Wyprawialam swoje urodziny w tym super lokalu. Nasze dania byly bardzo smaczne kolorowe porcje niesamowite olbrzymie podane w bardzo szybkim czasie mimo duzego ruch w restauracji. Service z... Mehr ansehen
Her serverer de god dansk mad i overflod. Vi fik en pragtfuld frokostanretning, først 3 slags sild, så en stor tyk veltillavet rødspættefilet, røget laks med røræg, hønsesalat med bacon/champignon, l... Mehr ansehen
Dejligt og hyggeligt sted 😃 store portioner mad, personlig betjening og dejlig dansk mad 😃 Tænker at toiletter godt kunne trænge til en opdatering 😳👍
Vi var en gruppe på 40 pensionister på tur til Bl.a. Amalinborg museet og Marmorkirken. Vi havde aftalt med Daniela at nyde en frokost i den hyggelige mindehave hvor vi blev beværtet med 2 dejlige s... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
v/ Daniella og Per Krog Enghavevej 4 - 1674 København V Køkkenet har åbent mellem kl. 12.00 og 21.45
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mega god service og skide lækkert mad
Mega god service og skide lækkert mad - man skal være en rigtig mand for at spise op 😁
Fantastisk 👌🏼
God mad og altid super service ❤️
Hyggelig oase i København.
Hyggelig oase i København. Klassisk dansk veltillavet mad. Dejlig have at sidde i om sommeren. God og opmærksom betjening.
Wyprawialam swoje urodziny w tym super…
Wyprawialam swoje urodziny w tym super lokalu.
Service znakomity, obsługa zawsze uśmiechnięta.
Kilka razy byliśmy pytanie czy nic nam nie potrzeba mimo dużego ruchu.
Czuliśmy się bardzo zadbani przez obsługę.
Bravo Bravo
To nie jest nasz pierwszy ani ostatni raz w tym wspaniałym miejscu.
Bardzo dziękujemy
Barbara z Østerbro
Skønt sted midt i byen.
Skønt sted midt i byen.
Hyggelig oase med skønt personale og dejlig mad
Charmerende betjening
Hyggelig atmosfære. Charmerende og tilstedeværende betjening. Veltilberedt mad.
Bedste stjerneskud i byen
Spist der mange gange
Spist der mange gange, altid god service
Og dejligt mad.
Kommer tit til frokost, smørbrød
Stort og lækkert.
En dejlig restaurant med super service
Dansk mad på fad 🇩🇰👌
Super god mad, og kanon hyggelig stemning. Store og flotte anretninger, som mormor ville være stolt af. Helt sikkert et besøg værd. Tak for mad.
Det traditionsrige danske køkken🤩
Det traditionsrige danske køkken🤩. Alt lavet fra bunden, så smagen er himmelsk. En middag for to, holde familie- eller firmafest - eller en god ide til turister som vil have en oplevelse✅.
Elsker Klubben
Elsker Klubben! Er kommet der flittigt i mange år! Om sommeren i den hyggelige gårdhave midt i hjertet af Vesterbro❤️ om vinteren i de hyggelige stuer med stemning alle vegne. Altid nok mad! Altid smil på værterne! Altid hyggeligt :-)
Dejligt sted I hyggelige omgivelser 😉
Jeg har spist på Klubben mange gange.
Man får altid rigtig lækker mad, god betjening og så er det et dejligt sted, det er altid hyggeligt om man spiser inde eller ud i den hyggelige gårdhave.
Skal snart der ind igen 👍😊🥰
Magic place in center of Copenhagen
Magic place in center of Copenhagen. Me and my family had a good time and we are very satisfied. We ordered open sandwiches,fried pork,schnitzel.stew. We wasn't waiting for a long time.All of food that we ordered was fresh and delicious.Service was high class.Nice and friendly atmosphere.I recommend this place.
En hyggelig perle på Vesterbro.
Her træder du ind i hjertet af Vesterbro, hvor man straks føler sig hjemme og velkommen. Her får du dansk mad, og masser af det. Hvis man er sulten når man går, så er man selv ude om det.
Betjeningen er festlig, øllet koldt og flæsket sprødt.
Jeg kommer snart igen.
Jeg er kommet på Klubben i 25 år
Jeg er kommet på Klubben i 25 år. Jeg bliver altid mødt med et smil af glade tjenere, der altid er med på en spøg (hvis man da selv byder op, ellers skal de nok lade dig være)
Stemningen er altid god og man føler sig velkommen.
Maden er traditionelt dansk og i rigelige mængder... Er det pincet mad du er ude efter, skal du gå et andet sted hen.
Maden smager godt og jeg kan varmt anbefale schnitzelen, den stegte flæsk og den gammeldags oksesteg.
Jeg har været næsten hele menukortet igennem (der er for nyligt kommet nye retter jeg ikke har nået at prøve).
Klubben er den restaurant jeg har besøgt flest gange, med en meget stor margin... og jeg tager snart der ned igen.
Highly recommended place to try Danish…
Highly recommended place to try Danish food when one visit the Denmark, food was delicious service was fantastic, waiters have a sense of humour eventhough they got busy , full of people outside in the garden, we really enjoyed our day of course we will come again .. vises klubben...
We were there last week Group of 8…
We were there last week Group of 8 People, we found so good restaurant around the city, we tried some of danish dishes and food was so delicious and plenty enough. Waiters are so fantastic, good family environment. Definately we Come again when we visit the denmark. Very recommeded...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.