Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top klantenservice! Bij onze laatste bestelling zat er toevallig een productiefout in, dit werd zonder problemen op een heel vriendelijke en snelle manier opgelost. Heel leuk om te kunnen vertr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij, mn dochter en ik, ZZP ers, we maken alleen gordijnen, en verwijzen onze klanten door voor rails naar deze Roedeshop. Onze klanten zijn altijd tevreden, en ook de levering gaat volgens afspra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In eerste instantie was het vouwgordijn systeem niet helemaal compleet geleverd. Ik had dit pas ruim een half jaar later in de gaten. Ondanks deze late klacht werd het ontbrekende deel zonder probl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn ontzettend tevreden met de rails die op maat is gebogen voor onze erker! We hadden er eerst één aan huis op maat laten buigen, en dat was zo foeilelijk gedaan dat we toch online zijn gaan zoek... Mehr ansehen

4.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, goed verpakt en fijne klantenservice

Snelle levering (precies zoals op de website benoemd wordt), op tijd en keurig verpakt! Roede zit in een stevige zak, vast gebonden op een dikke houten balk. Daar omheen zit op verschillende punten nog folie voor extra bescherming. Zo zie je het niet vaak, en dat voor een roede van 5 meter lang! Super!

Ervaring met de klantenservice is ook goed. Ik miste nog een onderdeel, even contact gehad en vervolgens een duidelijk overzicht van de producten in de mail ontvangen zodat ik ze direct kon bestellen. Goed bereikbaar en vriendelijk.

Normaliter schrijf ik geen reviews, maar nu toch een uitzondering gemaakt. Na de reviews hieronder twijfelde ik enigszins, maar toch besloten te bestellen en zeker geen spijt van! Echt een aanrader!

26. Juli 2023

Perfecte levering en klantvriendelijkheid

ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Alles vanuit Azië besteld voor mijn thuiskomst. Zeer goede uitleg gehad over wat te bestellen. Een gordijnroede 7m lang. Perfect verpakt en 100℅ in orde met alle nodige toebehoren. Altijd perfect behandeld via telefoon en zeer vriendelijk en goede informatie over de levering. Zeer mooi produkt.
Werd reeds meer dan een maand geleden geleverd, maar heb het nu pas uitgepakt. Appartement pas klaar.

12. Juli 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben tevreden over de service en…

Ik ben tevreden over de service en geleverde producten Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering waarbij de rails en toebehoren goed verpakt zaten. Ik was nog een afsluitkap vergeten en die hebben ze geheel kostenloos opgestuurd.
Kortom, een goede ervaring!
Richard

19. Mai 2023

Slechte klantenservice

Gordijnrails zou geleverd worden op afgesproken dag en tijdstip. Levertijd was al langer dan op de website wordt beloofd. Speciaal thuisgebleven - het ding kan nu eenmaal niet door de brievenbus. Op de bewuste leverdag (een vrijdag) in afwachting van de bezorger, krijg ik tien minuten voor die tijd een e-mailtje (niet eens een telefoontje) dat de rails verkeerd is ingepakt en die dag niet meer zou worden geleverd, maar pas na het weekeinde. Daarbij werd geen enkel excuus gemaakt overigens, men vond het zelf kennelijk allemaal heel gewoon.

Dat bleek ook wel toen ik met de 'klantenservice' belde. Er was helemaal niets mogelijk, er kon niet alsnog bezorgd worden, het kwam nu 'gewoon' maandag. Ook hier geen excuses; het was hun probleem niet meer. Er zat niets anders op dan nog maar een dag vrij te nemen.

De gordijnrails was overigens wel in orde, maar alleen al vanwege de botte behandeling zou ik hier niet weer bestellen.

16. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dit bedrijf heeft misleidende informatie op haar site staan.

Dit bedrijf heeft misleidende informatie op haar site staan. Ze leveren een totaal ander product dan het type wat op hun site staat van Somfy. Diverse keren over gebeld een (ze zeggen door ziekte) telkens van het kastje naar de muur gestuurd. Enige reactie was dat het een nieuw artikel betrof van een nieuwe productlijn (Somfy spreekt dit tegen). Als ik niet tevreden was mocht ik het product retour sturen (6 meter rails..) en kreeg ik na ontvangst mijn geld terug.

Daarnaast was de bestelling die ik ontvangen had niet compleet geleverd en pas na 2x bellen gaven ze toe dat er nog een product nageleverd moest worden.

Zeer slechte klantgerichtheid. Niet meer bestellen bij dit bedrijf.

11. Dezember 2022

Pas op voor dit bedrijf

Ik heb een roedel besteld op maat.ik heb deze laten plaatsen door een monteur en bleek te lang. Dus ik bellen en wat krijg ik? Een grote mond en als oplossing een ijzerzaagje en dat ik het zelf maar op maat moet maken . En dat voor 150 euro. Dit zijn oplichters dus iets op maat bestellen is op eigen risico. Zo kan ik ook een zaak runnen. Dus niet doen mensen! Scheelt je een hoop geld

28. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben op en top tevreden met…

Ik ben op en top tevreden met Roedeshop.nl.
Ook de after sales is prima. Ze doen niet moeilijk en zowel de hoofdlevering als de nalevering (nieuw geleverde rail) binnen 2 dagen in huis. Ik ben dan ook zeer tevreden! Bedankt!
Michel

9. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en goed verpakt

De roedes werden zeer goed verpakt bezorgd. Een van de roedes was niet goed gebogen. We hebben dit telefonisch gemeld en binnen een paar dagen werd een goed gebogen roede bezorgd. Wij zijn heel tevreden.

16. Dezember 2021

Maart 2021 roede gekocht

Maart 2021 roede gekocht. Super blij ermee. Afgelopen dagen de klantenservice gesproken over een onderdeel. En ik ben zeer goed geholpen. De services is top, mensen denken mee en ik ben een hele tevrede blij klant. Uiteindelijk met veel denk werk van de beide medewerkers alle hulp gehad en opgelost. Dus dikke 10

16. November 2021

Eind goed, al goed

Eerste keer rail geleverd. Beschadigd! Retour en nieuwe rail geleverd, ook beschadigd! Dus ik vraag mijn geld terug en ze beloven dat te doen. Twee maanden later zeggen ze dat de rail onbeschadigd terug is gekomen en dat er dus geen reden is om mijn geld terug te betalen???!

Nou vooruit, weer een dikke maand later heb ik toch mijn geld terug gehad! Bedankt roedeshop.nl

27. Oktober 2021

Roede erg beschadigd

Ik heb de bestelling bij Roedeshop.nl snel ontvangen, het ziet er ook uit zoals aangegeven op de website. Jammer dat de roede erg is beschadigd, er zitten veel diepe krassen in de lak wat er niet mooi uit ziet, en ook het schuiven over de roede lastig maakt.

De roede leek prima verpakt, ik begrijp niet zo goed hoe de roede zo beschadigd raakt tijdens transport. Zelf denk ik dat roedeshop dit gezien heeft maar het toch gewoon opstuurt, maar dat is een aanname

27. Juli 2021

top bedrijf

zojuist mijn bestelling ontvangen en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben goede kwaliteit en snelle snelle levering

ik had een mailtje gehad dat mijn bestelling een dag later komt "geweldig toch"

21. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bestelde roede is prachtig

De bestelde roede is prachtig. Maar de levering was heel slecht. De roede kwam binnen de afgesproken tijd maar zonder de bestelde bevestigingsmaterialen. Een week later kwam een pakketje met de ontbrekende bevestigingsmaterialen. Helaas weer incompleet. Nu een week of vier na de levering van de roede pas de complete set bevestigingsmaterialen. In de tussentijd moesten we de roede van ruim 5 meter lang maar ergens zien te bewaren. Jammer van zo'n mooi product.

11. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vouwgodijn rail slecht gemonteerd en afgewerkt

Voor de tweede keer rails voor vouwgordijnen besteld de eerste keer geheel compleet met ketting steunen ringetjes en touwtjes was toen dik in orde.
Nu alleen rails en touwtjes besteld dit was niet in orde toen de touwtjes geplaatst waren rail opgehangen maar het gordijn ging niet omhoog.
De oorzaak was het vierkante aluminiumprofiel zat niet in het draaiwiel dit was ook niet mogelijk omdat er bramen aan zaten en dus niet in het draaiwiel paste.
Heb het hele spul uit elkaar moeten halen om de bramen eraf te vijlen daarna weer in elkaar zetten en toen werkte het wel.
Ook de rail zelf was niet afgebraamd zodat er ruimte zat tussen de rails en de kunststof eindstop.
Deze keer dus niet zo tevreden ben anderhalf uur bezig geweest voor een klusje van tien minuten.
Als ik de volgende keer weer iets nodig heb en het weer zo slordig gemonteerd is zoek ik toch een ander bedrijf

23. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en aardige service bestaat nog!

Bij het andere bedrijf van Roedeshop.nl (Budgetroedes) een uitschuifbare rail besteld. (2,5 tot 5 m). Het duurde lang voordat deze bezorgd werd en toen hij er was, bleek hij beschadigd te zijn geraakt bij het transport (verbogen). Contact opgenomen met Roedeshop. Ze waren heel vriendelijk en zouden zorgen dat er een andere werd gestuurd. Dit duurde wederom heel lang. Weer contact opgenomen.
Ze vonden het zelf ook veel te lang duren en deden daarom een voorstel om een rail op maat te kopen, van 4,80 lang. Deze is ook van aanzienlijk betere kwaliteit. Ze stelden een offerte op. Maar voor de kamer waar hij voor bedoeld was, vond ik dat toch teveel geld, en dat was oorspronkelijk ook niet mijn bedoeling geweest. Contact opgenomen en dit uitgelegd en gevraagd hoe we dit konden oplossen.
Uiteindelijk bood Roedeshop aan om de rail zonder extra kosten te leveren, omdat ze zelf vonden dat het allemaal niet goed verlopen was.
In goede zin verbijsterd, en heel erg blij natuurlijk met deze oplossing. Het bestaat dus nog, hele goede service!

22. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gelukkig kan ik hier schrijven dat ik…

Gelukkig kan ik hier schrijven dat ik heel goede ervaringen heb met de Roedeshop. Ik verzorg op meerdere projecten de raambekleding, en ik ben reuze blij met de producten, de service, de hulp van de klantenservice van Roedeshop, ondersteuning, adviezen, werk op maat, meedenken, leveringen, menselijk contact, en zeker ook het geduld dat er is om vragen desnoods 2-3 keer te beantwoorden, alles met het doel een goed resultaat te borgen. En dat alles in een ontzettend drukke periode, waarin ze zich drie keer in de rondte werken daar, en altijd weer positief zijn. Ik ben er ontzettend blij mee. Agnes

10. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr