Jeg har vært medlem lenge, men denne opplevelsen var skuffende. Jeg hadde betalt medlemskapet, men på grunn av 1. mai var det ikke registrert ennå. Da jeg kom til yoga, fikk jeg ikke tilgang selv o... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Veldig bra service via e-mail. Veldig bra service, hyggelig og hjelpsom folk på resepsjonen på Schous plass fra alle som jobber der, Ringnes og Bjørnvika. Kvalifiserte og veldig flinke profesjonelle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Toppen bra kundservice, tack Lene! Bäst av allt annars med SATS är att man kan frysa kortet själv online, betyder mycket för en sån som mig som reser bort i arbete flera månader per år. I tillägg ka... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
SATS Panorama i Sandvika har et bredt og variert tilbud med motiverende instruktører. Også kundeservicen er bra. I slutten av februar hadde jeg en pt time, var veldig uheldig og røk menisken, heldi... Mehr ansehen
Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen

God hjelp og raskt svar med chat
God hjelp og raskt svar med chat

Fort hjelp og bra kundeservice
Fort hjelp og bra kundeservice

Antwort von SATS Norge
Kari er en veldig snill og hjelpsom…
Kari er en veldig snill og hjelpsom kundeservice agent, jeg rekomenderer henne veldig høyt!

SATS driver med bondefangeri
SATS driver med bondefangeri. Meldte meg ut i Mars. Ble så oppringt og fikk 2 mnd gratis. Eneste grunnen til jeg takket ja til de 2 månedene var at jeg skulle bli utmeldt etter de var over. Men så fikk ikke: Jeg ble trukket for begge gratismånedene. Etter mye masing så fikk jeg omsider pengene tilbake.
Oppdager så at jeg fortsatt blir trukket for medlemskap. Har ørten mailer med kunde «service». Men er som tale for døve ører. Vil anbefale alle å holde seg langt unna denne kjeden.

Antwort von SATS Norge
Jeg har nylig sagt opp medlemskapet…
Jeg har nylig sagt opp medlemskapet mitt hos SATS Nygårdsgaten i Bergen, og vil gjerne takke for en veldig god treningsopplevelse.
Senteret har alltid vært rent og godt organisert, med et bredt utvalg av utstyr og apparater. Det var også et stort pluss med gode gruppetimer og hjelpsomt personale som alltid møtte meg med et smil. Atmosfæren var motiverende og trygg, og det gjorde det enkelt å trene regelmessig.
Grunnen til at jeg avsluttet medlemskapet, er at jeg skal flytte, og det blir derfor upraktisk å fortsette. Hadde det ikke vært for det, hadde jeg gjerne fortsatt hos SATS.
Anbefales virkelig til alle som vil trene i et profesjonelt og trivelig miljø!

Antwort von SATS Norge
Fikset det jeg spurte om og svarte på…
Fikset det jeg spurte om og svarte på de spørmålene jeg hadde. Bra support

Antwort von SATS Norge
Patrick var serviceminded og hjelpsom

Dritt ordning
Dritt ordning. Overpriset og sentrene er helt ok. Umulig å si opp og nå som jeg har sagt opp kansellerte de oppsigelsen min og startet medlemskapet på nytt. Nå må jeg ringe kundeservice og få kansellere det på nytt. Burde være mulig å gi negative stjerner

Chat.
Veldig fornøyd med kontakten jeg hadde med Sats via chat. Fikk raskt svar på det jeg lurte på.

Topp kundeservice
Fikk super hjelp av Sats kundeservice på chat. Kort ventetid og hyggelig medarbeider som fant en løsning på alt jeg trengte hjelp med!
Svært fornøyd!

Rask behandling
Jeg hadde estimert ventetid på 2 minutter men kom inn med en gang. Stilte spørsmål angående medlemskapet mitt, og fikk svar på alt jeg lurte på med en gang! Hyggelig person ved kundeservice.

Antwort von SATS Norge
Hyggelig dame på kundeservice som…
Hyggelig dame på kundeservice som svarte raskt på e-post og vi fikk løst saken raskt.

telefonsalg fra Sats.
Det gjelder telefonsalg fra Sats.
Selgeren ringer og oppholder meg i 10 min, tross beskjed om at tidspunktet er upassende. Blir da møtt med «Ja, men det tar bare 5 min …».
Da selger har annet tlfnr enn Sats sitt, står ikke Sats ansvarlig for samtalen.
Meldingen jeg mottok etter avtale fra selger sto med «Sats» som avsender, dette bekrefter at vedkommende er ansatt hos Sats.

Kjempegod kunderservice
Kjempegod kunderservice. Fikk hjelp med en gang!

Antwort von SATS Norge
Rask tilbakemelding når jeg ba om det i…
Rask tilbakemelding når jeg ba om det i stedet for å vente. Veldig hyggelig samtale med konsise svar på mine spørsmål. Veldig fornøyd.

Antwort von SATS Norge
The only person who was able to help me…
The only person who was able to help me after several weeks of emails and follow up was someone called Jenny. THANK YOU JENNY
Aside from her, the customer service was awful, seemed like an impossible task, something as simple as giving me a receipt showing the org number or VAT number so i could deliver it to my employer as a company expense.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.