Maden var virkelig lækker, og betjeningen var venlig, imødekommende, man føler sig godt taget imod, og servicen var helt i top. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Rio! 😊🙌🏼🙌🏼
Das sagen Bewerter
Bestilte 2x Steg Flæsk, der står på deres hjemmeside at det koster 199kr pr person, men da vi skulle betale kostede det 209kr pr person, det er under AL kritik!
Vi bestilte stegt flæsk med persillesovs til 199,- og det var under al kritik. Tykke seje stykker flæsk, persillesovs så tyk som grød og med melklumper i samt upillede kartofler. Uappetitligt og l... Mehr ansehen
Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Den ringeste restaurantoplevelse i mit liv. Kremeret flæsk, smagløs tyk sovs, kartofler nogenlunde. Betjeningen var utrolig dårlig, en af tjenerne v... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Ringe mad og ingen ældresagsrabat
Vi var 6 personer til sen middagsmad og fadøl med ældresagsbestilling til de 4 førstankomne. Ølleverancen gik fint, men det samme kan ikke siges om maden.
Efter bestilling af Signaturretten “gryde ad libitum” blev det oplyst, at der ikke var mere kartoffelmos, og man derfor ville få hele kartofler istedet. Man kunne undre sig over, at køkkenet ikke var istand til at mose kartoflerne og piske noget mælk i.
Vi bestilte også stegt mørbrad. Her kom mørbradskiverne, (som havde en mistænkeligt stor diameter) i totalt overstegt og dermed udtørret udgave. Kokkene (vi fik på forespørgsel oplyst at der var 2 tilstede i køkkenet) havde åbenlyst ikke haft øje på leverancen.
Der blev ikke fra tjenerne spurgt til, om vi var tilfredse med maden, som det ellers er normalt for at sikre feedback og mulighed for at rette op på evt. problemer.
Kaffe Latten var noget tyndt pjask.
Ved betaling ville tjeneren ikke honorere ældresagsrabatten til de 4 deltagere, som var angivet ved bordbestillingen. Begrundelsen var, at vi var 6 personer og ikke 4 personer. (Vi havde kun bestilt med rabat til de 4).
Det var prikken over i”et til en rigtig dårlig oplevelse. Vi kan ikke anbefale stedet, før der er sket en væsentlig kvalitetsforbedring, som formentlig kræver en ny ledelse. Ak, der er ellers en hyggelig atmosfære.
Elendig mad
Okay service. Elendig mad som var en time undervejs. Signatur retten (Rio bravo gryde) var udsolgt kl 18. Sidste gang jeg besøger dette sted som jeg har besøgt årligt igennem 40 år.
spiste mandag platte
spiste mandag platte, fin og god om mandagen
inviterede min mand på samme menu om onsdage
mandagens menu var med 5 skiver ost og et flot stykke
rød peber, onsdages menu var med 3 skiver ost 2 strimler tørre peber og tørt franskbrød, mørbradbøffen
total gennemstegt stykke kød
laksen var god men kun 2/3 AF HVAD VI fik OM MANDAGE. En ringe platte. Frits
Super uhøflig betjening
Super uhøflig betjening. Måtte vente næsten 20 min på drikkevarer- vi måtte selv op og bede om at måtte bestille dem.. bestilte stegt flæsk ad libitum, mage til sløj omgang. Slatten flæsk og dårlig sovs. Kan på ingen måde anbefales.
0/10
Hvis 0 var muligt så havde de fået det. Tørt svin og langsom service, føj for søren.
Ps. Sovsen mangler salt
For det først var al mad koldt vi var 4…
For det først var al mad koldt vi var 4 voksne et barn , vi 2 voksne fik mad sammen de 2 andre måtte vente , og fik først da vi henvende os til personalet.der kom flere undskyldninger, vi fik serveret stegt flæsk og kartofler, men sovsen måtte vi vente på også kold .
Vi fik rabat ja men kommer der ik mere kold mad og dårlig servic har aldrig kendetegnet dette sted
Hold jer langt væk for jeres egen skyld!
Ventetid på 1-1,5 time og maden som kom var mildest talt elendig! Flæsken var slap og blød. Kartoflerne var melede og persillesovsen smagte af en tyk melblanding uden hverken persille eller andet smag! Rødvinen blev serveret omkring 20-25 grader varm. Eneste positive var vi ikke skulle betale for maden pga den ikke tilstedeværende kvalitet.
Øv med øv på!
Stegt flæsk på Rio Bravo.
Vi var 2 mand på Rio Bravo,23-11-23. Skulle lige vente på et bord i 30-40 min. Vi ventede i baren,og fik et glas af husets rødvin til 80 kr. pr glas. Ja så er det da betalt. Bestilte 2 gange stegt flæsk. "Sovsen" var en ubestemmelig tyk og halvkold klumpet masse,som havde været opvarmet et utal af gange over flere dage er mit gæt. Flæsket ligeså,opvarmet adskillige gange,og uspiseligt. At man kan behandle vores nationalret på den måde er ikke ok. Der var engang at Rio Bravo var en ok restaurant,men det er mange år siden. Absolut sidste gang jeg/vi har været der. Godt at der er andre steder,hvor man kan finde ud af at lave stegt flæsk og persillesovs.
Simpelhen en dårlig oplevelse
Simpelhen en dårlig oplevelse. Kold mad, tjenerne kan ikke tælle. Det er sidste gang vi kommer her.Der er ikke styr på en skid.
Elendig stegt flæsk!!
Skulle have læst Trustpilot inden jeg inviterede en ven på stegt flæsk på Rio Bravo! Flæsket var fedt, blødt og sværen på ingen måde sprød! Fint de serverer “Ad Libitum” - vi fik rigeligt efter første gang!! Kan bestemt ikke anbefales - der er så mange andre steder i Kbh., hvor de serverer dejligt stegt flæsk!!!
Ringe mad og service…… og slikpapir i maden.
Vi ankom som en stor gruppe på 28 personer.
Vi får anvist to langborde. Vi har på forhånd haft valget mellem 3 hovedretter, Flæsk, Rio gryde eller stjerneskud. Restauranten er flere dage i forevejen blevet oplyst om hvor mange af hver.
Tjeneren da anviser os bordene fortæller at det ene bord er dækket op med tallerkner. Og det andet uden. Dem der skal have stjerneskud skal sidde ved det bord uden tallerken, da maden serveres på en. Dem med gryde og flæsk skal sidde ved det andet.
Undskyld, men det kommer ikke til at ske, som selskab vil vi have lov til at sidde placeret som vi ønsker, hvilket betyder at tallerkner sendes på kryds og på tværs.
Til trods for at antallet af de 3 hovedretter er meddelt flere dage i forevejen må vi vente på hovedretten i 50 min.
Og en ubehøvlet sur tjener der ikke rigtig kunne overskue at skulle modtage bestilling på 27 stk drikkevare.
Da maden endelig kom, så kom den absolut sammen med skuffelsen.
Stjerneskud - 2-3 cm tykt Schulstad sødmælks franskbrød, tørt, men ikke ristet, bare gammelt og tørt. En sej fiskefilet. En skefuld vandet tarvelige dåse asparges. Ufattelig tarveligt.
Steg flæsk - Danmarks national ret. Skam stegt flæsk. Tørt. Tynde skiver. Lunke vandet vaccum pakkede kartofler. Persillesovs så stiv den skulle skæres over.
Rio gryde - tarvelig gryde ret med dåse cocktail pølser. Lunken.
Dessert - alle skulle have rødgrød. Mindede mest af alt om færdig grød i pose der var presset ud. Fuldstændig smagsløs, ingen smag overhovedet. Og værst af alt, i den ene skal, nede i grøden lå der et stykke slikpapir ……. Ja et stykke slikpapir.
Ingen kunne forklare hvordan det var kommet der.
Tyder mest på at grøden er rester fra tidligere gæster der er smidt tilbage i palletanken.
Man må konstatere at Rio Brave IKKE er i stand til at håndtere et selskab på 27-28 personer. Og maden er ikke værd at betale for.
Ubehøvlet manager
Vi var et større selvskab afsted på rio bravo. Alle på stegt flæsk.
Vi blev placeret så man sad og blokeret for toilettet, således at man konstant skulle flytte sig, for at folk kunne komme derud. Flæske var kedelig og enkelte stykker kunne nærmest ikke ses for alt det salt der var kommet på. Sovsen skulle skæres og var virkelig et kedeligt bekendtskab.
Efter maden blev vi siddende og fik et par øl.efter et par timer biver efter et par timer bliver vi bedt om at gå fra bordet,da det skal bruges til et andet selvskab. Det er egentlig fair nok. Og det efterkommer vi.
Servitricen siger at vi kan gå i baren og tage en øl der, hvis vi ønsker det.
Det gør vi og bestiller derefter alle en øl i baren.
Herefter dukker en gut op som der præsentere sig som manager.
Han beder os om at forlade baren. Vi siger til ham at det er hans egen kollega der har anvist os dertil.
Desuden har de netop lige solgt os 12 øl til 60 kr stk dem må vi vel have lov at drikke.
Han gentager og siger at det ikke er en bar men en restaurant. (Sjovt noget angår på deres side)
Efter at udvise større og større irritation over at gerne vil have lov drikke vores øl færdig. Så truer Han med at ringe til politiet. Vi ender med at stå ude på gaden med vores øl til 60-70 kr og gå derfra med 100%dårlig oplevelse.
Så kort og godt.
Dårlig mad
Dårlig faciliteter
Dårlig service
Og alt i alt et møg sted som ingen bør komme på.
Piv ringe.
Piv ringe.. kvaliteten er sunket til et nyt lavniveau.
Kyllingebrystet har man fuldstændig gennemkogt knden man overstegede det på panden for at give det en smule farve.
Rødspættefileten var understegt med kedelige overkogte købekartofler som tilbehør.
Og som tornen i øjet på et trist og sølle måltid. Danmarks nationalret voldtaget og ydmyget.
Den såkaldte kok har stegt stykkerne i formiddagstimerne, og smidt dem i ovnen 2 min før servering.
Halvdelen af flæsket koldt og tørt. Resten komplet uspiseligt.
Tak for mad.. her sætter vi ikke vores ben længere.
Hilsen en ellers trofast stamgæst gennem flere år.
Rio bravo.. i burde skamme jer at synke så lavt.
Sovsen var så tyk at skeen kunne stå i den 🙄
Var idag på Rio Bravo med en veninde, vi havde glædet os 👌 meeeen sikken en skuffelse 🙄
Vi havde bestilt stegt flæsk ad libitum, vi fik en tallerken hver, fyldt med kartofler og flæsk, på min venindes flæsk havde kokken tabt salt karret så der ikke var salt til mit flæsk 🙄 skar man en kartoffel ud væltede flæsk ud på bordet, normalt får man et fad flæsk og en skål kartofler, sovsen var så tyk og grumsede, havde intet med persillesovs at gøre 🙄 troede det var en skål GRØD hvor skeen kunne stå alene. Meget dårlig oplevelse 🙈🙉🙊
Den værste og pinligste restaurant
Vi har nogle gange været på Rio Bravo - men da vi var der den 25/8-33 var det for sidste gang!
Tjenerne var luddovne! De sad bare og hang i baren og snakkede. Vi bestilte stegt flæsk med det hele, men føj for den lede!! Den sovs var det værste! Den kommer aldrig til at se eller have noget at gøre med dansk persillesovs! Kartoflerne skreg af industri og var hårde og flæsken var ok! Det var uspiseligt og decideret ulækkert! Vi havde bestilt ad libitum men der var ingen kommunikation eller opsøgen.
De mennesker som arbejder der, var som sagt dovne og det var møg pinligt at være vidne til. Gik bare og snakkede og hang… Vi var også de eneste der var der, måske det rent faktisk siger lidt om kæden efterhånden!
Aldrig mere Rio Bravo!
Dårlig oplevelse i restaurant
Vi var 3 stk på Rio Bravo i går d 5 August
Bestilte 2 gange menu, og en gang graved laks, og fisk
Ingen kritik af maden den var god, og vores tjener var god og Opmærksom, Vi havde bestilt bord kl 17 og der var kun et par i restaurant da vi kom, der blev taget imod os og blev ført helt ned i bunden, lige ved toiletterne , mørkt rum med 1 stk vindue, vi talt om der nok skulle være selskab siden det var der vi blevet sat, og skal siges de næste 4 par kom også til at side i samme mørke lokale som os, vi var 3 selskaber der gav udtryk for vi var da blevet forvist, Da vi gik var der stadig mange pladser i den lyse del / hvor der er mange vinduer Og hyggeligt at sidde
Så hvorfor i skulle placere så mange kunder helt nede
Ved toiletterne fatter jeg ikke, der var så sidste gang vi
Kom på besøg, har ellers syntes det var et lidt sjovt
Sted at komme, men oplevelsen er en ligeså stor del som maden, og den var ikke engang til, 1 stjerne
Måske skulle man tænke over det.
Dansk pinlighed
Jeg er for første gang logget ind på trustpilot, da jeg bliver nødt til at lave en anmeldelse efter så ringe en oplevelse.
Vi havde bestilt bord og stegt flæsk på forhånd. Tjenerne virkede trætte af deres arbejde, vi ventede 40 min på maden, flæsken var som gummi, kartoflerne fra glas, og sovsen smagte ikke af noget. Det eneste positive var drikkevarerne. ØV ØV ØV
Gør det ikke !!!!
GØR DET IKKE
jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har spist så dårligt "mad"
Hold jer LANGT væk fra dette sted...
Stegt flæsk kalder de det !!
Persille sovs kaldet de det !!!
Det smager utroligt dårligt og det er ikke værd at besøge.!!!!!!!!!
Utroligt at det ikke er lukket!!!!
Næste gang tror jeg på tidligere…
Næste gang tror jeg på tidligere anmeldte besøg på Rio Bravo og deres flæsk🙈
Som andre skriver var flæsken gummiagtig, sovsen mærkelig konsistens, men kartoflerne var dog spiselige.
2 stjerner pga at øllet var koldt og høflig betjening.
Kommer der ikke igen desværre.
Dårlig betjenimg
Dårlig betjening. Kartoflereme var melede. Vinen blev bare sat på bordet uåbnet. Vi var 5 veninder alle var enige om det var sidste gang vi kom der
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.