Wij hebben een bestelling geplaats. Deze was goed afgehandeld. Snel geleverd. We hebben telefonisch contact gehad omdat we nog vragen hadden. Deze werden uiterst vriendelijk beantwoord. De gemaakte a... Mehr ansehen

Wij hebben j.l. een digitaal artikel besteld welke onze digitale ontvangst moest versterken. De wijze waarop safetyparts ons nog even uit zichzelf voor dat zij de bestelling verstuurde telefonisch... Mehr ansehen

Uitgebreid assortment en een duidelijke website. Tevens netjes en scherp geprijsd. Snelle en correcte levering, uitstekende communicatie.

Goede materialen tegen redelijke prijs, voldoende keuzes, snelle aanlevering en het telefonisch contact is prettig, correct en adviserend. Niets wordt opgedrongen maar er wrodt wel met je mee gedach... Mehr ansehen

1. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

De webwinkel die u niet alleen iets verkoopt, maar ook nog helpt besparen. U verdient er zelfs aan! Door de alsmaar stijgende energieprijzen wordt het hoog tijd de tegenaanval in te zetten. Daarnaast speelt natuurlijk het milieu ook een belangrijke rol. Wist u dat op dit moment 10% van het totale elektriciteitsverbruik verspild wordt? Een greep uit ons bespaarassortiment: - stand-by killers - energieverbruiksmeters - milieuvriendelijke batterijen - spaarlampen - LED-lampen - douche-coach alarm - stekkerdozen met schakelaars - deurdrangers - schudzaklampen - koelkastthermometers - tochtbanden Bestellen en betalen U kunt bij Onlinebespaarshop.nl met iDEAL, via overschrijving, onder rembours of contant bij afhalen betalen. Bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden, voor bestellingen onder de €100,- brengen wij €5,95 verpakkings- en verzendkosten in rekening. Snelle levering Veel artikelen hebben wij standaard in voorraad. Vaak heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Wel zo makkelijk!

4.6

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

4.6

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snelle levering, duidelijke informatie

Ik ben erg tevreden over de snelle levering van Safetyparts. Ik heb zelfs een mailtje gekregen met informatie over de levertijd. Ik ben erg tevreden en zou de volgende keer zonder twijfel weer een bestelling plaatsen.
Het enige wat ik wel opvallend vind, is de enorme verpakking in vergelijking met het product. Maar dit weerhoudt me niet om de volgende keer weer een bestelling bij Safetyparts te plaatsen!!!!

5. Dezember 2009

Zelfs opgebeld met een vraag!

Bestelling geplaatst en 's avonds werd ik gebeld over een kleine inconsistentie in m'n bestelling. Ik was een klein onderdeeltje vergeten. Werd gratis bijgevoegd. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Een tevreden klant...

5. Dezember 2009