Ik ga voor langere tijd naar het buitenland
Ik ga voor langere tijd naar het buitenland om te werken. Goede uitleg over de reisverzekering en deskundig. wees mij ook op de gevolgen voor mijn zorgverzekeering, wat ik niet wist
Regel nu je reisverzekering en ontvang 10% extra korting op je premie! Voordelig, snel en betrouwbaar bij Mondial Assistance.
Ik heb een kortlopende annuleringsverzekering afgesloten en me vergist in de boekingsdatum. Twee keer gemaild geen reactie. Telefoonnummer op de polis niet bereikbaar. Verwijst naar Allianz. Gigantisch druk daar, lange wachttijd. Via chat ook niet verder gekomen. Afrader
Doorlopende reisverzekering afgesloten. Via de mail de polis ontvangen die niet duidelijk gespecificeerd was. Besloten om af te zien van de verzekering binnen 14 dagen. Gebeld met reisverzekeringkorting.nl. Onbeschofte bejegening, kon niets voor me doen, moest Allianz maar bellen. Alsof de beste man net uit zijn bed kwam. Duidelijk een 1-pitter die er geen zin in heeft. Krijgt wrs voor elke klant een fee maar doet verder niks. Allianz klantenservice overigens net zo onbeschoft.
Ik dacht een eigen-risicoverzekering huurauto/-camper te hebben afgesloten bij Allianz maar krijg contact met Reisverzekeringkorting. Gebeld met een vraag, werd zeer onbeschoft te woord gestaan en daarna doorverbonden met een eeuwige wachtrij. Toen maar een e-mail gestuurd met duidelijke omschrijving van mijn vraag. In de reactie stond geen antwoord, mijn vraag leek niet eens gelezen te zijn. Alleen een link naar een schadeformulier. Eens maar nooit weer.
Had een ingewikkelde vraag, maar prima uitgelegd. Hij nam de tijd voor mij en had veel parate kennis. Vond het zeker professioneel
Sprak dit bedrijf aan via whatsapp heel asociaal kan screenshot sturen van gesprek als nodig. Raad zeker niet aan om een vezkering af te sluiten bij dit bedrijf
When i tried to get some insight into their pricing the employee was very rude. I dont recommand dealing with them as an alternative look into axa-shengen
I got the same insurance of Allianz with a discount, it looks nice!