BESTEL HIER NIKS!!!! Het gaat om pure oplichting. Ik was naïef en had van te voren deze webshop niet gecontroleerd op betrouwbaarheid. De Instagram-Posts lijken zo leuk en mooi maar het is ee... Mehr ansehen
waardeloos bedrijf. in hun reclamespot wordt geschilderd in wat grotere vlakken met een goed penseel, maar wat je krijgt zijn afbeeldingen met heel kleine in te verven stukjes met een heel slecht en p... Mehr ansehen
Ik bestelde onder andere het verrassingspakket ter waarde van 140 euro aan 14,99 euro. De verrassing is uiteindelijk een canvas van een bloem van 30 op 40 (1151233) ter waarde van 19,99 euro!
Wat een geweldige bedrijf en wat een goed service verlenen zij. Ik heb inmidddels al 5 schilderijen besteld bij hen. Als je vragen hebt dan beantwoorden ze gelijk en altijd oplossingsgericht en vri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 78 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Bezorging is niet aangekomen. Belachelijke klantenservice
Bezorging is niet aangekomen.
Via postNL app, weet ik dat bestelling retour gaat naar verkoper. Ik heb geen bericht van verkoper zelf ontvangen ivm het crediteren van mijn aankoopbedrag.
Ik mail vervolgens zelf.
Krijg eerst terug dat hier goedkeuring vd manager voor moet komen (wth: ik vraag om iets waar ik recht op heb).
Vervolgens krijg ik de opties herverzending (het gaat om een kerstproduct dat ik niet op tijd heb ontvangen, dus no thanks) of cadeaubon.
Zijn ze gek geworden. Ik heb recht op het aankoopbedrag terug op mijn rekening!

Koop hier niet …
Je besteld en het duurt nu al ruim 3.5 week en nog heb ik geen product ontvangen.
Een grote oplichtersbende

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl
Duurt te lang vermoeden dat het een dropshipper is
10 dagen geleden besteld ,en nu pas verwerkt ,nou voor mij geen schilder op nummer meer ,denk ook dat het een dropshipper is ze zeggen zelf van niet maar dat geloof ik niet anders duurt het niet zo lang , ja de penselen heb ik wel gekregen ook na 9 dagen pas nooit meer

DROPSHIPPING
Het is puur dropshipping waar je veel meer voor betaald en de kwaliteit slecht is.

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl
Troep uit China, dropshipper…
Altijd ben je alert maar zo zie je maar dat deze bedrijven kunnen blijven bestaan door 1x niet op te letten.
Dropshippers…
Uiteindelijk binnen gekregen en ook maar begonnen.
Kreeg wel netjes reactie via de mail.

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl
Eindelijk binnen na 3 weken maar erg…
Eindelijk binnen na 3 weken maar erg mooi
Duidelijk
Fijne kwasten
Geld waard

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl
Dropshipper uit China, levering duurt weken
Levering duur weken omdat het gewoon een dropshipper uit China is.

Dropshipping uit china
Dropshipping uit china, slechte kwaliteit, kleuren komen niet overeen met doorgestuurde foto. 1 ster is nog te veel ! Wegblijven hier !

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl
Peinture de très mauvaise qualité
Peinture de très mauvaise qualité, ainsi que la qualité du dessin (qui ne correspond pas au modèle présenté sur le site). Dropshipping chinois, qui refuse toute tentative de se faire rembourser. Passez votre chemin.

Koop hier niet
Koop hier niet, de bestelling zou uit voorraad leverbaar zijn nu ruim een week verder heb ik het nog niet binnen. Tot mijn grote verbazing komt het rechtstreeks uit China, zeg dan gewoon niet dat het uit voorraad leverbaar is als je een dropshipper bent. Had ik het maar eerder opgezocht dan had ik hier niets besteld. Wetende dat het uit China komt had ik dit zelf wel rechtstreeks kunnen bestellen en dan was meer dan de helft goedkoper uit geweest. Ik hou niet van dit soort praktijken. Het pakketje gaat lekker retour zodra het binnen is.

Dropshipper
Dropshipper! Spijt van mijn bestelling. Wilde al annuleren maar dat kon niet was onderweg! Nu nog niets ontvangen! Kan straks retourneren maar kost ook weer geld! Nooit bestellen hier oplichters

Chinese meuk!!
Ik zeg alleen dat ik vreselijk spijt heb er ooit iets besteld te hebben. Raad een ieder aan hier nooit iets te bestellen. Waardeloos dit. Chinese meuk. Ook ik had beter moeten weten...Kwaliteit ver beneden peil. Dropshipper!!! Pakket kwam rechtstreeks uit China. 😡😡😡

Antwort von Schilder-Op-Nummers.nl
Jammer dat ik vooraf niet gezocht heb…
Jammer dat ik vooraf niet gezocht heb naar een review. De verf is heel slecht en dekt niet. Geen zin meer om verder te doen omdat het zo lelijk is. Jammer want ik bestelde 3 stuks!
Onbetrouwbare website, niet hier bestellen!
Onbetrouwbare webshop!
Er worden artikelen zogenaamd 'op voorraad' aangeboden, waarbij er dan toch nog een levertijd van haast 20 dagen bij zit.
Retourlabels geven ze niet, retour pagina van de website werkt niet.
Mijn advies; niet hier bestellen!
Vage communicatie en ze leveren pas na…
Vage communicatie en ze leveren pas na weken wachten!
Op 23 juli besteld nog steeds niks…
Op 23 juli besteld nog steeds niks ontvangen. Status van de bestelling is ook niet te volgen. De laatste update is van 1 week geleden het zegt verzonden. Komt echt niet uit Nederland. Ben benieuwd of ik ooit wat zie. Zal hier nooit meer bestellen
Bestel hier niet
Er wordt niet geleverd en je hoort niets meer. Niet bestellen bij dit bedrijf. Heb het zelf helaas te laat gezien.
Waarschuwing!! Waardeloos materiaal!!!
Waarschuwing!!! Ik had via Facebook bij Schilder op NR. een schilderij besteld met lichte pioenrozen.
Helaas lijkt het geleverde qua kleuren er totaal niet op!!! Deze heeft maar 26 kleuren (was de goedkopere versie), maar ik had de duurdere versie besteld met meer dan 50 kleuren.
Zeer teleurstellend!!! Ik heb ze een mail gestuurd om de fout te herstellen, ben benieuwd wanneer ik iets hoor!
Ik wou dat ik deze reviews bij trustpilot eerder had gelezen, dan had ik zeker niets besteld!!!!!
Ik had helaas niet de reviews gelezen…
Ik had helaas niet de reviews gelezen en kom er nu dus achter dat wanneer je hier iets besteld je inderdaad weken moet wachten omdat zij niet rechtstreeks leveren. Je kan niks annuleren en geld terug gaat ook niet via hen dus KOOP HIER NIET!!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.