Maden var virkelig lækker, og betjeningen var venlig, imødekommende, man føler sig godt taget imod, og servicen var helt i top. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Rio! 😊🙌🏼🙌🏼
Bestilte 2x Steg Flæsk, der står på deres hjemmeside at det koster 199kr pr person, men da vi skulle betale kostede det 209kr pr person, det er under AL kritik!
Vi bestilte stegt flæsk med persillesovs til 199,- og det var under al kritik. Tykke seje stykker flæsk, persillesovs så tyk som grød og med melklumper i samt upillede kartofler. Uappetitligt og l... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Bøf med bernaise var en okay oplevelse
Bøf med bernaise var en okay oplevelse, og betjeningen var høflig og tålmodig :-)
Dog er deres puslepude på dametoilettet frygtelig ulækker og bør virkelig skiftes! Desuden bør der også være et puslebord på mandetoilettet!
På alle måder elendigt! Hold dig langt væk her fra!
Vi havde bestilt bord. Ankom lidt før tid, hvilket var fint. Vi bestilte dansk bøf og stegt flæsk. Og det smagte ganske enkelt frygteligt. Sovsen til den danske bøf smagte brændt og surt, spejlægget havde fået for meget og kartoflerne var udkogte. Det samme var gældende ved det stegte flæsk med udkogte kartofler, blævret og virkelig fedt fyldt flæsk. Sværen var ikke i nærheden af at være sprød og persillesovsen var lunken, fyldt med klumper og smagte mest af mel. Rødbeder kunne man få lov at betale ekstra for, selvom det i de flestes optik er en del af den danske nationalret. Rio Bravo var engang et sted man nød at komme på, sådan er det bestemt ikke mere og vores besøg i dag bliver også det sidste! Personalet ser sure ud, går og hænger med hovedet og har på INTET tidspunkt spurgt til om vi synes om maden. De kender nok svaret, så måske derfor de ikke spurgte. Den ene af dem stod på et tidspunkt og hang ind over baren og reagerede ikke på vores henvendelse. Virkelig elendigt, dårligt og ufedt!
Så dårligt!
Så dårligt!
Jeg har længe forsøgt at lokke min mand med på Rio Bravo og spise stegt flæsk. Det var så godt før i tiden! Vi blev dog virkeligt skuffede. Gummiagtig flæsk uden smag, der tydeligt har været opvarmet flere gange. Tyk persillesovs som smagte mere af bouillon end af persille. Surt brugte penge. Vi nævnte det for tjeneren, men fik hverken rabat eller andet. Kokken er endda dansk, viser det sig. Det må være en kok med meget lave ambitioner.
Det dårligste stegt flæsk jeg har fået
Det dårligste stegt flæsk jeg har fået
Fredag d.26 7 2024 skulle min mand og…
Fredag d.26 7 2024 skulle min mand og jeg hygge i kbh aftensmad på Rio Bravo bestilte stegt flæsk magen til slatten sejt kedeligt stegt flæsk har vi aldrig set og kedelig fed persillesovs der absolut smagte af ingenting total spild af penge
Besøg 4.7.24 for spisning af Rio Bravo…
Besøg 4.7.24 for spisning af Rio Bravo stolthed Steg flæsk.
En ikke så god en oplevelse steg flæsk uden en eneste af det serverede var med KNAS meget tykke stykke som ikke var gennemstegt men meget bløde.
Kan ikke anbefales👎
bøf bearnaise
bøf bearnaise, helt som forventet og perfekt stegt, tilpas mængde sovs og pommes. Hurtig og venlig betjening, jeg overvejer at tage derind igen i morgen.
Super service, forret en smule forsinket og vi fik en øl gratis, vi tog 3 retters menuen og der hele var perfekt, vi kommer glad og gerne igen.👍👍
Uden tvivl den dårligste omgang "stegt"…
Uden tvivl den dårligste omgang "stegt" flæsk, jeg nogensinde har smagt.
At servere den danske nationale ret på denne måde er slet ikke iorden.
Kogt flæsk i friture, kolde kartofler og sove så tyk som risengrød.
Gør jer selv den tjeneste at spise et andet sted..
Havde man muligheden for at kunne give nul stjerner, skulle den mulighed benyttes her..
Godt nok en dårlig oplevelser
Godt nok en dårlig oplevelser. Vi havde bestilt bord hjemmefra + skulle også bestille maden, da vi kom 9 stk. Vi blev henvist til en lille krog, hvor man hverken kunne komme ud eller ind. Vi fik dog henvist en anden plads efter vi havde brokket. Fik bestilt drikkevarer, hvor den ene så var forkert. Maden kom (dog ikke det bedste stegt flæsk som jeg har smagt + sovsen var smagløs og meget tyk) Vi måtte selv gå op og bestille en ekstra portion. det samme var gældende da vi skulle bestille kaffe. Virkelig dårlig service. Måske tjeneren var sur over at vi ikke ville sidde i hans lille indhak
kom aldrig på rio bravo
Kommer ind på rio bravo
snakker med tjeneren og fortælle ham at jeg vil gerne have stegt flæsk lavet fra start af og tjeneren fortæller mig at det bliver lavet i dag men sværene var bløde også siger jeg til tjeneren det er ikke lavet i dag
Det er min mors 80 års fødselsdag
Føj for en dårlig tjener
Hold jer fra stegt flæsk på Rio Bravo
Var inviteret til 80 års fødselsdag på Rio Bravo i et lille sluttet selskab og i en rest. der ikke var fyldt med gæster.
Vi var 3 der bestilte stegt flæsk og persillesovs - hvilket vi bestemt ikke skulle have gjort. Det var ikke nylavet, gummiagtigt og bestemt ikke kok værdi, hvilket tjeneren blev gjort opmærksom på. Vi fik godt nok en ny portion, men det var stadig elendigt.
Trist oplevelse
Stegt flæsk … hvilken skuffelse!
Gummiagtigt - hang sammen i en stor klump!
Ville have fat i betjeningen for at klage - de havde travlt, og det havde vi desværre også.
448 kr for 2 x flæsk og 2 små sodavand - så er det i hvert fald også betalt!
Ny ledelse, eller ny køkkenchef, stærkt tiltrængt!
Hvis man kunne give 0 stjerner havde…
Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Den ringeste restaurantoplevelse i mit liv. Kremeret flæsk, smagløs tyk sovs, kartofler nogenlunde. Betjeningen var utrolig dårlig, en af tjenerne ville lige høre om hun skulle “Take our plates” - vi sad begge og spiste så vi takkede nej. En anden havde ikke været i bad længe så vi sad i dunst af gammel svedig armhule etc. Aldrig mere Rio Bravo. Advarer på det kraftigste mod stedet
Annulleret booking før tid
Vi lavede en online bordbestilling til kl 18:00 vi får aldrig tilsendt vores kvittering for det, vi ringer derefter derned flere gange på dagen uden at få et svar fra restauranten. Vi vælger derfor at møde op i håb om at bordet er booket men kvitteringen er fejlet. Vi ender med at stå i forretningen kl 18:14 for at tage imod vores bord da det er umuligt at finde parkering og ringer endda for at fortælle vi er forsinket dog uden svar. Da vi kommer ind bliver vi fortalt vores booking er blevet annulleret da vi ikke mødte op til tiden hvorefter jeg efterspørger hvor lang tid efter at det bliver annulleret hvor jeg får svaret “15 minutter” der fortæller jeg at jeg er kommet før den tid da den var 18:14 da vi kom ind. Dernæst får jeg at vide at bordet er givet væk til nogen der ventede. Umådelig dårlig service og kommer der aldrig igen, anbefaler ikke at gå derind eller noget da de er UMULIGE at få kontakt til. Fiks jeres kundeservice og jeres system før i tager imod flere, absolut skændsel at være en del af.
Rio Bravo har før i tiden været en godt…
Rio Bravo har før i tiden været en godt sted. men mega dårlig oplevelse i torsdags, bestilte stegt flæsk og persillesovs. Sovsen mindede om tapetklister og var koldt, rødbeder og sennep er ikke mere en del af menuen, noget af flæsket havde været inde flere gange, og det vi fik var sejt som lædersåle
Rio knap så Bravo
Vi var ude og spise med alle vores frivillige fra foreningen i forbindelse med vores årlige tak-for-hjælpen hygge. Det er sidste gang vi kaster penge efter Rio Bravo. Vi havde helt styr på hvem der kom og hvad de skulle have fra menuen, men det havde de ikke på trods af at menuen var bestilt 20 oktober 2023. Og da vi siger at en gæst ikke kommer får vi en belæring fra personalet om at vi burde vide hvad denne gæst skulle have haft fra menuen, hvilket vi havde helt styr på. Rio Bravo kan byde på kold mad, også de retter der ikke burde være det. I desserten var husblassen klumpet og en af vores frivillige fik en særlig mandelgave i hans dessert - et stykke slikpapir.
Stegt... Flæsk?
Stegt.... Hvad for noget?
Kold mad.
Kartofler med jord på. Sovs uden smag. Flæsk, var tørt og gummiagtigt, uden sjæl. Ingen rødbeder eller andet tilbehør.
Skuffende oplevelse, for denne hæderkronede restaurant. Jeg er kommet her, siden 70'erne og nu har stedet desværre ramt bundniveau.
Betjeningen fatter ikke hvad de laver og kommunikerer ikke med hinanden.
Gruppe på 4.
Gruppe på 4.
Bestilte stegt flæsk til alle + diverse fadøl.
God betjening.
Fik flæsk af to omgange. Den første lidt tør, mens den anden omgang var perfekt.
Stegtflæsk på Rio Bravo
Vi var på Rio Bravo og få stegtflæsk, sjældent har jeg fået så dårlig tilberedt stegtflæsk der var branket og tørt og bløde svær
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.