Schoorsteenvegerdirect Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

helaas is 1 ster teveel, Slecht bedrijf. afspraak gemaakt, dag vrij gehouden van werk. berichten ze halverwege de middag dat ze door omstandigheden niet komen. gebeld, niet opgenomen, voicemail ingesp... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op met dit bedrijf. Mijn ervaring is dat ze je met een aantrekkelijke lokprijs binnenhalen, maar zodra ze voor de deur staan blijkt die prijs ineens per meter te gelden. Daardoor loopt een simpe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er werd snel contact opgenomen nadat ik het online formulier had ingevuld. Na telefonisch contact was de afspraak snel gemaakt (wel lichtelijk dwingende toon) . Schoorsteenveger zou tussen 9:00-12:00... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ook hier, bij een schoorsteen en kachel van net een jaar oud: 'uw kap is niet goed, en de pijp werkt. Dat gaat niet goed komen.' Omdat ik veel vertrouwen heb in de leverancier (Otto Vuur) even gebeld... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ook wel bekend als Schoorsteenveger-Smeets.nl

Ook wel bekend als: schoorsteenveger-Smeets.nl. Nooit meer. Slechte service. Telefonisch bedrag afgesproken. En dan ineens ruim €100,- duurder zijn. De veger komt veel te laat, na eerdere afzeggingen.Prutswerk. Totaal niet professioneel. Nooit meer.

15. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een aburd hoge rekening van bijna 400…

Een aburd hoge rekening van bijna 400 euro om even een schoorsteen te vegen.
Kwam allereerst te laat, bus niet bestickert met naam van bedrijf.
Aardige jongen, gaf zelf aan dat hij als zzp-er zou stoppen bij dit bedrijf gezien de hoge prijzen die ze hanteren.
Moest direct betalen.
Contact opgenomen met bedrijf, geen enkele medewerking. Opgelicht dus.

13. März 2023

Woekerbedrag

Wat een bedrag: E 375 voor 10 min. Razend voel ik me. Vanmorgen zou de schoorsteenveger De Jong tussen 9 en 12 u komen. Maar nee, niemand kwam. 12.15 u gebeld en ze zouden het oplossen. Inderdaad om 15 u kwam er iemand. Hij was 10 minuten bezig voor E 375!!! Schandalig, wat een woekerprijs.
Boos en bedrogen voel ik me.

1. März 2023

Opgelicht, net zoals Mw Beckers

Mw Beckers, wij hebben hier deze voormiddag net hetzelfde ervaren. Telefoniste zegt €45, dezelfde louche gasten, auto met Nederlandse nummerplaat - hier in West-Vlaanderen - zonder enige opschriften van het bedrijf. Als de werken gedaan zijn (15’) kregen we ook de rekening aan €45 x 9meter voorgeschoteld (ons huis is gelijkvloers met dak). Na veel discussie betaalden we uiteindelijk €70. In de discussie stelden ze dan plots €270 voor ipv €520, maar dan in het zwart … Wij ontvingen een betaalbewijs voor die €70. Bij hun vertrek werden we nog bedreigd. Hiervan gaan we ook aangifte doen.

1. Februar 2023

Nooit meer !!

Op de site hanteren ze een vanaf prijs van 40 euro. Vanaf betekent echter 40 euro per meter. Dus is het kanaal 3 meter lang is dat 120 euro. Daarbij komen nog 25 euro voorrijkosten. En dan nog eens 21 procent BTW; 34,65 euro. Totaal bedrag 199,65 euro. Dit exclusief schoonmaken (stofzuigen). Uiteraard niet betaald. Hij is met 65 euro vertrokken.

9. Januar 2023

Pure oplichting

Pure oplichting, 10 minuten binnen proberen een duren kap te plaatsen ! en laten een zooitje achter, waar je nog 1:00 mee bezig bent roet zooi. kosten €49,50 meneer ! nooit meer.

4. Dezember 2022

Pure oplichting

Ik ben gebeld dat ze 6 dagen later zouden komen dus toen de schoorsteenveger op de oorspronkelijke datum kwam had ik er niet meer op gerekend. Aardige beleefde jongen, hij was 25 minuten bezig geweest. Toen moest de rekening nog komen. Ik had 50 euro contant want dat zou het gaan kosten. Toen bleek het, schrik niet; 650 euro te zijn! Waarvoor?! Hij moest uit Amsterdam naar Venlo komen…(?) benzine zo duur, 35 euro per meter rookkanaal schoonmaken, camera-inspectie in twee minuten, enz. enz. Nooit meer, we hebben niet betaald behalve die 50 euro. We hebben onze poot stijf gehouden. Hij liep scheldend weg en maakte ons uit voor gierigaards. Tijdens langsrijden met de gehuurde bus gooide hij nog een blik frisdrank tegen ons raam.
Het zijn pure oplichters en ik begrijp niet dat die nog operationeel kunnen/mogen zijn. TRAP ER NIET IN EN BETAAL NIET!!!

10. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit meer..zat nog niet op mn Dak of…

Nooit meer..zat nog niet op mn Dak of mn kap was al gevaarlijk moest een nieuwe op van 300 plus euro anders geen veegbewijs .op de vraag of ik die nieuwe kap eerst kon zien .Nee dat kan niet want dan moet ik hem uit de verpakking halen .schoorsteen slecht geveegd volgens mij van boven af een hand roet erin gegooid wat moest lijken op iets door de pijp gehaald.. nooit meer ..weggegooid geld

3. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijk bedrijf - Oplichtersbende: Schoorsteenvegerdirect - Schoorsteenbrigrade - Dakcontrol - AON - Algemeen Onderhoud Nederland

Verschrikkelijk bedrijf. Komt afspraken niet na tot een aantal keer toe. En als ze dan uiteindelijk iemand laten komen om de schoorsteen te "vegen", dan komt die met een ellende verhaal dat je een groot risico hebt op een schoorsteenbrand, behalve als je bij hun (toevallig!) een nieuwe schoorsteenkap besteld. Wat een grap. Oplichters van het zuiverste soort. Werken overigens onder verschillende namen, je hebt schoorsteenvegerdirect, schoorsteenbrigade, AON, Algemeen Onderhoud Nederland en Dakcontrol. Het is allemaal dezelfde oplichter die hier achter zit, google ze gerust en zie dat het allemaal 1 pot nat is.

20. Oktober 2022

Een vreselijk K.T bedrijf

Een vreselijk K.T bedrijf
Afspraken gemaakt dat het €65 zou kosten.
Daarna laten vegen en uiteindelijk €302 ,50 af moeten tikken! Veger zelf heel vriendelijk en gaf goeie tips maar uiteindelijk betaal je voor de hoofdprijs. Centralist gebeld en die zei dat ik hem niet gesproken dat iemand anders het ook geweest kon zijn.
Wilde niks tegemoet komen. Heb zelfs gezegd dat als ik dit van tevoren zou weten ik dit nooit gedaan zou hebben.! Heb hem verteld dat als hij meubels gaat kopen en een bedrag afspreekt je toch ook niet ineens paar honderd meer moet betalen.
Zegt die Pipo Benjamin: dat is niet vergelijkbaaar.Echt een K.T bedrijf waar je geen waar voor je geld krijgt.
Ze komen zelfs nog geen eens op tijd terwijl ze tussen 12.00uur en 14.00uur zouden komen was het 15.25uur

3. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Via schoorsteenveegdirect werd er een…

Via schoorsteenveegdirect werd er een schoorsteenveger gestuurd uit Brabant junta service te Eindhoven wat een stelletje oplichters 395 euro voor een schoorsteen vegen 10 min werk ik was zelf niet thuis anders had ik die vieze oplichter weer vierkant in zien eigen bus getrapt . Beetje stelen van andermans geld wat een helden .

15. September 2022

Totaalbouw Kaatsheuvel

Totaalbouw Kaatsheuvel
Wat een stelletje oplichters zijn ze! Ga nooit met ze in zee!! Mooie praatjes, alleen op geld uit
Vragen veel geld en leveren zeer slecht werk. Dakgoot reparatie laat me niet lachen slordig en onprofessioneel werk
Zijn agressief en intimiderend als je ze erop aanspreekt.

13. Juli 2022

Oplichters eerste klas

Oplichters eerste klas, normaal ben je rond de 50 euro kwijt voor vegen, in de kleine lettertjes staat 49,50 per meter, wat ze helemaal onderaan in de advertentie zetten. Ik heb dit nooit gelezen, misleidende advertentie.

5. Juli 2022

Totaalbouw kaatsheuvel

Harry en semmy van totaalbouw kaatsheuvel... oplichters, bedriegers, leugenaars zijn het. Ga nooit met hun in zee.. ze willen alleen maar geld zien en leveren geen of heel slecht werk af!!!!
Mensen wees gewaarschuwd!!!

20. Februar 2022

Oplichters

Harrie is een oplichter en een leugenaar. Zijn mannetjes leveren waardeloos werk. Geen zaken mee doen.

19. Februar 2022

Oplichters

Ga niet in zee met totaalbouw kaatsheuvel t.n.v Semmy man genaamd harrie zou onze dakgoot repareren omdat een nieuwe dakgoot onbetaalbaar was nou hebben wij er zelf geen verstand van dus aangezien meneer een bedrijf heeft geloofden wij dat maar meneer heeft het schoon en droog gemaakt en gerepareerd op zijn manier en liet ons foto’s zien hoe het eruit zou zien en het zou nog mooi glad trekken enzovoort maar dag later ineens nog heel veel lekkage en nog heel lelijk dus weer contact opgezocht zegt meneer dat die week erop zou komen maar je hoort niks en ziet niks aantal keren contact gehad tevergeefs niks.. maar wel €1500 lichter en nog steeds een kapotte dakgoot dus zeg ik nog eens KIJK uit voor totaalbouw kaatsheuvel t.n.v semmy een gewaarschuwd mens telt voor 2.

7. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr