Wyprawialam swoje urodziny w tym super lokalu. Nasze dania byly bardzo smaczne kolorowe porcje niesamowite olbrzymie podane w bardzo szybkim czasie mimo duzego ruch w restauracji. Service z... Mehr ansehen
Her serverer de god dansk mad i overflod. Vi fik en pragtfuld frokostanretning, først 3 slags sild, så en stor tyk veltillavet rødspættefilet, røget laks med røræg, hønsesalat med bacon/champignon, l... Mehr ansehen
Dejligt og hyggeligt sted 😃 store portioner mad, personlig betjening og dejlig dansk mad 😃 Tænker at toiletter godt kunne trænge til en opdatering 😳👍
Vi var en gruppe på 40 pensionister på tur til Bl.a. Amalinborg museet og Marmorkirken. Vi havde aftalt med Daniela at nyde en frokost i den hyggelige mindehave hvor vi blev beværtet med 2 dejlige s... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
v/ Daniella og Per Krog Enghavevej 4 - 1674 København V Køkkenet har åbent mellem kl. 12.00 og 21.45
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Til grin
Vi placeret i et telt der var koldt. Vi kunne høre at ‘festen’ foregik andre steder og kunne også konstatere ar betjeningen koncentrerede sig om andre gæster. Maden var dårlig. Smagte af ingenting og fremstod ikke indbydende. Vi kunne lige holde 2 timer ud i teltet inden det blev for koldt og måtte slippe en mindre formue. Vil ikke anbefale nogen at tage julefrokosten hos Klubben. Til grin.
God service og atmosfære
Super god service, hyggelig atmosfære og fin mad….. og så tilmed en tidslomme over Tove Ditlevsen som er holdt i hendes ånd. Kan anbefales.
Stegt camenbert
Jeg kan kun bifalde Søren Paarups oplevelse af vores spise seance!
Utrolig sløv betjening! Der gik næsten en time fra vores ankomst, til der kom nogen med et menukort og efterfølgende modtog bestilling. Ja, der var livligt besøgt, men så må man enten lade være med at tage flere ind end man kan betjene, alternativt have flere på arbejde !
Den stegte flæsk var OK, men så er alt også sagt!
De friturestegte ishockey pucke, der skulle forestille camenbert, var lige som viske læder at bide i ! Friturestegte camenbert, skal flyde ud når der skæres hul på dem ! Bare til orientering for kokken !
Vi orienterde tjeneren, der lod det gå videre til kokken. Vi lod over halvdelen gå ud igen, da det var uspiseligt! Ordentlige steder tager ikke fuld betaling, når de får sådan en klage, men det gjorde man her ! Vi var 5 personer i selskabet, og kom af med tæt på 3000 kr. !
Ja, det var ikke et sted der kunne anbefales ! Sidste gang jeg var der!
Super stegt flæsk med tilbehør, MEN
Super stegt flæsk med tilbehør, dog meget kedelige kartofler.
Desserten: Friturestegte camembert. To hårdt stegte is- hockey pukke serveret med to stykker ligegyldigt lyst brød. Påtalt, med svaret: Sådan skal en friturestegt camembert være tilberedt......(?)
Langsom og ligeglad betjening.
Næste besøg vil næppe komme til at ske
Tak for en dejlig frokost I lørdags mvh…
Tak for en dejlig frokost I lørdags mvh Stig og Madsen 👍👨🏻🍳🇩🇰☀️
Helt i top👍
Har besøgt Restaurant Klubben adskillige gange og er aldrig blevet skuffet. Betjening er uformel men helt i top⭐️maden er virkelig god og der er rigeligt af den⭐️omgivelserne er autentiske og passer perfekt til maden⭐️priserne er rimelige og kvaliteten er i top⭐️har set mange køkkener qua mit arbejde og her er der rent og ryddeligt selvom de kører på højtryk⭐️kan varmt anbefale Klubben hvis man er til god dansk mad og hygge.
Super betjening
Super betjening, dejlig mad og fantastisk atmosfære :-)
One of the best restaurants in Copenhagen
We found It’s one of the best restaurants to enjoy with the friends or family in the town. Last Friday we been there group of 17 people, had so much fun in the garden, which was full of flowers and lights. Delicious food great services, definitely will go again and highly recommend place if you want to try danish traditional food.
Danmarks bedste spisested hvor alle kan…
Danmarks bedste spisested hvor alle kan være med til fornuftige priser! Har alt i gode gamle danske retter og en stemning, som man ikke finder mange steder idag! Hyggelige lokaler og ikke mindst den skønne have, hvor man kan nyde sommeren og solen, ja tænk engang, at der i dags Danmark findes så skøn en oase her på Vesterbro! 5 stjerner fra mig og til jer der ikke har været der endnu, er en mangel på jeres opdragelse, kom så afsted ;-)
Fantastisk spisested i skønne og…
Fantastisk spisested i skønne og hyggelige omgivelser - virkelig dejlig mad (og rigeligt) - super service fra de søde medarbejdere.
De varmeste anbefalinger herfra!
Super godt gammeldags dansk mad!
Super godt gammeldags dansk mad!
Super hyggelig udendørs have som findes her på skønne Vesterbro. Har været fast om kunden gennem mange år, og elsker hver gang jeg besøger klubben. Mine varmeste anbefalinger.
Havde en dejlig oplevelse fik dejlig…
Havde en dejlig oplevelse fik dejlig frokost idag og dejlig betjening sikke en atmosfære i den dejlige have
Frygteligt
Frygteligt - kommer der aldrig igen.
Først fik vi elendig plads, bad om ny. Så det, som andre anmeldere skriver: meget af det på menukortet havde de ikke. Vi vælger så gryderet med oksekød. Føj, 5 små stykker kød, det var alt, men 10 tons sovs og cocktailpølser, der var 2.sortering, smagte virkelig af brusk. Mine ris var ikke kogte, og de var kolde. Det + 1 glas rosevin og 1 øl gav vi 525 kr for. Hold kæft, vi følte os taget ved næsen. Og så var der møgbeskidt. Har intet godt at sige.
25års epoke er slut.
25års epoke er slut.
Efter en del besøg de sidste 25år blev der sat en endelig stopper for bespisning her.
Startede med et menu kort hvor flere ting var udsolgt eller, det lavede de ikke i dag.
2 rejecocktail og en cæsar salat hvor der var så meget sand i salaten(blev ikke tilbudt nyt), at man burde skifte kokken ud med en anlægsgartner.
En ribey der var så rød, at en gang hjertemassage kunne få den til selv at forlade tallerken.
Tjeneren var meget i tvivl om det lige var hans dag at have gæster.
Hele butikken trænger til at spænde hjelmen, fra dørhåndtaget på hoveddøren til skraldespanden i gården. Vi brugte 1661kr.
Det er en teater forestillin, en lang monolog helt ærligt det værste jeg er blevet budt i bio
Det passede bedre til et teater.
Bestilte en hakkebøf
Bestilte en hakkebøf, sjældent har jeg fået så stor en hakkebøf, men kødet var halv råt og kartoflerne var rå, da jeg klagede over kartoflerne, fik jeg besked fra køkkenet at det var sådan kartoflerne var, om jeg i stedet ville have kartoffelmos, Jeg sagde ja tak, men det fortrød jeg for den var halvkold.
Lækkert smørrebrød, men elendig dessert
Vi var 4 kvinder på besøg grundlovsdag. vi fik bord til tiden og sad et rigtig godt sted.
Den røgede ål var udsolgt, så vi måtte finde menukortet frem, og vælge igen.
Drikkevarerne kom hurtigt, men var næsten drukket, da maden blev serveret. Smørrebrødet så lækkert ud og smagte også godt, men alt blev serveret på én gang, så der var lidt småt med pladsen på bordet.
Efterfølgende ville vi gerne have kaffe og the, dertil 3 x gammeldags æblekage og 1 x æbletærte.
HVILKEN SKUFFELSE. for det første varede det næste 30 minutter før desserterne blev serveret. Da de endelig kom, var æblekagen lavet med købe æblegrød, og ikke lagt lagvis i glasset med æbleraspen. Man skulle grave sig gennem et lag "flødeskum" fra dåse, for at komme til en dårlig æblegrød, og derefter en tør og hård æblerasp. Det havde muligvis hjulpet, hvis grød og rasp var lagt lagvis
Amatørbetjening og elendig anretning og…
Amatørbetjening og elendig anretning og servering. 8 mennesker der hver bestiller 3 stk smørrebrød ala carte Den røgede ål er udsolgt kl. 13:( …
24 stykker smørrebrød kommer ind samtidigt på 24 tallerkner, uden at der er mulighed for at have dem på bordet. ( dvs. 22, fordi den ene person først fik sin fiskefilet og æggemad, da vi andre havde spist . De lune retter står og bliver kolde imens vi spiser silden. Det ene stykke røget ål vi kan få bliver serveret med dild på!!!… ikke purløg som alle ved. Den friturestegte camembert som var 3. Stykke, er blevet iskold, og er serveret med uristet brød og uden solbær syltetøj , som foreskrevet. På anmodning, svares.. det har vi ikke!
Den halve flaske snaps som vi bestilte kommer ind lunken, uden iscooler, inden vi har fået både øl og mad. snapseglas sat på bordet som i et cafeteria. Gennemført elendig! . Dyrt, koldt og småsnusket. Find de rigtige små haver istedet!
En sørgelig omgang
Jeg bestilte bøf bearnaise, tjeneren spurgte ikke hvordan bøffen skulle tilberedes, og da jeg selv spurgte ind til tilberedningen fik jeg af vide at den som standard tilberedes medium, hvilket passet mig helt fint.
Jeg fik en gennemstegt bøf og bearnaise fra en spand. En sørgelig oplevelse.
Total ligegyldighed
Vi var blevet anbefalet at spise på klubben af gode naboer. Jeg bestilte tid ca en måned før via nettet. Vi ankom før beregnet og de kendte ikke til min reservation. De fortæller at jeg skulle have ringet i stedet og jeg antager at de kender til problametikken ang. Bestilling på nettet. Den søde servitrice fandt alligevel et bord til os hvor vi kunne være halvanden time. Det var fint for os vi glædede os til god mad.
Desværre gik der lidt over en time før servering, så der var ikke tid til at spise os mætte og kartoflerne var blevet kolde.
Ingen tvivl om at noget var gået galt i køkkenet. Der lugtede af brændt flæsk og der stod en stor røgsky ud fra køkkenet da døren blev åbnet. Der hvor vi kommer fra kalder man en spade for en spade. Vi var blevet tilbudt gratis drikkevarer eller i dette tilfælde hvor vi skulle forlade bordet hurtigt derefter gratis drikkevarer og sandheden så vi kunne finde et andet spise sted. Men der skal bare tjenes penge ind så det var fuld pris og vi forlod restauranten uden at være blevet mætte. De var total ligeglade med det som kaldes service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.