BESTEL HIER NIKS!!!! Het gaat om pure oplichting. Ik was naïef en had van te voren deze webshop niet gecontroleerd op betrouwbaarheid. De Instagram-Posts lijken zo leuk en mooi maar het is ee... Mehr ansehen
waardeloos bedrijf. in hun reclamespot wordt geschilderd in wat grotere vlakken met een goed penseel, maar wat je krijgt zijn afbeeldingen met heel kleine in te verven stukjes met een heel slecht en p... Mehr ansehen
Wat een nippertje je denkt dat je bij een nederlands bedrijf iets besteld. Staat er binnen 3 dagen wordt het verzonden ja uit China. Gewoon chineese troep. Ik wacht al 22 dagen en nog niets.
Ik bestelde onder andere het verrassingspakket ter waarde van 140 euro aan 14,99 euro. De verrassing is uiteindelijk een canvas van een bloem van 30 op 40 (1151233) ter waarde van 19,99 euro!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ik had helaas niet de reviews gelezen…
Ik had helaas niet de reviews gelezen en kom er nu dus achter dat wanneer je hier iets besteld je inderdaad weken moet wachten omdat zij niet rechtstreeks leveren. Je kan niks annuleren en geld terug gaat ook niet via hen dus KOOP HIER NIET!!!!
Service is top maar het spul is…
Service is top maar het spul is waardeloos. De kleuren kloppen ook voor geen meter. Een nummer warm rood/oranje krijgt een feloranje kleur.
Snel geleverd
Echt een waardeloze organisatie!
Echt een waardeloze organisatie!
Eind mei een bestelling geplaatst en half juli nog niks binnen. Wordt gewoon aan drop shipping gedaan voor heel veel geld!
Koop hier niks!!
1 ster is nog teveel!
Vandaag eindelijk de bestelling binnen gekregen en meteen klaargezet voor retourzending (naar het buitenland uiteraard) omdat de prijs/kwaliteitsverhouding te ver uit elkaar ligt.
Het is ronduit ROTZOOI wat je geleverd krijgt en een stukje tegemoetkoming vanuit die zogenaamde webshop is er niet bij!
Ik adviseer iedereen hier NIETS te kopen!
AliExpress
Dit is gewoon spul van AliExpress. Dus je kan beter daar bestellen. Bespaar je ook nog 90 % kosten. Want de prijs die ze vragen op de website is belachelijk achteraf. Ik kan over de kwaliteit nog niets zeggen.
Het is rommel en oplichting
Kleuren komen niet overeen met de afbeelding en de verf is nog niet bijna dekkend.
Daarnaast wordt je door de klantenservice met een dom verhaal afgescheept.
Dit is gewoon oplichting.
helaas nog altijd geen pakket…
helaas nog altijd geen pakket ontvangen, 29 april besteld. Lijkt niet best als ik de sterren zie.

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl
Moet super lang wachten op mijn…
Moet super lang wachten op mijn bestelling heb namelijk nog steeds niks binnen heb een paar mails gestuurd en ook daar wordt niet op gereageerd spijt dat ik hier besteld heb

zeer slecht
zeer slecht; het schort wat ik bestelde is van een soort plastic, duurde lang voor het kwam en zat in een envelop met chinese tekens (TEMU??) Op de website staat een ander schort afgebeeld, dus de kleur (niet gebroken wit maar spierwit), het materiaal (geen katoen en linnen! Zoals beloofd maar papier plastic) en de vorm wijkt af van het gekregen exemplaar (geen verstelbare neklinten). Zogenaamd afgeprijsd van 40,- naar 19,- maar in werkelijkheid geen 1,50 waard. Het is een wegwerp schort zo lijkt het. Daarbij moet ik het nu terug sturen op eigen kosten. De kosten voor het terug sturen zijn hoger dan de waarde vh schort. MISLEIDING!!!! En de reviews kloppen niet. Mijn review word niet getoond. Mijn advies: NIET HIER KOPEN... Koop het ergens anders of gewoon bij TEMU zelf, dat scheelt je een hoop geld.

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl
Ik had al een zeer negatieve review…
Ik had al een zeer negatieve review geplaatst,,,,, Bij een tweede poging weer opgelicht. Ze konden het pakket niet afleveren was de reactie. Ik was van 8.00 uur tot 18.00 uur in mijn winkel. En dan als reactie dat om onbekende reden het pakket niet afgeleverd kon worden. Ik had zelfs een nieuwe brievenbus aangeschaft speciaal voor pakketjes. Gewoon belazerd dus!! En na 2 weken nog geen geld terug. Ik werd door Levi verwezen naar mijn bank. En die verwijst weer naar jullie...

Erg slecht
Erg slecht. Pure dropshipping rechtstreeks uit china. Tot meer dan 2 weken levertijd. Nooit kopen.

Erg slecht
Erg slecht. Bestelde mysterybox twv 200 euro. Nou zat echt niet meer als waarde dan 40 euro in. Aangeschreven vervolgens zeggen hun wel is 200 euro waard. Kan het terug sturen maar kosten zijn voor mezelf. Slechte service. De producten komen ook niet uit nl. Zoals je wel zal verwachten gezien de Nederlandse site. Maar uit China ofzo dus levertijd ook zeker geen paar dagen eerder weken.
Kansloos
Kansloos. Dacht ook een leuk kado te bestellen in een Nederlandse webshop voor een verjaardag. Bende komt inderdaad rechtstreeks uit China. Bij bestellen staat er: wordt donderdag verzonden. Ja, uit China dus. Geen kado, veel te laat, veel teveel betaald. Weer een stel kansloze doorverkopers. ***Volk
Oh ja: ze hebben ook nog meerdere URL's in gebruik, pas op!

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl
Je denkt bij een Nederlandse webshop te…
Je denkt bij een Nederlandse webshop te bestellen maar het komt rechtstreeks uit China. Paar weken moeten wachten tot ik het in huis heb. Wil je het retourneren dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening...

Geen pakket
Helaas ook pas te laat de reviews gelezen. Zit nu al meer dan 2 weken te wachten op een pakket dat aangemeld zou zijn maar er komt niets....

Moet uit China komen
Moet uit China komen. Zit al 2 weken te wachten en het pakketje is nog steeds niet in Nederland krijg steeds email hoe ik mijn pakketje kan volgen. Wie de bezorger is is onduidelijk. Met een volgnummer moet je naar een andere website....bestel hier niks meer!

Rechtstreeks uit China
Ik was op zoek naar iets leuks wat ik kon doen in de vakantie. Een eigen foto die ik kan schilderen op nummers. Kwam deze website tegen en heb een bestelling geplaatst. Verzendingsupdates waren er 2, voor de rest niks. Trekkingcode werd neit herkend. Heel vaag. Schilderij kwam aan en alles was netjes verpakt maar wat is dit? Een dikke vette sticker die zei dat het rechtstreeks uit China komt 🤔. Ik ging verder op onderzoek uit en wat blijkt. Ali expres. 😠 Daar wordt hetzelfde aangeboden alleen dan 50% goedkoper. Het is omdat ik er meteen mee ben begonnen anders had ik meteen mijn geld terug gevraagd. Bijna 100 euro voor betaald wat uit China komt en wat daar 35 euro kost.😮💨😵 BELACHELIJK.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.