Maden var virkelig lækker, og betjeningen var venlig, imødekommende, man føler sig godt taget imod, og servicen var helt i top. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Rio! 😊🙌🏼🙌🏼
Bestilte 2x Steg Flæsk, der står på deres hjemmeside at det koster 199kr pr person, men da vi skulle betale kostede det 209kr pr person, det er under AL kritik!
Vi bestilte stegt flæsk med persillesovs til 199,- og det var under al kritik. Tykke seje stykker flæsk, persillesovs så tyk som grød og med melklumper i samt upillede kartofler. Uappetitligt og l... Mehr ansehen
Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Den ringeste restaurantoplevelse i mit liv. Kremeret flæsk, smagløs tyk sovs, kartofler nogenlunde. Betjeningen var utrolig dårlig, en af tjenerne v... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ualmindelig dårlig service.
Ualmindelig dårlig service.
Vi fik stegt flæsk ad libitum* og jeg har aldrig fået så dårlig flæsk før. Den første portion var så tør at det næsten smuldrede når man bed i den. Anden portion var der flere stykker der var helt hvide fordi de slet slet ikke var færdige. Meget ulækkert. Ikke et sted jeg sætter mine ben igen og slet ikke når servicen så også er dårlig.
ØV!!
1 stjerne for indretning.
Maden var ikke spicealt god og den var super tør 👎
Super skuffende.!!
Super skuffende.!!! Vi havde til aften bestilt bord 20.15 til et selskab på 5. Da vi ankommer er der ikke noget bord pga. uorganiseret planlægning. Vi står på listen, men de har ikke plads til os. Vi kan tage en plads i baren for egen regning, uden viden om hvornår der er et bord, hvis der altså kommer et så sent på aftenen.
Tjeneren forlader os frustreret, mens vi tænker og er ærgerlige over der er så lidt styr på tingene. Imens bliver der gjort tegn til vi står i vejen for personalet.
Vi forlader stedet sultne og meget skuffede.
Kunne der gives 0- stjerner var det klart bedstes vurdering.
Stegt flæsk med persillesovs
Vi havde set frem til en god gang stegt flæsk med persillesovs. Desværre var flæsk ekstremt tørt og sejt og sovsen kunne med garanti bruges som mørtel. Bestemt ikke en god oplevelse. Vi påpegede det og personale lod nærmest som ingenting.
Virkelig dårlig oplevelse
1 stjerne for indretning.
Bestilte stegt flæsk og fik serveret usmageligt fedt med blød "skorpe". Tjeneren var forvirret og glemsom, på grænsen til ubehøvlet.
Skammelig kvalitet som giver en rigtig dårlig oplevelse af dansk mad så jeg håber ikke at der kommer for mange turister.
Fedtet flæsk
Maden kom forholdsvis hurtigt men det var også det eneste positive.
Flæsken var så fedtet at det var en fedkant man tyggede i istedet.
Tjernen fyldte ikke op eller ivertifald spurgte op man ønskede mere, jeg tænker det var travlhed, for kokken måtte også agere tjener
Men så må man ansætte nogle flere eller droppe ad libitum hvis man ikke kan følge med, ellers sidder man jo og bliver sulten mellem hver ret.
Alt i alt var det en god øl. Eneste positive.
Dårligste oplevelse længe!!
Dårligste oplevelse længe!!
Vi havde bestilt stegt flæsk og fik først en omgang kød så tørt at det kunne flække tænder og en sovs der mest af alt mindede om tapetklister. Og da vi så bad om noget andet, fik vi kød som ikke var færdigt og bestod mest af fedt. Og vi betalte fuld pris uanset. Dårlig service og endnu dårligere mad. Ærgerligt.
Dårlig service
Vi har i dag,den 12/8-21 været inde og spise frokost på Rio Bravo (4 personer). Vi havde bestilt et stjerneskud, to rødspætter med remoulade og en hakkebøf med spejlæg - hvor de to sidste nævnte var fra deres frokostkort.
Maden smagte fint, og den kvindelige tjener derinde var sød, og også henne og spørger om alt var som det skulle være.
Pga dårlig service får stedet kun 1 stjerne.
Da vi skulle betale var alle priser slået ind som aften priser. Jeg gør den mandlige tjener opmærksom på det, hvortil han svarer mig flabet, at fordi at stjerneskudet var fra aftenkortet/siden i menukortet, gik han bare ud fra at alt var derfra.
Han ville ikke rokke sig, på trods af at det var ham der "bare gik ud fra noget" da han tog i mod bestilling, og vi endda sad med frokostsiden i menukortet åben og pegede da vi bestilte. Måske man skulle spørge en anden gang hvis man er i tvivl, i stede for bare at gå ud fra noget.
Vi måtte betale fuld pris, men grundet den manglende og flabet service sætter vi ikke vores ben der igen.
Vi var 6 personer og spise på Rio Bravo…
Vi var 6 personer og spise på Rio Bravo D.10/08-21 og det startet med at de ikke troede vi havde bestilt bord men der kunne vi fremvise at vi havde. Så fandt de den mørkeste krog de havde, selvom der var et bord til 6 personer ude i lyset. Så kom vi til maden og hold da op der var ikke flere ris til deres gryderet, flæsket var slasket nogle få var sprøde, bøfferne var ok men fik ikke noget tilbehør til så der måtte vi få fra de andres fade. Vi bestilte vin og der får man jo vand til, men det glemte de også. Vi har spist meget på Rio Bravo men dette var sidste gang. Med sådan en omgang dårlig service
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Maden kom vildt hurtigt og det smagte bare fantastisk! Vi var 4 mand som spiste, 2x stegt flæsk, en Rio Bravo burger og en gang kylling bryst. Det hele smagte super godt! Aldrig havde jeg fået så mør og saftig et stykke kylling! Og ligeledes med burgeren, meget saftig og fuld af smag. Det stegte flæsk var knasende og lækkert, samt kartofler og sovs var i top. Tjenerne var gode og hurtige, og vi fik det vi bestilte i sådan en fart at vi nærmest ikke troede på det! 11/10 for mad og service! Vil klart anbefale, og vi skal helt sikkert derind igen i fremtiden.
Virkelig dårlig oplevelse😕 vi havde…
Virkelig dårlig oplevelse😕 vi havde bestilt bord og kom til tiden - efter ca 15 min fandt vi selv menukort og begyndte at kigge i det. Da vi havde været på Riobravo i ca 25 min afgav vi vores bestilling. Da vi havde været der 1 time fik den ene halvdel af selvskabet deres mad (vi var 9 personer). Da der var gået yderlige 10 min spurgte vi hvornår vi kunne forvente at resten af selvskabet fik deres mad…. Den havde de glemt… de lavede noget til dem, (efter de lige havde været forbi 3 gange for at tjekke om de havde skrevet rigtigt…)
Så nogen spiste kold mad imens andre ventede på deres….
Og så har jeg slet ikke skrevet om den vin vi bad om 4 gange…
Til kompensation kunne vi få en flaske vin…. Syntes virkelig det var dårlig service og jeg eller resten af selvskabet kommer ikke på Rio Bravo igen.
Flæsket var meget ringe
Flæsket var enten tørt eller meget slattent. Sovsen var kedelig, men kartoflerne fejlede ikke noget. Ville på ingen måde give 150kr for det igen!
Kan IKKE anbefale at spise her
Vi var derinde inde igår og fejre fødselsdagen med familien, det blev sgu en noget kedelig oplevelse..
Man skulle tro at efter man har været lukket ned så længe at man var klar til modtage gæster nu hvor det er en mulighed.
På vores bord hvor vi skulle spise, væltet det rundt med tissemyre 🤬
Sovsen og kødet smagte af ingenting virkelig en kedelig oplevelse.
Dette skulle være det første restaurant besøg efter genåbning (sikke en skuffelse)
Jeg kan ikke anbefale stedet til nogen desværre.
Take away
Min kæreste og jeg bestilte stegt flæsk ud af huset. Vi aftalte afhentning kl 19, men pga travlhed fik vi først maden lidt senere. Skidt med det, servicen var i top, og vi havde jo også lige valgt første åbningsdag. Da vi fik vores mad hjem, var der mere end rigeligt til os begge to. Flæsket var sprødt og lækkert, sovsen sad fast på kartoflerne og smagte som persillesovs skal smage 😍 super lækkert mad og fantastisk betjening.
Min kæreste ringede til Rio Bravo da vi havde spist, bare for at rose maden. Det blev modtaget med kyshånd 😍
Tusind tak for fantastisk dejlig mad
Dårlig service og tør mad
Ikke særligt serviceminded personale, der rullede øjne, når vi bestilte mad og bad om ekstra (ad libitum). De sagde, at vi skulle slappe af (da vi spurgte om ketchup), og vi fik lagt kvitteringen på bordet kl 21.20, hvor vi så spurgte om vi ikke kunne nå dessert, men nej. De kunne godt tidligere have sagt “vi lukker snart, hvis I lige vil bestille noget kaffe eller noget”. Maden var ikke god, flæsk en tør omgang og Rio Bravo gryden uden pølser, selvom det står på menuen. Ikke et besøg hver igen.
Byens bedste flæsk og herlig sjov…
Byens bedste flæsk og herlig sjov betjening.
Bestilte bord i god tid til frokost
Bestilte bord i god tid til frokost. Fik stegt flæsk med persillesovs. Det blev desværre en kedelig omgang.
Kartofler og sovs var ok, men flæsket det var under al kritik. Tjeneren fortalte at det var sådan de altid lavede stegt flæsk. Forstegt og færdigt stegt i frituren.
Bløde og seje svære, tørt kød.
Der skulle egentlig kun ha’ været en stjerne, men da vi skulle betale var maden trukket fra.
Den vin tjeneren anbefalede var en god fransk vin, derfor to stjerner. Kan ikke anbefale stedet desværre.
Elsker stedet.
Elsker stedet.
De to dejlige herre og de søde piger gør altid en god indsats for man føler sig velkommen og flæsken er jo bare lækker lækker
Fortsætter med at komme der jævnligt.... for det er godt /spurven
Dårlig mad og sur tjener!
Det er nu 2. gang jeg besøger Rio Bravo. 1. gang måtte jeg bede om regningen flere gange og måtte vente længe. Tænkte det var en fejl og de havde travlt, så de fik en chance mere. Sjældent har jeg fortrudt noget så meget. Først en sur tjener der tog imod mig og skulle bruge L A N G tid på at finde ud af om de nu havde plads til hele mit selskab på ikke mindre end 1(!) person, det lykkedes dog. Så bestilte jeg mad (stegt flæsk m. persillesovs) sovsen var okay, kartoflerne var også okay, men flæsken var elendig og sej!! Den virkede ikke frisk.
Denne gang var der intet problem med regningen, tværtimod. Knap havde jeg slugt det sidste mad før han (den sure tjener) kom igen og spurgte om jeg var færdig og han måtte komme med regningen. Tilsynelandende skulle de bruge bordet og nu jeg var ikke vigtig nok (måske fordi jeg havde den frækhed at bestille sodavand og ikke vin eller øl!!)
Rio Bravo får ikke glæde af mit selskab igen og jeg kan ikke anbefale dem til andre.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.