Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top klantenservice! Bij onze laatste bestelling zat er toevallig een productiefout in, dit werd zonder problemen op een heel vriendelijke en snelle manier opgelost. Heel leuk om te kunnen vertr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij, mn dochter en ik, ZZP ers, we maken alleen gordijnen, en verwijzen onze klanten door voor rails naar deze Roedeshop. Onze klanten zijn altijd tevreden, en ook de levering gaat volgens afspra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In eerste instantie was het vouwgordijn systeem niet helemaal compleet geleverd. Ik had dit pas ruim een half jaar later in de gaten. Ondanks deze late klacht werd het ontbrekende deel zonder probl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn ontzettend tevreden met de rails die op maat is gebogen voor onze erker! We hadden er eerst één aan huis op maat laten buigen, en dat was zo foeilelijk gedaan dat we toch online zijn gaan zoek... Mehr ansehen

4.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Wat een topservice

Wat een topservice! Ik heb door mijn eigen vergissing een te korte rail geleverd gekregen, ik heb zelf gewoon verkeerd gemeten. Vervolgens contact opgenomen om te vragen of ik met een koppelstukje de rail kan verlengen tot de juiste maat. Omdat het maar om 16 cm gaat, werd mij uitgelegd dat dit niet stabiel zou zijn. Ik krijg nu een nieuwe rail in de juiste maat opgestuurd!! En dit zonder kosten! Ik ben sprakeloos over deze fantastische service!
Zonder deze prachtige oplossing was ik al erg tevreden over de goede bereikbaarheid de snelle levering en het deskundige en prettige contact met de medewerkers!
Een aanrader om hier te bestellen!

11. Mai 2020

Uitstekende elektrische gordijnrails

Uitstekende elektrische gordijnrails van IRIS. Bedienbaar met afstandbediening en domotica (ik gebruik klikaanklikuit).
Scherp geprijsd en snel geleverd (zelfs tijdens de corona beperkingen). Het ophangen lukte mij niet direct, maar door de uitstekende service van roedeshop.nl is dat prima opgelost.

28. März 2020

Wat een top service!!!

Mijn elektrische gordijnen waren losgekoppeld van de afstandsbediening en ik kreeg ze zelf niet meer gekoppeld. Helaas is het buiten de garantietermijn maar na een e-mail zijn ze gekomen.
Hij heeft alles weer werkend gekregen en tot mijn verbazing hoefde ik niets te betalen. Wat een geweldige service. Ik zou Roedeshop iedereen aanbevelen!!

4. Februar 2020

Elektrische rail van4,25 m

Ik heb een elektrische rail van 4,25 meter besteld en deze is op afgesproken dag en uur geleverd , top.
Aangesloten met een Nedis rolluik opener en via een app te programmeren en bedienen
Ik ben super tevreden

22. Januar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blijf respectvol ook als het een keer tegen zit!!

Deze week hebben we voor de tweede keer gordijnrails besteld bij de Roedeshop. De eerste keer liep de levering niet geheel vlekkeloos echter het kwam goed. Daarna bleek dat een van de rails was beschadigd. Prima opgelost een nieuwe ontvangen. De bestelling deze week liep geheel vlekkeloos. Complimenten! Voor de mensen met een negatieve ervaring. Soms heb je pech maar dat kan je overal gebeuren. Ervaring is als je zelf respectvol en begripvol bent dan kun je heel veel bereiken!

1. Januar 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Deze shop komt z'n afspraken niet na...bestel ergens anders!

DEZE SHOP KOMT Z'N (AFLEVER-)AFSPRAKEN NIET NA
(zie ook reviews van andere klanten, hier en elders op t web.)

Het verhaal:
Op dinsdagochtend een bestelling gedaan, via website krijg ik door dat de levering op donderdag is.
Prima, vrij genomen, ik zorg dat ik thuis ben. Aflevering tussen 8.30 en 16.30 kortom, de hele dag maar alles heb ik er voor geregeld.

Later in de middag: mailtje van Roedeshop: aflevering morgen, woensdag....
?????????
Alles dus voor donderdag geregeld zoals aangegeven en nu op woensdag?

Ik bel : foutje, met excuses.

Ok, kan gebeuren....maar bleef het maar bij dit ene foutje.

Donderdag hele dag thuis maar rond 15.30 de vervoerder maar eens gebeld. Wat blijkt: de zending is 'in manco' wat in gewoon Nederlands betekent dat Roedeshop de zending totaal niet heeft aangeleverd bij de vervoerder!!

Kortom, dag vrij genomen voor niets, hele dag thuis gebleven voor niets en geen mail of telefoontje van Roedeshop gehad.

Toen ik rond 16.00 zelf met Roedesop contact wou opnemen kreeg ik een 'bandje' dat ze niet in de gelegenheid waren......

Uiteindelijk dus voor vijdag ook iets moeten regelen aangezien de zending dan wel komt.

Conclusie:
- Roedeshop komt zijn (aflever-)belofte niet na
- Roedeshop zal ook niet de moeite nemen om de klant even te bellen of te mailen

als je zo met je afspraken om gaat (zie ook andere reviews hier en op t web) dan ben je voor mij de opdracht van de klant niet waard.

Kortom: BESPAAR JEZELF DE ERGERNIS EN KOOP HIER NIET!

13. Dezember 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

vaak beschadigd en trage/slechte klachtenafhandeling

Helaas heb ik slechte ervaringen met deze webshop.
In bestelde 2x de zwarte railroede design matzwart 28 cm met bijhorende wandsteunen van 20 cm lang.
De eerste bestelling kwam vlot, helaas bleek deze beschadigd. na meermaals mailen werden nieuwe roedes gestuurd, deze bleken ook beschadigd. Dit herhaalde zich zo nog eens.
Ik nam contact op en (na veel opnieuw contact opnemen) werd mij aangeboden de helft van de kosten terug te storten en een nieuwe roede op te sturen. Ik gaf aan dat ik er geen vertrouwen meer in had, wilde graag even telefonisch contact, maar dit werd genegeerd. De roedes werden een vierde maal verstuurd en inmiddels 2 maanden later was het gelukt; roedes zonder beschadigingen.

Na het ophangen van één van beide roedes bleek dat het systeem met de wandsteunen van 20 cm lang niet voldoende stevig of stabiel is. De roede wiebelt wat en als de gordijnen open zijn hangt de roede niet waterpas maar zakt hij door aan de uiteinden. Opnieuw nam ik contact op. Mij werd verteld dat ik beter wandrozetten of plafondsteunen had kunnen gebruiken. Echter stond hier op de website niks over vermeld en lijkt het mij dat als het systeem zo verkocht wordt, het ook recht en stevig moet kunnen hangen, helemaal voor de prijs die je ervoor betaald.
Naar mijn mening heb ik een product gekocht, waarbij de indruk gewekt werd dat deze bruikbaar is met wandsteunen van 20 cm. Ik heb een product gekregen wat niet bruikbaar is met wandsteunen van 20 cm. Helaas heb ik tot op heden geen reactie mogen ontvangen van roedeshop. Het overigens beloofde geld is ook (nog) niet teruggestort.
Ik heb nog steeds geen gordijnrails.

12. Dezember 2019

Dikke Pluim voor Roedeshop

Bij de Roedeshop 4 elektrische gordijnrails besteld. Ik had wat aanloopproblemen met instellingen en heb diverse keren gebeld.
Ries nam alle tijd om mij goed op weg te helpen.
De service en kwaliteit heb ik als SUPER mogen ervaren. Er is zelfs een rail omgeruild omdat die maar een klein stukje open en dicht ging, achteraf bleek de motor gereset moeten worden.
Mijn fout, maar Ries en Astrid hebben mij zeer klantvriendelijk te woord gestaan en geholpen

Ron Sman

28. September 2019

Prima

Rails besteld, daarna wandsteuenen. De wandsteuenen kreeg ik eerst niet, moest bellen en mailen en extra wachten. Maar ben toch tevreden.

12. August 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Afspraken over levering worden herhaaldelijk niet nagekomen.

Ik zocht een roede met een bocht erin, maatwerk. Daarom heb ik foto's van de situatie incl afmetingen doorgestuurd waarbij ik om advies vroeg voor de afmetingen. Vervolgens heb ik een offerte ontvangen met afmetingen die bij mijn inzien ontoereikend waren. Voor de zekerheid heb ik aan elke zijde 6 cm extra gekozen als veiligheidsmarge. Op dinsdag 4 december bestelling geplaatst, waarbij mij werd verteld dat er op vrijdag geleverd zou worden. Vrijdag vrij genomen van werk om de roede in ontvangt te kunnen nemen. Omdat er niks werd bezorgd toch maar contact opgenomen, waarbij ik te horen kreeg dat ze niet konden leveren omdat de bestelling niet mee was gegaan met de transporteur. Ik heb aangeboden om hem dan maar die dag op te halen omdat ik toch al vrij had genomen. Bleek dat ze de roede nog helemaal niet klaar hadden. Nieuwe levering op dinsdag. Wederom geregeld dat iemand thuis zou zijn voor ontvangst, uiteindelijk geen levering. Ze geven bovendien geen enkele terugkoppeling op de status. Vervolgens dinsdag einde dag bericht dat de roede op woensdag zou worden geleverd. Op woensdag weer geen levering en geen terugkoppeling. Op donderdagochtend krijg ik vervolgens bericht dat ze donderdagmiddag zouden afleveren. Daarom halsoverkop maar weer van werk naar huis gegaan. Blijkt dat ze op het verkeerde adres hebben afgeleverd. Ik ben ze vervolgens op dat adres dat gelukkig om de hoek was maar op gaan halen, dat verliep allemaal prima. Uiteindelijk heb ik dus 3 en een halve dag thuis gezeten voor niets, zonder dat ik ook maar enige terugkoppeling kreeg over de status. Sterker nog, wanneer ik contact had met roedeshop.nl om mijn ongenoegen over de situatie te uiten werd verwezen naar 'de kleine lettertjes' waarin zou staan dat ik geen rechten kan ontlenen aan de afleverdatum. Bij het ophangen van de roede zag ik dat het maar net aan was dankzij de veiligheidsmarge die ik had ingecalculeerd. Was ik op het advies van Roedeshop af gegaan dan had de roede niet gepast. Laat ik positief afsluiten, de roede is erg mooi maar al met al een zeer nare klantervaring. Niet leveren op de afgesproken dag(en), daar geen terugkoppeling over geven en vervolgens naar kleine lettertjes wijzen is volgens mij niet meer van deze tijd.

24. Dezember 2018

Zeer tevreden over Roedeshop

Zeer tevreden over Roedeshop

Bestelling geplaatst en een dag later kreeg ik keurig een mail hoe laat de dag later de bestelling zou komen.
Keurig op tijd werd het geleverd. Stevig ingepakt.
Nu kan ik de gordijnen open en dicht maken zoals het hoort.
Loopt als een zonnetje ☀️☀️
Zeer tevreden ;-)

21. November 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Over de aankoop niets dan lof maar handleiding zou handig zijn

Over de aankoop niets dan lof. Op maat gemaakte rails en toebehoren zijn een genot om te gebruiken. Het verschil in prijs is dan wel groot de kwaliteit en in het gebruik drukt dit zich uit. Enige wat aandacht verdient is installatie handleiding. De youtube filmpjes geven niet de houvast die een amateur doe het zelfer nodig heeft. Geef goede instructie hoe een complete rail inclusief toebehoren moet worden opgehangen of A4tje bij de aankoop, dat zou mij goed geholpen hebben. Voor de rest niets dan lof over communicatie bij aanschaf, levertijd en kwaliteit van het geleverde product!

15. November 2018

Aanrader

KS Gordijnrails besteld 1*545cm en 1*546cm. Bestellen via de website ging zeer makkelijk. Levertijden waren bekend: Voor X besteld, op Y geleverd. De rails waren goed verpakt met ondersteunende houten balk tegen buigen en alle bestelde toebehoren. Ik mocht het pakket niet controleren van de transporteur (dan mocht hij het niet meer mee terug nemen) en ik werd niet gebeld voor levering (afspraak was 15 min. van tevoren bellen). Dit was jammer maar niet direct af te rekenen aan roedeshop. Al met al uitermate tevreden.

14. November 2018

Super service!

Gordijnrails besteld via de website voor onze nieuwe woning. Bij het monteren bleek dat we per ongeluk een buitenhoek i.p.v. een binnenhoek hadden besteld. Dag erna gebeld, vriendelijk te woord gestaan en Roedeshop heeft kosteloos de juiste rail toegezonden. Super service!

6. November 2018

2 stuks gordijnrails besteld, 1 verkeerde afmeting maar prima opgelost

2 stuks gordijnrails besteld, op zondag besteld en dinsdag daarop geleverd. 1 rail was prima, andere was 40 cm te kort.direct gebeld en vriendelijk te woord gestaan, zonder probleem direct nieuwe vervangende rail toegestuurd. Nieuwe rail was er direct de dag daarop en deze was wel van de goede afmeting. Verder bij mee bestellen van runners en bevestigingsmateriaal wordt er ruim voldoende meegeleverd.

4. November 2018

Bestelling van RS rails gedaan

Bestelling van RS rails gedaan : eentje van 150 cm, een andere van 276 cm. De levering bleek een rail van 250 en 150 cm te bevatten : te kort dus. Na melding stuurt men een van van 276 cm. Van een verkeerd type weliswaar, namelijk de goedkoopste small rail. Waarvoor ik natuurlijk geen bevestigingsmateriaal had. Dus een nabestelling gedaan voor bevestigingsmateriaal van de small rail (erg duur : 25,75 euro voor een paar stukjes plastic). Wat blijkt bij levering : er is bevestigingsmateriaal geleverd voor de RS rail. Onvoorstelbaar dat je bij 2 bestellingen 3 fouten kan maken… Opnieuw de fout gemeld aan roedeshop : geen reactie gekregen. Nooit meer roedeshop voor mij !

24. September 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede producten, goede service, goede prijs/kwaliteit, communicatie kan beter

Er was wat misgegaan met een van de gordijnrails (kleine beschadiging en verkeerde runners), maar dat werd snel verholpen. Dag na de melding was een nieuwe rails met juiste onderdelen in huis. Communicatie hierover kon iets beter (ik kreeg de melding dat een vrachtwagen met de nieuwe spullen de dag erop zou bezorgen, terwijl ik nog niet eens wist dat ik nieuwe spullen zou krijgen en wat er precies nagezonden zou worden: maar bij navraag per telefoon werd ik daarna snel en vriendelijk te woord gestaan).

Al met al een prima service. Assortiment van gordijnrails is uitstekend, gordijnrails zien mooi en strak uit en fouten zijn snel hersteld. Goed bedrijf dat zijn best doet voor tevreden klanten. Bij een volgend project kom ik weer terug.

18. September 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr