Relevant Bewertungen 327

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt serum’en i ca. to uger nu, og kan allerede se en forandring i hovedbunden, som tidligere var rød og tør, hvilket nu er næsten væk. Indtil videre er jeg tilfreds, ser frem til resultaterne... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ville egentligt helst give 3 1/2 stjerne. Dejlige produkter, men irriterende emballage. Pumperne stopper med at virke når der er 1/3 tilbage. Shampoo og conditioner er ens beholdere, hvilket gær de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hold da op. Nu har jeg sloges med hudproblemer hele mit liv og har afsøgt markedet for egnede produkter gennem 3 årtier. Har indtil nu ikke fundet noget 100% tilfredstillende. Så prøvede jeg Relev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været super glad for nedenstående tre produkter: - Multi-Treating Body Exfoliator - Deep Moisturizing Body Lotion - Spot Recovering Body Serum Ovenstående produkter har jeg bestilt i citr... Mehr ansehen

1. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Relevant is on a mission to develop body care products that are good for your body and our planet 🌍 For too long the body has been a second priority - it's about time we start treating it right. Our products contain a high amount of active ingredients that truly make a positive difference for your skin. If you've any feedback for us, feel free to write us an email at hello@relevantcos.com

4.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Genial deoderant

Modtog deodorant og håndcreme dagen efter bestilling.
Deodoranten er bare genial. Jeg har brugt den i et par år nu. Går aldrig tilbage til de “gamle”.

6. März 2023

Hej Annette,

Hvor er det dejligt at høre - Tusind tak! 🙌

Hurtig levering/effektive kropsprodukter

Hurtig levering af mine produkter.
Krops produkterne bodyserum og bodycreme er super gode til min tørre hud. De er effektive begge produkter. Dog vil jeg ønske, at priserne bliver lavere, hvis jeg skal være fast bruger af disse produkter fremadrettet. 5 stjerner fra mig

11. März 2023

Hej Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse om vores Body Serum og Body Lotion! ⭐

Vi håber at vi kan få lov til at levere til dig igen 😉

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Godt for nogle, ikke mig.

Produktet var blevet mig anbefalet, ligesom Sandalwood Deodoranten duftede særdeles tillokkende i butikken. Desværre fremprovokerede den en ubehagelig svedlugt, som jeg ellers aldrig har udstødt før - selv uden brug af deo. Herudover lavede den gule skjolder på min hvide t-shirts. Produktet blev desværre aldrig et godt match med mig..

6. März 2023

Hej Louise,

Tak for din besked. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores deodorant.

Vi er dog først og fremmest interesseret i at høre, hvor langt tid du har brugt deodoranten? På vores webshop informerer vi om, at der er en tilvænningsperiode i minimum 2 uger. Grunden til det er, at dine armhuler automatisk vil begynde at udløse affaldsstoffer, som tidligere har været blokeret. Denne proces kan altså ske at give en dårlig lugt - dog skifter vores kunder ofte uden problemer. Efter tilvænningsperioden bør du heller ikke kunne få gule skjolder på nye t-shirts.

Vi håber at du fortsat vil give deodoranten en chance. Ellers er du meget velkommen til at skrive på hello@relevantcos.com, såfremt at du skulle have yderligere spørgsmål :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for levering af et fantastisk…

Tak for levering af et fantastisk produkt.
Rigtig god service.
Udfordringen med levering af DAO, men det blev håndteret til min fulde tilfredhed.

1. März 2023

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse omkring vores produkter og service! Og dejligt at der blev fundet en løsning ift. forsendelsen af din pakke ⭐

Vi ser frem til at levere til dig igen 😉

halvtom deodorant

Jeg fik en sandalwood rollon deo i fødselsdagdsgave købt i Matas, den var helt tydeligt halvtom - syntes jeg ville gøre dem opmærksom på fejlen på deres facebookside, men blev mødt med en arrogant og mistroisk attitude, samt en forklaring på at de nu havde rystet og tjekket deodoranter fra samme produktion - uden at have bedt om batchnummer....jeg kommer aldrig til at bruge mine penge på det skrald

22. Februar 2023

Hej René.
Det har bestemt ikke været hensigten, at være mistroisk overfor dig, tværtimod. Vi var meget interesseret i din henvendelse, da det ikke er noget vi har oplevet før. Derfor bad vi dig om enten et billede eller en vægt på deodoranten, som du har fået i gave. Så har vi nemlig mulighed for at undersøge sagen nærmere 😊

Vi har dog tilbudt at sende en ny deodorant til dig hurtigst muligt, såfremt at du er interesseret i det.

Vi ser frem til at høre fra dig 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækre produkter - dårlig deo

Jeg ville købe et 4 step Bodykit, men fordi deodoranten (Sandalwood) ikke kunne vælges i dette kit, endte jeg med et 3 step Bodykit og måtte købe deodoranten ved siden af. Jeg har stor glæde af produkterne, der skal ikke bruges så meget i det daglige. Dog virker deodoranten ikke for mig, lugten under armene er dårlig.

22. Februar 2023

Hej Henrik,
Dejligt at høre at du er glad for vores 3-step Body Kit! Dog er vi kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med vores Sandalwood Deodorant. Det er selvfølgelig individuelt om man er vild med duften, eller ikke.

Vi håber dog på at du vil prøve vores Citrus & Cucumber variant i stedet, da det er samme duft som resten af dine hudplejeprodukter 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er den reneste og mest effektive…

Det er den reneste og mest effektive deo jeg nogensinde har brugt. Jeg har brugt den i et par år nu, og kan anbefale den på det stærkeste . Især hvis man har sensitiv hud. Skøn mild duft 👌😊

15. Februar 2023

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er vild med vores deodorant ⭐

Super-god oplevelse

Super-god oplevelse.
Skrev mange spørgsmål, og fik omgående svar på dem allesammen 😃

Hej Niels-Jørgen,

Vi er glade for at høre at du fik den rigtige hjælp! God fornøjelse med produkterne 🙌

Fantastisk creme

17. Februar 2023

Hej Gitte & Lars,

Det er vi rigtig glade for at høre! Tusind tak for den fine anmeldelse 🙌

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter en uges brug var begge mine…

Efter en uges brug var begge mine armhuler hævet og røde. Kan på ingen måde anbefalde produktet.

15. Februar 2023

Hej Anne Natalie

Tak for din besked. Vi er kede af at høre, at du har fået udslæt af at bruge vores deodorant.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores formulering og vil derfor håbe, at du vil række ud til os på hello@relevantcos.com for at blive en del af vores testgruppe, så vi kan udvikle en formulering, som også du kan bruge.

Håber at høre fra dig på vores kundemail :-)

Hold da op.

Hold da op.
Så prøvede jeg Relevant scrub og bodywash. Og min hud er som forandret. Silkeblød og glat, uden knopper.
Nu vil jeg afprøve bodylotion også, og se om den er ligeså fremragende.
Produkterne er lidt i den dyre ende, men alle pengene værd. Så kæmpe anbefaling herfra.

13. Februar 2023

Hej Jannie,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at vores Body Wash og Body Exfoliator lever op til dine forventninger ⭐

Rigtig god fornøjelse med vores Body Lotion.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Giver masser af fugt til huden. Godt for kroppen og godt for miljøet.

7. Februar 2023

Hej Tine,

Det er vi rigtig glade for at høre! Tusind tak for din fine anmeldelse om vores produkter 🙌

Deodoranten virker ikke.

7. Februar 2023

Hej Karin

Det er vi selvfølgelig kede af at høre. Vi forsøger altid at vælge de bedste ingredienser og udvikle de bedste produkter for kroppen. Derfor er vi også meget interesseret i at høre, hvad du mener der ikke virker ved vores deodorant.

Kontakt os meget gerne på hello@relevantcos.com, så finder vi en løsning :-)

Skønne produktet

Skønne produktet. Blir altid så glad når jeg prøver nye ting hos jer, er aldrig blevet skuffet 👍

Hej Willman,

Hvor er det dejligt at høre! Sikke en skøn feedback! 🤩

Mirakelprodukter!

Mirakelprodukter!! Jeg købte Relevants anti blemish body duo, og jeg kan kun sige, at det er mirakelprodukter!! Jeg har i årevis døjet med bumser og udslæt på armene, og har brugt utallige produkter for at forebygge problemet, men intet har virket. Nu har jeg brugt Relevants produkter i 2 måneders tid, og så allerde kort tid efter en kæmpe forskel, og nu efter 2 måneder kan jeg se yderligere bedring. Jeg stopper selvfølgelig ikke her, og håber, at jeg kan komme helt af med mit issue, jo længere tid jeg bruger produkterne.
Tak til Relevant.

Hej Sophia,

Sikke en dejlig anmeldelse!
Dejligt at høre at du er fuldt ud tilfreds med vores Anti-Blemish Body Duo 🙌

Flot produkt!

Flot produkt, fedt site, go service og endda med tilbud

4. Februar 2023

Hej Morten,

Tusind tak skal du have! 🙌

Amalie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr