Vi holdte konfirmation ombord og både mad og betjening var i top! Personalet var ualmindeligt søde, smilende og hjælpsomme og maden var skøn. Vi fik den lækreste laks til forret, en ualmindelig mør cu... Mehr ansehen
Skøn oplevelse Cofiteret selleri 👌et must taste Nye hvide asparges dampet perfekt tilpas med rejer og fint maskeret med mouselinesaucen, fint afsluttet med smukke purløgblomster. En fryd for ø... Mehr ansehen
Rigtig dårlig oplevelse. Ventede over 1,5 time på vores hovedret. Hovedretten var smagsløg og ikke i nærheden af hvad den såkaldte ret burde bestå af. Vi fik tilbudt Ad libitum ad brød og betalte for... Mehr ansehen
Kære Prinses Juliana. Et kæmpe stort tak for at i ville skabe rammerne omkring vores søns konfirmation. Vi havde en helt enestående oplevelse hos jer. Velkomst, snack, forret, hovedret, dessert og... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Aalborgs flydende spiserestaurant - kulinariske oplevelser - til hverdag og til fest...
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kl 19 en lørdag aften og dagens fangst…
Kl 19 en lørdag aften og dagens fangst er udsolgt ... Bestiller mørbrad isted, virker som om det er bimørbrad, er utrolig senet...
En virkelig god oplevelse
En virkelig god oplevelse. Smuk udsigt over limfjorden og rigtig fin betjenning
Lækker mad
Super lækker mad. Bedste bøf, jeg har smagt. Et besøg værd. Stemningen på den flotte båd er fantastisk. Personalet er professionelt og venligt.
Vi kommer snart igen!
Altid fantastisk mad
Altid fantastisk mad, vin og god service til rimelige priser, samt skøn beliggenhed.
Vi har nok været der 25 gange og det er altid godt.
Lækker mad dårlig betjening.
vi besøgte prinses juliana på en spontan udflugt i aalborg og besluttede at prøve det charmereneend skibs restaurant. vi bestilte hovedret og dessert.
jeg fin en dagens fisk og min kæreste en okse mørbradbøf. tjeneren viste ikke hvad dagens fisk var.. det var en "hvid fisk" fik ham dog til at gå ned i køkkenet og spørge. vi fik retterne og maden var rigtig god 4 stjerner måske 5... nu ventede vi på desserten og ventede og ventede og ventede og min tålmodighed slap op, jeg spurgte hvor vores dessert blev af, det hade han så glemt at om.... vi fik en lille sodavand på huset regning... endelig kom vores dessert den var rigtig god pandekage med is og en chokoldenkage med is.. dejlig mad dårlig service..
tja der var to borde udover os så travlt må de ikke have haft...
Lækkert
Et dejligt lækkert sted - lækker mad og personalet var rigtig godt og professionelt. Er fuld ud tilfreds med mad og personale og glæder mig til at komme på stedet igen.
Kan varmt anbefalde stedet
Lækkert sted, men dårlig betjening.
Super hyggeligt, og lækkert mad!
Vi var der en hverdag, hvor der ikke var særlig travlt, men skulle alligevel vente 1 time på regningen! Og tjeneren var flink, men hentydede flere gange til, at vi spiste hurtigt (hun lød overrasket/chokeret over, at vi allerede var færdige, og ikke ville slå mave). De snakkede også meget lavt, så selvom der næsten ingen larm var, så skulle man virkelig koncentrere sig, for at høre hvad de sagde.. Så derfor må de nøjes med to stjerner, da betjeningen ikke levede op til prisen :-/
Desuden fik vi så lige stukket en betalingsmaskine med ordene "Ønsker du at give drikkepenge?" i hånden, mens tjeneren stod og gloede intenst.. Da jeg skrev koden kiggede hun væk! Men her i Danmark er drikkepenge ikke noget man giver, medmindre det er helt exceptionel service, og det var det ikke her. Men det kan man jo ikke tillade sig at stå og sige til dem, imens de er på arbejde og andre gæster kigger..
Dejlig mad i fantastiske rammer på gammelt skib
Jeg har nu besøgt Skibet Juliana 4 gange, herunder også til Brunch, og kan varmt anbefale stedet til en hyggelig middag med et par venner eller til en romantisk middag for 2.
Det at side på et gammelt skib, som er superflot indrettet, giver bare en varm og dejlig oplevelse. Indretningen gør, at man sidder fantastisk som par eller som 4 personer, og har fint "privatliv" mens man stadig er i et rum med flere borde/mennesker.
Maden er dejlig - prisniveauet er i den øvre mellemklassen - se selv deres hjemmeside, men det føles som valuta for pengene.
A very good experience
Tried a 3 courses gourmet dinner in June 2011 at a reasonable price. I'm not exaggerating when I'm saying that it was the best service and food that I've ever had.
Fantastisk service.
Vi var af sted 4 voksne og min søn på tre et halvt. De havde rigtig travlt, men der var alligevel tid og overskud til smil og søde kommentarer. Maden var rigtig god, og da den bette ikke lige var til så meget specielt mad, så hvisker tjeneren, at de da vist havde et par pølser i køleskabet. Og med pandekager med is til dessert, så var dagen bare reddet for min dreng. Han er heldigvis stille og rolig og trissede stille rundt, men kom der en tjener forbi, så skulle de lige slå en runde, så han kunne få et nus i håret.
Maden (til os andre) var helt fantastisk og serveret og præsenteret med smil og sjov.
Det var en rigtig god oplevelse for både voksne og barn. Og heldigvis vindstille.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.