Sans Herretøj lovede mundtlig, at pengene kunne blive returneret, hvis modtageren af varen ikke ønskede at beholde gaven. Men det var Fup und Geswindlen. Sams Herretøj har følgende salgsteknikker:... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dårlig kvalitet skal man lede længe efter shorts - t-shirts efter første gang de er vasket har de ingen facon, eller kan man ikke passe shorts ne mere fordi man har vasket det forkert 👎🏻 Når man k... Mehr ansehen
Mega god kundeservice og virkelig høj kvalitet produkt. Hele handlen var en god oplevelse. Blev betjent af en ungarbejder ved navn Menna. Hun var så imødekommende og hjælpsom. Hun guidede mig rundt i... Mehr ansehen
Min kone ville overraske mig med et par t-shirts, som viser sig at være for små og ikke kan fåes større. Det resulterer dagen i at hun dagen efter købet kører tilbage til forretningen for at return... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Returret
At de ikke tilbyder returret i deres butikker er en super dårlig service hvis jeg kunne vælge at give dem 0 så havde jeg gjort det, jeg kan virkelig ikke se at man som en dansk forretning ikke kan lever den service.
jeg vil råde alle til ikke at handle hos Sams ind til de kan lever en service som burde vægtes høj som detailbutik
Ringe kvalitet.
Jeg har idag forsøgt at købe 3 t-shirt…
Jeg har idag forsøgt at købe 3 t-shirt for 300kr og skulle lige kigge lidt, men manden der arbejder i butikken står lige ved siden af mig hele tiden og spørger konstant om han skal finde størrelsen hvor jeg nærmest slet ikk kan se eller tænke over noget og kunne slet ikk konsentrere mig til de jeg kigger, jeg har flere gang sagt til ham at jeg skal nok sige til hvis jeg får brug for hjælp men det hjælp ikk, da jeg skulle betale så sagde han at 3 t-shirt skal være fra samme bord selvom allesammen koster samme og jeg blev lidt i tvivl og spurgte ham om er han sikker da det koster jo samme så sagde han ja jeg har ikke købt dem og ringet til flere Sams butikker og fortælt allesammen har sagt at jeg kan tage af alle slags så langt priserne er samme og det var samme jeg er total skuffet over den service og den mand der arbejder i butikken men det bliver også sidste gang jeg får i Sams butikken i city Vest :) en dårlig oplevelse herfra
Ekstrem dårlig kundeservice og fortæller løgne til deres kunder
Købte en skjorte på ophørsudsalg og da jeg kommer hjem opdager jeg, at skjorten er misfarvet og det ligner, at den har ligget ude i solen.
Jeg tager derfor tilbages til en anden Sams butik for at få pengene retur, da skjorten er ubrugelig. Butiksassistenten kan ikke ikke selv tage beslutingen, selvom skjorten tydeligvis er fulstændig ubrugelig. "Heldigvis" er butikschefen der, men han siger jeg ikke kan få pengene retur. Hans argument var, at det har stået på et skilt, at skjorten var misfarvet i den butik jeg købte den i. Det sagde jeg så til ham at det ikke gjorde og butiksassistenten sagde heller ikke noget til mig, og hvem gider at købe en skjorte man ikke kan bruge, selvom den var "billig"?
Derefter siger han, at når jeg vasker den vil den jo næsten opnå samme misfarvning? Hvad er det for en løgn at bilde sine kunder ind?!
Jeg fortæller ham at jeg virkelig synes det er dårlig stil at han hverken vil lave en reklamation på et ubrugeligt produkt og at han står over lyver over for mig, men det er han ligeglad med.
Jeg forlader butikken med et par strømper og kommer aldrig til at handle der igen. God måde at beholde sine kunder på Sams.
Hvis jeg kunne have givet 0 stjerner havde jeg gjort det..
Dårlig kvalitet og kommer ikke til at…
Dårlig kvalitet og kommer ikke til at købe noget derfra igen
Desværre bliver jeg nødt til at give én…
Desværre bliver jeg nødt til at give én stjerne.
Jeg har købt to par bukser slut december. Tre uger efter kommer jeg retur i butikken, da de efter to vask allerede er slidte. Medarbejderen kan desværre ikke tage beslutningen selv, så jeg får fortalt, at jeg får svar en uge efter, da butikchefen vil tage bukserne med til hovedkontoret.
Efter halvanden uge uden svar har jeg selv kontaktet Sams i Næstved, og medarbejderen fortæller, at de afviser returnerigen, da de mener, det er slid.
Medarbejderen giver mig telefonnummeret til butikchefen, som jeg får fat på. Butikchefen beklager, men han bliver ved med at holde fast i, at det er almindelig slidtage på bukserne på en meget arrogant og ligeglad måde, og at det er hovedkontorets beslutning.. Jeg fortæller, at jeg kan forstå udfaldet, hvis jeg var kommet 6 mdr. efter, jeg havde købt.
Jeg føler ikke, at der bliver taget ansvar, og det kan simpelthen ikke være rigtig, at bukser til 600 kr. stykket kan blive slidt efter to vask på tre uger. Jeg vil ikke anbefale andre at handle i Sams.
Dårlig kvalitet skal man lede længe…
Dårlig kvalitet skal man lede længe efter
shorts - t-shirts efter første gang de er vasket har de ingen facon, eller kan man ikke passe shorts ne mere fordi man har vasket det forkert 👎🏻 Når man kommer tilbage til butikken Sams får man bare at vide at. man ikke kan få sine penge tilbage man kan få et tilgode bevis😳 spørger mig selv er det fordi de godt ved at deres kvalitet af deres tøj er elendig eller ?kan kun anbefale at handel et andet sted du gør dig selv en stor tjeneste.
Jeg har gennem over 20 år handlet i…
Jeg har gennem over 20 år handlet i sams og købt et hav af jeans, de har altid være lige min smag facon str ovs.
Men det er desværre slut nu.
Købte 2 nye bare jeans i maj 2019 i det "nye" stof med stræk som giver sig lidt og holdbarheden er den samme sagde sælgeren.
Men jeg må bare konstatere at de gamle jeans klarede 8 år og de nye klarede ikke engang 1 år før de var slidt tynde og i stedet for strække sig så blev der bare "hul" - det er 2 helt ens udgaver med 8 år i mellem, lomme, nitte og lynlås kvaliteten er også langt fra den samme, jeg har utallige gange nakket neglen i en nitte i forlommen, den er dårligt klemt på (passer ikke til så tyndt stof)
Beklager Sams tak for den gang i lavede kvalitets produkter.
Elendig kunde service i Fields butikken
Sams butikken i Fields har ingen forstand på service. Jeg kom ind smilende og tog fat i en medarbejder som stod alene, spurgte ham om de snart får mere tilbud end de 20% de har haft i butikken og til det svarer han "hvorfor skulle vi dog gøre det" med en meget flabet attitude, jeg siger til ham at det bare var et spørgsmål om hvis i kom til at gøre det fordi så ville jeg vente med at købe det produkt jeg havde kigget på. Til det svarer han "hvis du vil have rabat så kan du købe bukser til 100kr" .. jeg griner ad dette og siger til ham at jeg bare spørger han behøver ikke og være flabet så hans svar "jeg svarer også bare".. gik fra at købe tøj i sams til aldrig nogensinde at skulle sætte en fod ind i sådan en butik mere. Virkelig elendig kunde service
14 dages bytte - ingen penge tilbage
14 dages bytte politik, men man kan IKKE få sine penge igen! Føj! Så i det mindste fortæl kunden det når I nu skal være så forskellige fra alle andre tøjbutikker!
ALDRIG IGEN!!!
Altid en god oplevelse og super god…
Altid en god oplevelse og super god service hos SAMS i Fields
Habitbukser med dybe lommer.
Prøver habitbukser. Der er hul i lommen. De kan ikke tilbyde et andet par. De undskylder med, at sådan noget jo kan ske en gang imellem. Tilbyder selv at tage bukserne til skrædder mod afslag i prisen. Det afvises.
Tøjkvaliteten er ikke i orden.
Har handlet flere gange hos Sams. Og der tegner sig et kvalitets billede af deres tøj, som ikke svarer til deres priser. Hvad jeg har oplevet:
- Jeans, hvor bælte stropper ikke er syet ordentlig på
- T-shirts, hvor "Sams" reklame label der er syet på, sidder løs / falder af
- Langærmet t-shits (vinter collection 2019), hvor de revner under armene
- Jeans baglommer, som der går hul i forneden
- Sorte jeans, som meget hurtig mister deres farve
Det er bare ikke i orden. Jeg syntes det er pænt tøj de har, men holdbarheden, kvaliteten - levetiden er ikke ret god.
Til sammenligning, de ting jeg har købt i H&M holder langt længere tid, men er så ikke altid lige lækkert. Men nu vil jeg kikke efter andre herre butikker næste gang der skal købes tøj.
Det undre mig at det er lovligt
Fik en fødselsdagsgave og ville bytte den, men det kunne jeg ikke, for der var gået 14 dage
Skynd dig ud af Sams Herretøj igen!!! LØB!
Men det var Fup und Geswindlen.
Sams Herretøj har følgende salgsteknikker: Lov kunden alt, sig ja til alt, indtil handlen er gennemført. Derefter nægt alt, så kunden ender med et tilgodebevis.
Derfor kære kommende kunde i Sams Herretøj: Skynd dig ud af forretningen igen. Der er så mange andre forretninger der lever op til deres kundeservice. Hvorfor spilde sin tid i en forretning, der ikke ved hvad kundeservice er.
Ingen tilbagebetaling
Rigtig dårlig oplevelse ved køb af julegave hos Sams i Fields, fik ikke oplyst at pengene ikke kunne betales tilbage, det oplyste modtager mig. Så nu står modtager med tilgodebevis på 550kr, og ikke noget tøj.
Salgsassistenten sagde de ofte sagde det til kunden og specielt ved tvivl om str, men bare ikke lige til mig.
Jeg tilslutter mig det som alle de…
Jeg tilslutter mig det som alle de andre skriver.
Jeg købte et par bukser. Lige efter at jeg havde betalt, så fandt jeg ud af at der var revet et hul i siden på de nye bukser.
De havde ikke flere i min str, og de nægtede at betale penge retur. Jeg kunne få en tilgodeseddel!!!! 30 sek efter at jeg havde betalt kontant!!... Efter megen diskussion og telefonsamtale med butiks-bestyren, så endte jeg med at få min penge... Jeg har aldrig oplevet noget lignende.. EN DEFEKT VARE!! vorherre bevares.
Kæmpe ros til Sams Fields og ekspediten
Mig og min mand betjent af en ung mand i Sams i Fields som havde en del tatoveringer på arme og ben... men blev super super overrasket hvor en dygtig sælger han var.
Mig og min mand havde besluttet vi bare skulle ind og købe en polo t-shirt og endte med at bruge over 3000kr.
Han var super god til at være serviceminded, komme med gode forslag med farver og hvordan vi visuelt kunne sætte tingene sammen & vi fik alt for meget mersalg da vi fik alt for meget med hjem.. smiler
vi fik desværre ikke hans navn men ligger derfor en god anmeldelse i håb om at han får det afvide!
Ihvertfald ikke sidste gang vi handler i Fields
Altid en fornøjelse at handle i SAMS
Altid en fornøjelse at handle i SAMS. Primært i Fields og Taastrup afdelingen, stilen passer for det meste min smag, samt større størrelser tilgængelige (XXL + XXXL). Personalet er altid til rådighed, imødekommende og altid frisk på en handel.
Her får man den bedste service og det…
Her får man den bedste service og det fedeste tøj.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.