Rugantino Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We’ve had the loveliest evening at Il Rugantino, we couldn’t have felt more at home and we felt totally spoiled. The food was DEEEeliciious and we recommend you keep a spare tummy ready for dessert to... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Restaurant Rugantino har i 30 år ligget på Søborg Hovedgade. Den har altid været et yndet spisested. Mit gensyn med restauranten i går var en vidunderlig oplevelse. Her får du ægte italiensk go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Bedienung Gutes Essen Der Restaurant ist ein bissen schwierig zu finden Wir waren da 3 male in 3 tagen😁 —- Great service Good dishes - and large portions The restaurant is a bit diff... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mad og formidabel personale ❤️ D. 9. maj 2024 fejrede vi vores datters konfirmation hos Il Nuovo Rugantino. Vi fik et separat lokale til (Max 21 gæster) som var indrettet i smuk italiensk s... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. Italienisches Restaurant
  3. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Domæne registrering, webhotel og dedikeret server. Danmarks bedste domæne registrator.

Kontaktinformationen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mindeværdig

Fra vi kom, til vi gik, følte vi os godt tilpas i de anderledes omgivelser.
Personalet var imødekommende, og selv en hændelse med glas på gulvet blev taget med et smil.
Selskabsmaden var nærmest overdådig og velsmagende, og det er prisværdigt, at køkkenet formåede at levere den så hurtigt, at vi alle på et øjeblik havde noget på tallerkenen.
Den manglende 5. stjerne skyldes, at akustikken gjorde det vanskeligt at føre en samtale.
Tak for en god oplevelse!
Venligst
Kjeld Larsen

3. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter der er kommet en ny ejer var…

Efter der er kommet en ny ejer var oplevelsen enorm god.
Selvom vi bestilte Take a way pizza, sad vi udenfor og spiste og de kom med servietter og brød til baby uden at kræve betaling, vi fik også en lækker sovs til pizzaen.

Gode pizzaer, dejlig betjening og ekstrem søde personale☺️

11. Mai 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg ved I kan gøre det bedre

Er kommet på Rugantino med ujævne mellemrum i over 30 år, selv om besøgene er blevet færre de sidste år efter navnskiftet til Il Nuovo Rugantino. Kvaliteten er desværre blevet for svingende - og det var den også ved det sidste besøg.
Bruchetta tradizionale bestod af 1/8 kold pizzabund med tomat, løg mv. til en pris på 89 kr. - den var ikke det halve pris værd, hvad blev der af det gode italienske brød?
Filetto di Rungantino - kortets dyreste ret med oksemørbrad levede ikke op til forventningerne, kødet var meget løst i strukturen og noget sejt at tygge i og man fik associationer til Skare Meat,
Saltimbocca alle Romana var fin - de kan jo lave mad,
vinen var god og tiramisuen pragtfuld - og denne gang betjeningen i top.

23. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så blev fremtiden skudt i gang

I går holdt vi en middag for ialt 18 venner og familie. Maden var fantastisk lækker, vinen dejlig og vores tjener så skøn. Vi nød hvert sekund. Tak for en vidunderlig aften til en fin pris.

11. März 2023

Italien i Søborg

Italien i Søborg, kan det virkelig passe?

Ja det kan det. I høj grad endda.
Jeg har efterhånden været der nogle gange, og hver gang har stedet udmærket sig ved en høj høj standard.

Sidst fik vi bl.a. Risotto alla Gamberoni, Papardelle al Salmone og Saltimbocca alla Romana. Og selvfølgelig Grappa, Cappuccino og Tiramisu. Mine gæster fik en Sangiovese og jeg tog en Catarratto Ramarro fra Sicilien. Et perfekt match til maden.
Har man børn med er der også mulighed for at få en vidunderlig Pizza Bambini bagt i original stenovn. Altså en rigtig Pizza.

Det er italienere der ejer og driver stedet, og det giver selvfølgelig en ægte fornemmelse. De udmærker sig samtidig ved en meget fin betjening, og kan godt lide at tage en snak, når de ikke har for travlt. Virkelig kompetente venlige mennesker.

En sted som som man kun kan give de bedste anbefalinger. Ikke et dyrt sted. Et sted som det kan betale sig at køre langt for at besøge.

Jesper

18. August 2022

Super godt!

Super god betjening. Virkeligt lækkert mad. Utroligt dejligt vin. Vinen var nok det bedste selvom resten også var i topklasse til prisen! Nok den mest autentiske Toscana italiensk restaurant i Danmark. Vil klart anbefale!

18. Juni 2022

Fremragende autentisk italiensk restaurant

Vi kommer lige fra et besøg på restaurant Rugantino i Søborg. Jeg plejer absolut ikke være god til at få skrevet anmeldelser, medmindre jeg for tilsendt en anmodning om det, men den her restaurant fortjener simpelthen nogle ord med på vejen på mit eget initiativ.
1) Man føler man er i Italien, når man er der. Der kører italiensk radio i baggrunden på restauraten, der er en hyggelig nærmest italiensk lokal stemning pga indretning og der tales/diskuteres på italiensk blandt personale
2) Vi voksne fik 3 retters menu: hjemmelavet pasta, det lækkreste møre kød og lækkert tilberedte grøntsager... alt gik op i en højere enhed.
Vores ældste fik himmelsk velsmagende pizza og den lille på 3 år børnemenu - hjemmelavet pasta og kødsovs. Endelig en restaurant, hvor børn rent faktisk får lækker mad!
Desserterne tiramizu og multi is var simpelthen så lækre. Hjemmelavet fra bunden er mit bud.
3) Betjeningen er hjertevarm og professionel.
4) Prisleje lav i forhold til kvalitet. 2x3 retters menu, en pizza, børnemenu, 2xisdessert til børnene og drikkevarer til alle 4 1300kr.

Vi vender helt sikkert tilbage!

29. Januar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne restaurant er “En rejse værd”

Mit gensyn med restauranten i går var en vidunderlig oplevelse.
Her får du ægte italiensk gourmetmad. Lige fra pizza til pasta, fisk, skaldyr, kød og desserter. Synet af kokkene, der steger og flamberer tilfører noget ekstra.
Hertil kommer en betjening, som mange kunne lære noget af.
Og så oser lokalerne af gammeldags hygge.
Det hele var ret utroligt.
Inge

29. August 2021

Highly recommended

Highly recommended! Very good unbeatable price for a fine, high-quality Italian dining. Italian owner, very friendly staff and environment and the perfect place to go to enjoy real Italian dining outside of Italy. You can't get enough of their delicious pizzas, pasta and other a la cart dining. Their tiramisu is the best you will find in Denmark. Have GOT to try it!

25. Januar 2019

Lækker mad, fin betjening

Dagens fødselsdagsmiddag foregik på Rugantino. Vi er faste kunder her (men har ingen anden relation til restauranten), så vi bestilte sommerens specialmenu til 245 kr. inkl. drikkevarer. Og den var rigtig lækker, med spændende forret, mørt kalvekød til hovedret og en lækker dessert. Fem stjerner var fuldt fortjent.

2. Juni 2016

Super lækker mad

Min hustru og jeg var på Rugantino for at holde vores bryllupsdag. Vi havde forinden købt en deal og vi blev glædeligt overrasket over den fantastiske lækre og meget velsmagende mad. Betjeningen var meget høflig og imødekommende og vi kan derfor varmt anbefale at besøge restauranten.

20. August 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superhyggelig italiensk restaurant med udsøgt lækker mad

Vi havde en deal fra jhp med en lækker tre-retters italiensk menu. Det er jo altid lidt spændende, om man bliver spist af med discount eller "the full monty".
Vi havde bestilt bord forinden - og fik et 4 personers bord i den utrolig hyggelige restaurant.Beværtningen var venlig, charmerende og tilstede, selvom de havde utrolig travlt pga. mange gæster.
Maden var simpelt hen SÅ lækker. Fantastisk forret med 6 små delikate retter med lidt soltørrede tomater, champignon, oliven og brød. Smagte fantastisk. Til hovedret fik vi en lækker bøf med pebersovs med bønner i bacon og kartofler. Kødet var utrolig mørt og lækkert og tilbehøret velsmagende. Til dessert fik vi lækker italiensk tiramisu.
Vi blev glædeligt overrasket over al den lækre mad - der var rigelige mængder og det smagte simpelt hen så godt. Der var på ingen måde sparet på noget selvom vi havde købt en deal (i alt fald bemærkede vi det ikke).

Derfor kan vi varmt anbefale restuaranten til restaurants-gæster, som godt kan lide italiensk mad serveret i hyggelige omgivelser. Bor du langt fra Søborg - så er det også køreturen værd! Parkering er gratis og kun få meter fra restuaranten.

20. Juni 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr