redcoon Benelux B.V.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ooit hier een laptop gekocht, deze bleek binnen de garantieperiode een defect te hebben, contact gezocht met redcoon en zou verholpen worden. Opgestuurd en periode niks gehoord, Daarna gaven ze aan da... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering duurde vrij lang en er moest nog iets nageleverd worden. Hier moest ik zelfachteraan bellen om er achter te komen dat er weer een ander ordernummer was. Dit kon ik ook niet terugvinden op mij... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Aan telefoon netjes geholpen bij aanschaf telefoon. Vlot in bestellen, maar bij afrekening bleek er een toeslag te zijn ivm thuiskopieheffing. Dat is een normale heffing en zou dus gewoon in de prijs... Mehr ansehen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

(1'121)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Prima Service

Mijn eerste ervaring met redcoon. Eerst een beetje sceptisch ivm de lagere prijs. Maar zeer tevreden!! snelle levering!!

Prima

Ervaringen met Redcoon zijn prima. Afwikkeling gaat efficiënt en snel; het bestelde product werd, keurig verpakt, de volgende dag al bezorgd.

Hdmikabel

HDMI kabel verreweg de goedkoopste van alle aanbieders en ook nog eens gratis bezorgt en nog snel ook

Supersnelle levering

Bij Redcoon .nl kon mijn aankoop direct al geleverd worden , terwijl ik bij anderen nog steeds op de reserveringslijst sta
Heb mijn aankoop al naar alle tevredenheid gebruikt
Bedankt Redcoon voor de supersnelle levering en gemakkelijke betaalwijze
Vast van plan om in de toekomst meer hier te kopen

Een aanrader !

Mieke

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uitstekende levering

De levering vond precies plaats zoals aangegeven. De Macbook Air was erg goed verpakt. Voor de rest nog geen problemen gehad met de laptop. Dus de beoordeling is beperkt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

(klanten)service laat, ondanks goede wil, een beetje te wensen over

Ja, de prijs is goed, concurrerend zelfs en daarom koos ik voor Redcoon.

Ik bestelde in totaal 4 artikelen (wasmachine, droger, koppelstuk en koelkast, alles van AEG), waarvan er eentje niet op voorraad bleek en daarom kon ik niet met mijn creditcard betalen. Een nogal absurde reden, als je het mij vraagt. Toen ik hierover met de klantenservice contact op nam en aangaf waarom ik graag met mijn cc (want veilig) wilde betalen, raadde zij mij aan om de bestelling te cancelen en een nieuwe te maken. Toeval wilde dat bij een van de apparaten er nu een speciale deal te maken was met nog een ander product, een 'licht wekker' (zo'n ding die je met licht wakker maakt, voor nog geen 9 euro extra i.p.v. de 55 euro die het normaal kostte); kwam dat even mooi uit... Mis! Het maakte de zaak alleen maar complexer, want toen ik die 'special' bestelde, bleek dat die 'licht wekker' weer niet op voorraad was, zodat ik de gehele bestelling, ruim 1.200 euro) weer niet met mijn cc kon betalen. Pfff... Na wat heen en weer gemaild te hebben, heb ik de telefoon gepakt. Na veel gedoe, tekst en uitleg, werd alles teruggedraaid en ja, ik kon die wekker apart bestellen; maar dan tegen de volle prijs en niet de aanbieding. Ja hallo! Enfin, ik was het helemaal zat, zo speciaal was het dus kennelijk allemaal niet en heb het bedrag via een bankoverschrijving overgemaakt. De levering zou nu in tweeën plaatsvinden, wat ik uiteraard niet wilden omdat het ook niet handig was daar ik een wasmachine + droger + koppelstuk had besteld en dat laatste dreigde dus apart geleverd te worden. Niet handig, omdat ik ook 20 euro extra had betaald voor de installatie. Gelukkig kwam dit wel goed omdat er met de vervoerder telefonische overleg mogelijk was over de levering incl. installatie van de wasmachine, het koppelstuk en de droger (en de koelkast) in één keer.

Kortom, absoluut, Redcoon heeft scherpe prijzen, maar houdt rekening met gedoe over de betaling (zo niet mogelijk) via je creditcard (terwijl ik juist zo'n ding heb genomen vanwege 'veilig' bankieren met webwinkels) wanneer goederen niet op voorraad zijn.

Grtz. Henny

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Meerdere producten bij Redcoon gekocht, omdat de prijs kwaliteit goed is. Ze leveren de producten tegen de laagste prijs aan. Verder zijn de leveringen snel en goed. Nog nooit een D.O.A. ontvangen.

Geen ervaring met producten die niet werken of garantie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service en goede aftersales

Ik heb een hele goede ervaring met Redcoon. Ik heb online voor de beste prijs op dat moment beschikbaar de Playstation 4 gekocht. Ik kon verschillende afleverpunten selecteren en binnen 1 werkdag was het pakketje daar. Ik kreeg een track en trace nummer, zodat ik het pakketje kon volgen. Echter werkte deze niet en via de life chat feed op de website van Redcoon ben ik correct en super vriendelijk te woord gestaan. Ik had een verkeerd track en trace nummer gekregen. 5 sterren dus voor de snelle levering en goede aftersales.

keep up the good work

groet,

Jean-Paul

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lange levering en geen tussentijdse informatie

Woensdag 30 dec 21.50u een bestelling gedaan van spullen die op op voorraad waren. Werd pas woensdag 6 januari geleverd. Dat terwijl er maar een feestdag tussen was. Er kwam geen melding wanneer de levering was gepland. Pas op 5 jan een melding dat het pakket was verzonden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte en snelle levering zoals belooft

De bestelde mobile telefoon werd net zoals eerdere bestellingen de volgende dag netjes geleverd. vrijdag besteld zaterdag geleverd.
De service is super. Duidelijke omschrijving en de prijs superscherp.
ik zeg toppie ga zo door

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tevreden over de levering en kwaliteit

Het pakket is gewoon zoals omschreven stond binnen 2 dagen aangekomen en zorgvuldig ingepakt, voor de schok gevoelige en breekbare lading, met genoeg dempend materiaal. Het product zelf is in uitstekende staat zoals je het verwacht dus geen problemen mee.
Ik ben tevreden met mijn bestelling en mocht ik iets nodig hebben zou ik het zeker weer doen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geopende verpakking ontvangen, retour zoek

Nieuwe smartphone besteld, conform levertijd bezorgt, maar er zat geen zegel meer op verpakking. RMA aangevraagd, terug gestuurd, en inmiddels 1,5 week later nog geen enkele respons. Volgens de klantenservice is de retour nog niet ontvangen, terwijl deze volgens Post NL Track & Trace al een week geleden is afgeleverd. Volgens de klantenservice kan het tot 2 weken duren voor een retour is verwerkt, en op de vraag er een onderzoek naar te starten wordt niet gereageerd. Onaanvaardbaar!

15. Januar 2016
redcoon Benelux B.V.-Logo

Antwort von redcoon Benelux B.V.

Beste Kroeskarper,

Vervelend om te vernemen dat jouw bestelling op deze wijze bij je is bezorgt! Onze excuses hiervoor. Dit willen wij uiteraard graag voor je in orde maken.

Vaak kun je via de track & trace van je retourzending de status van bezorging nagaan. In sommige gevallen wordt je retourzending via een verzamelpunt van post.NL doorgestuurd naar ons centrale magazijn. Op het moment dat je retourzending in ons magazijn is aangekomen en verwerkt ontvang je hiervan vanuit redcoon.nl een bevestigingsmail van. Via de track & trace zie je dan dat je retourzending enkel is aangekomen op het verzamelpunt.

Graag ontvang ik jouw redcoon bestelgegevens zodat ik jouw retourzending kan nagaan. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Late levering

Laptop besteld waarbij stond dat indien de laptop voor 20.00 uur was besteld dat deze de volgende dag geleverd zou worden. Ik kreeg de bevestigingsmail van Redcoon om 19.25 en later zag ik via hun site dat de bestelling om 20.05 in het verzendtraject was gekomen.
De volgende ochtend was de status nog hetzelfde, waarna ik telefonisch contact heb gezocht met Redcoon. Daar werd mij verteld dat de levering pas de daaropvolgende dag zou plaatsvinden. Als goedmaker zou ik een kortingsbon krijgen. De laptop is inderdaad de volgende dag geleverd, dus 1 dag te laat maar de kortingsbon is nog steeds niet nagezonden.
Redcoon houdt zich dus niet aan de afspraken. Geeft te denken voor een volgende aankoop.

15. Januar 2016
redcoon Benelux B.V.-Logo

Antwort von redcoon Benelux B.V.

Beste L.H.F. van der Horn,

Spijtig om te vernemen dat je bestelling helaas vertraagd bij je is bezorgd. Onze welgemeende excuses hiervoor.
Mocht er onverhoop een vertraging naar voren komen is je bestelling willen wij dit zo goed mogelijk voor je oplossen.

De aangeboden voucher wordt via een ander kanaal voor je aangevraagd. Deze zal dan ook per e-mail naar je verstuurd worden. Het kan voorkomen dat de aanvraag hiervan iets meer tijd in beslag neemt dan verwacht.

Graag ontvang ik jouw redcoon bestelgegevens zodat ik de aan jouw aangeboden compensatieaanvraag voor je kan nagaan. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Saskia
Namens het redcoon Webcare-Team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr