Schilder-Op-Nummers.nl Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BESTEL HIER NIKS!!!! Het gaat om pure oplichting. Ik was naïef en had van te voren deze webshop niet gecontroleerd op betrouwbaarheid. De Instagram-Posts lijken zo leuk en mooi maar het is ee... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

waardeloos bedrijf. in hun reclamespot wordt geschilderd in wat grotere vlakken met een goed penseel, maar wat je krijgt zijn afbeeldingen met heel kleine in te verven stukjes met een heel slecht en p... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een nippertje je denkt dat je bij een nederlands bedrijf iets besteld. Staat er binnen 3 dagen wordt het verzonden ja uit China. Gewoon chineese troep. Ik wacht al 22 dagen en nog niets.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik bestelde onder andere het verrassingspakket ter waarde van 140 euro aan 14,99 euro. De verrassing is uiteindelijk een canvas van een bloem van 30 op 40 (1151233) ter waarde van 19,99 euro!

Ungenügend

Alle Bewertungen

36 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had helaas niet de reviews gelezen…

Ik had helaas niet de reviews gelezen en kom er nu dus achter dat wanneer je hier iets besteld je inderdaad weken moet wachten omdat zij niet rechtstreeks leveren. Je kan niks annuleren en geld terug gaat ook niet via hen dus KOOP HIER NIET!!!!

1. August 2025

1 ster is nog teveel!

Vandaag eindelijk de bestelling binnen gekregen en meteen klaargezet voor retourzending (naar het buitenland uiteraard) omdat de prijs/kwaliteitsverhouding te ver uit elkaar ligt.
Het is ronduit ROTZOOI wat je geleverd krijgt en een stukje tegemoetkoming vanuit die zogenaamde webshop is er niet bij!
Ik adviseer iedereen hier NIETS te kopen!

9. Juli 2025

AliExpress

Dit is gewoon spul van AliExpress. Dus je kan beter daar bestellen. Bespaar je ook nog 90 % kosten. Want de prijs die ze vragen op de website is belachelijk achteraf. Ik kan over de kwaliteit nog niets zeggen.

25. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

helaas nog altijd geen pakket…

helaas nog altijd geen pakket ontvangen, 29 april besteld. Lijkt niet best als ik de sterren zie.

8. Mai 2025

Hoi Yvonne,

Bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je je pakket nog niet hebt ontvangen. We hebben in ons systeem gekeken, maar we kunnen geen bestelling vinden onder jouw naam.

Neem alsjeblieft even contact met ons op via info@schilderopnr.nl, zodat we je bestelling kunnen opzoeken en samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

We helpen je graag verder!

Het Schilder op Nummer Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moet super lang wachten op mijn…

Moet super lang wachten op mijn bestelling heb namelijk nog steeds niks binnen heb een paar mails gestuurd en ook daar wordt niet op gereageerd spijt dat ik hier besteld heb

29. April 2025

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl

Het spijt ons zeer te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat uw e-mails onbeantwoord zijn gebleven – dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden.

Wilt u alstublieft opnieuw contact opnemen met onze klantenservice (eventueel met uw bestelnummer erbij)? We helpen u graag verder en zoeken samen naar een snelle oplossing.

zeer slecht

zeer slecht; het schort wat ik bestelde is van een soort plastic, duurde lang voor het kwam en zat in een envelop met chinese tekens (TEMU??) Op de website staat een ander schort afgebeeld, dus de kleur (niet gebroken wit maar spierwit), het materiaal (geen katoen en linnen! Zoals beloofd maar papier plastic) en de vorm wijkt af van het gekregen exemplaar (geen verstelbare neklinten). Zogenaamd afgeprijsd van 40,- naar 19,- maar in werkelijkheid geen 1,50 waard. Het is een wegwerp schort zo lijkt het. Daarbij moet ik het nu terug sturen op eigen kosten. De kosten voor het terug sturen zijn hoger dan de waarde vh schort. MISLEIDING!!!! En de reviews kloppen niet. Mijn review word niet getoond. Mijn advies: NIET HIER KOPEN... Koop het ergens anders of gewoon bij TEMU zelf, dat scheelt je een hoop geld.

16. April 2025

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons oprecht dat het ontvangen schort niet aan uw verwachtingen voldoet en dat u zich misleid voelt door de productafbeelding en beschrijving. We begrijpen dat dit bijzonder teleurstellend is – zeker als het product qua kwaliteit en uitstraling niet overeenkomt met wat u had verwacht.

We willen dit graag samen met u bekijken en zoeken naar een passende oplossing. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice, zodat we uw situatie persoonlijk kunnen behandelen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had al een zeer negatieve review…

Ik had al een zeer negatieve review geplaatst,,,,, Bij een tweede poging weer opgelicht. Ze konden het pakket niet afleveren was de reactie. Ik was van 8.00 uur tot 18.00 uur in mijn winkel. En dan als reactie dat om onbekende reden het pakket niet afgeleverd kon worden. Ik had zelfs een nieuwe brievenbus aangeschaft speciaal voor pakketjes. Gewoon belazerd dus!! En na 2 weken nog geen geld terug. Ik werd door Levi verwezen naar mijn bank. En die verwijst weer naar jullie...

29. März 2025

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl

Wat vervelend om te horen dat je opnieuw een negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed dat dit ontzettend frustrerend voor je is, zeker als je speciaal aanwezig was én een nieuwe brievenbus hebt aangeschaft.

We zijn afhankelijk van externe bezorgdiensten voor de laatste stap van de levering, en helaas kunnen we niet altijd precies achterhalen waarom een pakket niet is afgeleverd zoals verwacht. Dat neemt natuurlijk niet weg dat jij gewoon op je bestelling zat te wachten – en dat spijt ons oprecht.

We willen dit graag netjes met je oplossen. Als je ons een bericht stuurt met je ordernummer, zorgen we dat dit zo snel mogelijk wordt opgepakt.

Erg slecht

Erg slecht. Pure dropshipping rechtstreeks uit china. Tot meer dan 2 weken levertijd. Nooit kopen.

21. März 2025

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl

Wat jammer om te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen je frustratie over de levertijd.

Onze producten worden op bestelling geproduceerd in plaats van uit voorraad geleverd, zodat we verspilling kunnen voorkomen en een breed assortiment kunnen aanbieden. De productie en levering duren hierdoor inderdaad iets langer, maar we proberen dit zo duidelijk mogelijk te vermelden op de website en in de bevestigingsmails.

We werken nauw samen met onze vaste fabriek en bieden eigen klantenservice, kwaliteitscontroles en ondersteuning in je eigen taal. Dat maakt voor veel klanten het verschil.

Mocht er iets zijn dat niet goed is gegaan met je bestelling, dan lossen we dat uiteraard graag voor je op.

Erg slecht

Erg slecht. Bestelde mysterybox twv 200 euro. Nou zat echt niet meer als waarde dan 40 euro in. Aangeschreven vervolgens zeggen hun wel is 200 euro waard. Kan het terug sturen maar kosten zijn voor mezelf. Slechte service. De producten komen ook niet uit nl. Zoals je wel zal verwachten gezien de Nederlandse site. Maar uit China ofzo dus levertijd ook zeker geen paar dagen eerder weken.

5. März 2025

Kansloos

Kansloos. Dacht ook een leuk kado te bestellen in een Nederlandse webshop voor een verjaardag. Bende komt inderdaad rechtstreeks uit China. Bij bestellen staat er: wordt donderdag verzonden. Ja, uit China dus. Geen kado, veel te laat, veel teveel betaald. Weer een stel kansloze doorverkopers. ***Volk
Oh ja: ze hebben ook nog meerdere URL's in gebruik, pas op!

16. Februar 2025

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl

Het spijt ons om te horen dat je zo’n teleurstellende ervaring hebt gehad – dat is uiteraard niet wat we willen voor onze klanten.

Onze producten worden op bestelling gemaakt bij onze vaste productiepartner, en dat zorgt ervoor dat we verspilling voorkomen en een groot aanbod kunnen bieden. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als er op de site een verzenddatum staat vermeld zonder dat direct duidelijk is waarvandaan het wordt verzonden. We nemen je feedback hierover serieus en gaan dit duidelijker communiceren op onze webshop.

Wat betreft de meerdere URL's, zou je hier enige verduidelijking op kunnen geven?

Mocht je nog geen contact met ons hebben gehad over je bestelling, dan kijken we graag met je mee. Stuur ons gerust een bericht met je ordernummer, zodat we kunnen zorgen voor een passende oplossing.

Oplichters

Oplichters. Kijk uit. Leveren nuks

14. Februar 2025

Beste S,

Wat vervelend dat je een slechte ervaring lijkt te hebben gehad, zou je ons een mailtje kunnen sturen op info@schilderopnr.nl zodat we dit verder met je kunnen nakijken en je problemen kunnen oplossen?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je denkt bij een Nederlandse webshop te…

Je denkt bij een Nederlandse webshop te bestellen maar het komt rechtstreeks uit China. Paar weken moeten wachten tot ik het in huis heb. Wil je het retourneren dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening...

12. Februar 2025

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl

Bedankt voor je review en dat je je ervaring met ons deelt.

We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als je denkt bij een Nederlandse webshop te bestellen en vervolgens te maken krijgt met een langere levertijd. Onze producten worden op bestelling geproduceerd bij onze vaste partnerfabriek, waardoor we verspilling kunnen voorkomen en een ruim aanbod kunnen aanbieden. Dit vermelden we op de website, maar we begrijpen dat dit niet altijd direct opvalt – we gaan hier zeker nog duidelijker over communiceren.

Wat betreft retourneren: omdat we wereldwijd verzenden en op bestelling produceren, zijn de retourkosten inderdaad op dit moment voor eigen rekening. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn, en we kijken continu hoe we dit proces klantvriendelijker kunnen maken.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben met je bestelling, laat het ons gerust weten – we helpen je graag.

Geen pakket

Helaas ook pas te laat de reviews gelezen. Zit nu al meer dan 2 weken te wachten op een pakket dat aangemeld zou zijn maar er komt niets....

11. Dezember 2024

Beste Leonie,

Wat jammer om te horen dat je nog steeds op je pakket wacht – dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze oprechte excuses voor de vertraging en de frustratie die dat met zich meebrengt.

We doen ons best om de verwachte levertijd zo duidelijk mogelijk aan te geven op de website, maar soms kan een pakket onderweg helaas vertraging oplopen. Dat verandert niets aan jouw ervaring, en we willen dit dan ook graag voor je rechtzetten.

Als je nog geen contact met ons hebt opgenomen, stuur ons alsjeblieft je ordernummer via info@schilderopnr.nl, zodat we meteen kunnen nagaan wat er aan de hand is en hoe we je kunnen helpen.

Nogmaals onze excuses – we staan voor je klaar.

Moet uit China komen

Moet uit China komen. Zit al 2 weken te wachten en het pakketje is nog steeds niet in Nederland krijg steeds email hoe ik mijn pakketje kan volgen. Wie de bezorger is is onduidelijk. Met een volgnummer moet je naar een andere website....bestel hier niks meer!

22. November 2024

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl

Bedankt voor je bericht, en wat vervelend om te horen dat je bestelling nog steeds niet is aangekomen. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker als je niet precies weet waar je pakket zich bevindt.

Onze producten worden op bestelling gemaakt in samenwerking met onze vaste partnerfabriek, waardoor de levertijd iets langer is dan bij webshops met voorraad. Dat proberen we zo duidelijk mogelijk aan te geven op onze site, maar we snappen dat het alsnog verwarrend kan zijn — vooral als het onduidelijk is wie de bezorging verzorgt.

We willen dit graag voor je uitzoeken en zorgen dat je duidelijkheid krijgt. Stuur ons gerust je ordernummer via info@schilderopnr.nl, dan kijken we meteen met je mee.

Onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Rechtstreeks uit China

Ik was op zoek naar iets leuks wat ik kon doen in de vakantie. Een eigen foto die ik kan schilderen op nummers. Kwam deze website tegen en heb een bestelling geplaatst. Verzendingsupdates waren er 2, voor de rest niks. Trekkingcode werd neit herkend. Heel vaag. Schilderij kwam aan en alles was netjes verpakt maar wat is dit? Een dikke vette sticker die zei dat het rechtstreeks uit China komt 🤔. Ik ging verder op onderzoek uit en wat blijkt. Ali expres. 😠 Daar wordt hetzelfde aangeboden alleen dan 50% goedkoper. Het is omdat ik er meteen mee ben begonnen anders had ik meteen mijn geld terug gevraagd. Bijna 100 euro voor betaald wat uit China komt en wat daar 35 euro kost.😮‍💨😵 BELACHELIJK.

13. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr