yourlease.nl Bewertungen 21

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik lease nu enkele maanden bij Yourlease nadat ik eerst bij een ander bedrijf zat. Het lijkt allemaal prima. Goedkeuring, papieren, leasen, allemaal prima!

1. Kfz-Leasingservice
  2. Autowerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Flexibele en voordelige all-in lease aanbiedingen. Zowel privé als zakelijk direct uit voorraad leverbaar. Bij ons vind je altijd iets dat bij je past uit onze ruime voorraad met maar liefst 500 auto's! Onze aanbiedingen staan in het teken van flexibiliteit. Zo bieden wij abonnementen aan die al na 6 maanden opzegbaar zijn op ieder moment!

3.4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik lease nu enkele maanden bij…

21. Januar 2026

Beste mevrouw Schonenberg,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review en goed om te horen dat u tevreden bent. We zijn blij met u als klant en wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe!

Erg ontevreden

Ik ben echt ontzettend ontevreden over mijn ervaring met Yourlease. Ik betaal een flink bedrag per maand, maar kreeg uiteindelijk een oude auto die totaal niet aan mijn verwachtingen voldoet. De staat van de auto is teleurstellend en voelt absoluut niet in verhouding met wat ik betaal.

Daarnaast heb ik het gevoel dat er weinig aandacht is voor klanttevredenheid. Toen ik mijn zorgen aangaf over de auto, werd er nauwelijks meegedacht over een oplossing. Voor een bedrijf dat auto’s least, verwacht je toch dat de kwaliteit en service op orde zijn.

Al met al voelt het alsof ik veel geld betaal voor iets dat het absoluut niet waard is. Ik zou Yourlease dan ook niet snel aanbevelen aan anderen.

11. März 2026

Beste meneer/mevrouw Abdoel,

Bedankt voor het schrijven van uw review.

Wij werken met gebruikte auto’s, voor een scherp tarief! Het kan natuurlijk zijn dat uw verwachtingen anders waren; dat vinden wij jammer om te lezen.

Wij zien hier verder geen eerdere mails of contact over zodat wij wellicht eerder actie hadden kunnen ondernemen.

M.b.t. uw punt over de klanttevredenheid schrikken wij wel, want er is inderdaad contact geweest over technische punten met uw leaseauto, maar hebben dit naar ons idee zo klantvriendelijk mogelijk opgepakt. Wij hebben direct actie ondernomen, de garage gebeld, onze onderhoudsafdeling, en dit ook weer naar u teruggekoppeld.

Daarnaast hebben wij u per mail laten weten dat de garage meerdere keren geprobeerd heeft contact met u op te nemen, maar hierop geen reactie meer ontving. Ook wij hebben daarna geen verdere reactie meer van u ontvangen.

Het ging hierbij ook om het feit dat de banden volgens de garage glad waren.
Uiteraard is dit ook aan de contractant om te controleren en indien nodig de auto aan te bieden aan een garage waar wij mee samenwerken.
Dan wordt dit volgens leasecontract allemaal netjes voor u geregeld.

Toch willen wij u bedanken voor de tijd dat u bij ons klant bent geweest.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alle goede reviews zijn van dezelfde week…

Alle goede reviews zijn van dezelfde week. De rest van de reviews lusten de honden geen brood van.

20. Januar 2026

Antwort von yourlease.nl

Dank voor je bericht! Trustpilot is niet ons vaste reviewkanaal, waardoor het beeld hier soms wat vertekend is. Er staan reviews tussen van mensen die ons bij een vervelende ervaring helaas nooit hebben geïnformeerd, waardoor we geen kans kregen om mee te denken. Ook na het lezen van de review lukt het in deze gevallen vaak niet om in contact te komen.

Via ons eigen reviewsysteem, met geverifieerde klanten, scoren we een 9,1. Natuurlijk gaat er ook bij ons weleens iets mis, maar we staan altijd open voor een gesprek en doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dat wordt gelukkig meestal gewaardeerd door onze klanten en dit krijgen we ook vaak terug als positieve feedback.

Perfect service

Perfect service , was very fast arranged. Prices are very Friendly and the personal is very /friendly and helpfull.

6. November 2025

goed behulpzaam en had snel me auto

goed behulpzaam en had snel me auto

16. Oktober 2025

Beste meneer de Boer,

Bedankt voor uw positieve review. Veel rijplezier gewenst met uw auto!

Ging sneller dan verwacht

Ik had een aanvraag gedaan online, kon snel financiele stuk online afronden, dat ging echt verrassend snel. De auto die ik wilde was helaas niet meer beschikbaar. Kon gelukkig nog een andere (uiteindelijk mooiere) uitkiezen. Er is hierin heel erg met mij meegedacht, wat ik heel fijn vond. Helaas was het wat druk bij de aflevering maar toch na 1,5 week mijn auto kunnen ophalen.

12. November 2025

Antwort von yourlease.nl

Bedankt voor de positieve review!
Fijn om te horen dat u onze service als prettig hebt ervaren en dat de auto naar wens is. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Niet leasen

Hoorde van de monteur, dat niet alles werd vergoed🤬maar dat mocht hij natuurlijk niet vertellen. Rampbedrijf, mailtjes, telefoontjes worden niet beantwoord. Wilde de auto overnemen, nou ze kwamen met een bedrag, schandalig. Mensen niet leasen, je krijgt er spijt van…

6. November 2025

Beste mevrouw Crapanzano,

Bedankt voor uw review.
Wel schrikken wij hier erg van en kunnen we ons hier ook niet in vinden. Ik heb u geprobeerd te bellen om dit te bespreken, maar helaas zonder succes.

Om te beginnen is de auto begin 2025 al ingeleverd en heeft u maar liefst 96 maanden bij ons geleased door het contract telkens te verlengen. In uw laatste mail gaf u nog aan het ook erg jammer te vinden dat u de auto weer ging inleveren omdat u hier zoveel plezier aan heeft gehad.

Tevens kunnen wij in onze mailconversatie geen overnamevoorstellen vinden, dus ook daar zijn wij erg benieuwd hoe dit tot stand is gekomen. Ook zie ik geen klachten of andere gekke dingen in deze mail conversaties.

M.b.t. onderhoud wat wel of niet uitgevoerd mag worden heeft dit puur te maken met hoe het onderhoudsinterval werkt.
Ofwel, heeft de auto enkele maanden geleden al onderhoud gehad zal dit niet nogmaals uitgevoerd worden omdat het simpelweg overbodig is.

We hopen alsnog telefonisch in contact met u te komen, zou u ons willen bellen op 035 603 9988?
We hebben u hier ook een mail over gestuurd.

We horen graag van u,

Niet mee in zee gaan!

De recensies hadden me eigenlijk al moeten waarschuwen — maar goed, ik moest het blijkbaar zelf ervaren. Wat een complete ramp van een leasemaatschappij. Dit was mijn eerste én laatste keer dat ik ooit nog iets lease via dit bedrijf. Er zullen vast fatsoenlijke partijen bestaan, maar dit stel prutsers hoort daar absoluut niet bij.

Ik heb notabene zélf geregeld dat het leasecontract overgenomen kon worden, en toch weten ze er een eindeloze soap van te maken. Weken wachten, nul communicatie, vage antwoorden en nul verantwoordelijkheidsgevoel. Alles is aangeleverd, alles is duidelijk, maar tóch gebeurt er niks. Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden alsof ze plezier hebben in het frustreren van klanten.

En geloof me: stel dat je tóch overweegt met dit bedrijf in zee te gaan — lees de kleine lettertjes, de algemene voorwaarden, én het onzichtbare stof ertussen. Want ze draaien overal omheen en laten je betalen voor hun eigen chaos.

Kort samengevat: een bedrijf om met een grote boog omheen te lopen. Nooit. Meer.

4. November 2025

Beste mevrouw Ribberink,

Bedankt voor uw review.

We hebben natuurlijk al uitvoerig contact gehad via de mail.
We vinden het jammer dat u deze beoordeling heeft geplaatst, omdat we, zoals eerder aangegeven, niet goed begrijpen waar deze kritiek vandaan komt.

U schrijft bijvoorbeeld dat u zelf heeft geregeld dat het contract overgenomen kon worden. Dat klopt deels.
In eerste instantie gaf u aan de auto te willen inleveren tegen betaling van een afkoopsom.
Wij hebben met u meegekeken in uw situatie en hier afspraken over gemaakt waar we beide tevreden mee waren.
Ik heb u 2 keer aangegeven dat het wellicht nog beter zou zijn om de auto te laten overnemen door een derde partij, waarop u aangaf dit toch niet zou lukken.
Uiteindelijk gaf u een week later toch aan iemand gevonden te hebben die het contract wilde overnemen. Fijn dat dit gelukt is!
Wij hebben in dit traject actief met u meegedacht en meerdere oplossingen aangeboden.

Daarnaast willen we ook graag de feiten helder houden:

Wij hebben de financiële toetsing gestart voor de derde partij. Er ging wat tijd overheen voordat wij überhaupt de stukken hadden ontvangen.
Op moment van goedkeuring hebben wij direct gebeld en aangegeven wat we nodig hadden voor het compleet maken van de contractaanvraag.
2 dagen later geprobeerd te bellen en mailen, helaas zonder reactie.
Weer 2 dagen later hebben we dit nogmaals geprobeerd en weer zonder reactie.
Dat wij moesten wachten op contact of stukken van de derde partij ligt helaas buiten onze macht.
Nadat u deze partij zelf heeft benaderd kon dit wel snel, wat natuurlijk heel fijn is. Hierop hebben wij dan ook meteen actie ondernomen.

Mogelijk verliep dit proces minder snel dan u hoopte, maar naar ons idee hebben wij alles gedaan wat binnen onze mogelijkheden lag.

Ook bij het beëindigen van het contract hebben we met u meegedacht, zodat dit op een specifieke datum in het verleden kon plaatsvinden.
Kortom, we hebben op meerdere momenten geprobeerd met u mee te denken en aan uw wensen tegemoet te komen.
Zelfs tot het laatste moment, ondanks de manier waarop u ons op bepaalde momenten benaderd heeft, met teksten die wij hier niet nader zullen noemen.

We vinden het oprecht jammer dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Tegelijkertijd zijn we ervan overtuigd dat we alles hebben gedaan om u zo goed mogelijk te helpen en mee te denken.

Toch willen we u bedanken voor de tijd dat u klant bent geweest bij Yourlease.

Oplichters

Oplichters, erg teleurgesteld in dit bedrijf wat een bagger service.

27. September 2024

Goedendag mevrouw Sebel,

Bedankt voor het nemen van uw tijd voor het schrijven een review. We vinden het jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad.

We willen benadrukken dat we er altijd naar streven onze klanten correct en transparant te helpen. Wij zien op basis van uw naam enkel een beëindigd contract van 2024, klopt dit? Als er iets is misgegaan, horen we dat graag, zodat we dit samen kunnen oplossen.

U kunt ons bereiken op 035 603 9988 en dan mag u vragen naar Patrick Veldhuizen.

We horen graag van u,

Waardeloos

Waardeloos, aanvraag goedgekeurd, maar je hoort verder niks meer, zou terug gebeld worden, ook niet gebeurd.
Trouwens het zijn allemaal gebruikte auto, voor leaseprijzen van hier tot tokyo!!

18. August 2025

Geachte heer De Boer,

Bedankt voor uw review, maar wij kijken hier toch met enige verbazing naar.

Wij hebben wel degelijk contact met u geprobeerd te zoeken maar wij hebben enkel uw voicemail te pakken gehad.
Dit staat ook netjes in ons systeem en kunnen we eventueel met u delen.

U heeft zelfs nog met een collega van mij contact gehad per mail en op de whatsapp.
Naar aanleiding van beide gesprekken hebben wij een contact poging gedaan.
Zowel via de mail als via de telefoon.

Helaas hebben wij bij beide pogingen geen contact kunnen krijgen.

M.b.t. de leaseprijzen zijn wij 1 van de scherpste van Nederland.
De private lease markt is de laatste jaren erg gestegen maar nog steeds proberen wij onze prijzen erg scherp te houden ten opzichte van andere bedrijven.

Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat u het gevoel heeft dat wij u niet willen helpen of dat wij te duur zijn.
Ik hoop dat we elkaar alsnog kunnen spreken en tot een mooie afsluiting of zelfs een leasecontract kunnen komen.

Mark Tikink

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en vriendelijke mensen

Ik had met spoed een goede auto nodig en ben vanaf het begin professioneel en vriendelijk geholpen door het team van YourLease. Ze dachten actief met mij mee over welke auto het beste bij mijn situatie paste. Toen ik kort na de start pech kreeg en strandde, werd ik zelfs op vrijdagavond – buiten kantoortijden – ontzettend goed geholpen. Er stond snel vervangend vervoer voor de deur, en hiervoor werden geen extra kosten gerekend. Ze begrepen dat dit erg vervelend was zo kort na de start van het leasecontract en handelden alles keurig af. Echt topservice!

15. Juli 2025

Beste mevrouw van Dam,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als prettig en professioneel hebt ervaren, ook toen het even tegenzat. Veel veilige en pechvrije kilometers gewenst!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor een onbetrouwbare auto moet je hier zijn

Meerdere keren pech gehad met leaseauto, vaak naar garage geweest. Toch blijft auto niet naar behoren functioneren. Een vervangende auto is bij deze partij niet te regelen, alleen via een afkoopregeling. Ernstig als je ziet wat je betaald per maand.

18. Februar 2025

Goedemiddag mevrouw Beek,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We begrijpen dat u meerdere keren contact met ons heeft gehad over uw auto en de bijbehorende klachten. Technische problemen zijn altijd vervelend, maar kunnen helaas voorkomen bij een technisch product zoals een auto.

Toen u de klachten meldde, hebben wij direct geprobeerd dit voor u op te lossen, inclusief het regelen van vervangend vervoer. De garage heeft de auto onderzocht, maar kon in eerste instantie geen storing vaststellen, omdat deze op dat moment niet zichtbaar was. Dat maakt het lastig om de oorzaak te vinden.

Het eerste probleem is uiteindelijk opgelost. Vervolgens ontstond er een tweede, losstaand probleem met een andere oorzaak. We begrijpen dat dit frustrerend is, maar dergelijke storingen kunnen helaas voorkomen.

Volgens uw contract lossen wij technische defecten aan de auto op, en dat is ook in beide gevallen gedaan via de garage. We begrijpen dat het vertrouwen in de auto kan afnemen als een storing niet direct wordt gevonden, maar nu de klachten verholpen zijn, zien wij geen aanleiding om het contract te beëindigen.

Mocht een probleem in de toekomst niet oplosbaar zijn, dan zorgen wij uiteraard voor een passend alternatief voertuig.

We hopen dat u vanaf nu zorgeloos kunt rijden, en gaan daar, gezien de reparatie, ook van uit.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveren geen fatsoenlijke auto veel…

Leveren geen fatsoenlijke auto veel schade aan auto advertenties blijken niet hetzelfde te zijn zoals in het echt.

1. März 2025

Geachte heer Wolbers,

Wij schrikken bij het lezen van uw review en vinden het ook erg jammer om te zien dat u deze plaatst.
wij hebben u telefonisch een aantal keer geprobeerd te bellen, maar helaas zonder succes.

U bent bij ons langs geweest voor een showroom afspraak en daar hebben wij samen de auto bekeken.
Wij hebben toen inderdaad samen vastgesteld dat er rondom op de velgen wat velgschade zit van vermoedelijk een stoeprand.
Wij zijn een showroom met gebruikte auto’s het kan inderdaad eens voorkomen dat er op de velgen wat schade zit. Dit kan natuurlijk bij een auto uit 2022 met 60.000km op de teller.

De velgschade was hierbij ook het enige dat op de auto aanwezig is. U heeft op dat moment aan ons gevraagd of dat gerepareerd kon worden. Wij hebben u daarop meteen gezegd dat dit helaas geen schade is waarvoor bij 4 velgen compleet gaan herstellen.

Dit wetende heeft u toch besloten een proefrit te maken en heeft u na de proefrit besloten er nog een nachtje over te willen slapen in verband met de velgschade.
De volgende dag hebben wij van u het bericht gekregen dat u graag de auto zou willen leasen ondanks de velgschade.

Wij hebben toen afgesproken dat u op 19 maart de auto zou ophalen. Mits ik van u op tijd de missende gegevens van u aangeleverd zou krijgen.
Vervolgens heb ik tevergeefs meerder dagen contact met u gezocht maar geen antwoord gekregen. U bent natuurlijk niet verplicht tot het leasen van de auto maar dat kunt u wel netjes aangeven en dan help ik u uiteraard ook netjes verder.

Helaas vanochtend treffen wij aan dat u op de dag van ophalen de auto annuleert en daarbij ook een negatieve review plaats. Ik heb na onze showroom afspraak helaas geen mogelijkheid meer gehad van u om te kijken of wij er toch samen uit kunnen komen of om te kijken naar een alternatief.

Graag kom ik met u in contact om te kijken of wij toch nog iets voor elkaar kunnen betekenen en hoop ik dat u uw review zou kunnen overwegen.

Wij horen graag van u,

Mark van Yourlease.

Super snel geregeld

Super snel geregeld.
Goede begeleiding en netjes te woord gestaan. De aflevering ging super goed. Erg professioneel. Goede service. De auto is echt geweldig. Ben erg blij en tevreden

16. Januar 2025

Beste Ruger,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u blij bent met de auto.

Wij wensen u veel rijplezier en hopen u in de toekomst net zo goed van dienst te kunnen zijn!

Team Yourlease

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr