Blev klippet af Mathilde, en fantastisk oplevelse, hun er så glad, smilende imødekommende, venlig, lyttende, så flot klippet og sat, mange anbefalinger herfra. Lysten til at komme igen er stor og j... Mehr ansehen
Ødelagt hår - kemisk forbrændt. Ubehagelig behandling fra leder samt Poul M. Pga. Frisørens fejl har jeg måtte klippe mit hår helt kort, fået en del yderligere udgifter og ikke penge refunderet, selv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hvis du ønsker, at blive klippet hos frisør, der er passioneret indenfor sit fag, men også kan trylle med håret, skal du vælge Sami, som arbejder i Poul M, Fields. Hun er dygtig og ved hvad kunderne v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En katastrofal hjemmeklipping havde ødelagt min naturlige frisure. Det føltes meget flovt. Men Ditte M. blev min redning. Mod min forventning fik hun klippet håret, så det blev elegant, selvom længden... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Poul M er en landsdækkende frisørkæde med 16 saloner fordelt over hele danmark. Tidsbestilling kan ske på vores hjemmeside poulm.dk.
Lægårdsvej 28, 8520, Lystrup, Dänemark
- social@poulm.dk
- www.poulm.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Poul M vægter antal behandlinger fremfor resultatet
Da jeg ikke kan skrive en kommentar, så får I den her.
Mit hår blev ikke vist bagfra, da jeg var i salonen, og af den årsag kan jeg ikke vide, hvordan håret ser ud bagfra. Jeg får taget et billede af mit hår bagfra senere på dagen, og finder så ud af, at håret på ingen måder er tilfredsstillende. Bare fordi der er blevet forsøgt at rette op på håret, er håret stadig farvet fagmæssigt forkert fra starten af, hvilket der ikke bliver rettet op på. Yderligere efter 3 forsøg på at opfylde det ønskede resultat, lykkedes det dem ikke!
Det understreges endnu en gang at håret ikke er farvet fagmæssigt korrekt, som en balayage nu skal være, hvilket jeres medarbejder i Fields afdeling giver mig ret i. De mener endda, at det slet ikke er en balayage. Yderligere er der en fed stribe i midten af mit hår, som både de og jeg ikke kan forstå, hvorfor den skal være der.
Det er så ærgerligt, at man har betalt 1600kr., og at man ikke en gang kan have sit hår glattet og frit, fordi håret er farvet så skævt.
Yderligere undrer det mig, at I ikke svarer på mine mails, der blev sendt for over 2-3 uger siden? Hvad skyldes det?
Hvis nogen ønsker at se det mislykkede resultat, så kan I kontakte mig på Facebook: Ajah Sahmani
Glad og tilfreds 😄
Jeg er meget glad og tilfreds med mit nye hår 😊 Tina i Fields er grundig og dygtig til sit arbejde. Anbefaling herfra 😊

Poul M Fields <3
Jeg blev i dag klippet af Tina hos Poul M i Fields. Det var så god en oplevelse, og den aller bedste behandling! Aldrig har jeg haft så flot og lækkert hår!!!

Antwort von Poul M
I går var jeg i Fields hos frisør POUL M. for første (og sidste gang).
Jeg fik den værste klipning, jeg nogen siden har fået.
Alt var galt, håret var klippet alt for kort, det var skævt, jeg ku’ have gjort det bedre selv.
Jeg blev klippet af Isabella, som var vældig sød og flink, men jeg ville havde været mere tilfreds, hvis hun havde haft en frisøruddannelse, hvilket jeg tvivler på hun har.
Stedet kan bestemt ikke anbefales.
vh Ib

Ingen priser...
Virker mystisk at man skal oprette sig i jeres system, før man kan få nogle priser frem. Nu eksistere i jo i fysiske butikker, men havde i kun været en webshop, ville jeg have troet, at det var fup og fiduser.

Bredgade
Bredgade, Herning.
Super dygtige frisører til farvning og klipning! Jeg er MEGET tilfreds med det Anita har lavet - det er bare blevet så flot!Rigtig flot salon og man føler sig altid velkommen og det er et dejligt sted til noget selvforkælelse. Og så er det bare super lækkert med noget massage mens man får vasket sit hår 😍
De får mine varmeste anbefalinger!!

Antwort von Poul M
Det er ikke sidste gang at jeg kommer…
Det er ikke sidste gang at jeg kommer her hos Poul M i Frederiksberg-centret blive Taget imod med åbne arme og det største smil😁 Stemningen i salonen altid helt i top og man føler sig velkommen.
Fem store stjerner til Mie for verdensklasse behandling.
Glæder mig allerede til næste gang.

Virkelig lækker behandling
Virkelig lækker behandling, en fed oplevelse efter en lang arbejdsdag at komme ind til massagestol og hovedbunds massage. Slut resultatet sidder lige i skabet, blev klippet af Mie i Frederiksberg centeret- super kundeservice. Smilende og dejligt imødekommende.

uhøflig behandling
Hej, fik egentligt en fin klipning men frisøren stod og grinede af mit hår og viste hvor trykt det var til sin kollega, selvom kollegaen intet med min klipning, havde at gøre. Det var i Nørresundby. Har også oplevet at blive gjort grin med en gang før i Friis, da jeg havde rest-farve i bunden af mit hår, det skulle kollega også se. Synes det er direkte uhøflig behandling.

Antwort von Poul M
Hvad skal der til for at finde en pris…
Hvad skal der til for at finde en pris på en herreklip??

l o r t e klipning
værste omgang L O R T jeg fortæller hende der skal klippe mig at jeg skal have lidt af på toppen og det meste af i siderne fordi jeg godt kan lide de krøller jeg får foran men ender med at være virkelig korthåret aldrig bliv klippet dette skod sted skod butik af en anden verden

En kongelig behandling hos Mie
Jeg var i går i Frederiksberg centeret, og jeg blev mega feteret - ja jeg fik en kongelig behandling.
Det var første gang, at jeg var hos Poul M, og jeg skulle ha lavet striber og klip.
Det var den skønneste oplevelse, hvor sødeste Mie nussede om mig, en oplevelse meget udover det sædvanlige.
Alt klappede fra jeg bestilte tiden hos en elev, der var meget hjælpsom og til jeg rejste mig fra stolen.
Der var en meget sød og dygtig elev på job, mens jeg var der.
Man kunne bare mærke den super gode stemning mellem de 2. En stemning som Poul M står for!
Og aldrig har mit hår haft en flottere farve mere gylden og mere naturlig end tidligere.
1000 T A K - Mie jeg glæder mig allerede meget til at komme igen om 3 mdr. Jeg er årgang 65 så håret skal ordnes oftere. ; )

Poul M fields
Jeg fik "teenage tirsdag" behandling med på klip og farve for 1000 kr. Fedt koncept, og klipningen den var også lige præcis som den skulle være - dog fik jeg af vide i salonen, at de ikke bruger ligeså meget "farve" til en helfarvning af teenagere. Det var super ærgeligt, da jeg har tykt hår, og mine udgroninger de ikke blevet dækket. Ellers en god oplevelse og en sød frisør.

Antwort von Poul M
Var ved frisør ved Poul M i Herning…
Var ved frisør ved Poul M i Herning centeret.
Jeg har gået der i mange år og været glad for at blive klippet der. Men blev klippet af en jeg ikke havde prøvet før og mit hår er helt skævt. Jeg gik tilbage til frisøren for at vise hvor skævt det var blevet klippet, en anden frisør i butikken gav mit ret i at det var helt galt. Jeg blev dog kun tilbudt at den samme frisør, som havde ødelagt mit hår, kunne “prøve” at klippe i det igen. Det blev et pænt nej tak, da mit hår allerede var klippet 10cm for kort i noget af håret og 7-6cm i andet, betaler heller flere penge for at en anden kigger på det så. 485kr er for dyrt for noget man kunne gøre selv med lukkede øjne.

Var i går i Vejle og blive klippet
Var i går i Vejle og blive klippet
Jeg gav 480kr og da jeg gik ud der fra kunne jeg ikke se forskels, fra før jeg blev klippet
Jeg gav ellers frisøren fri leg og for talte at jeg havde corona hår og min datter havde klippet mig
Og ærlig talt så var det lige så godt og min datter gjordendet med en trimmer
Frisøren snakket og snakket og var rigtig flink så jeg kommer desværre ikke igen
Hilsen Jane

Altid god behandling i Poul M
Altid god behandling i Poul M. Lever klart op til forventningerne om en rigtig tur til frisøren :)

Antwort von Poul M
Fin klipning, men vanvittige priser.
MIn kæreste blev for kort tid siden klippet ved Poul M i København. Vi kiggede faktisk ikke på prisen, men vi regnede ikke med at det vil blive mere end højest 300,- for en herreklipning.
Klipning var ganske fin, selvom det ikke virkede til at de var lige så vant til at klippe herrer, men ca. 20 min. efter fik vi prisen på 449,- hvilket virker urimeligt i mine øjne.
Jeg håber i tager lidt flere kunden ind i jeres butik i stedet for at rippe de kunder der giver jeres iøvrigt rigtig søde personale en chance for at gøre et godt stykke arbejde.
Fint arbejde.
Urimelig pris.
Vi beklager Paul, men vi kommer ikke igen.

Antwort von Poul M
Jeg vil helt klart anbefale Poul M i…
Jeg vil helt klart anbefale Poul M i Skanderborg 👌
De er Super dygtige, søde og meget professionelle - og de giver en fantastisk service fra det øjeblik man træder ind i salonen...
Skøn atmosfære, hvor både min mand, vores børn og jeg nyder at komme.
Den bedste salon 🤩

Poul M Kolding storcenter
Er super tilfreds og glad hver eneste gang jeg forlader Poul M i Kolding storcenter. De har den sødeste frisør elev (Freja). Jeg glæder mig altid til, at sætte mig i stolen og se hende trylle👏😍
Og så har hun selvfølgelig nogle rigtig søde og venlige kolleger, som ALTID modtager en med et stort smil😁

Verdens bedste frisør Michella
Verdens bedste frisør Michella. Altid en fornøjelse og afslappende oplevelse🥰

Antwort von Poul M
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.