Das sagen Bewerter
Det var forholdsvis nemt og let at booke rejse og hotel. Vi fik papirerne pr mail, med det samme. Rejsefeber var venlige at videresende mail fra hotellet til os - så vi kunne have en dialog omkring an... Mehr ansehen
Under bestilling af billet i fjernøsten, opdagede jeg først et par dage senere, at jeg INGEN form for kvittering/billet havde modtaget. Da jeg ringede og forklarede mig, gik der mindre end 2 minutte... Mehr ansehen
God behandling i Kundeservice. Dog kunne man ikke definere: Modified American Plan. Så vi er ikke helt sikre på hvad vi får ud over morgenmaden. Alt på hjemmesiden står på dansk. Undtagen oplysning... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vil du gøre din drømmerejse til virkelighed, er du kommet til rette sted. Hos os kan du selv skræddersy og bestille din rejse, uanset om du er ude efter eventyr, storbypuls eller badeferie. En smidig pakke, skræddersyet af dig. Er du klar? - Vi giver dig rejsefeber.
Kontaktinformationen
Studiestræde 7, st., 1455, København K, Dänemark
- ordrer@rejsefeber.com
- www.rejsefeber.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Such good!!!!!
Nemt, hurtigt og priserne holdte hele vejen
Nemt og hurtigt og priserne holdte hele vejen. Rejsefeber var ikke de billigste i søgningen, men oplevede at priserne hos andre udbydere steg når jeg klikkede videre. Det gjorde de ikke hos Rejsefeber, hvor priserne på forsiden holdte hele vejen (inkl. skatter og alt). Havde faktisk fat i support fordi der var lidt udfordringer til alle sidst med betalingen, men også det gik hurtigt og smertefri.
Virker som en meget reelt firma mod andre også mere kendte udbydere. Da jeg ikke kendte dem selv besøgte jeg Trustpilot og kunne generelt se at de havde gode anmeldelser, det gave tryghed og jeg er i øvrigt nu 100% enig i. De bliver valgt næste gang også
Alt i alt en oplevelse til 5 stjerner
Nem at anvende og købte rejser…
Nem at anvende og købte rejser præsenteres på en overskuelig måde.
Telefonisk virker men man skal vente meget LÆNGE på at komme igennem
God hjemmeside
Hurtigt og forholdsvis simpelt
Super nemt og dejlig hurtigt at…
Super nemt og dejlig hurtigt at bestille ferie her. Glæder mig til at komme af sted.
Hilsen Inge
Rigtig god købsoplevelse
Rigtig god købsoplevelse; tilvalg, som kræver ekstrabetaling, kan man hurtigt klikke sig forbi, og man kan betale med MasterCard uden gebyr. Rejsefeber tilbød derudover denne rejse til den laveste pris. Jeg fik billetoplysningerne i mailen kort tid efter. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt, at booke på nettet.
Og samtalen med en af de ansatte, var meget behagelig!
Bookede fly helt uden problemer og…
Bookede fly helt uden problemer og ventetid.
nem og overskuelig hjemmeside..
Virker efter hensigten.
Nemt og overskueligt og billigt😀
God hjemmeside og fantastisk service
Grupperejser til Malaga
Rejsefeber Grupperejser havde booket fly til Malaga hos Vueling til os alle 14, 10 voksne og 4 børn i uge 7, 2018. Jeg havde hele tiden kontakt med den samme, Carsten Laursen, der hurtigt og effektivt, besvarede de spørgsmål jeg havde. God service. Vil bruge dem en anden gang hvis jeg får brug for en grupperejse.
Weekendtur til London
Godt, nemt og billigere end andre jeg har kikket på
Altid fin service ved bestilling
Ærgerligt at vi efter en dag opdagede…
Ærgerligt at vi efter en dag opdagede at vi havde en afbestillings forsikring -i vores hjemme forsikring - og så ikke havde mulighed for at få returneret den nye forsikring.
Utrolig dårlig website at bestille sine…
Utrolig dårlig website at bestille sine flybilletter over!
Vi bestilte billetter til USA og da vi trykkede videre til køb fik vi tilsendt en hel anden udrejse end den vi havde bestilt... kan ikke anbefales

Antwort von Rejsefeber
Ser ud til at de lige har ramt det vi …
Ser ud til at de lige har ramt det vi skulle bruge , til prisen og afgangstider 👍
billige flybilletter
billige flybilletter, hurtig ekspedition
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.