Jeg har kontaktet firmaet da jeg har en fejl på min varmepumpe da de fysisk befinder sig 4 km fra vores sommerhus. Jeg skrev en mail og en SMS og har intet hørt hele dagen. Vi finder et andet firma
I kunne godt oplyse købere om; At der er ca 15- 20 LTR. kondensvand pr døgn, og at man skal checke isoleringen efter monteringen. Oplysning om tilskud, som andre forhandlere MVH. Alex
Unternehmen hat geantwortet
Ærgerlig oplevelse med Græske varmepumper som larmer og går i stykker, kan se de ikke sælger dem mere, men træls at jeg skulle være prøveklud. OPDATERING. Så fik jeg lige en regning på at de har væ... Mehr ansehen
Jeg fik oplyst en pris. Hvor efter jeg spurte om det var alt incl. Dette fik jeg bekræftet. Hvorefter jeg fik en faktura der var 1300.00kr. Højere end aftalt. Henningn Hald Laursen.
Unternehmen hat geantwortet
Über SCAN-AIR - Specialist i varmepumper
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
• Varmepumpe-r Djursland
Åkærsvej 1, 8410, Rønde
- info@scan-air.dk
- www.scan-air.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fremragende service og udførelse af arbejdet
Havde travlt og måtte få installeret hurtigt og jeg fik leveret varen på ret tid og til ret pris - hvad andet kan man forlange.
I tillæg var montøren venlig og svarede på alle spørgsmål på en imødekommende og venlig måde.
Yderst Tilfredstillende!
Alle aftaler indgået på forhånd blev overholdt, inkl. forud aftalt pris. Varmepumpen blev monteret professionelt og hurtigt, med fuld hensyntagen til ønsker om placering og rørtrækning, med vældig fin service og imødekommenhed af montøren. Meget fint!
Uovertruffen service, kompetent montør god til og forklare funktioner og ikke bleg for og hjælpe med og rydde planter væk som stod i vejen for varmepunpen.
Det har været en fornøjelse fra første opkald, hvor jeg ringede og bestilte først 1 varmepumpe, efter den var monteret, sagde jeg til montøren Jørgen, at han godt måtte sige til Frederik, jeg gerne ville købe 1 mere, til montering lidt senere.
Den sidste er nu monteret, og igen en super behagelig oplevelse, montøren Jørgen er en behagelig og kompetent person, og god til og forklare de tekniske detaljere, så det ikke er nødvendigt og finde brugsanvisningen frem.
En rigtig god oplevelse, med et firma som jeg ikke kendte i forvejen, som jeg kun varmt kan anbefale. Overholder aftalt pris og tid for opsætning, dette betyder meget for mig.
Venlig og imødekommende betjening med stor faglig indsigt.
Scan-air betød meget for mit valg af varmepumpe.
Vejledningen og rådgivningen var af høj faglig kvalitet og købet indfriede alle løfter.
Alle aftaler blev overholdt, og opsætningen af pumpen tilgodeså vores ønsker om placering så støjscenerne reduceredes mest muligt.
Firmaet er yderst service-mindet og altid med et glimt i øjet .
Vi kan varmt anbefale firmaet til andre.
Punktlig og solid
Alt hvad der var lovet blev efterkommet
Scan- Air skaffede os 500.kr i tilskud
Scan-Air skaffede os 500 kr i energitilskud.
Da den gamle pumpe ikke virkede mere kontaktede vi Scan -Air som allerede næste dag kom for besigtige pumpen og konstaterede at al elektronikken var brændt og da der var megen slitage på resten ,bestilte vi en ny.Få dage efter blev den installeret og indkørt med en fin orientering om brugen af pumpen fremover.
Ved samtaler og besøg i firmaet fik vi en meget venlig og rar betjening de sørgede enda for at vi fik energitilskud på 500 kr det var da flot.
Så vi vil til en hver tid anbefale Scan-Air som leverandør af deres produkter.
Med pumpe hilsen
M Glud
De holder hvad de lover , og yder en god service
De holder hvad de lover ,rådgiver dig efter dine behov føler mig rigtigt godt behandlet , kan kun anbefale dem
Alt foregår som planlagt.
Vi fik 26 og 27 marts 2014 installeret varmepumpe luft/vand typen Fujitsu. Vi havde indgået aftale med Scan-Air i Rønde omkring nedtagning af gammel oliefyr, gammel olietank, alt blev "gemmenført"efter bogen" uden nogen som helst form for problemer.
Systemet kører optimalt, så herfra kan kun anbefales, går man med tanken og luft/vand varmepumper af typen Fujitsu, så er der ikke så meget at betænke sig om, bare kom i gang.
MVH
Mogens Lorentzen. Knebel
proffesionel og pålidelig
Jeg har i min tid hos Randers kommune været rigtig glad for det samarbejde jeg har haft med scan-air. Der har altid været mulighed for kyndig vejledning og hurtig hjælp i forbindelse med projekter. Kvaliteten har altid været i top, og jeg vil uden forbehold anbefale virksomheden til alle.
Professionelt firma
Købte Fujitsu varmepumpe for 1.5 år siden, og har netop fået anlægget serviceret. Begge dele kompetent udført, og ifm. installationen valgte firmaet bestemt ikke nemmeste løsning men derimod den smukkeste trods fast pris. Ligeledes god køberrådgivning.
Rigtig god service
Behagelige medarbejdere, der interesserer sig for virksomheden og produkterne.
Betjening - pris og produkt i top i en tid fyldt af fup :-)
Hurtigt charmerende og velkvalificeret besøg - hurtig smertefri montering af et godt produkt til en konkurencedygtig pris. Stor tilfredshed herfra.
3 gang var lykkens gang (dårligt vejr og indbrud)
God service og varmepumpen var hurtig installeret og kører
Hurtig service en lørdag formiddag!
montøren kom efter ca. en time. selv om vi sagde det ikke haster, vi havde ild i brændeovnen.
profesionel rådgivning
Jeg kom aldrig i tvivl om hvor jeg skulle købe min nye varmepumpe. Tak for god og professionel samtale
Håndværk og viden i topklasse
Alle aftaler overholdt fra første besøg og nu har vi en dejlig ny varmekilde, de står klar med gode råd og vejledning også efter installation.
Vores varme anbefalinger til Scan air.
Det har været en super oplevelse at handle med Scan Air
Jeg kan kun anbefale at handle med Scan Air. Man kan regne med aftalte monterings tidspunkter og får en virkelig god service.
Bedre oplysning.
I kunne godt oplyse købere om; At der er ca 15- 20 LTR. kondensvand pr døgn, og
at man skal checke isoleringen efter monteringen. Oplysning om tilskud, som
andre forhandlere MVH. Alex

Antwort von SCAN-AIR - Specialist i varmepumper
Fuld tilfredshed.
Venligt, hurtigt effektivt arbejde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.