Maden var virkelig lækker, og betjeningen var venlig, imødekommende, man føler sig godt taget imod, og servicen var helt i top. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Rio! 😊🙌🏼🙌🏼
Bestilte 2x Steg Flæsk, der står på deres hjemmeside at det koster 199kr pr person, men da vi skulle betale kostede det 209kr pr person, det er under AL kritik!
Vi bestilte stegt flæsk med persillesovs til 199,- og det var under al kritik. Tykke seje stykker flæsk, persillesovs så tyk som grød og med melklumper i samt upillede kartofler. Uappetitligt og l... Mehr ansehen
Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Den ringeste restaurantoplevelse i mit liv. Kremeret flæsk, smagløs tyk sovs, kartofler nogenlunde. Betjeningen var utrolig dårlig, en af tjenerne v... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi var 8 personer
Vi var 8 personer. Nogle fik stegt flæsk ad libitum, andre en gryderet med kartoffelmos. Jeg fik en entrecote med pommes frites. Lækker bøf, sprøde grøntsager, god bearnaise sauce og lækre fritter. Mine venner var også meget glade for deres mad. Jeg fik en dejlig lun æbletærte med vanilleis, flødeskum og ristede mandler og en halv passionsfrugt og nogle friske fint skårede æblestykker. En lettere forvirret tjener. Men han var sød. Jeg synes, det var en dejlig oplevelse. Jeg er sikker på, vi kommer igen. Selve restauranten virker lidt gammeldags og burde nok friskes lidt op.
Så var jeg igen på Rio Bravo med et…
Så var jeg igen på Rio Bravo med et større selskab og håbede dennegang, at deres stegte flæsk med persillesovs var bedre end sidst, men nej, igen disse seje uspiselige flæskeskiver og især sværen og sovs uden smag. Igen en stor skuffelse, nu er det slut med at spise hos Rio Bravo - kommer aldrig igen.
Virkelig dårlig stegt flæsk!!
Virkelig dårlig stegt flæsk!!! Har aldrig fået så dårlig mad før!
Utrolig dårlig oplevelse
Utrolig dårlig oplevelse, vi var et større selskab, der havde bestilt i forvejen, men vi ventede alligevel 1 time på maden. Flere havde bestilt stjerneskud, det var så dårligt til en pris på 169,- kr.
Flæsket smager af rov på dåse
Flæsket smager af roev på dåse, hvis det var en ting. Føj for sa tan! siger jeg bare!
Utrolig dårlig oplevelse på Rio Bravo
Utrolig dårlig oplevelse på Rio Bravo, bestilte et glas vand og blev faktureret 60kr. uden forklaring. Derudover var vores mad ikke ordenligt varmt eller blev serveret samtidig smagte ej heller hvad vi havde håbet på. Desværre sidste gang vi sætter vores fødder dette sted efter en miserabel oplevelse. Bestemt ikke den aften vi havde håbet på :(
Bestilte stegt flæsk med persillesovs…
Bestilte stegt flæsk med persillesovs til 3 personer. Retten kom ind efter meget få minutter. Kartoflerne var ikke genemkogte, sovsen kold og smagløs og flæsket manglede total sprødhed.
Årsagen til 1 stjerne er at man ikke kan angive 0 stjerner
Der gik 12 min før vi kunne bestille…
Der gik 12 min før vi kunne bestille mad. Der gik yderligere 12 min før det kom hvor den ene bestilling var forkert, dette blev ikke ændret dog kun tilført pomfritter og bearnaisesauce til. Halvdelen af maden var kold og service var virkelig skuffende.
Det er de værste 1000 kr jeg længe har brugt.
Så 0 stjerner
Rio Bravo er ikke hvad det har været desværre
Vi var 5 personer, hvoraf 4 bestilte stegt flæsk. Den sidste bestilte Rio Bravo gryden. Super god betjening- hurtigt og friskt personale, virkelig søde og meget glade. Desværre opvejer personalet ikke den dårlige kvalitet af maden. Flæsket var smagsløst og meget tørt, så vi bad om noget nyt, hvilket vi fik med det samme, men det var desværre samme ringe kvalitet, persillesovsen var smagsløs, geleagtig og virkede mest som om den var købt færdiglavet. Både flæsk og sovs virkede som om det var lavet af billige, råvarer af ringe kvalitet. Kartoflerne var hårde og tørre. Rio Bravo gryden var Ok. Sodavand og øl var fint.
Fik stægt flæsk med persille sovs eller…
Fik stægt flæsk med persille sovs eller hvad man nu skal kalde det🤮 nøj hvor var det dårligt knas tørt sovs der ikke smagte af noget og kolde kartofler kæft det blevet dårligt virkelig skuffende 🤥
Temmelig tæt på den værste gang
Temmelig tæt på den værste gang
Stegt flæsk m. persille sovs og kartofler som jeg har fået serveret nogensinde.
Flæsk som har værret et par timer for lang tid i ovnen.
Kolde kartofler
persille sovs skulle det vist ligne, men smagte ikke af det.
Det burde være 0 stjerner
Det burde være 0 stjerner. Ingen betjening. Det var åbenbart vigtigere at oplære nyt personale end at tage sig af kunderne.
Elendig service - tag ikke derhen
Elendig service - eller rettere ingen service.
Da vi ankom til restauranten klokken 18.30 blev der taget imod vores bestillinger, som begge var tre retters menuer.
Klokken 20.00 havde vi endnu ikke modtaget vores bestilte hovedret selvom vores tjener flere gange sagde hun bestilte den i køkkenet.
Imens vi ventede på vores mad kunne vi se andre gæster der var ankommet senere end os få de retter, som vi havde bestilt.
Da vi prøvede at italesætte dette blev vi bare holdt hen og fik at vide, at vores mad kom om “fem minutter”
Vi gjorde klokken 20.00 opmærksom på, at vi ville gå hvis maden ikke var kommet 20.15.
Den var den selvfølgelig ikke, så vi gik og afregnede for vores drikkevarer, selvfølgelig til fuld pris.
Lad være med at tage på denne restaurant - servicen er ikke eksisterende ligesom maden.
Forfærdelig persillesovs til flæsken
Forfærdelig persillesovs til flæsken. Smagte af en blanding af jord og muskatnød. Kokken er pjattet med muskat og det skal han lade være med at ødelægge sovsen med
Nok den værste gang hunde æde
Nok den værste gang hunde æde af stækt flæsk jeg har fået, ikke nok med at flæsken var uden smag og stækt så meget at det var som at spise savsmuld, så får man en sovs som ikke havde noget med persillesovs at gøre, men smagte mere af en fiskesovs.
Der var engang Rio bravo men det var dengang 😡😡😡
Jeg har dags dato kl 22 været på Rio bravo og da alle restauranter lukker tidligt vælger vi self Rio bravo for de har altid åbent til sent 💪 men deres køkken lukker kl 22 så istedet for at bestille bord måtte vi må bestille over telefonen mad på bordet til kl 22 da vi ikke kunne før. Maden kommer flyvende 22.05 og vi har bestille rib eye steak til 350kr pr kuvert og bestiller til medium stegt , de var kun lige vendt på panden og meget røde , kartoflerne var udkogte der var så mange sener i kødet at vi kun spiste halvdelen 🥺og oveni bestilte vi to Tuborg classic men det var de læbet tør for men vi kunne få en grimberger 🤷♀️ man kunne høre kokken stå og råbe på sine folk i køkkenet samt rendte der 3 tjenere rundt og havde travlt med at gøre restauranten kl til 23 lukketid ikke det mindste skænkede de at spørge om bøffen som koster 350kr var som den skulle være eller generalt en forespørgsel om det smager eller om der skulle være andet ? I de snart en del år jeg og familie og venner er kommet der har der altid været sprængfyldt med gode tjener og lækkert mad men de tider er desværre forbi 😱det var desværre det sidste besøg fra vores side , det er under alt kritik så NEJ vil under ingen omstændigheder anbefale den længere 😡
IKKE som vor mors!
Jeg er vokset op på landet med stegt flæsk og persillesovs som fast tirsdagsret, så jeg havde drømt om en tur ned ad Memory Lane. Men ak nej: Flæsket var ikke letsaltet men ferskt (!) og derfor smagløst. Det var stegt for hårdt, så sværen ikke var sprød men faktisk uspiselig. Persillesovsen var slap, uden smag af frisk persille men til gengæld med en ubehagelig bismag af muskat. De maskinskrællede og dampkogte kartofler var lidt underkogte, så også de var hårde og smagløse. Jeg er helt med på, at Rio Bravo ikke er en gourmetrestaurant, men når man serverer 50 tons stegt flæsk om året (som hjemmesiden angiver), så synes jeg at man burde kunne gøre det bedre. Vi kommer ikke igen. Den ene stjerne er for prisbillighed og hurtig betjening.
Dårlig oplevelse
Jeg var derinde i går,. Og ja maden stod på støtte flæsk,. Flæsket var ikke stegt korrekt,. Den var gummiagtige,. Sovsen og kartoflerne er nok det der trækker den op på 1stjerne,. Blokeret nødudgange med et bord til 6 i et stort selskab, så er det mere profit,. Og mindre sikkerhed,. Påtalte det,. Fik intet respons, kommer ikke igen
En meget anderledes oplevelse på Rio Bravo
Min kæreste og jeg havde allerede i december 2021 bestilt et bord til 2 på Rio Bravo lørdag den 19-02-2022.
Vi havde bestilt bordet til kl. 19.15. Dette mente vi ville være en god måde at afslutte dagen på, efter en eftermiddag med Musicalen Shu-Bi-Dua.
Menuen skulle selvfølgelig være stegt flæsk.
Da vi ankom blev vi vist helt ned i den fjerneste ende af restauranten, hvor der var et stort selskab med meget unge mennesker. Der var vel et sted imellem 25-35 deltagere i selskabet.
At dømme efter larmen og deres meget gode humør, havde de været i gang i et stykke tid. De var i hvert fald kommet dertil, hvor man ikke mere behøvede at være i nærheden af hinanden for at føre en samtale. Der var en ubeskrivelig larm - ikke et ondt ord om det, for de hyggede sig helt sikkert og havde vel netop reserveret borde til netop dette formål.
Problematikken var, at Rio Bravo syntes det var en god ide, at placere os to ved et lille tomandsbord midt i dette selskab. Ud over dette store selskab, var der INGEN andre gæster end os i denne ende af restauranten.
Det var på ingen måde muligt at tale sammen under maden. Da vi afgav bestillingen måtte vi råbe den flere gange til tjeneren - der betroede os at selskabet skulle videre om ca. en halv times tid.
Vi spiste derfor uden at kunne tale sammen og afventede / håbede på lidt tid med en lille smule ro - eller i hvert fald bare en mulighed for at kunne tale sammen.
Efter 45 minutter måtte vi opgive.. Der var intet tegn på opbrud (tværtimod) så vi forlod restauranten.
Tjeneren beklagede og tog ikke penge for den øl vi havde nået at indtage. Maden betalte vi dog fuldt ud.
Tjeneren beklagede meget og vi spurgte, hvordan vi kunne "havne" midt i sådan et selskab, trods vi havde reserveret bordet mindst to måneder tidligere.
Det var chefen, der mente det var en god ide. Når vi også ønskede stegt flæsk.
Tjeneren var for øvrigt meget høflig. På grund af dette (og at det slet ikke er muligt at give 0 stjerner) får Rio Bravo en´ stjerne for denne MEGET anderledes oplevelse.
En oplevelse vi i hvert fald ikke kommer til at få på Rio Bravo igen - for der kommer vi nemlig ALDRIG nogensinde igen.
Ps. Det stegte flæsk var nu heller ikke nogen kulinarisk oplevelse. Det var meget fedt og gummiagtigt. Men denne del kunne vi nu "sagtens" have levet med..
Flat beer, rude, lousy service
Once a cult place, now degraded in quality to the point of no return. Flat beer. When asked to change, was told the beer is 'as it should be'.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.