Voor camera reserve accu's gekocht, die totaal niet functiomeerden. Ze bleven in het accuvak zitten waardoor een schroevendraaier nodig was ze te verwijderen en ze waren in paar uur leeg. Na 1 mail kw... Mehr ansehen
Zonder dralen na melding van defect apparaat na 11 maanden, een nieuwe geheel gratis sturen. Échte service bestaat nog!
Trust pilot gebruik ik niet meer. Een bedrijf wat klanten laat betalen om hele slechte recensies weg te halen en goede te promoten, daar wil ik niets mee te maken hebben en hun recensies zijn dan ook... Mehr ansehen
Geweldige ervaring! Bestel twee accu's voor mijn Nikon D90. Accu's in huis, passen slecht, hebben geen lading, miskoop dacht ik. Teruggestuurd met gedetailleerde omschrijving van de klacht. Reactie va... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
www.saake-shop.nl - voor al uw camera-accu's, accu-opladers en geheugenkaarten.
Tappersweg 14 (afhalen uitsluitend op afspraak), 2031EV, Haarlem, Niederlande
- 023-2302168
- info@saake-shop.nl
- www.saake-shop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Alles ging vlot
Alles ging vlot. Van bestelling tot levering.
Correcte en snelle levering.
Matériel comme décritmateriel
Matériel comme décrit. Top, et rapide.
Deskundig advies en snelle levering
Deskundig advies en snelle levering!
ik zocht een extra accu voor een minder gangbare camera en kreeg elders foute adviezen. Niet bij Saake Shop! En vervolgens ook levering binnen 2 dagen. Top-bedrijf!
zij komen hun afspraken na.
Ik denk dat het vrij duidelijk is en…
Geef consumenten snel antwoorden
Goede service bij ruilen van accu
Laatst had ik een accu die niets meer deed, had er geen bon meer van, maar kon hem wel gratis komen omruilen voor een hele nieuwe
Duidelijk en eerlijke prijs.
Precies zoals je hoopt
Goede website waarop producten goed te vinden zijn.
Razendsnel verstuurd en de (camera-) producten zijn precies zoals verwacht.
Ik bestel volgende keer opnieuw bij Saake.
Prijs / kwaliteit Top !
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site, goede zoekfunctie, goede prijzen, goede tips, snelle levering uitstekend verpakt- geen verzendkosten ! Fantastisch -dat ik dat nooit eerder heb gezien !
Doen wat ze zeggen
Top service
Mooi assortiment, goede verschillende keuze opties en topservice
Goed produkt
Goed produkt, goed verpakt, snel geleverd, fijne website, prima prijs.
2 de hands geleverd ipv nieuw
een nieuwe batterij besteld "Camera-accu EN-EL14 voor Nikon - Hähnel".
er werd een 2de hands batterij geleverd. Dat mag vermeld worden op hun webshop. Pakje open gescheurd en toe geplakt met doorzichtige tape.
Hun eigen review dienst vermeld dit niet , dus dan maar hier.

Antwort von Saake-shop.nl
Betrouwbaar en goede produkten
Saake-shop heeft een breed assortiment, goede prijs/kwaliteitverhouding. En vaak nuttige aanbiedingen.
Het product is goed van kwaliteit en de…
Het product is goed van kwaliteit en de levering is snel.