevaarlijk zijn . Prijs incl. vegen € 850 ."Toevallig" had hij nog een nieuwe dakdoorvoer en een nieuwe pijp in de auto liggen die hij ons liet zien . Zijn maat ging het dak op maar zette de ladder zo neer dat we vanuit de woonkamer niet konden zien waar hij mee het dak op ging . Hebben een paar minuten wat gerommel op het dak gehoord toen was de klus al geklaard . Toen ik zei dat ik de oude pijp en dakdoorvoer wilde zien kan dat volgens Rienaldo niet omdat ze de nieuwe onderdelen over de oude hadden geschoven . Ook zei ik dat ik het raar vond dat ik niets van het vegen had gehoord en er ook geen roetresten in de asla lagen. Toen was zijn antwoord dat ze dat tegenwoordig geluidloos en met een afzuiger doen . Toen het op betalen aankwam wilde mijn man het bedrag overmaken maar toen werd de stemming agressief en bedreigend . Rienaldo begon met zijn vuist op tafel te slaan en te schreeuwen dat er contant betaald moest worden want anders ..... hij blééf schreeuwen . Mijn man van 84 , bang geworden , is toen naar de bank gereden om het geld te halen . Ondertussen gingen ze bij de buren langs om ze te vertellen dat zij een nieuwe kap op de schoorsteen moesten laten plaatsen omdat die kapot zou zijn . ( kap zat er pas 2 jaar op ) kosten € 250 . Moest vooruit betaald worden dan zouden ze hem de volgende dag komen plaatsen Ook deze mensen zijn hun geld kwijt want ze zijn uiteraard niet meer komen opdagen. We zijn een bejaard echtpaar en slecht ter been dus een makkelijke prooi voor deze schoften . Ze hebben niets vernieuwd en ook de schoorsteen niet geveegd . We hebben aangifte gedaan bij de politie en ook de buren hebben dit gedaan .Rienaldo blijkt al lang bij de politie bekend te zijn vanwege zijn oplichtingspraktijken . Mensen kijk uit voor deze van top tot teen getatoeëerde aap die verschillende schoorsteen/dakonderhoud bedrijven op zijn naam heeft gehad.
Opgelicht.
Helaas ben er ook ingetrapt omdat zij nog plaats hadden en ik niet van te voren de reviews had gelezen. Had al een bedrijf gebeld, maar die was al volgeboekt. "Schoorsteenveger direct" zijn oplichters. Verhalen zijn ook voor mij herkenbaar, E39,50 ja per meter. 2 man zijn binnen geweest en hebben een veegborsteltje 6 meter van onder naar boven in mijn schoorsteen kunnen krijgen. Ook nog 25 euro voorrij kosten in rekening gebracht. Alles bij elkaar voor een half uurtje werk 317 euro afgerekend (leuk uurloon) Ik verdien het niet!!. Met pin betaald. Kreeg later iets wat voor een veegbewijs moest doorgaan. Maar meer leek op een dood ordinaire rekening. Zwart/wit zonder logo's of lidmaatschap van een vakverenigingen ect. Hoop dat de opstalverzekering mocht dat nodig zijn hier genoegen mee neemt.
GA DUS NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE. HET ZIJN OPLICHTERS!!!!!!!!!!!!
Gekke manier van communiceren
Gekke manier van communiceren. Belt 1 uur tevoren af met overduidelijk een niet kloppend verhaal. Wordt boos aan de lijn als ik zeg dan niet meer met hem in zee te willen.
OPLICHTERS
OPLICHTERS
NOOIT zaken mee doen, dit zijn een stel boeven, ze hebben mij vrouw overtuigd een aspirator te installeren maar er was niks geinstaleerd omdat mijn boven buurman ze nooit toegang tot de dak had gegeven. Ze hebben dus gedaan alsof ze de installatie hadden gedaan maar in werkelijkheid zijn ze de dak niet een op geweest
Oplichters
Zelfde als onderstaande verhalen, malafide praktijken en meer dan 600 euro durven te factureren. Ook wij gaan hiermee verder en melden het bij diverse instanties.
Een grote oplichtersbende
Een grote oplichtersbende. Ook te vinden onder schoorsteenvegergezocht.nl
Op hun site staat: Schoorsteen vegen va €39,-. Nou dat leek ons een prima prijs. Krijgen we uiteindelijk een rekening van €595,-!! "Ja mevrouw die prijs is PER METER schoorsteenpijp! Maar daar adverteren ze niet mee (kleine lettertjes op de laatste pagina) Vervolgens werd er een camera-inspectie uitgevoerd waar wij niet om hebben gevraagd maar die wel op de rekening stond. Toen werd mijn vrouw gesommeerd om toch maar direct te betalen.
Wat een stel viezeriken zeg. Die zijn nog niet klaar met mij! Ik was helaas zelf niet thuis anders had ik ze kop aan kont naar buiten geflikk***. Helaas voor ons te laat maar doe hier uw voordeel mee.
(Op de rekening kun je overigens geen bedrijfsinfo vinden. Op de email wordt niet gereageerd.)
Scam bedrijf indd
Scam bedrijf indd. Afgesproken bedrag van 60euro. Onder druk met 2 mannen, heeft mijn vriendin 600euro, middels qr moeten scannen om te betalen. Geen gegevens te vinden. Factuurgegevens niet kloppend. Rechtsysteem gaat op ze jagen. Een buitenlandse en een roodharige met baard.
Lelijk persoonlijk. Ben jij ook slachtoffer geweest. Doe zeker aangifte.
Alle drie gemaakte afspraken zijn niet…
Alle drie gemaakte afspraken zijn niet nagekomen en na opmerkingen van mij hierover wordt ‘hoorn op de haak’ gegooid.
Bereikbaarheid sowieso belabbert.
Opzettelijk onbereikbaar bij vragen of problemen
Telefonisch niet bereikbaar bij vragen of problemen (geen nummer vermeld op website of in mails), e-mails naar info@... worden geweigerd met foutmelding, enige mogelijkheid voor correspondentie is via aanvraagformulier op de website en de enige reactie daarop is een mailtje van de webrobot 'Bevestiging van uw aanvraag'
Geen vermelding van adres, alleen 'wij werken door heel Nederland', en schoorsteenvegerdirect is ook niet geregistreerd bij de KvK.
PM: Opvallend detail is verder dat ze alleen contante betaling accepteren (zie hun algemene voorwaarden art.26-1) dus ook achteraf niet te traceren zijn.
Kortom, opzettelijk onbereikbaar.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.