Rikke er ubetinget den bedste massør ! Man forlader hende altid som et nyt menneske. Hun er meget kompetent yder høj professionel service - og oven i købet er hun et meget dejligt menneske. Kurere... Mehr ansehen
Altid en god behandler
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kom til Rikke med vanvittige smerter i mine overarme , og hun lyttede og tog fat i netop problemet. Det var befriende at have en behandler der lyttede , og selvom det var en øm omgang kommer jeg i... Mehr ansehen
Jeg kan kun give Rikke min aller bedste anbefaling. Jeg er selv behandler og derfor “meget kritisk” i forhold til andre terapeuter Rikke finder uden problemer, de steder på kroppen, hvor man ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lægeexam. massør og Registreret Alternativ Behandler. Grundig og lydhør massør, der tager fat og arbejder i dybden. Fysiurgisk dybdegående smertelindrende massage, som løsner spændinger og myoser i musklerne. Jeg har +25 års erfaring med at løsne spændingshovedpine, lændesmerter og nakke/skulder spændinger. Graviditetsmassage øger dit velvære og øger din kropsbevidsthed under graviditeten, med alle de forandringer der sker med kroppen. Erfaren massør
Vonsildvej 35 , 6000, Kolding, Dänemark
Massage til ug med kryds og slange 👍👍👍👍👍👍👍
Altid en fornøjelse at komme ved Rikke, hun har hjulpet mig med både ondt i skulder og lænd, flere gange ❤️
Virkelig dejlig oplevelse og det har hjulpet lige med det samme jeg kommer helt klart igen
Jeg kom til Rikke med vanvittige smerter i mine overarme , og hun lyttede og tog fat i netop problemet. Det var befriende at have en behandler der lyttede , og selvom det var en øm omgang kommer jeg igen .
Rikke er virkelig dygtig, " ser med sine hænder" hvilke skavanker kroppen har og hvad det skal løse op.
Samtidig... god humor.
Kurerer min trælse spændingshovedpine 🙏🏼
Hun får min varmeste anbefaling

Antwort von Massøren i Vonsild
Super god behandling og godt massage arbejde med rigtig god og positiv virkning som sædvanlig dejlig lethedsfølelse i kroppen 👋
Glæder mig allerede til næste behandling 😅😍🌹🥳

Antwort von Massøren i Vonsild
Rikke var super dygtig og behagelig, jeg følte mig tryg og så godt tilpas!

Antwort von Massøren i Vonsild
Det var bare super dejligt

Antwort von Massøren i Vonsild
Mega god behandling også sammenlignet med andre. Jeg kan især mærke det i dagene efter at det har effekt :)

Antwort von Massøren i Vonsild
Endnu engang god og dybdegående massage,hvor Rikke kunne finde de "ømme punkter" og tak for snakken og ord med på vejen 🙏
Varm anbefaling herfra 🥳

Antwort von Massøren i Vonsild
Jeg var heldig at få en tid samme dag, hvor smerterne var intense. Jeg følte mig tryg ved Rikkes behandling, hvor hun virkelig tog fat de rigtige steder. Jeg kommer gerne igen :-)

Antwort von Massøren i Vonsild
Kompetent og behagelig massør, finder hurtigt frem til dine ømme punkter, løsner spændinger med “gode fingre”

Antwort von Massøren i Vonsild
Rikke er fantastisk til at finde det rette “spot”! Hun får mine varmeste anbefalinger 👍

Antwort von Massøren i Vonsild
Rikke er meget dygtig og tager godt ved, og det kan jeg godt lide. Jeg fik 1 times dybdegående massage. Det løsner mine spændinger. Kan klart anbefale Rikke.

Antwort von Massøren i Vonsild
Jeg går altid fra behandling med dejlig vælvære i kroppen og glæder mig til næste gang der løsnes op for mine spændte muskler i ryggen og nakken

Antwort von Massøren i Vonsild
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.