Relevant Bewertungen 327

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt serum’en i ca. to uger nu, og kan allerede se en forandring i hovedbunden, som tidligere var rød og tør, hvilket nu er næsten væk. Indtil videre er jeg tilfreds, ser frem til resultaterne... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ville egentligt helst give 3 1/2 stjerne. Dejlige produkter, men irriterende emballage. Pumperne stopper med at virke når der er 1/3 tilbage. Shampoo og conditioner er ens beholdere, hvilket gær de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hold da op. Nu har jeg sloges med hudproblemer hele mit liv og har afsøgt markedet for egnede produkter gennem 3 årtier. Har indtil nu ikke fundet noget 100% tilfredstillende. Så prøvede jeg Relev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været super glad for nedenstående tre produkter: - Multi-Treating Body Exfoliator - Deep Moisturizing Body Lotion - Spot Recovering Body Serum Ovenstående produkter har jeg bestilt i citr... Mehr ansehen

1. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Relevant is on a mission to develop body care products that are good for your body and our planet 🌍 For too long the body has been a second priority - it's about time we start treating it right. Our products contain a high amount of active ingredients that truly make a positive difference for your skin. If you've any feedback for us, feel free to write us an email at hello@relevantcos.com

4.6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Potentiale - men produktet mangler kvalitet

Lækre flasker og hurtig levering.
Desværre har shampooen ikke en lækker feel, og mit hår bliver virkelig hurtigt fedtet efter brugen.
Øv!

6. Juni 2023

Hej Malle,

Vi har forsøgt at samle de bedste aktive ingredienser i vores hårplejeserie. Derfor er vi selvfølgelig kede af at høre om din oplevelse.

Vi håber, at selvom vores Shampoo ikke har givet dig din ønskede effekt, at du kunne have lyst til at prøve nogle af vores andre produkter i stedet :-)

Jeg er fan

Jeg oplever at relevants produkter er med til at holde min hud fugtig og smidig hele dagen. Serumen er dejlig let og plejer min hud på, især ryg og ben. Lotion fugter og er drøj i brug og roll on gør at jeg ikke lugter at sved i løbet af dagen. Jeg har lige indkøbt den nye shampoo, balance & hydrate, og conditioner, smoothie & repair, i håb om at de kan hjælpe på min tørre hovedbund🤞🏻
Jeg kan rolig sige at jeg er fan af relevant🤗 Fik jeg nævnt at det også har en betydning at der er tænkt på miljøet, både med hensyn til indhold og emballage👍

5. Juni 2023

Hej Mette,

Warw, hvor er det dejligt at høre! Sikke en skøn feedback på vores produkter.

Tusind tak for det 🤩

Super lækre produkter

Super lækre produkter. Bruger dagligt både deo, håndcreme, shampoo og balsam, og alle produkter lever helt op til forventningerne og holder hvad de lover. Hurtig og venlig ekspedition. Varm anbefaling herfra.

5. Juni 2023

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det rigtig dejligt at høre! ☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Relevant laver nogle fantastiske…

Relevant laver nogle fantastiske produkter, der virker godt for mig. Specielt vil jeg fremhæve deres hårshampoo og vil nu se frem til at tage deres solcreme i brug.

29. Mai 2023

Hej Anne Marie,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi håber at du har fået fat i vores solcremer ☀️

Godt produkt, dårlig emballage

Jeg har haft jeres Roll on deo, og var helt vildt glad for selve indholdet i deo’en, men er virkelig ikke fan af emballagen. Føles billigt og så doserer den alt for meget på en gang. Derfor brugte jeg den også hurtigt op, hvilket er træls, når den ikke er helt billig :/

29. Mai 2023

Hej Rikke,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med duften af vores deodorant. Dog er vi kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores emballage eller doseringen af indholdet. Det vil vi helt sikkert arbejde videre på 💪🏻

Spot Recovering Body Serum

Jeg bruger relevant Spot Recovering Body Serum, og jeg synes den er rar at have på huden, og den ser ud til at lysne min hud. Men er det normalt, at den skal have en virkelig mærkeligt lugt? Lugten giver mig nærmest kvalme.

15. Mai 2023

Hej Hemmeligt,

Tak for din feedback omkring vores Body Serum.

Vi er glade for at høre, at den har god effekt på din hud, men er selvfølgelig ærgerlig over at høre, at du ikke er vild med duften af indholdet. Vi noterer din henvendelse til vores produktansvarlig - også vil vi gerne kontakte dig igen, såfremt at vi har brug for en nærmere uddybelse 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækker og skøn deodoranter

Virkelig lækker og skøn deodoranter. Top kvalitet og tankegang bag produktet. Og meget fin pris. God service, priser og produkter👌

4. Mai 2023

Hej Annelie,

Tusind tak for din fine anmeldelse! ☀️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De bedste “sikre” deodoranter jeg har…

De bedste “sikre” deodoranter jeg har afprøvet. Har brugt relevant langt over et år nu. Måske to. Og de virker bare uden problemer. Før svedte jeg igennem alt hvad jeg prøvede. Disse virker.
Før kunne man mixe deodoranter på kryds og tværs og stadig få rabat når man købte flere. Det har de fjernet nu. Derfor jeg kun giver fire stjerner. Men deres deo fortjener fem.
Deres body exfoliator fortjener fem stjerner. Min hud bliver så lækker og blød og glat.
Jeg håber at de laver nogle testere på deres nye shampo så jeg også kan afprøve dem. Vil ikke købe et helt sæt hvis de virker godt til mit hår.

Hej Ann Louise,

Tusind tak for din fine anmeldelse om vores deodorant og Body Exfoliator! ⭐

Vi vil rigtig gerne notere dit behov for at mixe vores deodoranter - og give besked videre til vores hjemmesideansvarlig.

Vi håber også, at du kunne have lyst til at afprøve vores Shampoo! 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter og fin service på…

Gode produkter og fin service på hjemmeside samt hurtig levering

Hej Jacob,

Hvor er det dejligt at høre - Tusind tak for den fine anmeldelse! 🙌

Ekstra ordinært godt produkt

Lækre produkter. Skøn duft. Drøje i brug. Flot emballage og gode for krop og miljø. Det er ekstra ordinært mange ting at få i et og samme produkt.

Hej Sand

Tusinde tak for den dejlige anmeldelse. Vi er glade for, produkterne lever op til dine forventninger og mere :-)

Rigtig god dag
Christian

Ingen svar

Har bestilt ordre for mere end en uge siden. Penge blev hævet med det samme, men her en uge senere er status for ordren fortsat ukendt. Har skrevet på chat og mail, men får intet svar. Gode produkter, men virkelig dårlig service.
Relevant1037

9. April 2023

Hej Jan

Vi har netop vendt tilbage på din henvendelse og håber, vi kan finde en løsning. Pakken er i hvert fald sendt afsted til dig, så der må desværre være sket noget under transporten.

Beklager igen ulejligheden, men er sikker på, vi nok skal løse udfordringen.

Vh Christian

Fantastisk produkt!!

Jeg har længe døjet med urenheder på mine overarme, og så relevants reklame på Instagram. Jeg bestilte derfor body exfoliator, som jeg anvender 2 gange om ugen, og body serum som påføres hver dag ca.
den har gjort en kæmpe forskel for mig, og jeg er vild med duften. Jeg vil helt klart anbefale relevant. Jeg glæder mig til at prøve deres nye hårprodukter. Hvis de er ligeså fantastiske, så bliver relevant mit nye primære mærke. Mega godt produkt!

13. April 2023

Hej Cecilie

Først og fremmest tusinde tak for den dejlige anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har oplevet så god effekt af produkterne :-)

Vi er sikre på, at hårprodukterne også vil leve op til dine forventninger. Lad os endelig høre din feedback, når du har haft mulighed for at prøve disse af også.

Rigtig god dag
Christian

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Øv, ingen virkning

Øv, trods høje forventninger, indfriede hverken body wash eller serum dem. Så ingen resultater. Løb også usandsynligt hurtigt tør for serum + den var enormt klistret, så kommer helt sikkert ikke til at købe produkter fra Relevant igen. Det eneste positive er at produkterne dufter godt.

1. April 2023

Hej Anja,
Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores Body Wash og Body Serum.

Vores serum er dog meget drøj i brug, hvilket betyder at den i gennemsnittet gerne skulle holde i 2 måneder. Og da du skriver, at den føles klistret, så kunne det tyde på at du simpelthen har påført for meget af gangen.

Vi vil dog meget gerne i dialog med dig, så vi kan finde en løsning på problemet. Skriv derfor gerne til os på hello@relevantcos.com :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare et standard produkt til høj pris - kan ikke anbefales

Der er så meget her, som ikke fungere for mig...
Først da jeg hørte om produktet, tænkte jeg YES, endelig noget med fokus på huden, miljøet og nemt fordi hele familien kan bruge det.
MEN produkterne indholdsfortegnelse er fyldt med standard ingredienser og slet ikke for følsom hud eller hud der vaskes ofte. Har jeg barberet mig under armene sviger det meget når jeg bruger deodoranten.
Derudover løb den ud i min toilettaske da jeg var på ferie, selvom låget var skruet ordentlig på.
Selvom virksomheden brander sig med genbrugsplast, er der små plastkugler i skrubben?! Mikroplast er ikke ligefrem miljøvenlig.
Og alt i alt har jeg andre produkter, som gør meget mere for min hud og krop, specielt taget prisen i betragtning.
Synes derfor ikke i holder noget af det i reklamerer jer for at være..

23. März 2023

Hej Katharina,
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores deodorant. Dog ville vi ønske, at du havde henvendt dig til os, så vi kunne finde en løsning på problemet.

Ift. vores ingredienser, så udvælges de bl.a. til at kunne leve op til de 4 store certifikater - Vegan, Svanemærket, Allergy Certified og Cosmos Organic. Og især vores hvide og parfumefrie variant, vil vi særligt anbefale til dig, hvis du særligt døjer med allergiske reaktioner.

Derudover står vi fuldstændig ved vores ansvarlighed på vores emballage. Vi har skrevet nogle ord omkring det, som vi håber at du vil give dig tid til at læse: https://relevantcos.dk/pages/packaging.

Men skriv endelig til os på hello@relevantcos.com, så kan vi finde en løsning på din oplevelse hos os :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er super glad for Relevant…

Jeg er super glad for Relevant deodoranten. Har brugt dem i lang tid nu og kan stole på dem 100% uanset om jeg træner eller skal være "pæn i tøjet".

18. März 2023

Hej Rikke,

Hvor er det dejligt at høre - Tusind tak for den fine anmeldelse! 🙌

Dårlig helhedsoplevelse

Bodycrub er non effektiv, kornene er så bløde, det nærmest virker som alm sæbe…
Body serum og body lotion er klistret og ubehagelig på huden, virkelig en dårlig oplevelse!

16. März 2023

Hej Jannie,
Åh, det er vi kede af at høre. At vores korn er for bløde og vores Body Lotion og Body Serum er for klistret, er ikke noget vi har hørt før. Derfor må du meget gerne række ud til os på hello@relevantcos.com, så vi kan finde en løsning på din oplevelse.

Vi ser frem til at høre fra dig 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Synes prisen er lidt for høj i forhold…

Synes prisen er lidt for høj i forhold til størrelsen af produkterne... det kunne godt gøre at jeg ikke købte dem igen trods gode produkter.

15. März 2023

Hej Cecilie,

Det er vi selvfølgelig kede af at høre. Dog er vi meget interesseret i at høre hvilke produkter du specifikt tænker på. Ræk endelig ud til os på hello@relevantcos.com 😊

Elsker

Jeg har nu bestilt fra relevant 2 gange og kan med sikkerhed sige at deres body exfoliator virker som den skal!! Det er det eneste som virker på min urene hud på ryggen/skuldrene og jeg eeeelsker den!! Helt sikkert noget som burde prøves. Derudover er leveringen utrolig hurtig, hvilket også er et kæmpe plus
Kundeservicen er også helt i orden! Jeg fik en mega dejlig besked fra relevant, om at de har bemærket at det er anden gang jeg bestiller derfra og at de er mega glade for det.
Prøv det!!

14. März 2023

Hej Layla,

Hvor er vi glade for at høre, at du er vild med vores Body Exfoliator - og at den hjælper på dine irritationer på ryggen. Tak for den gode feedback! ⭐

Vi glæder os til at levere til dig igen 🙌🏻

Amalie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr