Wyprawialam swoje urodziny w tym super lokalu. Nasze dania byly bardzo smaczne kolorowe porcje niesamowite olbrzymie podane w bardzo szybkim czasie mimo duzego ruch w restauracji. Service z... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Her serverer de god dansk mad i overflod. Vi fik en pragtfuld frokostanretning, først 3 slags sild, så en stor tyk veltillavet rødspættefilet, røget laks med røræg, hønsesalat med bacon/champignon, l... Mehr ansehen
Dejligt og hyggeligt sted 😃 store portioner mad, personlig betjening og dejlig dansk mad 😃 Tænker at toiletter godt kunne trænge til en opdatering 😳👍
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
v/ Daniella og Per Krog Enghavevej 4 - 1674 København V Køkkenet har åbent mellem kl. 12.00 og 21.45
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigelig god mad og god betjening
Brugte min sweet deal i går sammen med en god ven.
Frokostplatten indeholdt rigelig god mad og vi nød eftermiddagen i det gode vejr. Betjeningen var hurtig og effektiv. Et sted jeg gerne kommer igen.
God klassisk dansk frokost platte og…
God klassisk dansk frokost platte og venlig betjening. Varm anbefaling herfra.
God mad og betjening
God mad og betjening
Hyggelige omgivelser
Helt klart et besøg værd
En ægte oplevelse!
En ægte oplevelse!
Hvis man vil have den ægte danske oplevelse, så er man kommet til det rette sted. Maden er vidunderlig, og værtskabet er så hjemligt som man kunne ønske sig! Kom til Restaurant Klubben hvis du vil have den ærlige og ægte oplevelse af klassisk dansk mad. Et af de sidste steder, hvor alle kan føle sig velkommen.
Ord er ikke retvisende - det skal opleves!
Efter at have kommet her i mere end 10 år, med familie og venner, er det tid til en ordentlig anmeldes.
Af hjertet tak
Helt fantastisk sted at få ægte dansk…
Helt fantastisk sted at få ægte dansk mad. Der er så hyggelig en atmosfære og fantastisk personale. En klar anbefaling her fra!
Fantastisk man og dejlig service fra…
Fantastisk mad og dejlig service fra det søde personale
Super godt.
Klassisk dansk mad som både er godt for…
Klassisk dansk mad som både er godt for maven og pengepungen.
Virkelig god service og glimrende mad til prisen
Værd at besøge
Jeg har tit besøgt denne restaurant og altid har jeg oplevet venlig og kompetent betjening. Maden er velsmagende og portioner er store. Jeg nyder både deres gårdhave og deres restaurant i løbet af den kolde tid og anbefaler gerne stedet. Der er plads til både små og store selskaber og det er let at komme til stedet med bus og nu også metro fra Enghave plads. Buslinierne 26 (Vesterbrogade) og 1A som stopper lige udenfor restauranten. Vel mødt, siger jeg.
Frokostpause i forb.med udflugt med 40 gæster.
Vi var en gruppe på 40 pensionister på tur til Bl.a. Amalinborg museet og Marmorkirken. Vi havde aftalt med Daniela at nyde en frokost i den hyggelige mindehave hvor vi blev beværtet med 2 dejlige stykker smørrebrød til hver og frit valg af drikke øl, vand eller et glas vin efter eget valg. Vi havde et lokale for os selv og snakken gik flittigt. Som arrangør har jeg efterfølgende kun fået positive tilkendegivelser om både valget af den skønne Vesterbro oase og den dejlige mad. Vi kommer helt bestemt tilbage en anden gang. Tak Danielle for gæstfrihed og den gode stemning.
Mvh
Gert Christiansen
Fantastisk god mad
Fantastisk god mad, vi fik en platte med smørrebrød.
Personalet er fantastisk, rigtig god service,
Mens hyggeligt sted
Johnni
Dejligt sted
Dejligt sted, super personale. Virkelig god service af Jeff og hans kolleger. Dejligt at vi kunne sidde inde, da jeg ikke er glad for hvepse.
Lækker service og mad
Super fantastisk mad og super service. Bestemt et besøg vær.
God aften i Klubben
Daniella, Onkel Jeff og ingen mindre end Viggo byd velkommen på en dejlig aften med Mad, Øl og masser af hygge!
Stedet skal genbesøges!
Fedeste aften på Klubben
Fedeste aften på Klubben! Tak til kongen af verden Jeff og ikke mindst tjener Vigo.
God mad og aften hos Daniella
God mad og aften hos Daniella, Viggo & Jeff
Dejlig aften hos Daniella
Dejlig aften hos Daniella, Viggo og Onkel Jeff!
Det bedste sted i byen
Det bedste sted i byen!
Skøn betjening, lækkert mad, og hyggeligt sted ! Bestemt et besøg værd!
Fantastisk lille oase mit i København…
Fantastisk lille oase mit i København super god service, smilende personale. Ægte dansk mad som smager fantastisk og gode portioner. Det er et sted der skal opleves og nydes ....vi glæder os til at komme igen
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.