BESTEL HIER NIKS!!!! Het gaat om pure oplichting. Ik was naïef en had van te voren deze webshop niet gecontroleerd op betrouwbaarheid. De Instagram-Posts lijken zo leuk en mooi maar het is ee... Mehr ansehen
waardeloos bedrijf. in hun reclamespot wordt geschilderd in wat grotere vlakken met een goed penseel, maar wat je krijgt zijn afbeeldingen met heel kleine in te verven stukjes met een heel slecht en p... Mehr ansehen
Wat een nippertje je denkt dat je bij een nederlands bedrijf iets besteld. Staat er binnen 3 dagen wordt het verzonden ja uit China. Gewoon chineese troep. Ik wacht al 22 dagen en nog niets.
Ik bestelde onder andere het verrassingspakket ter waarde van 140 euro aan 14,99 euro. De verrassing is uiteindelijk een canvas van een bloem van 30 op 40 (1151233) ter waarde van 19,99 euro!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ik heb blijkbaar wel geluk gehad
Ik heb blijkbaar wel geluk gehad. Duurde wel 3 weken voordat het binnen was, maar ik vond het van prima kwaliteit. Op foto geschilderd en het resultaat wordt heel mooi!
Niet doen!
Niet het schilderij gekregen wat ik besteld heb, wel de afbeelding maar met depressie kleuren ipv de felle knalkleuren die te zien zijn op de site. Levering duurde 4wkn, zeer vermoedelijk komt het van ali af. Zie daar dezelfde afbeeldingen met dezelfde kwastjes enz. Lang verhaal kort. Ik ben 2mnd verder, 7,25 euro (retour) armer en sta met lege handen. GEEN AANRADER DUS.
Zie op de site ook geen mogelijkheid om een review achter te laten
Waardeloze kwaliteit, oplichters
De site ziet er gelikt en professioneel uit en wekt vertrouwen.Toch kreeg ik argwaan na bestellen en heb gelijk gemaild om bestelling te annuleren. Dat kon niet meer, kreeg ik als antwoord. Ik kon wel retourneren, maar dan op eigen kosten. Pakket kwam na twee weken aan en is overduidelijk afkomstig van de goedkope en welbekende Ali uit China. Alleen daar kosten de schilderijen een heel stuk minder.. Omdat de retourkosten voor eigen rekening zijn, heb ik het pakket toch maar gehouden. De verf is van slechte kwaliteit, dekt niet en smeert niet goed uit. De nummers zijn slecht te lezen. Wat een waardeloze troep. Jammer van de 18,00. Voel me behoorlijk opgelicht.
Bestel hier niets !!!!
Bestel hier niets !!!!!
Betaald maar na 8 dagen nog steeds niets gezien. En ze blijven me maar bestoken met
Reclame. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Telefoonnummer klopt niet .
Helaas de fout gemaakt om hier te…
Helaas de fout gemaakt om hier te bestellen. Vakjes zijn al licht ingekleurd waardoor de verf niet goed pakt.
Ook een foto ingestuurd om te schilderen, maar veel groet vlakken en verkeerde kleuren. Op mails reageren ze niet...niet hier bestellen dus!!!!
Retourneren is op eigen kosten. Geen service.
Vergissing gemaakt en op deze site besteld. Pakket komt uit het buitenland en heeft lange levertijd. Na ontvangst van pakket kwamen de kleuren verf niet overeen met wat het origineel aangaf. Retourneren via DHL is niet mogelijk. Andere optie via PostNL ( vanwege postbusnummer) moet je zelf betalen. Dit staat niet vermeld op de website. Telefonisch en per mail is niemand bereikbaar. Geen service.
Niet aan te raden om via deze site iets te bestellen!!
Dramatische service
Dramatische service. Omdat ik er nadat ik mijn bestelling had geplaatst achter kwam dat het bezorgen 20-30 dagen kostte wilde ik mijn bestelling annuleren, wat volgens de site kon. Doordat de klantenservice zo traag reageerde (5 dagen) was mijn bestelling al verwerkt. Hierom moest ik de bestelling retourneren, waarbij ik zelf de bezorgkosten moest betalen (7 euro). Absoluut niet hier bestellen.
NIET DOEN
Helaas goed van vertrouwen hier besteld. Doek komt duidelijk gewoon uit China. Ik moest zelf de nummers nog op de verfpotjes plakken en het doek was ipv blanco al ingekleurd. Doe het niet! Bestel ergens anders, zonde van je geld. Op de website is ook nergens een review te vinden, toen had er al een lampje moeten gaan branden.
Oplichterij!
Oplichters! Niet bestellen hier.
Telefoon nr ( +31851307465 ) is hetzelfde als het telefoonnr van een andere website waar op trustpilot veel meldingen van zijn gemaakt namelijk
diamondpaintingexpert.nl
Ze hebben 28000+ tevreden klanten en de website dateert van 2021. Dat kan nooit. Daarom ben ik gaan uitzoeken of dit wel klopte en of de website geen oplichterij is.
Gelukkig niets besteld.