Jeg har lige fået en stor regning fra qxl med gebyrer og inkasso salær og alt muligt men har aldrig fået regningen der skulle have startet det hele.. det godt gjord 😒
De seneste år har det været mindst sagt mangelfuldt med Qxl, ingen hjælp, masser af reklamer og gebyrer og fuldstændig kundeflugt, Godt de drejede nøglen om. Lauritz har ikke været godt for dem. Men... Mehr ansehen
Den værste Web-Site jeg har set og hvorfor disse ændringer. Totalt uoverskueligt. Og så: alle mine 1600 stk 100% positive karakterer er slettet med et pennestrøg!!! Andre købs- og salgsveje bru... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har afmeldt mig flere gange til deres nyhedsmail, men bliver fortsat spammet hver dag. Det strider fuldstændig imod GDPR forordningen. Jeg vil anmelde QXLtil Datatilsynet, jeg kan se, at rigtig m... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
QXL er Danmarks største netauktion. Vi har mere end 500.000 registrerede medlemmer, som hver uge handler brugt og nyt. På QXL er det nemt, sikkert og spændende at handle – og så går du aldrig på kompromis med prisen. QXL Kundeservice har åbent alle årets dage, og vi svarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Som oftest får du dog svar meget hurtigere. Skriv til os på kundeservice@qxl.dk.
Dynamovej 11, 2730, Herlev
- Kundeservice@qxl.dk
- www.qxl.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
QXL er meget dyre
Der er slet ikke de samme varer til salg længere, og priserne er sat meget op, pga. qxl's "success" gebyr.
Svært at blive afmeldt
Svært at blive afmeldt. Dårligt og uinteressant.
QXL aktioner fungerer perfekt.
QXL aktioner fungerer perfekt.
Varerne har altid passet med beskrivelsen,
hurtigt og nemt med betaling og levering.
Vældig godt tilfreds.
Helt fint venlig hilsen Egon
Er i ved at lukke QXL
Er i ved at lukke QXL ? Der er næsten ingen salg eller Køb. I ved nok hvorfor, men gør i noget ved det? Bliver i ved og så lukker det på et tidspunkt?
QXL trækker "Nazikortet". Hvad med "Russerkortet", "Japanerkortet" og "Danskerkortet". LÆS, LÆS, LÆS.
Jeg startede den 31.juli 2017 en auktion med et SS fotoalbum visende en SS-officers soldatertid.
Dagen efter, den 1. august 2017, fik jeg så en e-mail fra kundeservice, der meddelte, at min auktion var lukket, med følgende begrundelse: ” QXL tillader ikke salg af effekter med nazistiske symboler”. Kundeservice skrev endvidere: ”Har du spørgsmål til lukningen af din auktion, bedes du kontakte kundeservice. ”. Jeg havde 3 spørgsmål, som jeg sendte samme dag, men jeg fik ikke et svar, før jeg i dag den 10. august 2017, rykkede for svarene.
To af mine spørgsmål var:
ER DET LOVLIGT, AT SÆLGE EFFEKTER FRA 1940 - 1945 MED DET RUSSISKE HAMMER OG SEGL?
ER DET LOVLIGT, AT SÆLGE EFFEKTER FRA 1923 - 1945 MED DET JAPANSKE NIPPON TEGN?
Kundeservice svarede ja til begge spørgsmål
Når man som jeg, og mange andre, har samlet på de tyske ting i en menneskealder, så kan man godt undres.
Jo, jeg ved godt, hvad hagekorset stod for i 1919-1945 og hvilke uhyrligheder det medførte. Jo, jeg ved også godt, at det kan støde andre mennesker, men hvorfor er der ikke frihed til at købe og sælge dette. Det er jo ikke engang forbudt i Danmark, som det er i visse andre lande. QXL er langt fra det eneste firma, der ikke vil sælge disse objekter i Danmark, men QXL er, sammen med alle de andre danske firmaer totalt blåøjede, naive, uvidende eller hvad man nu skal kalde det.
Hvorfor?
Det europæiske holocaust kostede ca. 6-7 millioner jøder og andre "uønskede" livet fra 1933-1945.
Det såkaldte "asiatiske holocaust" kostede ca. 10 millioner og andre "uønskede" livet fra 1923-1945.
Det såkaldte "russiske holocaust" kostede, så vidt jeg husker, ca. 20 millioner og andre "uønskede" livet fra 1917-1945.
Det såkaldte "engelske holocaust" kostede ca. 30 millioner indere livet i fra omkring 1870 til år 1900.
Det såkaldte "congolesiske holocaust" koste flere millioner congolesere livet. "Udryddelsesstyrkerne" blev ledet af danske, svenske og norske officerer, som foretog udryddelserne i den belgiske kong Leopold II´s navn. Leopold II var totalt ansvarlig for ca. 13 millioner congoleseres liv.
Jeg retfærdiggør ingen af disse holocausts, men undrer mig over, at QXL ikke vil sælge objekter med hagekors, mens objekter fra Japan (med den opgående sol) og Rusland (med hammer og segl) godt må sælges.
Jeg vil også tro, at der heller ikke er restriktioner på engelske objekter fra 1870-1900 eller på danske, svenske eller norske objekter fra den tid, hvor det såkaldte "congolesiske holocaust" fandt sted. Glem så heller ikke at englænderen Stanley og hans lejetropper fortsatte udryddelserne i Afrika med bl.a. bagladegeværer og de nyopfundne maskingeværer.
JEG MÅ KONKLUDERER AT MORAL ER GODT, MEN AT DOBBELTMORAL ER DOBBELT SÅ GODT.
1 stjerne herfra, da det er desværre ikke muligt at give 0 stjerner.
Desværre er de blevet alt for dyre
Desværre er de blevet alt for dyre, 10 kr i salgsgebyr + 8% i succesgebyr, så bliver det ikke auktioner under 25,00 kr. (12kr. i Gebyr) kr. Så må vi finde et andet sted at sælge vores varer.
Grådighedens pris
Har aldrig modtaget information om en …
Har aldrig modtaget information om en prisændring på kr. 10,00 plus succesgebyr. Jeg har solgt over 25.000 lot på QXL. Mange til 10-20 kr.
Jeg har 1100 lot til salg, og er aldrig blevet informeret om prisændringen.
Hvilket gør at hver gang jeg sælger en taber jeg direkte penge.
Jeg vil naturligvis kontakte min advokat og få samtlige handler opsagt.
QXL får dødsstødet
QXL får dødsstødet! Ændringen pr. 1/7-2017 er dødsstødet for de billige lot på QXL. Mange har forladt QXL, så før det tilbage som Laurits Com overtog det, så vil mange vende tilbage.
QXL lider en langsom DØD
QXL lider en langsom DØD
Så har QXL ( lauritz.com) skudt jeg selv i den anden fod så nu halter de tilmed er de fulde af løgn påstår at det nye sælger gebyr er en aftale mellem sælger og QXL, det kan ikke værre mere forkert, og når man spørger ind til det for man bare at vide at man kan ligge gebyret på varen det er efterhånden snart sådan at det kun er qxl der skal tjene penge mens sælger lev. varen
UTROLIG DÅRLIG SERVICE
Ja så ville jeg efter 3 år tid sætte en vare til salg derpå, men finder ud af at de mener jeg skylder penge... jeg tjekker hvad det er og der står det er en GAMER PC jeg skulle havde solgt, men har aldrig EJET sådan en . Men deres svar er bare koldt og kynisk at ( så kan jeg ikke handle der mere hvis jeg ikke betaler) Ikke engang noget med de vil undesøge sagen eller noget.....
UFATTELIGT DÅRLIG SERVICE
Jeg er dybt chokeret over den måde QXL …
Jeg er dybt chokeret over den måde QXL behandler sine kunder på. Jeg har været med siden okt. 2000 og har oplevet de forskellige tiltag, som QXL (Lauritz.com) har foretaget. efter den mislykkede nye platform og hammerslags gebyret til køber kunne det ikke blive værre, men jeg tog fejl.
QXL lyver (jeg har ikke mødt en sælger der har synes det var en god ide, som de ellers skriver. QXL gider ikke sende mail ud med det nye tiltag. Deres standard svar er: tak for din mail og læg de 10 kr. på salget. Det er et "godt" salgs tricks, som helt sikkert vil give færre kunder.
Hvis man ville slippe af med de små auktioner under 20 kr. kunne man sætte mindsteprisen på en auktion til 20 kr. og hvis man så ville tjene lidt flere penge inden køberne kom tilbage efter afskaffelsen af køber gebyr (afskaffelse som jeg synes er en god ide) sæt succes gebyret op, men nej det er ikke spændende nok, åbenbart. Nu prøver vi at få køberne tilbage, men jager sælgerne væk. For 1.gang tager jeg en sommerferie siden jeg startede i 2000 . hilsen walex_dk49
Ledelsesmæssige selvmål
Gennem 4 år har jeg fulgt Qxl som kunde og jeg er sådan set glad for platformen og dens koncept med auktioner. Jeg har også altid fået svar når jeg har kontaktet kundeservice. Qxl lider under diverse ledelsmæssige tiltag som giver et noget useriøst indtryk. Herunder gebyrer som virker sporadiske og lanceringen af en ubrugelig platform (2016) som heldigvis blev rullet tilbage efter at kunderne faldt fra. En app som ikke har set en opdatering siden 2014 og alt i alt giver det et indtryk af at kunderne ikke er vigtige og det er en skam, både for kunderne og for den virksomhed som forsøger at tjene penge på driften. Ejerne må naturligvis lede virksomheden som de vil, men man kunne godt ønske sig de lyttede til kunderne når de nu gør sig den ulejlighed at ringe til nogen af deres sælgende kunder (ikke undertegnede) for at høre hvad de mener om deres nye gebyr politik. Der bliver sagt fra og alligevel fastholder man stædigt en rigid og ødelæggende gebyrpolitik. Ærgerligt ! Understøt større volumen, må være vejen frem og det er ikke det vi ser.
Nu kan de da ikke dumme sig mere ved Lauritz
Nu kan de da ikke dumme sig mere ved Lauritz
Først skød de sig i den ene fod - Pålagde køber et gebyr på 5 kr
på den måde jagede de tusindvis af købere væk
Nu har de skudt sig i den anden fod - pålagde sælger et gebyr på 10 kr
nu jager de tusindvis af sælgere væk
RESULTAT - ingen sælgere og ingen købere STATUS - INGEN QXL
For vores vedkommende er det også slut …
For vores vedkommende er det også slut nu med at sælge på QXL.
Det nye sælgergebyr slår hovedet på sømmet, det kan simpelthen ikke længere betale sig at starte auktioner på sitet, og især ikke auktioner på småting.
Desuden blev mange potente købere skræmt væk, da forsøget med den nye platform blev gjort.
Der var en gang, det var godt - men de dage er forbi - erkend det og luk QXL ned
SÅDAN HANDLER VI IKKE PÅ QXL, og måske handler vi der aldrig mere!
I mail modtaget den 30. maj 2017 skriver QXL: "Nu bliver QXL gratis for køber, da det er slut med at betale gebyrer, når man fremover køber en vare på QXL". Og lidt længere nede i mailen: "Når du sætter en vare til salg på QXL fra den 1. juni 2017, betaler du et succesgebyr, som i stedet for de sædvanlige 8% nu lyder på 8% + 10 kroner".
Da jeg havde svært ved at se logikken i beskeden fra QXL om, at det blev gratis at købe en vare og samtidig dyrere for sælger at sætte en vare til salg, beder jeg QXL om deres begrundelse for denne beslutning.
Efterfølgende modtager jeg et i mine øjne meget uprofessionelt svar, hvor QXL bl.a. skriver: "Forskellen er minimal om det er sælger eller køber, der betaler gebyret, sælger skal jo blot hæve prisen".
Er det virkelig sådan jeg skal forstå og tolke QXL, når de meddeler, at nu bliver det gratis for køber og samtidig siger, at sælger blot skal hæve prisen?
I min optik bliver det fremover dels sværere og dels dyrere for både køber og sælger at handle på QXL, og hvem scorer kassen?
Mvh. Lisbeth
I kunne godt give os muligheden for at …
I kunne godt give os muligheden for at trække annoncen tilbage i utide, hvis man evt. Skulle have den solgt varen et andet sted. Der er mange som sætter vare til salg flere steder, for at øge chancen for salg.
Mvh Per
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.