Ooit hier een laptop gekocht, deze bleek binnen de garantieperiode een defect te hebben, contact gezocht met redcoon en zou verholpen worden. Opgestuurd en periode niks gehoord, Daarna gaven ze aan da... Mehr ansehen
redcoon Benelux B.V.
Nieuwe smartphone besteld, conform levertijd bezorgt, maar er zat geen zegel meer op verpakking. RMA aangevraagd, terug gestuurd, en inmiddels 1,5 week later nog geen enkele respons. Volgens de klante... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Levering duurde vrij lang en er moest nog iets nageleverd worden. Hier moest ik zelfachteraan bellen om er achter te komen dat er weer een ander ordernummer was. Dit kon ik ook niet terugvinden op mij... Mehr ansehen
Aan telefoon netjes geholpen bij aanschaf telefoon. Vlot in bestellen, maar bij afrekening bleek er een toeslag te zijn ivm thuiskopieheffing. Dat is een normale heffing en zou dus gewoon in de prijs... Mehr ansehen
Schorpioenstraat 61a, 3067GG, Rotterdam, Niederlande
- 013-8200168
- info@redcoon.nl
- www.redcoon.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
De unieke redcoon beleving
Ik had een mooie Samsung koelkast uit de 60 minutes deal besteld. Met een mooie korting was dit de perfecte aanbieding. Na de bestelling kwam ik er ook nog eens achter dat Samsung nog Cashback gaf wat de kers op de taart was.
Snel na bestelling kreeg ik een mail over de levering welke mij niet helemaal duidelijk wanneer de levering zou plaatsvinden, dus heb ik de klantenservice geraadpleegd welke mij perfect te woord gestaan hebben. Hier bleek dat ik de mail niet goed gelezen had en dat de levering door een extern bedrijf kwam, maar door de ruime openingstijden hoefde ik daarvoor de volgende dag niet thuis te blijven omdat ik nu wist dat ik gebeld zou worden over de levering. De bezorgdienst heeft ruim van te voren gebeld over de dag van de levering en omdat iemand anders de koelkast in ontvangst zou nemen hebben ze me smorgens nog eens gebeld om een tijdvak af te spreken en kort van te voren belde de chaufeur nog eens met de mededeling dat hij er bijna was. Helaas bleek bij ontvangst dat er transportschade op de koelkast zat maar ook dit is snel en naar tevredenheid opgelost. Sublieme service Redcoon..!!
Oftewel snelle service tegen Hete prijzen zoals redcoon beloofd heeft :)
Goede prijzen, snelle levering
Mijn reden om bij redcoon te bestellen zijn de lage prijzen en snelle levering. Bij asnbiedingen moet je er wel snel bij zijn, anders kan de levering wel lang duren. Normaal gesproken binnen 24 uur wordt er geleverd. Prijzen liggen gemiddeld lager dan bij de concurrent, maar let op, de prijzen kunnen heel erg schommelen.
Hartstikke tevreden!
Wat een geweldige service weer van redcoon, snel en netjes verpakt, duidelijk mailcontact, perfect!
De producten van goede kwaliteit, laptop is een goede prijs-kwaliteit-verhouding en ook de muis is prima, ligt goed in de hand en doet zijn werk goed.
Zyxel NAS540
Super tevreden over Redcoon Benelux B.V.
Duidelijke website en supersnelle levering. De NAS was uitstekend verpakt, behalve de originele verpakking had Redcoon daaromheen nog een grote doos gedaan met veel buffer/verpakkings materiaal.
Prijs was ook veruit het goedkoopste in heel Nederland.
Zeer tevreden en zal zeker weer iets bestellen.
Snelle levering voor een goede prijs
Ik zocht een 7.1 versterker en had globaal wat specs in mijn achterhoofd. Toen Redcoon in de 60minute deals een mooie Maranz in de aanbieding had, hoefde ik niet lang na te denken. De site was duidelijk en snel, en de levering in beginsel de volgende dag al.
Dat dit uiteindelijk een dag later is geworden ligt niet aan Redcoon, maar aan het gebrek aan geduld van de pakketbezorger.
snelle levering, duidelijke site en prima prijs
Heb een decoder gekocht voor mijn tv, op de site waren de specs duidelijk de prijs was het goedkoopste aldus tweakers.net en beslist.nl
Levering voor 22u besteld morgen binnen en zo was het ook.
Volgende keer check ik jullie weer
Top!!
Ik zou zeggen alleen maar bij redcoon kopen
Tot nu toe meerdere bestellingen gedaan en alles netjes op tijd geleverd en wat niet geleverd kon worden zijn ze met een vergelijkbare alternatief gekomen of geld netjes terug gestort. Dus ik zou zeggen alleen bij redcoon kopen want ze zijn toch de goedkoopste met de meeste producten en vooral veel aanbiedingen.
Redcoon: Nette scherpe prijzen, klantvriendelijk en goede (aansluit)service
Net voor de kerstdagen ging onze ingebouwde vaatwasser kapot, balen, maar uiteindelijk via Redcoon, middels spaarpuntenactie voor een hele nette en concurrerende prijs, een nieuwe volledig integreerbare vaatwasser van Bosch gekocht. Helaas kregen we de mededeling dat de vaatwasser niet op voorraad was en de levertijd tot max. 2 weken kon oplopen. Natuurlijk ook nog eens de feestdagen ertussen, maar ondanks dat en veel eerder verwacht, alsnog binnen 2 weken geleverd. We hadden op advies van klantenservice gekozen voor aansluitservice, wat voor maar € 20, -- extra is inbegrepen. De vriendelijke bezorger, nam ook gelijk ons oude vaatwasser retour en overig verpakkingsafval. Aangesloten, getest en de nodige uitleg is hij weer vertrokken. Wij hebben al vaker besteld bij Redcoon en kunnen dit dan ook zeker andere mensen aanraden! Betrouwbaar, klantvriendelijk, goede service en snelle levering.
Scherpe prijs en supersnelle levering
Omdat we al een goede ervaring met LG en Redcoon hadden hier weer een TV besteld. Klasse, wat een service en zeer scherpe prijzen!
Lekker snel geleverd
Alecto WS 4700 besteld bij Redcoon voor een heel aantrekkelijke prijs. Andere dag 's morgens bezorgd. Prima afhandeling met 30 dagen bedenktijd. Is niet nodig want het is een prima product. Heb al meerdere bestellingen gedaan bij Redcoon met goede ervaring. Product was prima geprijsd en is zonder verzendkosten geleverd. Aanrader
Toppie!!
Makkelijk bestellen, snel geleverd en vergeet het spaarsysteem niet, toppie!!
Sandra
Zeer goede en vriendelijke service
Nadat ik er achter kwam dat ik bij mijn bestelling een verkeerd type Receiver had gekozen (verwarring van typenummers), heb ik telefonisch contact gezocht met de klantenservice.
Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen om het probleem op te lossen.
Verzending van de Receiver (toch wel een 'delicaat' stukje apparatuur) was prima geregeld en de volgende (werk)dag in huis zelfs!
Ook de prijs van de Receiver was in vergelijking met andere webshops prima.
Topservice van Redcoon dus en voor mij geen twijfel mogelijk dat ik daar weer bestel als ik iets nodig heb dat zij kunnen aanbieden.
Prima webwinkel!
Precies wat ik zocht, voor een heel vriendelijke prijs.
Goed contact, en updates, over order status!
Altijd snel en goedkoop!
Heb nu meerdere keren wat besteld bij Redcoon en tot nu toe altijd snel geleverd en tegen een goede prijs. Zeer tevreden over dit bedrijf !
goed maar een beetje rommelig
ik had de beste koop consumentenbond tandborstel besteld en extra opzet stukjes. de tandenborstel bleek uit het assortiment te zijn.
ik had toen een andere uitgekozen. die 4 euro duurder was. toen werden mijn extra borstel stukjes weg gelaten en het overige 9 euro terug geboekt. eigenlijk verwachte ik een bericht voor te kunnen bijbetalen. tot ik het pakketje kreeg zonder opzet stukjes.. zonder bericht daar van
toen ik belde met jullie klantemservice zou de oral-b pro 2500 black van de site worden afgehaald. daar zou een bericht naar de afdeling worden gestuurd
verbeterpunten samenvatting: betere structuur. personeel moet weten wat te doen in speciale situaties als deze. afdelingen lijken niet goed samen te werken. betalings systeem, de site beheerders en het telefoon personeel.
en waarom is de beste koop consumentembond uit het assortiment?
wat is beter dan andere webshops: de klantenservice is top. personeel kan alles voor je aanpassen en lijken hier allemaal goed van op de hoogte te zijn. inlog systeem met saldo en geplaatste bestellingen. zeer profecioneel. en fijn om goed overzicht te hebben
al met al. ben ik wel makkelijk. pakketje is aangekomen goed ingepakt. geen gedeukte doos. en opzet stukjes in de mediamarkt gekocht. het het restbedrag op mijn rekening terug geboekt. beetje ongemakkelijk. maar jullie hebben wel een nuttige review terug.. ik hoor graag wat terug .. succes ermee
Teleurgesteld
Er word op de site gezegd dat je het product de volgende dag in huis heb, maar dat gaat niet op, bij ons 2 dagen later.
Dan komt er ook nog bij dat 2 dagen later (als het product geleverd word) ik een nieuwsbrief ontvangt waar mijn product 50 euro goedkoper op staat.
Dan vraag ik me af of ze dat dan niet wisten , nee ik ben heel teleurgesteld
Dik tevreden !
De bestelling werd keurig thuis bezorgd. Installatie was vrij eenvoudig. Geen reden tot klagen !!. Zeker de moeite waard om volgende keer weer een bestelling te plaatsen bij Redcoon.
Prima organisatie.
de keukenmachine die ik had besteld was veel te groot voor de keuken waar hij in moest. mijn eigen fout dat ik daar niet naar had gekeken. Retourneren was echter geen enkel probleem. De aanwijzingen voor hoe dat moest waren helder en de vragen die ik had werden door een echt mens per mail beantwoord. Ik beoordeel Redcoon daarom als betrouwbaar, snel en zeer servicegericht.
Betrouwbaar en snel
Onze ervaring is dat Redcoon snel levert en bij vragen goed te bereiken is en adequaat advies geeft en handelt. Aan te bevelen!
Voor ongeduldige mensen die service en kwalitet willen....!
Zocht het YAMAHA audio system, vond het YAMAHA audio system, bestelde en betaalde het YAMAHA audio system, ontving het YAMAHA audio system, beluister nu het YAMAHA audio system. Geniet nu volop van het YAMAHA audio system en dat allemaal lukte binnen 24 uur na de bestelling. HULDE !!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.