Jeg har købt en del pærer hos Prolys. Servicen er god når man køber og kommunikationen er ok, når der er forsinkelser. Pærerne der imod, har ikke i nærheden af den levetid, der bliver oplyst. Det bety... Mehr ansehen
Købte to Sunflux LED pærer i november 2011. Den ene holdt op med at virke efter 14 måneder - den blev så udskiftet af Prolys. Den anden holdt op med at virke da den var lidt mere end to år gammel.... Mehr ansehen
Mangler information, når ordren ikke bliver behandlet af en eller anden grund. Jeg har ventet over en uge nu uden at der lige kommer en mail om varen er i restordre eller hvad der nu er i vejen...Har... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte fredag eftermiddag 6 stk : G4 SunFlux stift pære - varm hvid(2700K) - 90Lm + 1 HEP LED-driver (12 watt) hos Prolys. Allerede mandag morgen lå pakken klar til afhentning. Opd... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Salg af kvalitets LED pærer, og LED systemer. Retrofit LED pærer til alle udbredte standard fatninger. Stort udvalg i Dæmpbare LED pærer til 12V og 230VAC. www.sunflux.dk - https://www.sunflux.dk/da/
Naverland 15, 2600, Glostrup, Dänemark
- 43 474 272
- salg@sunflux.dk
- www.prolys.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
professionelle og flexible
Produkt og levering fuldstændig som lovet
Varen og leveringen skete fuldstændig som lovet, og uden problemer.
gode produkter
fine produkter med flot naturlig lysgengivelse. God support ved henvendelse. Der kunne måske godt oplyses lidt mere udførligt og udtømmende på hjemmesiden om mulige fejlfunktioner ved specielle kombinationer af lysdæmper/dæmpbare pærer.
Nemt og hurtigt
Bestilte en LED pære til mine chilier. Hurtigt og smertefrit.
Ingen Problemer
Ingen Problemer.
Men der var lidt lang leveringstid, nok pga påsken
Superhurtig
Købte LED til planter, fik præcis teknisk Info på sitet. Meget hurtig ekspedition, kun 2-3 dage. God opfølgning med track/trace og leveringsmail.
Levering til tiden og hvad jeg forventede
Simpelt og ligetil
Mine varer blev leveret 2 dage efter ordre :-)
Ordre leveret meget knidningslyst
God hjemmeside. Nemt.
Troværdig
Troværdig og professionel behandling. Kan kun anbefales.
Kan det nu også være rigtigt ?
Har lang tid efter min handel, valgt at oprette en profil, for at gøre andre opmærksomme på den service og det produkt jeg modtog fra Prolys. Min ordre er tilbage fra 15. nov 2010, hvor jeg som helt grøn på området, var på udkig efter LED strip til min lejlighed. Jeg startede med at ringe til prolys, både for at blive klogere og senere hen købe en varer ! Men da jeg ingenting forstod over telefonen (Led strips er mere kompliceret end jeg først antog! ),bestilte jeg bare de første 5 meter på hjemmesiden, og aftalte at komme derud for at få lidt mere at vide om LED STRIPS. Var mildt sagt chokeret over hvor ligeglad herren var ! Han havde en erhvervskunde derude samtidig, og det endte med, at jeg i lidt for lang tid sad på en sofa og gloede ud i luften. Fik ikke besvaret mange spørgsmål. Men da jeg ikke sådan lige giver op, prøvede jeg igen, da jeg ville teste en anden slags LED BÅND (som jeg købte), men heller ikke denne gang var vejledningen noget at råbe hurra for. Men noget i samtalen og de "stats" han angiver på hans hjemmeside gør, at jeg nu, efter at have høstet en smule erfaring med LED strips, må give min mening til kende. Han sagde til mig, at han fik hans produkter fra USA. Hans lager er til gengæld FYLDT med små anonyme hvide firkantede pakker, der er nøjagtigt som ALLE de pakker jeg efterfølgende har fået hjem fra Kina. Jeg kan ikke med sikkerhed vide om han lyver? Men har trods alt aldrig nogensinde set at firmaer, specielt amerikanske, ikke prøver at profilere sig, men har helt anonyme hvide indpakninger ?
Desuden er de kelvin angivelser han har på hjemmeside suspekte. Næsten alle andre steder, er kelvin angivet i intervaller for strips, og ikke eksakte tal ! - og bestemt ikke ligeså lave som på prolys ! De to forskellige strips jeg købte derude, lyser nøjagtigt på samme måde. Den ene er bare kraftigere end den anden, selvom farveforskel burde være tilstede. Har efterfølgende bestilt direkte fra Kina for en tiendel af prisen, og det ligner nøjagtigt det samme som på prolys, både hvad angår indpakning og varmen i lyset ! Måske er jeg bare unødig suspekt, og min viden omkring Led strip er stadig meget begrænset, og det skal der naturligvis tages forbehold for. MEn jeg synes det er tankevækkende, at der på hjemmesiden for kinesiske producenter, hvor der er flere tusinde producenter af LED, endnu ikke er stødt på en eneste som påstår at de kan få LED strips til at lyse med en kelvin grad på mindre end 3000 !
Men uanset om jeg har ret i mine anklager og spekulationer eller ej, så har jeg BESTEMT ikke gjort mig et godt køb pga de ALT for høje priser. Man lærer af sine fejl, og lige nøjagtigt de to dumme køb, er bestemt for min egen regning og kan jo ikke klandres prolys som har gjort en glimrende handel! Men helt generelt for markedet for LED, hvad end det er prolys eller andre forhandlere i DK, kan det hele købes gennem hjemmesider der formidler kontakt til kinesiske producenter, for SÅ få penge, at man bliver i tvivl om man nogensinde ser sin varer (hvilket man gør ! ) Så måske i lige skal tage jer et par minutter på google, og få jeres varer til en pris som ikke tømmer bankbogen !
[link]
Perfekt
Blev leveret dagen efter de var bestilt, og de giver et utrolig varmt og roligt lys.
Sikker
Varen kommer hurtigt. Ingen bøvl ved reklamation
Hurtigere levering end ventet!
Ifølge ordrebekræftelsen ville produktet blive leveret efter ca. 4 dage pga. den leveringsform jeg havde valg, men produktet var fremme efter kun 2! Det kan man da kun glæde sig over.
Hurtig levering, godt produkt. Kan kun være tilfreds :-)
Hurtig
Jeg søgte nogle GX53 pære og fandt nogle med Cree LED til og med på tilbud. Kom hurtigt og de virker godt.
Ingen problemer
Hurtig og effektiv ekspedition.
Jeg kunne ha' ønsket mig en mail, når varerne blev sendt, men ikke noget problem, da varen jo blev sendt med det samme.
Kan anbefale Prolys.dk
det var nemt og hurtig
det var måske lidt svære at se faven på lyset
Meget positivt
Jeg blev anbefalet at købe hos Jer, af en ven, jeg vil også selv anbefale Jer til andre.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.