Scandcar BV Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Scandcar refurbished my rare Air Auxiliary Valve for my Volvo 1800E - and I must say, they did a very nice job.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mai piu'. Mi hanno inviato un articolo sbagliato (la descrizione dell'articolo sia nell'ordine che nella fattura differiva dall'articolo che mi hanno inviato) e mi hanno obbligato a restituire l'... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Volvo-Händler

Vom Unternehmen geschrieben

In onze webshop vindt u nieuwe en gebruikte onderdelen en accessoires voor Volvo. Heeft u vragen of kunt u het gewenste onderdeel niet vinden? We hebben nog veel meer volvo onderdelen, dan u hier in de webshop ziet. Bel ons gerust op +31(0)13-5134033 of gebruik de chat functie rechts onder in het scherm. Ons team van Volvo specialisten staat voor u klaar! Ook voor gebruikte volvo oldtimers en volvo youngtimers bent u bij ons aan het juiste adres.

Akzeptabel

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor mijn oldtimers

Voor mijn oldtimers, heb ik regelmatig iets nodig. Dan rijd ik er gewoon naartoe, en wordt steeds vriendelijk geholpen. Als amateur geven ze mij ook altijd goede raad mee, van hoe te werk gaan en waar op letten. Dat is pas service !

Super

In één woord: perfect.

Alles gaat zoals het zou moeten:
De webwinkel werkt fijn, ook op een mobile device;
zonder account kun je toch snel bestellen;
goede berichtgeving over status van de bestelling;
volgende dag alles in huis.

Rembekrachtiger Volvo 960

ondanks mijn bestelde rembekrachtiger van Volvo 960 niet meer leverbaar was toch vlot verder geholpen met een zelfde maar betere kwaliteit , die trouwens ingebouwd is in een Triumph tr6 en uitstekend zijn werk doet...
Zeker bij een volgende hier terug,
Fernand, Belgie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have been working with Mark for more…

I have been working with Mark for more than 10 years and that was wonderful experience. We maintain a really good connection and together we delivered a good magento ecommerce website for selling car's parts. And the great stories are being continued to write

17. Februar 2021

Goede ervaring met Scandcar

Ik heb goede ervaringen met Scandcar, zowel met mijn eerste als tweede volvo V 70. In de periode tussen de eerste en tweede Volvo werd er een goede oplossing gevonden. Ik had nl. Mijn eerste total loss gereden. Beide auto’s zijn goed afgeleverd. Kleine mankementen daarna werden goed opgelost, de huidige auto rijdt uitstekend!

Jan Mulder

31. Dezember 2020

Meedenken met de klant

Overvallen door werk op de dag dat mijn V70 voor een beurt naar Scandcar zou gaan, werd daar, met succes, alles in het werk gesteld op deze korte termijn een leenauto te regelen. Heel gewoon voor #Scandcar :-)

15. Oktober 2020

Prima service

Ik heb een Volvo V90 van 23 jaar oud. Ik rijd soms onaangekondigd naar Scandcar toe omdat er wat zaken stuk zijn (schakelaar, afgebroken antenne, vast zittende voorstoelen etc.). Ik word steeds op een geweldige manier geholpen. Voor mij een 5 sterren garage.

Huub de Pont

20. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Scandcar is een bedrijf waar liefde…

Scandcar is een bedrijf waar liefde voor de Volvo, de techniek en persoonlijke aandacht duidelijk merkbaar zijn. Goede service, altijd welkom voor raad en daad. Onderhoud is goed en met kennis van zaken! Aanrader.

17. September 2020

Aankoop youngtimer

Ik heb in maart 2019 bij Scandcar een V70 gekocht uit 2004. Bij aflevering is zelfs de distributieriem vervangen, wat qua kilometers nog lang niet nodig was, alleen omdat de monteur niet kon garanderen dat de vorige keer ook de waterpomp was vervangen.
Na aflevering nog kleine foutmelding gehad die ik bij mijn huidige garage kon laten vervangen op kosten van Scandcar omdat ik niet in de buurt woon. (90 km).
Een jaar later en 35.000 km verder was het enige euvel bij de keuring een scheurtje in een aandrijfhoes.
Wat mij betreft een betrouwbaar adres om een auto te kopen.
Ton

1. August 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slecht

Helaas kan ik geen 5 sterren geven voor dit bedrijf. 3 sterren aftrek voor prijs, professionaliteit en punctualiteit. De 2 sterren die over blijven zijn voor de kwaliteit van het werk, wat goed was. Ik had een afspraak voor het repareren van de achter trommelremmen van mijn amazon, waar nieuwe remschoenen en remcilinders op moesten. Blijkbaar hadden ze geen tijd ingepland voor mij die middag, dus ik kon er niet op wachten. Vind ik raar als je een afspraak maakt... een paar dagen erna bleek dat de vorige eigenaar wat aangerommeld had met de stelnokken, handremhevel en afstandplaten, waardoor dit ook moest worden vervangen. Prima. Echter kreeg ik vandaag een rekening van ruim 700 euro (waarvan 200 euro aan onderdelen), omdat ze hier 7,5 uur mee bezig waren geweest?! Dat leek me een beetje buiten proporties. Toen ik dat te sprake bracht kreeg ik te horen van de eigenaar: “dan moet je volgende keer het werk aan die kl*te auto maar zelf doen!” Dit vind ik behalve erg onprofessioneel ook nog eens een slecht argument, want het is verder een goede auto en gezien het uurtarief van 65,88 (incl BTW) dan verwacht ik ook een ervaren monteur die efficient dit klusje klaart. Al snel bracht hij het aantal uren op de rekening terug tot 5 uur, wat ik nog steeds fors vind voor een klus als deze. Maargoed. Volgende keer ga ik weer naar de concurrent, daar heb ik betere ervaringen. Dan maar iets verder rijden.

17. April 2020
Scandcar BV-Logo

Antwort von Scandcar BV

Beste Jos

We repareren je auto liever goed, dan snel en half. We zouden het erg vervelend vinden als u na een reparatie door de remmen heen trapt. En goed werk heeft tijd nodig.

Er was veel gerommeld aan de auto en we wilden je niet met slechte half werkende remmen op pad sturen.

Onze monteur heeft echter maar 40 jaar ervaring met Amazons. Dus het zou kunnen dat u ergens anders een monteur kunt vinden met meer ervaring op dat gebied.

Groeten
Mark

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

geen afspraak mee te maken

Dit bedrijf gaf zichzelf meerdere malen een maximale beoordeling op google reviews......trollen zijn het zoals Denk en Dotan!!!!! Kijk maar....
Durven ze mij te vragen mijn, volgens hen smadelijke review te verwijderen!!! Misschien moeten ze eerst hun eigen fake reviews verwijderen??? Dan verwijder ik deze review meteen (nou ja, misschien eerst €350,00 voor bladderend spuitwerk terugbetalen, werkelijk schandalig zoals hun spuiter de auto afleverde). En dan verwachten dat ik er meer tijd insteek dan dat het schadebedrag is!!! Werkelijk alles is risico klant bij Scandcar.
Dit is ook geen autobedrijf maar een softwarebedrijf zonder kennis van de automarkt. Ze doen de autohandel er maar wat bij.
Er is werkelijk geen afspraak te maken met meneer Spijkers. En had ik een afspraak dan wist hij het opeens niet meer…..pappen en nathouden, mooie praatjes. Toen ik de 1e afspraak had kwam hij al een uur te laat opdraven….dat had een teken moeten zijn , maar ja, achteraf…..
Auto in erbarmelijke staat afgeleverd, op een bepaald moment de moed opgegeven en de boel zelf maar opgeknapt. Volgens de Volvo garage was o.a. een luchtfilter al jaren niet vervangen, zo vuil. Auto afgeleverd op zwaar gecupte banden met hoog risico op klapband.
Tip: Volvo specials......die kijken hun auto’s ,s echt na voordat ze die verkopen.

25. Februar 2020
Scandcar BV-Logo

Antwort von Scandcar BV

Beste Rob
Dank voor je bericht.
We weten wie het schrijft. En waarom

Groeten en fijne dag

Mark

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr