Jeg har kontaktet firmaet da jeg har en fejl på min varmepumpe da de fysisk befinder sig 4 km fra vores sommerhus. Jeg skrev en mail og en SMS og har intet hørt hele dagen. Vi finder et andet firma
I kunne godt oplyse købere om; At der er ca 15- 20 LTR. kondensvand pr døgn, og at man skal checke isoleringen efter monteringen. Oplysning om tilskud, som andre forhandlere MVH. Alex
Unternehmen hat geantwortet
Ærgerlig oplevelse med Græske varmepumper som larmer og går i stykker, kan se de ikke sælger dem mere, men træls at jeg skulle være prøveklud. OPDATERING. Så fik jeg lige en regning på at de har væ... Mehr ansehen
Jeg fik oplyst en pris. Hvor efter jeg spurte om det var alt incl. Dette fik jeg bekræftet. Hvorefter jeg fik en faktura der var 1300.00kr. Højere end aftalt. Henningn Hald Laursen.
Unternehmen hat geantwortet
Über SCAN-AIR - Specialist i varmepumper
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
• Varmepumpe-r Djursland
Åkærsvej 1, 8410, Rønde
- info@scan-air.dk
- www.scan-air.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig og præcis levering og montering af venlig og serviceminded medarbejder med god tid til forklaring og med sans for mine ønsker om installationens placering.
Tilfreds
Jeg købte en varmepumpe ved scan-air.dk Den skal installerede ugen efter købet men blev beskadiget ved fragt jeg blev kontaktede af scan-air efter lidt søgen fandt de en anden model med lidt bedre specifikationer og installerede den som aftalt ugen efter købet.
Jeg vil anbefale scan-air til bekendte der skal købte en varmepumpe
Hilsen Christian Jensen
Profesionel og ærlig samarbejde.
Fleksibel og veludført arbejde.
Fuld tilfredshed
God betjening og præcision ved opsætning af varmepumpen.
Fremragende og hurtig service
Vi fik en fantastisk hurtig reaktion på vores forespørgsel, priserne var særdeles rimelige, og installationen udført virkelig flot.
Alt i alt kan vi kun give firmaet vores bedste anbefalinger.
Kompetent og god rådgivning, samt fint arbejde
Kompetent og god rådgivning før køb, samt behagelig møntør som monterede anlægget fint.
Kompetent firma
Firmaet er kompetent, yder solid rådgivning og har et rimeligt prisniveau.
Følte mig I gode hænder fik super god vejledning da jeg skulle vælge hvilke varmepumpe jeg ville have og da de kom og satte den op var det professionelt og godt arbejde er super tilfreds og glad for den og vil varmt anbefale Scan-air til andre.
Top service
Hurtig og perfekt installation. Bedre kan det ikke gøres.
Tommy Trige
"Hvad skal jeg sige" Super arbejde yderst kompetent og veludført - en dejlig oplevełse med kompetent montør. Jeg kan kun anbefale firma og montør Jørgen. Takker
Yderst tilfreds med Scan-Air i Rønde
Jeg er yderst tilfreds med Scan-Air / Frederik og har oplevet en fantastisk flot service, langt ud over det man kan forvente. Jeg kan derfor kun give den bedste anbefaling af firmaet.
Indgået mundtlige aftaler med Frederik bliver overholdt fuldt ud !!
Helt i top
Jeg fik varmepumpe monteret til tiden , til den aftalte pris og bedst af alt, af flinke og kyndige folk. Jeg vil bestemt bruge dem igen, når jeg skal have en varmepumpe monteret i mit sommerhus.
Fin service
Vil anbefale Scan-Air Rønde til andre der skal have varmepumper, overholder indgåede aftaler og leverer et fint produkt
Bondefanget m.h.t. Totalpris
Henningn Hald Laursen.

Antwort von SCAN-AIR - Specialist i varmepumper
Panasonic varmepump HE9 luft til luft
Scanair er et firma der kan holde aftale. Montage er effektiv og pæn. En rigtig god varmepump der kan godt anbefales.
Meget professionelt og til tiden.
Jeg ønskede at udskifte mit altfor dyre fjernvarmesystem, og da huset er indrettet delvist med gulvvarme var der ligesom kun en vandbaseret løsning som kunne komme på tale. Jeg kontaktede derfor både et familiemedlem, som sælger varmepumper i Sverige, samt to andre leverandører i omegnen, og blev præsenteret for nogle ret kostbare løsninger. En kort snak med Scan-Air og Frederik Frederiksen overbeviste mig om, at dette firma var det rette, og så var prisen endda attraktiv!
Montagen skete på bare en enkelt dag, og al emballage og gamle rør blev fjernet.
Varmepumpe.
Hurtig tilbagemelding fra kontor. Fantastisk behandling fra
installatøren, som overholdte aftalen til min største tilfredshed.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.